To 18.10.2007 Blues - Pelicans

  • 8 175
  • 65

Labrador

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hieman off-topic mutta laitetaan nyt kuitenkin: tuli siis lähdettyä täältä Tsigagosta eilen Espooseen katsomaan matsia. Ensimmäinen kerta LA-Areenalla, ja onpahan ihan h...tin hieno halli! Mutta mutta ne oheispalvelut. Onko normaalia että yhden bissen saaminen kestää koko erätauon? LA-Areenalla on baareja ja kioskeja varmaan 10x Isku Areenaan verrattuna mutta Lahdessa sentään ehtii ottaa erätauolla vaikka parikin, jos vaan maistuu... :-)

Äkkiä katsoen tuntui että henkilökuntaa oli liian vähän. Espoolaiset, kertokaahan omat kokemuksenne, vai olenko mielipiteineni ihan pihalla, kuten tavallisesti. Lippujen osto sen sijaan sujui sutjakkaasti, toisin kuin esim. Hakametsässä jossa se on tosi syvältä. Siitä peukku ylös!

Niin, vielä pitää sanoa että liikennejärjestelyt Espoossa oli hoidettu ihan h...tin hyvin. Lisäksi parkkipaikalta poistuminen nk. "vetoketjuperiaatteen" myötä sujui ihan mallikkaasti. Toivonpa vaan että pk-seudun liikennekulttuuri juurtuisi joskus tänne kehäkolmosen pohjoispuolellekin. Itselleni ei nimittäin tulisi koskaan edes mieleenkään jättää autoa Isku Areenan parkkikselle, sieltä poisajosta kun ei koskaan tahdo etuiluiden ja kiilailuiden vuoksi tulla yhtään mitään.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos suoraan vastataan niin JYPillä, Bluesilla, HIFK:lla ja Lukolla on kaikilla paperilla selkeästi Pelicansia parempi materiaali. Siinä on Jokerien ja Kärppien kanssa nyt 6 joukkuetta yhteensä.

Sillä paperilla sä voit jo pyyhkiä sitä omaa pientä ja pehmeää. Mutta hienoa jos vielä tässä vaiheessa kautta muualla voidaan edes leikitellä tollaisilla ajatuksilla. Se vie Pelicansin erittäin taitavilta nuorilta niitä ylimääräisiä paineita pois. Yllätyssauma on edelleenkin olemassa. Uskon, että samoin ajattelevia löytyy varsinkin sieltä ylisuurien pelaajabudjettien turruttamalta seudulta varsin paljon.

Jos suoraan verrataan, niin Blues on aika lähellä Pelicansin materiaalia hyvän puolustuskalustonsa, Öhmanin ja Osalan kanssa. Pelicansin hyökkäyksen laajuuden ja Bluesin lahjoittaman loistavan ylivoimapakin sekä ylivertaisen maalivahtipelin turvin on vaikea nähdä eroa muuten kuin Pelicansin hyväksi. Kuka tahansa osaa kuitenkin puolustaa, hyökkääminen ja maalintekeminen on sitten eriasia.

Ei kannata antaa eilisen väsyneen Pelicansin hämätä. Uskoisin, että muutaman päivän huilin jälkeen Blues jää aika kauas kun erot edelleenkin mitataan tehdyissä ja päästetyissä maaleissa. Sehän nähdään torstaina.
 
Viimeksi muokattu:

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Uskoisin, että muutaman päivän huilin jälkeen Blues jää aika kauas kun erot edelleenkin mitataan tehdyissä ja päästetyissä maaleissa. Sehän nähdään torstaina.
Itse uskon että Blues ei kovin kauas ainakaan runkosarjassa jää...jos ollenkaan. Mutta väite että esim JYPillä Bluesilla ja Lukolla on selkeästi kovempi materiaali on varsin kyseenalainen. Jos materiaalin kovuus mitataan viime kausien tehdyissä pisteissä, niin ehkä sitten... Näin ei kuitenkaan onneksi ole, vaan pelaajat saattavat jopa kehittyä, tai heidän potentiaali hyödynnetään paremmin kuin ennen. Näin on käynyt Pelicanssissa. Joukkueeseen kuuluu neljä osa-aluetta ja tällä hetkellä Pelicansilla ainakin kaksi niistä on liigan parhaita(maalivahti ja valmennus). Miten on kauden lopussa, sen näkee sitten.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Peliä oltiin katsomassa ja tosiaan leuka meinasi loksahtaa paikaltaan, kun 10 yli 4 luki ovilla että yläkatsomo on loppuun myyty. 25 euroa sitten joutui pulittamaan siitä että ottelun näki paljon huonommin kuin yleensä. Hyvää asiassa oli se että pääsi tuijottelemaan ainakin alaikäisen näköisten viuhkanheiluttajien perseitä toisen erän ajan todella läheltä.

Yläkatsomoon virtasi pelin alla jotain TPS-verkkarisia pikkupoikia eli lieneekö osa yläkatsomon lipuista mennyt, jonkun täällä järjestetyn junnuturneeseen osallistujille tms. Alakatsomoissa tuntui olevan käyttäytymisestä päätellen melko iso nippu Pelicans henkisiä gloryhuntereita. Ainoa hetki kun kyseinen porukka avasi suunsa pelin aikana tai ylipäätään piti jotain ääntä oli se kun kolmannessa erässä ei vihelletty Bluesille jäähyä tilanteessa jossa ei myöskään ollut mitään rikettä vaan Komarov tyylipuhtaasti heittäytyi ja tämän jälkeen huudettiin tuomarille jotain nuijaa yms.. Iso osa porukasta myös lähti hallilta ennen rankkareita ja paikalle jääneet hihkuivat pelicanssin voittoa ensimmäisten vetäjien jälkeen. Eipä siinä, kyllä länärille on aina vierasjoukkueen gloryhunterit tervetulleita. Rahaahan se vaan tekee.

Joku kyseli tuosta myyntikojujen toimivuudesta niin tällä kertaa ne pelasi jopa poikkeuksellisen hyvin. Silloin kun katsojia on ~4000 verran on parhaimmillaan vain yksi neljästä kioskista auki ja silloin homma on aivan tolkuttoman perseestä. Tänään kusella käynnin oluen jonotuksen ja huikalla kittauksen jälkeen kerkesi katsomoon jo minuuttia/kahta ennen erän alkua eli toiminta oli siis jo riittävän nopeaa mielestäni.

208? katsomon takana olevassa kioskissa jono kulkee kohtuu nopeaan kun siihen kioskiin ei visa electroni käy. Voisivat toki kertoa sen myös jotenkin muuten kuin vartin turhaan jonottaneelle kassalla, jolla ei satu käteistä olemaan mukana. Itselläni tällä kertaa oli. Oikeastaan voisivat hävittää ne saatanan kolmevarttia johonkin soittavat electron koneet kokonaan ja laittaa hallin ulkopuolelle isot kyltit jossa lukee ettei kyseinen maksuväline käy.

Kaikin puolin peli oli mielestäni viihdyttävää kiekkoa. Pelin kohokohta oli Sihvosen kova niitti, jonka jälkeen Lostedtia ei sitten enää näkynytkään. Blues vei pelikaaneja kuin litran mittaa kaksi erää. Kolmannessa Pelicans sai otetta kun Rantala oli kaksi erää viheltänyt jäähyjä vain passiiviselle osapuolelle ja kolmannessa alkoi kova kiri että molemmille varmasti saadaan yhtä monta jäähyä ottelun lopuksi. Niemi on kyllä ollut täällä 125 minuuttia aivan huikea tällä kaudella. Kauan ette saa herrasta enää nauttia, jos rapakon taakse kelpaavat Bäckströmit ja Norrenatkin näistä muista yrittäjistä nyt puhumattakaan.

Rankkareiden alkaessa homma oli varmasti kaikille hallilla oleville selvä. Clarken onnistuminen kolmantena oli poikkeuksellista venymistä Bluesilta, mutta muutenhan homma meni niinkuin pitikin. Brückler on helvetin huono torjumaan rankkareita. Joka kerta tulee alkuun aivan homona vastaan ja sitten peruuttaa pelaajan edellä omaa maalia kohti kunnes joutuu kokonaan oman maalin sisään. Mikäli vastustajan hyökkääjä on malttanut siihen saákka pitää kiekon eikä ole vetänyt mitään hätäroiskaisua on kiekko ja Brücks joka kerta kumpikin maalissa.

Öhmanin yritykset rankkareissa ovat kyllä aivan helvetin huonoja. Eikö niitä rankkareita voitaisi harjoitella? Kyllähän tuosta joukkueesta löytyy sellaisia pelaajia joilla kiekon luulisi pysyvän hallussa: Öhman, VV, (Lehtonen), Miettinen, (Karlsson), Clarke, Osala jne. Laittaisi vaikka sen saatanan Grünnin harjoittelemaan täysipäiväisesti pelkästään rankkareita, kun ei sillä muutenkaan mitään tee. Tulisi sitten 13 hyökkääjän paikalta ratkomaan näitä irtopisteitä.

Bluesilta erikoismaininta neloskentälle Lostedt-Töykkälä-Sallinen, huikeaa peliä ihmiskuulan jyrän alle jäämiseen saakka. Kaikenkaikkiaan pelissä ei mielestäni ollut suuriakaan ongelmia. Ainoa miinus oli puuttuvat maalit. Viitaluoma teki mahdollisesti kahden sarjapisteen arvoisen ratkaisun pari minuuttia ennen loppua, kun ei voinut suoraan vetää huippupaikasta vaan jäi hautomaan siten ettei sitä vetoa koskaan enää tullut. Muuten Osala-VV-Uhlbäck pelasi hyvin.

Öhmanissa ihmettelen noita 20 maalin kausia kun se ei saatana ikinä vedä avopaikoistakaan, muuten kyllä lähes maaginen parhaina hetkinään. Ripuliranne oli kyllä taas kerran ketjun heikoin lenkki. Kolmosessa Kähköselle ja Kukille meinasi tulla välillä kiire paikkaamaan kun Grünni pyöri pelin ulkopuolella. Heiskasen uskallusta kaikennäköisiin pyörähtelyihin ja jalkakikkoihin omassa päässä ei voi kun ihmetellä, mutta joka kerta ne vaan onnistuu. Hienoa Sane.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Kannatti sentään Niemen ja Jarnan ansiosta lähteä, muuten olisikin jäänyt harvinaisen laihaksi illan anti. Paskalla pelillä kuitenkin 2 pistettä, pakkohan siihen on tyytyväinen olla. Eri asia sitten kuinka kauan pisteiden tulo jatkuu huonolla pelillä, taukoon on vielä 5 matsia. Toisaalta tällä viikolla myös 3 ottelussa vain 4 päästettyä maalia.

Mistähän nuo edes saivat 6 torjuntaa Brücklerille 2. erässä, tuntui ettei koko erässä ollut paikkoja kuin Jantusen puolittainen läpiajo Loppi-sirkuksen jälkeen, Sihvosen kääntölaukaus suoraan räpsään ja sitten se "paikka" josta Schweibi iski maalinsa. 40 minuuttia ihan samanlaisessa kohmeessa kuin torstainakin, näytti ihan siltä kuuluisalta fiasko-kiekolta. Syöttelemällä ei päästä keskialueen yli -> yksinyrittämistä ja tuhoon tuomittuja 30m avauksia suorille jaloille tai vastaan luistelevalle laiturille.

- Blues News ja puhekuplia screenillä. Huvittavaa... Vähemmän huvittavaa sen sijaan se että jumbotronin kuvanlaatu ihan skeidaa (onhan tuo tosin vanha jumbokin jo) ja vähänkään pienempiä tekstejä saa hyvänäköisenäkin (huom selvinpäin) tihrustaa tosissaan. Eipä silti, turhia nuo jumbot allekirjoittaneen mielestä hyvin pitkälti ovatkin, hidastukset ehkä ainoa syy miksi pitäisi olla olemassa. Terveisiä parhaalle Blues-fanille Joelille!

- Lapiotytöt ensimmäistä kertaa kehissä? Olipahan vittu show, myös tälläkin paikkakunnalla. No tissit ja perse tietysti, ja eihän tuollaiseen mitään läskejä tietysti oteta. Sehän siitä vielä puuttuisikin. Mut oisko seuraavaan matsiin jumbolle tekstiviestiäänestys siitä kuinka monella espoolaisella insinöörimerkonomiekonomilla jäykistyi housuissa tuon spektaakkelin aikana? Harmi että Bluesin cheerleaderit eivät enää strippaa katsomossa kuten muutama vuosi takaperin.

- Blegin väneiltä havaittavissa eteenpäinmenoa. Osa siellä jopa seisoo matsin läpi ja laulujakin käytössä useampia, eikä mitään rumpua. Yllättävän hyvin sieltä ääni kuului muualle ainakin alakatsomotasolla. Ja matsihan nyt ei paljon sytykettä tarjonnut varmastikaan.

- Ja kun SaiPa-matsin jälkeen oli puhetta lahtelaisyleisön hiljaisuudesta, niin kyllä tuo Länärin meininki taas vähän perspektiiviä antaa. Esim. ylivoimapyörityksen aikana fanit yrittävät hienosti mutta kiikareilla saa muualta yleisöstä etsiä kannustavaa käsiparia. Määrällisesti hieno lukema eilen, mutta siihen se jääkin. Ja kuten joku osuvasti sanoikin, paskat siitä potkupallosta kun otteluaikoja päätetään.

Sitten vähemmän tärkeät:

- Mäkelä yritti nähdäkseni jo vähän näyttää niitä odotettuja isännän otteita. Tarjosi makuupaikkoja ja muutenkin vähän asennetta mukana, eikä enää vain sitä löysällä kullilla läpsyttelyä.

- Kari Sihvoselta ihan mukava kyykytys, painava pommi kulmassa Looseriin joka keräilemisen jälkeen nilkutti vaihtoaitioon (koppiin?).

- Latvala, rakastan tuota miestä. Uskomaton rauhallisuus ja tietää joka hetki sentilleen miten sijoittua. Plussana vielä kiekkovarmuus hyökkäyspäässä, ai että kun olisi läpiajosta lirutus onnistunut.

- Jantuselta taas veijarimaista liukumista ja surffailua 65min, mutta rankkareissa astui pelimies kehiin.

- Loppi tosiaan luisteli yhdessä vaihdossa enemmän kuin viimeisessä 5 ottelussa yhteensä. Johtuuko sitten uutuuden jäykistä valkoisemmista luistimista vai mistä, mutta ei tuolla surffailulla pitkälle mennä.

http://www.youtube.com/watch?v=umE331AZKvw
Rangaistuslaukaukset
Blues-Pelicans 20.10.2007
Hienoja kommentteja.
Suurimman edun Pelicans saa vieläkin takavuosien rupuporukan maineellaan. Ei sitä voi vastustajat millään uskoa, että parissa vuodessa on lähes samalla pelaajabudjetilla kasvanut yksi liigan kovimmista joukkueista. Bluesin Petri Matikainen ehkä näkee asiat toisin, koska oli itse aikoinaan luomassa pohjia kovalle työnteolle.
Hyvin sanottu.
Niin, vielä pitää sanoa että liikennejärjestelyt Espoossa oli hoidettu ihan h...tin hyvin. Lisäksi parkkipaikalta poistuminen nk. "vetoketjuperiaatteen" myötä sujui ihan mallikkaasti. Toivonpa vaan että pk-seudun liikennekulttuuri juurtuisi joskus tänne kehäkolmosen pohjoispuolellekin. Itselleni ei nimittäin tulisi koskaan edes mieleenkään jättää autoa Isku Areenan parkkikselle, sieltä poisajosta kun ei koskaan tahdo etuiluiden ja kiilailuiden vuoksi tulla yhtään mitään.
Eipä siinä pelkkä liikennekulttuuri määräänsä enempää auta kun hallin paikka on määräytynyt joskus 70-luvulla rakennetun ulkojään mukaan, verrattuna siihen että on suunniteltu ja rakennettu hieno urheilupuisto viimeisen vuosikymmenen aikana. Mutta tästä lisää sitten Teiden ritarit-ketjussa...
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Niin, yksi kysymys vaan että tässäkö nyt oli tämä SM-liigan paras pelikirja? Aravirran siis?

Joukkue pelaa kilpikonnaa 60 minuuttia ja luottaa maalivahtiinsa? Molemmilla kerroilla Espoossa käynyt juuri tällä tavalla. Toivottavasti Pelicans pelaa seuraavassa vastakkaisessa ottelussa hieman vapaammin, se avaa myös Bluesille parempia paikkoja.

Itse en henkilökohtaisesti usko Pelikaanin lentoon. Pelicans on aina Pelicans.
Kausi on kuitenkin vielä alkutekijöissään. Jääkiekon vääryyshän tämä on. Toinen painostaa 60 minuuttia, saa aikaiseksi yhden maalin ja vastustajakin tekee ainoan maalinsa oman pelaajan housujen vyön klipsin kautta.
 

DonCutts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans,Fc-Lahti,Suomi
Oliskohan kuitenkin

Niin, yksi kysymys vaan että tässäkö nyt oli tämä SM-liigan paras pelikirja? Aravirran siis?

Joukkue pelaa kilpikonnaa 60 minuuttia ja luottaa maalivahtiinsa? Molemmilla kerroilla Espoossa käynyt juuri tällä tavalla. Toivottavasti Pelicans pelaa seuraavassa vastakkaisessa ottelussa hieman vapaammin, se avaa myös Bluesille parempia paikkoja.

Itse en henkilökohtaisesti usko Pelikaanin lentoon. Pelicans on aina Pelicans.
Kausi on kuitenkin vielä alkutekijöissään. Jääkiekon vääryyshän tämä on. Toinen painostaa 60 minuuttia, saa aikaiseksi yhden maalin ja vastustajakin tekee ainoan maalinsa oman pelaajan housujen vyön klipsin kautta.

Ei Pelicans joka matsia lähde kilpikonnailee, mielestäni on ihan fiksua tehdä pelistrategia tilanteen mukaan. Ennenkin on käynyt niin, että pelataan pelistä toiseen samalla tyylillä ja sitten ihmetellään kun ei enää tulekaan voittoja. Yleensä kotijoukkue painaa päälle kuin yleinen syyttäjä jolloin on tärkeää pelata sen mukaisesti. Ehkä sitten Espoossa toimii yhden pelitaktiikan kausi, eli vedetään joka matsi samalla tavalla. Rohkenen epäillä tai sitten loppuu Bluesin kausi kuten aikaisemmillakin kausilla. Blues on Blues.
Siihen jatkuuko Pelicansin lento vai ei saa jokainen toki ottaa oman kantansa. Tällä hetkellä ainakin näyttää hyvältä ja mikä tärkeintä jos huonolla pelaajamateriaalilla tulee voittoja vieraskaukalossa niin yksi hailee miten ne voitot vierasotteluissa tulee.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ara peluuttaa viisaasti, vieraspeli ehkä paperilla paremman materiaalin omaavaa joukkuetta vastaan, ei varmaan kannata lähteä pelaamaan mitään 80-luvun Oilersin firewagon hockeytä vai mitä?

Itsellä on ainakin suuret sympatiat Pelsuja kohtaan ja jos Blues ei mestaruuteen yllä niin kylllä mielummin toivon Pelsujen menestystä kuin esim. Kärppien tai Narrien.

Niemi on tällä hetkellä liigan paras veskari. Kyllä, parempi kuin Markkanen. Jos taso pystyy niin mistä sitä tietää mihin Pelsut lentelevät.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Sillä paperilla sä voit jo pyyhkiä sitä omaa pientä ja pehmeää. Mutta hienoa jos vielä tässä vaiheessa kautta muualla voidaan edes leikitellä tollaisilla ajatuksilla. Se vie Pelicansin erittäin taitavilta nuorilta niitä ylimääräisiä paineita pois. Yllätyssauma on edelleenkin olemassa. Uskon, että samoin ajattelevia löytyy varsinkin sieltä ylisuurien pelaajabudjettien turruttamalta seudulta varsin paljon.

Ei meillä päin persettä paperilla pyyhitä, se tyttöjen juttuja. Mutta nimenomaan juuri siksi painotin tuossa tuota paperilla-termiä, että käytännössä asia ei välttämättä ole niin kuin se paperilla on. Pelicans pelaa tällä hetkellä tuloksellisesti materiaaliinsa verrattuna ylivoimaista kiekkoa sarjassa, sitä ei mikään muuta. HIFK taas pelaa materiaaliinsa verrattuna erittäin heikosti, sitäkään ei mikään muuta. Mutta kuitenkin Bluesin pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle jäävä pelaaja on profiilipuolustajana toisessa joukkueessa... no kertoohan sekin jotain.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Alakatsomoissa tuntui olevan käyttäytymisestä päätellen melko iso nippu Pelicans henkisiä gloryhuntereita. Ainoa hetki kun kyseinen porukka avasi suunsa pelin aikana tai ylipäätään piti jotain ääntä oli se kun kolmannessa erässä ei vihelletty Bluesille jäähyä tilanteessa jossa ei myöskään ollut mitään rikettä vaan Komarov tyylipuhtaasti heittäytyi ja tämän jälkeen huudettiin tuomarille jotain nuijaa yms.. Iso osa porukasta myös lähti hallilta ennen rankkareita ja paikalle jääneet hihkuivat pelicanssin voittoa ensimmäisten vetäjien jälkeen. Eipä siinä, kyllä länärille on aina vierasjoukkueen gloryhunterit tervetulleita. Rahaahan se vaan tekee.
Eli vieraspeleihin ei saa lähteä, jos ei ole kyseessä fanimatka? Sielä on tiiätkö vaikee saada aikaan organisoitua kannustusta, jos kaikki fanit on ihan eripuolilla hallia. Parin ihmisen huudot harmvemmin kuuluu pidemmälle. Tai no oli kuulunut kuulemma radioon asti, saavutus sekin... Ja ei sieltä kyllä kukaan meiän kannattaja lähtenyt ennen rankkareita.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Tommy kirjoitti:
Itse en henkilökohtaisesti usko Pelikaanin lentoon. Pelicans on aina Pelicans.
Kausi on kuitenkin vielä alkutekijöissään. Jääkiekon vääryyshän tämä on. Toinen painostaa 60 minuuttia, saa aikaiseksi yhden maalin ja vastustajakin tekee ainoan maalinsa oman pelaajan housujen vyön klipsin kautta.

No tuohon tekee kyllä mieli todeta ilkeästi, että Blues taitaa aina olla Blues, ei menestystä vaikka rahaa on kipattu porukkaan kauhakuormaajalla viime vuosien aikana. No, jotkut ei vaan menesty.....

Kertoisiko joku tästä ihmeellisestä valojen himmenemisestä Länsi-Auto Areenalla. Käsittääkseni ei ollut ensimmäinen kerta kun vastustajan maalivahti tarvitsisi otsalamppua.....
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
sladdi#17 kirjoitti:
Eipä siinä, kyllä länärille on aina vierasjoukkueen gloryhunterit tervetulleita. Rahaahan se vaan tekee.

ahee kirjoitti:
Eli vieraspeleihin ei saa lähteä, jos ei ole kyseessä fanimatka? Sielä on tiiätkö vaikee saada aikaan organisoitua kannustusta, jos kaikki fanit on ihan eripuolilla hallia. Parin ihmisen huudot harmvemmin kuuluu pidemmälle. Tai no oli kuulunut kuulemma radioon asti, saavutus sekin... Ja ei sieltä kyllä kukaan meiän kannattaja lähtenyt ennen rankkareita.

Mahtaako luetun ja vielä lainatun tekstin ymmärtämisessä olla jotain pieniä puutteita. Juurihan itse totesin lainaamassasi kohdassa että tervetuloa vaan, rahaa se vain tekee. On siellä pelissä kuitenkin helvetin paljon mukavampi olla kun hallissa on +6000 katsojaa kuin alle 4000 ja tälläisillä katsojamäärillä ei kotijoukkue tekisi enää viiden vuoden päästä kuin ehkä miljoonan tappioita kaudessa.

Kuvailemassani "kannattajapohjassa" on myös sellaisia etuja, että mikäli jossain vaiheessa pelikaanien lento sattuu tökkäämään ja Blues pelaakin poikkeuksellisen hyvin (vaikka sitten ensi kaudella) ei tälläiset katsojat välttämättä tarvi kuin pienen sysäyksen takin kääntöön ja satunnaiset paikanpäällä käynnit saattavat aina osan porukasta innostaa seuraamaan peliejä paikan päällä useammankin.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mahtaako luetun ja vielä lainatun tekstin ymmärtämisessä olla jotain pieniä puutteita....

Kuvailemassani "kannattajapohjassa" on myös sellaisia etuja, että mikäli jossain vaiheessa pelikaanien lento sattuu tökkäämään ja Blues pelaakin poikkeuksellisen hyvin (vaikka sitten ensi kaudella) ei tälläiset katsojat välttämättä tarvi kuin pienen sysäyksen takin kääntöön ja satunnaiset paikanpäällä käynnit saattavat aina osan porukasta innostaa seuraamaan peliejä paikan päällä useammankin.
Sori mutta ei tätä tekstiä ainakaan ole kovin helppo ymmärtää. Tarkoitatko että Pelicansin kannattajat vaihtaisivat leiriä Bluesin puolelle? Hahhaa ei täältä sentään ihan niin gloryhuntereita löydy.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kertoisiko joku tästä ihmeellisestä valojen himmenemisestä Länsi-Auto Areenalla. Käsittääkseni ei ollut ensimmäinen kerta kun vastustajan maalivahti tarvitsisi otsalamppua.....

Kyllä, juurikin näin. LänsiAuto Areenan valaistus on ollut muutaman kauden ajan yhdellä sanalla kuvattuna: luokaton. Kun tarkkaan katsoo niin löytää ns. pimeitä läikkiä ympäri kaukaloa.

Joka tapauksessa, pikkulinnut lauloivat että tulevalla maajoukkuetauolla tulisi Areenalle viimeisen päälle uudet valot.
 

freely

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Wolverhampton, Barcelona, FC Lahti...
Joukkue pelaa kilpikonnaa 60 minuuttia ja luottaa maalivahtiinsa? Molemmilla kerroilla Espoossa käynyt juuri tällä tavalla. Toivottavasti Pelicans pelaa seuraavassa vastakkaisessa ottelussa hieman vapaammin, se avaa myös Bluesille parempia paikkoja.

Niinpä tuotahan tuo vieraspelaaminen on...myös monella muulla vieraissa. Samanlaista se edellinen kotipelikin oli? Saipa sumputti ja puolusti ja Pelsut hakkasi päätä sumppuun ja tuloksena myös nihkeä 1-1 vaikka ns. kiekollista peliä hallittiinkin. Mutta Saipa pelasi viisaalla taktiikalla vieraspelin kuten Pelsut nyt.

Itse en henkilökohtaisesti usko Pelikaanin lentoon. Pelicans on aina Pelicans.

No viimeiseksi tuota luulisi kuulevan Blues:n kannattajalta. Joukkue johon syydetään rahaa vuodesta toiseen ja menestystä ei vain tule, eli Blues on vain Blues :)
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
No viimeiseksi tuota luulisi kuulevan Blues:n kannattajalta. Joukkue johon syydetään rahaa vuodesta toiseen ja menestystä ei vain tule, eli Blues on vain Blues :)

Ai viimeiseksi odotat kuulevasi Blues-faneilta mielipiteitä? Tommyhan sanoi ettei henkilökohtaisesti usko Pelicansin lentoon. Saa kait jokaisella omat mielipiteet olla?

Pelicans tulee voittamaan useita pelejä Niemen hyvällä pelillä ja iloisella hyökkäyspelillä, etenkin kotikaukalossa. Eiköhän lahtelaiset runkosarjan lopussa ole neljän joukossa, sen verran vakuuttavaa menoa ollut alkukausi että pienen hyytymisenkin tullessa ei isoa romahdusta tule.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös