To 16.5.2024 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

  • 37 377
  • 1 017

Ciry

Jäsen
Suosikkijoukkue
le Club de hockey Canadien
Eipä tuossa ole mitään epäselvää, kaveri seisoo veskan alueella niin se on selvä hylky. Itävallan kapteeni ja valmentaja voivat avata silmiään.

Ja ”jääkiekko on pilalla” huutelijoille, futiksessa katsotaan tuotakin tarkemmin esimerkiksi paitsiot.
Näin eurooppalaisessa kiekossa, mutta eikös sitten aina pitäisi viheltää peli poikki kun mennään maalivahdin alueen läpi? Nytkin molemmissa päissä oltiin alueella ilman vihellyksiä. Miksi näin?
 

taspmas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Örebro. Turisti liigakartalla.
Jos tuomari olis jäällä näyttäny maalia niin tuo olisi todennäkösesti hyväksytty kun ei ollu kontaktia Säteriin. Nyt sen jäällä näytetyn tuomion (pelaaja maalivahdin alueella, ei maalia) kumoomiseen ei kyllä löytyny mitään perusteita videoilta :D
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vähän käy sääliksi Granlundia, kun joutuu Innalan ja Puustisen kanssa pelaamaan. Toi kaksikko tuskin saisi maalia, vaikka olisivat kahdestaan kentällä, ilman vastustajia.
Rehellisyyden nimissä ei Granlund itsekään ole ollut paljoa sen parempi. Yvllä toki tarjoilee mutta hyvin näkymätön 5v5 pelissä
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Keskiverto suomipoika toivoo oman joukkueen häviötä kun ollaan alakynnessä

Käsi pystyyn kaikki ketkä häviötä toivovat. Tuskin on kovin montaa keskivertopoikaa täällä kuitenkaan noilla perusteilla.
 

nuukapuuha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Blackhawks #88
Miksi sitten maalivahdin aluetta edes merkkaamaan jäähän. Niin selvä sääntö kuin olla ja voi, eikä tuossa ollut mikään sentti luistimesta alueella vaan selvästi koko jalka.
Maalivahdin alue on alue jossa maalivahdilla on etuoikeus liikkua, mutta mikään sääntö ei kiellä pelaajaa pelaamasta maalivahdin alueella jos onnistuu siinä ilman, että estää maalivahtia. Maalivahti oli ottanut torjunta asennon syvältä jolloin oli jäänyt tilaa jonka pelaaja käytti aivan oikein.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Kuten aina, kärsivällisyys palkitaan ja Suomi voittaa.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt ei voida hylätä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös