To 18.2.2010 Blues - JYP

  • 8 421
  • 49

Stam1na

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP! Vaajakosken Pelikaanit! Barcá!
Laitetaanpa tämäkin jo pystyyn. Eli Jyväskylän traktorimiehet päräyttävät tänään isolle kirkolle katsomaan maailman menoa.

Blues on ollut viime aikoina JYPlle todella paha vastus, taitaa olla kaikki kohtaamiset tällä kaudella menneet Espoolaisille. Sitten on vielä se että JYP on hävinnyt kaksi edellistä vieraspeliään aika tylyin lukemin.

Siinä sitä on noidankehää purettavaksi, mutta uskoa täytyy että se tänään onnistuu. Vaikka vetoa en kyllä löisi, kuin ehkä tasurin puolesta.

JYPltä poissa siis ainakin pitkäakaispotilaat Pihlman, Välivaara.
Bluesilta JA:n ennakon mukaan poissa C Miettinen, Jarkko "se huonompi" Immonen, Lostedt ja R Alanko

Oma veikkaukseni on että JYP onnistuu kampeamaan jatkoajalla voiton rikkonaisen taistelun jälkeen, Blues 2-3 maalia ja JYP 3-4
 

Jookoskookos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Colorado Avalanche, Joe Sakic #19
Bluesin kannalta kaikki ottelut oikeastaan eilisestä eteenpäin ovat jonkun tason pakkovoittoja jos halutaan edes sääleihin mennä. Tässä on nyt niin tiiviissä ryppäässä n. 6 joukkuetta, että oikeestaan mikä vain on mahdollista.

Jyp on kyllä ollut tuloksellisesti Bluesille mieluisa vastus, kun kaikki ottelut on päättynyt Bluesin voittoon tällä kaudella. Viime peli Jyväskylässä siis päättyi lopulta jatkoajan jälkee Bluesin 2-3 voittoon.

Kokoonpanot näyttävät varmaankin aika samanlaisilta kuin Jokereita vastaan, sillä turha sitä toimivaa kokoonpanoa on muutellakkaan.

Ottelu on siis myös Bluesille juhlaottelu, sillä K-Espoo perustettiin 15.2.1984. Tämä tarkoittaa sitä että käytävät ovat täynnä näitä juniorijoukkueita ja pelaajia selittämässä kaikkea.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Odotukset eivät ole kovin korkealla tämän ottelun suhteen, kun edessä on vieraspeli Espoossa. Kaikkihan sen tietävät, miten vaikea vastustaja Blues on JYPille ollut. Samantyyliset pelityylit ovat suosineet enemmän Bluesia näissä keskinäisissä karkeloissa. Jostain he sen JYPin virheen aina ovat löytäneet ja rokottaneet.

Jos nyt ajatellaan, että pisteistä taisteltaisiin, on maalivahtipelin onnistuttava tietenkin täydellisesti. En edes haihattele mistään maali-iloittelusta, hyvä jos kuparinen rikki saataisiin jollain räkämaalilla. Joten puolustuksen kautta sinne on lähdettävä. Koitetaan jollain vastaiskulla sitten rokottaa. Se nyt on sanomattakin selvää, että jäähyjä ei parane ottaa. Todennäköisesti juuri niistä Blues tulee tämän ottelun ratkaisemaankin.

Noh, pelataan nyt kuitenkin ensin.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En edes enää tiedä, miksi pitää olla niin masokistinen, että taas sitä ollaan tuohon hallille menossa, vaikka siellä kuitenkaan koskaan voiteta saatana. Alkaa olla jo aika epätoivoiset fiilikset näistä Espoon peleistä. Mutta eipä sitä kuitenkaan osaa poiskaan jäädä, kun suosikkijoukkue pelaa tuossa ihan vieressä.

Tänään tulossa jälleen puuduttava ja tasainen peli. Tarvittaisiin Makkoselta ja Kariyalta jotain ekstraa tänään, samoin Sami Vatanen voisi laittaa pari kassia.

Huomenna on taas peli, joten kummassa pelissä Sinkku pelaa? Ei ole Heimoon kyllä paljoa luottoa, joten enpä tiedä toivonko häntä tänään maaliin, vai huomenna Lukkoa vastaan.

Noh, kuitenkin hallille mennään ja toivotaan JYPille vihdoinkin onnistumista Espoossa. Pistekin olisi jo plussan puolella. Taistele JYP!
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Laitetaanpa tämäkin jo pystyyn. Eli Jyväskylän traktorimiehet päräyttävät tänään isolle kirkolle katsomaan maailman menoa.

JYPltä poissa siis ainakin pitkäakaispotilaat Pihlman, Välivaara.
Bluesilta JA:n ennakon mukaan poissa C Miettinen, Jarkko "se huonompi" Immonen, Lostedt ja R Alanko

Näinkö oikein, kun olin eilen huomaavinani Dufvan kaljun kiiltelevän suurissa valoissa toisella puolella maailmaa?

Kuka johtaa JYPin peliä tänään ja huomenna?

Ammattimiehen puuttuminen on aina puute.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näinkö oikein, kun olin eilen huomaavinani Dufvan kaljun kiiltelevän suurissa valoissa toisella puolella maailmaa?

Kuka johtaa JYPin peliä tänään ja huomenna?

Ammattimiehen puuttuminen on aina puute.
Jyrki Aho paikkaa RD:tä päävalmentajan paikalla tänään, kuten tiistainakin.

En tajua näitä Blues-matseja, usko alkaa mennä. Ei me voiteta perkele koskaan. Noh, ehkä tänään? Tuskin. Katsellaan.. Ei näihin matseihin enää osaa suhtautua normaaliin tapaan, kun miettii millaisia tuloksia vuosien varrella on saatu.

Jännä nähä.
 

Bª™ªN

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Puhis
bleg

Blues tänään:

Maalissa
35 Iiro Tarkki
Varalla:
32 Mikko Tolvanen

1.kenttä:
18 Erkki Rajamäki
41 Stefan Öhman
17 Juuso Puustinen
5 Miika Huczkowski
47 Ville Lajunen ”A”

2.kenttä
28 Tomi Ståhlhammar
85 Toni Kähkönen ”C”
14 Petri Lammassaari
8 Joonas Rönnberg
51 Dan Iliakis

3. kenttä
80 Jere Sallinen
57 Tomi Sallinen
75 Toni Mäkiaho
6 Mikael Kurki
3 Santeri Heiskanen ”A”

4.kenttä
40 Jaakko Ulhbäck
24 Jani Lajunen
27 Roope Ranta

Slovakit poissa.
hyvä peli tulossa. toivotaan voittoa. 2-1
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
JYPillä on kyllä todella mielenkiintoinen kokoonpano tähän otteluun:

Vänttinen - Hakkarainen - Kariya
Kaijomaa - Malmivaara

Tuppurainen - Makkonen - Jääskeläinen
Koskinen - Jaatinen

Pihlström - Hytönen - Louhivaara
Kantee - Vatanen

Riska - Lahti - Sipiläinen

Tuokkola.

We can´t lose - We are gonna win! Pakkohan se voitto on ottaa välillä Bluesistakin. Luotetaan, että se tulee tänään. Tuokkola maalissa on kyllä hyvä uutinen. Sinkku ei ole koskaan kovin häävisti pelannut Espoossa.
 

dead c

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika kreisit noi jypin ketjut. Kaikki pakkiparit sekoitettu. Vänttinen palaa, Vemmu ei ole kokoonpanossa. Tuokkola maalilla.

Ilalla matsia katsomaan, josko tänään tulisi se ensimmäinen voitto espoolaisista.

e: Viitanenkin tosiaan poissa.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Haha, näköjään hiiret hyppii pöydillä kun RD on poissa! Mielenkiintoiset ketjut tosiaan. Tuo kakkonen saattaa jopa toimia, jos Allu saisi jotain sisäänkin. Onkos Virtanen penkitetty?

Paha peli, mutta toivotaan parasta.

edit.
Juhaht kirjoitti:
No, Rantakin on parempi, joten mikäpä siinä.

Eikös Ranta juuri viimeksi tehnyt maalin Espoossa JYPiä vastaan, oliko jopa ensimmäinen urallaan? Hyvä täsmäase siis JYPin kaadossa.
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jaa Spilar on joutunut jo vilttiin. No, Rantakin on parempi, joten mikäpä siinä.

Matsista odotan todella tiukkaa, vaikka kyllähän JYP ennakkoon on parempi. Jos Blues pelaa taitojensa ylärajoilla, voi voitto olla mahdollinen. Todella hauskaa nähdä ihmiskuula Pihlström jälleen liigakaukaloissa, harmillisesti vain väärässä jengissä. No, aina ei voi voittaa. Onneksi Lamppu pelaa jälleen, menisiköhän sisään taas...

Bluesille tämä on äärimmäisen tärkeä matsi. Voitto pitäisi toiveet yllä pudotuspeleistä (ja jopa mahdollisesta kuudennesta sijasta), joten asenteesta ei saa jäädä ainakaan kiinni.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taitaa olla niin, että Aho ja Siekkinen ovat laittaneet kännykät off-asentoon Vancouverin suuntaan ja pääsee vihdoinkin kokeilemaan omia unelmaketjujaan. Kaikki on tosiaan sekoitettu totaalisesti, enkä oikein ymmärrä mitä hyötyä tuosta on. Melkein toivoisin, että peli tökkisi ja toisessa erässä palattaisiin perinteisempiin versioihin. Oikeastaan Hytösen ketju (nelosen lisäksi) on ainoa järkevä kenttä - sillähän on pelattu ennenkin ja siinä on kaikki palaset kohdallaan. Ehkäpä liigan (ylivoimaisesti) paras takakarvauskolmikko. Blues pelottaa aina, mutta voitto tekisi kyllä hyvää. Kolmen pisteen myötä ero viidenteen sijaan olisi jo 14 pistettä, mikä alkaisi tuntumaan jo varmalta kotietupaikalta (enää 10 peliä jäljellä).
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Vähän eri mieltä aiempien Blues-kirjoittajien kanssa siitä, että tänään olisi edessä ns. "pakkovoitto". Tänäänhän on kyseessä nimenomaan peli, joka jopa saadaan hävitä. Kyseessä ei ole päävastustaja ja Jokerit kaatui tiistaina. Oletettaen, että Bluesin ei tarvitse kaikkia loppukauden otteluita voittaa vaan joukkoon mahtuu myös tappioita, niin tänään saa yhden niistä tappioista ottaa.

Ei sillä etteikö voitto olisi tärkeä ja helpottaisi pudotuspeleihin pääsyä.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaksi ensimmäistä kenttää vaikuttavat niin järjettömiltä, että niiden on pakko toimia loistavasti. Vänän paluu on kiva juttu. Virtasen penkittämistä en sulata, ellei taustalla ole mitään vammoja.

Noh, Bluesia vastaan pelataan, niin kai se on ihan jees hakea jotain uutta.
 

Momesso

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Vancouver Canucks, JJK
Aika mielenkiintoiset noi ketjut. Hakkarainen ois voinu jäädä kotiin ja Vänä siihen keskelle ja Virtanen laitaan. Missä on Viitanen ei kyllä häikäissyt viime pelissä mutta kyllä se aina parempi on kuin Koskinen. Kalle on ollut aivan yössä jo pidemmän aikaa, silti ei voida penkittää. Tänään pitkävetoon ykkönen. Pistekin tästä pelistä on hyvä.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Just, Espoossa tänään. Ties kuinkakohan monta kertaa olen tuollakin ollut JYPin matsin katsomassa ja yksi ainoa voitto on tullut, tämä harvinaisuus viime kaudella. Ainiin, katsoin senkin telkkarista. Joten taidan antaa tänään JYPille mahdollisuudet voittaa ja en mene paikanpäälle ja taidankin suunnata nordikselle katsomaan idoliani.

JYPin ketjut ovat erittäin mielenkiintoiset, mielestäni jopa toimivat. Heh no ei nyt sentään, kyllä nuo kaksi ensimmäistä ketjua ovat melkoisia tyhjiä arpoja. Jos joku niin Hytösen vitja + ehkä nelonen taistelee JYPille tänään pinnan, myös Tuokkolan pitäisi onnistua, mikä jäänee haaveeksi, Peki vetänyt joka kerta Espoossa täysin vihkoon. Mikään ei vituta yhtä paljoa kuin hävitä Bluesille mutta niin vain tuntuu käyvän joka kerta. Blues 4,5 JYP 2. Kidoz.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jokaiseen otteluun lähdetään voittoa hakemaan, mutta aikaisempi historia Bluesin vastaan aiheuttaa sen ettei odotuksia kuitenkaan juuri ole. Varsinkin kun kokoonpanot ovat aika ihmeelliset. Toki matsi seurataan tavalla tai toisella, mutta kolme pistettä on työn ja tuskan takana.

Jos edes säälistä sen yhden pisteen saisi?
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Ihan mielenkiinnolla menossa tänään hallille.

Tässä olisi äärimmäisen hyvä paikka voitolle. Toivotaan Iirolle (taas) hyvää peliä ja toimivaa YV:tä. Niillä olisi hyvä sauma Jybän kaatoon.

Vähämaaliselta haisee, mutta siihen on jo totuttu.

Toivotaan parasta. Mukava nähdä Lammassaari piiitkästä aikaa kehissä.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Varsinkin kun kokoonpanot ovat aika ihmeelliset.

Toisaalta jotain on pakko tehdä, koska perinteisellä sabluunalla Blues ei ole suostunut kellahtamaan. Esimerkiksi Virtanen on ollut aivan yössä, kun vastassa on taisteluun pelinsä perustava joukkue. Oikeastaan paras tapa voittaa Blues olisi antaa nelosketjulle ja muille pörrääjille mahdollisimman paljon peliaikaa.

Vaan ykköstä minäkin joudun laittamaan pitkävetoon, ei usko riitä pidemmälle. Mielelläni toki jättäisin tällä kertaa veikkausvoitot saamatta, eipä sillä.
 

Iso D

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitäs kurahousuja täällä on!? "jos sitä pisteen nappais säälistä" ym. Se o poijjaat nii, että JYP vie ja Blegi vikisee tänää! Tulosvetoon 1-5, näi o. Aho ja Kenkä on tosiaa laittanu varmaan kännyt kiinni, mutta Isä RD sanoi itsekin, ettei mieti pätkän vertaa JYP-asioita vancouverissa. Nuo ketjut on niin älyttömän typerät, että ne ei voi muuta kuin toimia. Let's Go JYP!
 
Viimeksi muokattu:

CuChulainn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, FC Honka, Flyers, DFB-Elf
Mitäs kurahousuja täällä on!?
*snip*
Let Go JYP!

Irtisanotaanko koko JYP vai antaako JYP yksinkertaisesti vain periksi. Let go JYP! 3-1 kotijoukkueelle ja D-mies lähettää onnitteluviestin kaverilleen. Sellasta... toivotaan, että Lammassaari jatkaa hyviä otteitaan.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä pistekkin on tästä pelistä yllätys. Ketjut on kyllä jäätävät!! Ehkä siellä kopissa on haluttu säikytellä Ristoa. Ristolla edessä oikea kummitusjuna, kun huomaa kokoonpanot. Kyllä se kuitenkin käy tuloksia ym. kurkkimassa vaikka muuta sanookin. Onko Virtasella nyt vuorostaan paskatauti? Helvetti soikoon.

Kovasti ovat nykäskyläläiset kuin maansa myyneitä. Eihän toki tämä kausi viime vuoden voittokulkun kaltaista näytöstä ole ollut, mutta onhan runkosarjan kolmospaikka paljon parempi kuin kotijoukkueen säälipleijareidekin alapuoleinen sijoitus.

Tämä epäusko taitaa johtua lähinnä siitä että JYP ei ole oikein koskaan osannut pelata Bluesia vastaan. Sama on ollut tällä ja viime kaudellakin...ja myös aiemmilla.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Kovasti ovat nykäskyläläiset kuin maansa myyneitä. Eihän toki tämä kausi viime vuoden voittokulkun kaltaista näytöstä ole ollut, mutta onhan runkosarjan kolmospaikka paljon parempi kuin kotijoukkueen säälipleijareidekin alapuoleinen sijoitus. Vierailla on kuitenkin 18 pinnaa enemmän ja yksi matsi vähemmän pelattuna.

Enpä tiedä miksi slovakkikaksikko on poissa, mutta enpä kyllä kovasti kumpaakaan kaipaa kokoonpanoon. Jos vain Rönnberg pelaa kuten viime aikoina on pelannut, niin kuka kaipaa Mezeitä boksiin istumaan tai eturivin paikalta katsomaan vastustajan maaleja.

Ranta ja Stålhammar pelaavat sitten kahtena peräkkäisenä päivänä. Toivottavasti jaloissa riittää virtaa ja enpä panisi pahakseni, jos kaksikko tekisi samat pinnat kuin eilen junnuissa.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Onkos Virtanen penkitetty?

Epäilen. Teki kuitenkin näppärän maalin tässä ihan hiljan Tepsukoita vastaan ja varmasti sai vähän lisää virtaa siitä. Itse uskon että kyseessä on joku pikku pipi tai sitten ihan taktista Vemmun säästämistä.

No niin tai näin, kolme pistettä paukkuu niin että hutina käy. VIUH VAUH JA HUISKIS!
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Slovakia vs Kazakstan
  • 1.20
  • 7.50
  • 9.00
Suomi vs Iso-Britannia
  • 1.03
  • 17.00
  • 30.00
Latvia vs Ranska
  • 1.93
  • 4.10
  • 3.20
Tanska vs Kanada
  • 15.00
  • 10.00
  • 1.10
Itävalta vs Sveitsi
  • 15.00
  • 11.00
  • 1.09
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös