To 16.5.2024 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

  • 37 411
  • 1 017

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Korvissani kuulen ja silmissäni näen, miten tätä asiaa ihmetellään myös Kuusamakujalla. Vaimo on laittanut erätauon ajaksi television kiinni, koska vanha legenda ei saatana katsele tämmöistä junnaamista. Kuulemma on verkot laskettu erätauolla ja soitettu Kummolalle, että jos nyt otatte sisään Jalosen tilalle, niin peliäkään ei mene ilman 60 minuutin painetta.

Tamin vuoden 1995 Ranska olisi tehnyt tästä pelistä ylikävelyn, mutta mitä tekee Jalosen leijonat jäähyväisturnauksessa: on iltapäiväkävelyllä! My God!
 

Siwankassa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Puhutaanpa lätkälähetyksen aikana vähän golfista kun ei tosta Suomen hokipelistä mitään puhuttavaakaan löydy. Ainakaan mitään hyvää sellaista
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ainakin vastustajan tasoon peilaten. Turnauksen ekassa matsissa oli aika heikkoa tekemistä myös, mutta vastus "vähän" parempaa luokkaa.
Mielestäni Tshekki-peli oli olosuhteet huomioiden OK. Hyvä joukkue, kisaisäntä ja avausottelu. Mutta tällainen pelillinen anti kahden välipäivän jälkeen ja tässä vaiheessa turnausta ei kyllä luottoa herätä. Ei niinkään ottelun tilanne, vaan nimenomaan tuo esitys.

No, lauantaina tiedetään vähän paremmin, missä mennään oikeasti.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Tietysti tässä ei välttämättä ihan kaikkea tarvitse laittaa peliin, vaan parempikin hieman säästellä. Parempi mennä Kanadan tyylillä ja tehdä vain tarvittava, jos siihen vaan riittää rahkeet. Välillä vaan Kanadallekin meinaa käydä Kanadat, niin kuin viimeksi juuri Itävällan kanssa.

Ehkäpä Suomi oli sittenkin vain syväjäässä siinä ensimmäisessä pelissä Tsekkiä vastaan, vaikka se numeroiden perusteella olikin tasainen peli, mutta kentällä ei aina siltä näyttänyt. Silti jokainen peli on aina oma lukunsa. Se voittaa mestaruuden kenen peli paranee eniten ja nousujohteisesti turnauksen loppua kohti. Jos Suomi ja Tsekki pelaisivat finaalissa, niin en usko että Suomi lähtisi toista kertaa yhtä passiivisesti otteluun. Seuraava kunnon tasonmittaus tulee kuitenkin lauantaina Kanadaa vastaan. Sveitsi voi myös olla vielä hankala vastus päätöskierroksella. Mutta saa nähdä.
Ei se ole lopullisen menestyksen kannalta oleellista, minkä joukkueen peli paranee turnauksen aikana eniten. Kaikki asiantuntijoista ja valmentajista lähtien sitä toki hokevat, kuten kiekkopiireissä tapana on riippumatta siitä, onko jossain "muodissa olevassa" hokemassa tolkkua. Menestyksen kannalta oleellista on se, kuinka hyvin joukkue pelaa pudotuspeleissä. Kisojen alkaessa umpisurkea joukkue saattaa parantaa merkittävästikin peliään, mutta ei se tarkoita sitä, että se voittaisi alusta alkaen hyvällä tasolla pelanneen laatujoukkueen, vaikkei se olisi juuri peliään kehittänytkään turnauksen aikana. Kun puhutaan kärkijoukkueista, niin pelin kehittyminen turnauksen aikana toki usein tarkoittaa hyvää. Jos tuo em. muotihokema pitäisi paikkansa, niin silloinhan joukkueiden kannattaisi pelata kisojen alussa tarkoituksella surkeasti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Hexa

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Kyllä nyt on Itävallan poikain mailat heikkoa tekoa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tämä on kova. Joskus olisi kyllä hieno tuokin kokea.
En suosittele. Tai sanotaanko näin, että kun minä lähden ulkomaille kisoja katsomaan, niin mieluummin käyn paikallisissa kuppiloissa ja juttelen paikallisten lätkäfanien kanssa. Onhan tuo toki konseptina ihan hauska, mutta ei ihan oma pala kakkua.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Huidotaanko vielä vähän lisää?
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Puistola sinetöi asemansa seuraaviin peleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös