To 18.3.2010 KooKoo - D Team (5. välierä)

  • 15 886
  • 67

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja painetta myös tuomareille, jotka ovat olleet epävarmoja. Sillä tää hoituu. Toivottavasti kuitenkin tuomarikaksikko viheltää ok ottelun, jolloin jälkipeliä sen suhteen ei tarvita.

Vepsäläinen - Metsälä parilla mennään. Eikö sieltä oikeasti parempia löydy näin tärkeään matsiin? Ai niin, liigaa pelataan tänään kanssa iso kierros.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Eihän tässä mitään järkeä ole, jos D tästä menisi jatkoon. Pahimmassa tapauksessa koko liigakarsinta vesittyy täysin.

Kyllä tässä tapauksesa täytyy pitää peukkuja kovimmalle kilpakumppanille täältä Vaasan suunnalta.

Vaikka D:n puolustus onkin kärsinyt loukkaantumisista, tossa noi muutamat tärkeimmät pakit kyllä jaksaa vetää vaikka sen 30 min peliajan tänään. Sen verran kuitenkin pelin tärkeys antaa virtaa.

Aivan varmasti tiukka peli tulossa, mutta jos ei nyt aivan mahdotonta ihmettä nähdä, niin Kookoo voittaa tänään parilla maalilla. Vierasjoukkue jos tekee 1. maalin, saattaa KK mailan puristus kääntää pelin D:lle. Se ainakin on varmaa, että mitä pidemmälle peli etenee 0-0, sitä suuremmat paineet kasautuu kotijoukkueen niskaan.

Veikkaus 3-1.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kouvolan puolelta heittäisin palloa Mikko Liukkosen suuntaan.

Sinnehän se ensimmäinen pallo pitää lingota. Liukkosen peli on näyttänyt koko playoffien ajan siltä, kuin pelaisi loukkaantuneena. Toinen pallo menköön sitten vaikka Bakerille. Viime kotipelissä älytön ulosajo ja nyt pitää pysyä pää kylmänä ja pelata joukkueelle. D Team yrittää varmaan kaikkensa, jotta saisi taas Bakerin tyhmän puolen esiin.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Kyllä vaan. Eipä toi maikkarin kiekkostudio juurikaan mitään lisäarvoa tuolle lähetykselle tuo. Lähinnä vaan tuskaista kuunnella sitä jargonia mitä äijät suoltaa koko ajan.

Saukkosen mukaanhan Liukkonen ei tarvitse mitään tasonnostoa, kun pelasi tiistainakin valkoisella kypärällä.

Hienoa, että tehoketju on nostettu ykköseksi, toivottavasti pelaa myös ykkösylivoimaa. Pakun palaaminen pakiksi on myös askel oikeaan suuntaan.

Tässä tuorein haastis jos joku ei ole vielä lukenut, vuorossa Mr. Veistola: http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=kolumnit&id=9898
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Mielenkiintoinen on D Teamin kokoonpano tosiaan, kun kolme runkopakkia puuttuu. Tänään on luotettava kovaan luisteluun ja iskettävä itsekin maaleja. En silti ole kovin huolissani. Tiistaina ei jäällä nähty parasta D Teamia ja joukkue osaa venyä ja haluaa voittoa. Suurimmat paineet on kotijoukkueella kotiyleisön vaatimusten edesä, mutta D:llä sopoivasti taas pelaajilla henkilökohtaista painetta näyttää ja nostaa itseä esille liigaan - ja tänään esille varmasti pääsee.

Auvitu pystyy pelaamaan pakkina ja tekee viisikosta jäällä ollessaan todella vaarallisen ja nopean ylöspäin. Itse veikkaan illan tulokseksi jopa 2-5 vierasjoukkueelle - ja se olisi vain jatkoa tiistaille. Mutta se edellyttää luistimen liikkumista tiistaita vinhempaa ja Kaulion hyvän otteen säilymistä maalin suulla. NIeminen ei tiistaina ollut sellainen muuri kuin aiemmissa peleissä, joten horjuttaa häntäkin näköjään voi.

Mutta ilta näyttää
 
Kyllähän tässä nyt alkaa kihelmöimään ja jotenkin minusta tuntuu, että tästä tulee ilta, joka muistetaan vielä pitkään kouvolalaisessa kiekkohistoriassa.

Tänään ei varmasti suut ole supussa katsomossa.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Kovat on illan panokset, tässä on sitten kauden suurin ottelu! Siis tähän mennessä, itselläni on vankka usko siihen, että KooKoo hoitaa tänään voiton kotiin ja jatkaa finaaleihin.

KooKoolla olisi nyt sitten viimeinen sauma kaivaa se käyttämätön potentiaali esiin, jos niin ei käy niin D Team kyllä etenee finaaliin, eikä se sarjan tapahtumiin nähden olisi edes mikään vääryys, niin tasaista on ollut. Toki niin ei tule käymään, kuhan nyt vaan kehaisin vastustajaa....

Kolme tuntia ja show alkaa, oisiko tänään jo ensimmäinen kunnon yleisöryntäys peliin? Veikataan että on, katsojia yli 4000 ja KooKoo finaaliin tiukan väännön jälkeen.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Oma veikkaukseni on, että D-Team johtaa ensimmäisen erän jälkeen 0-4 ja vie koko pelin murkaavasti 2-6. KooKoon maalit tekee Koskelainen ja Kiren. Sen puppelipoikamaisen neppailun jälkeen mitä tiistaina nähtiin , pidän ihmeenä jos tuosta jatkoon selvitään. Tietty olisihan se hienoa ja aina pitää toivoa parasta.

Kahtellaan, kuten H.Kovalainenkin sanoisi kankut polttavassa Lotuksessaan: PERKELE.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllähän KooKoon on lyötävä tämän iltainen D. Tuo D:n pakisto on järkyttävässä jamassa..

KooKoota tänään kannustetaan että saataisiin kunnon finaalit käyntiin! Joensuussa on jo fanit ladannut bussi/n/en keulat kohti Kouvolaa.

Go KooKoo!!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kyllä on jotenkin KooKoo ihan jäässä.. ja Deen liike on huomattavasti parempaa, ja nuoret äijät jaksaa nyt uhrautua vaikka siellä näyttää siltä, että kohta saa tuoda tekoniveliä pojille.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Täysin oikea joukkue meni jatkoon tästä sarjasta. KooKoo hengetön ja aseeton - kaukana potentiaalistaan.

Unelmafinaali ei toteutunut, mutta kaikki kunnia Deelle. Huikea porukka. Ahvenjärvi Vaasaan, kiitos!

E: Tästä kun vielä tulisi liigakarsinta Ilves-D niin tulis huikeeta settiä.
 
Viimeksi muokattu:
Voehan helvetti, laskin että kookoo menis tästä jatkoon mutta paskan vitut - ainoa hyvä puoli tässä tuloksessa on se että on jonkinmoinen mahdollisuus hankkia jyväskylään ja JYP organisaatioon historiallinen jääkiekon tuplamestaruus.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei KooKoo nyt mitenkään erityisen hengetön ollut. Tässä kävi niin kuin Sport-D Team-sarjassakin, eli D Team sai vastustajan näyttämään huonolta. Kova liike ja hyvää puolustamista, sillä yleensä pärjää playoffseissa.

Kyllähän tuo D kova joukkue on. Harmi vain että joukkueen taustat on sellaiset kuin ovat eli voittaessaan mestaruuden, liigakarsinnoista tulee turhat tänä keväänä. Siksi on ihan pakko toivoa Jokipoikien voittoa. Muuten minulla ei ole mitään D Teamia vastaan.
 
KooKoo vaan ei jaksanut. Ei jaksanut...

Tyhjä olo. Ei sitä tiedä mitä tässä nyt tekisi.. uusi kausi tulee aina, mutta nyt kyllä haistatan vitut koko jääkiekolle. Onneksi ei tullut jyväskyläläiset tuulettelemaan päädyn eteen. Penkkejä irtosi jo muutenkin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Ei KooKoo nyt mitenkään erityisen hengetön ollut. Tässä kävi niin kuin Sport-D Team-sarjassakin, eli D Team sai vastustajan näyttämään huonolta. Kova liike ja hyvää puolustamista, sillä yleensä pärjää playoffseissa.

Hengettömyys näkyi mielestäni juuri KooKoon huomattavasti heikommassa liikkeessä. Ja kyllä joukosta Liukkonen, Vilén, Hokkanen, Järvinen, Baker, Julkunen etc. TÄYTYISI löytyä lahjakkuutta viisikkopuolustuksen murtamiseen tällä tasolla, mutta ei sitten tällä kertaa. Tähän vielä sitten huono ylivoima päälle... Mitään ottamatta Deeltä pois, ihmettelen KooKoon aikaansaamattomuutta tässä sarjassa.

"Ei tämä mikään pettymys ollut" -Ismo Lehkonen
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Vau! nuorukaiset pääsee taistelemaan mestaruutta akatemialle. Hienoa kertakaikkiaan.

Pelillisesti ehdottomasti parempi joukkue vei, vaikka aikamoinen trilleri aikaan saatiinkin.

Monet kun niin merkityksettömäksi D:lle nämä pelit tuomitsee, kannattaa muistaa, että noi kundit pelaa samasta sarjan mestaruudesta, kuin muutkin jengit ja ovat pelaamalla finaalissa.

Tasoero liigan ja mestiksen kärjen kesken on kumminkin niin iso, että ei siellä ole ollut ainoatakaan joukkuetta, joka vakavissaan pelaamalla olisi ilveksen pystynyt haastamaan. Näin ainakin tällä kaudella, ikävä kyllä.

respektiä myös Kookoolle, kovan taistelun tekivät tästä sarjasta. Toivotaan, että finaalisarjakin olisi arvoisensa tapahtuma, tasokas ja tiukka, vaikka Ahvenjärvi jokipoikia ylivertaiseksi hehkuttikin. Lieneekö ollut psykologista psyykkausta?
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo vaan ei jaksanut. Ei jaksanut...

Siinä se iso ratkaisu oli. Kova on kuormitus tylsytti etenkin Järvisen ja välillä teki mieli kysyä että miksi piti kuormittaa noin paljon runkosarjasta lähtien. Ei KooKoo nyt niin kapealla materiaalilla ole liikkeellä. Jos halutaan jossitella, niin Gröndahl ilman niitä paperisotkuja olisi ollut hyvinkin tärkeä palanen ja tasannut pakkien peliaikoja.

Mutta ihan turha jossitella mitään. D Team ansaitsi finaalipaikkansa kolmella voitolla ja KooKoon kauden parhaat pelit ajoittuivat ihan muualle kuin playoffeihin. Finaaleissa on kaksi tasaisesti pelaavaa ja peluuttavaa joukkuetta kun taas KooKoo ja Sport, jotka kuormittivat kärkipelaajiaan ovat pihalla. En tiedä onko liian yksioikoinen johtopäätös, mutta tuntuu että kärkipelaajia kuormittava pelitapa toimii lähinnä runkosarjassa ja playoffeissa tarvitaan juuri sitä laajuutta ja neljän kentän tasaista vyörytystä. Poikkeuksia on tietysti kuten Lehkosen TuTo, mutta silloin kärkipelaajat eivät saa pettää yhtään. KooKoo ei siihen ainakaan kyennyt.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onnea vaan D-Teamille! Hieno voitto ennakkosuosikkia vastaan jo toisessa sarjassa putkeen. Sitä on pakko arvostaa. Ei voi nousta liigaan, jos ei voita Mestistä. Tähän hetkeen se D-Teamin sympatisoiminen loppuukin. Se ei ehkä kuuluisi tähän ketjuun, mutta toivottavasti Jokipojat painaa karsintoihin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Siinä se iso ratkaisu oli. Kova on kuormitus tylsytti etenkin Järvisen ja välillä teki mieli kysyä että miksi piti kuormittaa noin paljon runkosarjasta lähtien.

Kirjotin tuosta jo Jukurit sarjan ensimmäisten pelien yhteydessä. KooKoo kaatui D:lle juurikin tuohon, mutta eipä tässä ihmeemmin jossiteltavaa jäänyt; paremmin pelannut joukkue meni finaaliin.
 

Jääkone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekin punapaidat!
KooKoo vaan ei jaksanut. Ei jaksanut...

Ika tuossa runkosarjan loppupuolella kertoili pressi tilaisuudessa että, joukkueella rupesi olemaan patterit tyhjät ja reilu pisteero seuraavaan joukkueeseen antoi mahdollisuuden ennen play-offeja treenata kovaa ja tyhjätä loputkin virrat pattereista, jotakin meni ilmeisesti pieleen, ei kulkenut luistin ollenkaan niin kuin olisi odottanut, saa Ika ottaa Kookoo tippumisen ihan omaan piikkiin, ei tullut Ikan odottamia lentokelejä, mutta ei poista sitä tosiasiaa että D-Team oli loistava ja taisteleva ryhmä, joukkue isolla Deellä!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
"Ei tämä mikään pettymys ollut" -Ismo Lehkonen
"Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta." -Rölli

Ismo tarjosi meille kauden jollaisesta V.Kolekin kanssa emme varmasti olisi saaneet nauttia. Kiitos siitä. Silti mieleeni jäi Ismon neljännen ottelun jälkeen antama lausunto, joka meni suunnilleen näin:
"Oli tiukka ottelu, joka olisi voinut päättyä miten vain. Nyt kohti viidettä peliä ja saattaa olla että siitä tulee yhtä tiukka ja se voi mennä vaikka jatkoajalle."

Siis Waat?? Olisin toivonut Lehkoselta hieman vähemmän realistista näkemystä lausunnossaan neljännen pelin jälkeen ja toivonut hänen vaikka ilmoittavan, että KooKoo vie viimeisen matsin sata-nolla ja sitten nähdään finaaleissa. Se olisi voinut olla se puuttuva askel.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös