Ilmoitukset

Nimimerkki Valle on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa Jokerit-osion henkilökohtaisuuksista. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen. 

Nimimerkki VilleLeinon jatkuvat henkilökohtaiset hyökkäykset ja offtopic-viestit NBA-ketjussa on huomioitu ja olemme päättäneet palkita kyseisen nimimerkin viikon pelikiellolla.

Nimimerkki Itämeri keskittyi viesteissään pelkkään provosointiin ja henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet poistaa nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki BlackWolf kirjoitti niin monta aggressiivista ja hyökkäävää "Liigan voimasuhteet"-ketjuun, että olemme päättäneet rauhoittaa häntä viikon pelikiellolla.

Nimimerkki aurajoki kirjoitti täysin turhan viestin TPS:n huhuketjuun vain muutama tunti sen jälkeen, kun olimme jo huomauttaneet, että kyseiseen ketjuun ei enää turhia viestejä haluta. Tämän vuoksi olemme asettaneet kyseisen nimimerkin viikon pelikieltoon.

 • Nimimerkit Pervert ja Winger huilaavat viikon keskinäisestä nokittelustaan Sport-osiossa.
 • Nimimerkkien Frank McKee ja Zinetula kahden sanan-viestit "Juurikin näin" Kärpät-osiossa ovat turhuuksia ilman omaa asiaa, ja ne palkitaan viikon pelikiellolla sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkin Elkku viestien taso osoittautui viime aikoina sen verran heikoksi, että päätimme poistaa hänen kirjoitusoikeutensa.

To 16.2.2017 Jokerit - Ak Bars Kazan

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Sako, 16.02.2017 klo 12.07.

 1. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Ei noita nähdä, jollei kaveri pelaa kuudella kenttäpelaajalla maali tyhjänä
   
 2. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kukakohan aktiivipelaaja on tehnyt eniten maaleja Jokereiden verkkoon? Veikkailisin että Azevedo on aika korkealla siinä listassa.
   
 3. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos on 2 metrinen ja 100 kiloinen voi kenties jähmettyä paikoilleen, mutta kyllä pienikokoisen häkkärin täytyy pystyä kurkkimaan väleistä hyvällä liikkeellä. Ei jatkoon!
   
 4. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Siis Zapo on tehnyt monta hyvää torjuntaa läheltä, mutta viivakudit näyttävät olevan aina pahoja (koosta johtuen?).
   
 5. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Onhan tässä hyvä paikka harjoitella ilman maalivahtia pelaamista ja YVtä, mutta, kun maali ei muuta Jokereiden tilannetta mitenkään. Varmaan viimesellä sekunnilla joku saa lämärin raajaan ja kausi häneltä ohi.
   
 6. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jäi kyllä paska maku suuhun.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä ilme, onneksi ei tarvittu voittoa.
   
 8. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Kiitos SKA, siellä sentään osataan pelata. Jokerit ei itse pystynyt paikkaansa varmistamaan.
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kieltämättä viivasta noi vedot tuntuu uppoavan kovalla prosentilla. Eikös Azevedo ole joskus aikaisemminkin rankaissut ;-)
   
 10. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Niin kun 55 kertaa aiemmin tällä kaudella
   
 11. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Eipä jäänyt hyvä maku suuhun. Ei vaikka kuinka kehuttaisiin. Ei riitä kapasiteetti.
   
 12. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Toivottavasti mennään pleijarit Heleniuksella.
   
 13. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Joku kiinalainen jakamassa palkintoja, hmmm? Onko jotain jota minä en tiedä...
   
 14. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Antaisin kyllä pienet slow clapit, jos tuo kaveri olisi jatkossa Jokereiden omistaja :D
   
 15. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei se vaan riitä vaikka kuinka potkisi. Täydellinen katastrofi vältettiin, kun pudotuspeleihin mentiin rimaa hipoen. Ei silti paljon lämmitä kun koko kausi on ollut enemmän tai vähemmän täyttä paskaa.
   
 16. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Itse laittaisin Jani Kauton sisään.

  Tyhminkin ihminen näki, että SKAn pistettyä homman pakettiin Pietarissa Jokereiden pelaamisen taso laski välittömästi. Kolmannessa varsinkin paketti aivan sekaisin ja kazanilaiset teki oikeastaan mitä halusi. Eipä tästä kannata sen suuremmin murehtia.
   
 17. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Oisin toivonu sitä. Veikkaan että tää pleijaripaikka tarkoittaa sitä, että Jalosta on edessä toinenkin kausi. En jaksaisi itse tuota paskaansa edes minuuttia enää
   
 18. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Vastustaja oli lukenut Zapolskin heikkoudet. Kaksi korkeaa rannaria meni siniseltä.
   
 19. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No just täydellinen. Koko olemus huokuu siltä, että "Hei, en tiedä yhtään mitään yhtään mistään, mutta rahaa löytyy ihan vitusti! Kuka ostetaan?"
   
 20. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Siis kuka noi Jokereiden poffipaikkaan riittävät pisteet keräsi? Onko Jokerit saanut jonkun muun joukkueen pisteitä? Tästä haluan kuulla lisää. KERRO KENEN JOUKKUEEN PISTEITÄ JOKERIT ON SAANUT!
   
 21. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Oikeesti roudatkaa nyt vittuun se kuuluttuja tuolta joka puhelee pelin aikana ja huutelee tuloksia kesken ottelun. Sen nyt tiesi että keskittyminen menee tuohon ja parempi olisi kuin muista tuloksista oltaisiin oltu hiljaa. Täällä taas asiantuntijat vauhdissa. Zapolla ei paras päivä tänään ja tuon heikon tammikuun aikana oli epävarma. Vastapainoksi kauden ekalla puoliskolla ryösti lukemattomia pisteitä kun peli oli aivan sekaisin. Elintärkeällä vieraskiertueella kun oli pakko onnistua torjui kenties ratkaisevat pisteet ja nyt kun menee muutama helppo viivasta kun peli on jo selvä playoff-paikan osalta niin se onkin kaikkien aikojen huonoin maalivahti. Hyvin te vedätte.
   
 22. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Tä? Siis laittoi kaksi kertaa Niemen ketjun maalin jälkeiseen vaihtoon ja molemmissa kolisi omissa. Ei siis kovin hyvin vedetty. Apinakin oppisi nopeammin, tosin pieni plussa Niemen penkittämisestä.
   
 23. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Ihme vinkumista jostain hyvästä mausta suussa. Peskää saatana hampaanne. Se on ihan selvä, että Jokerit suoristi selän kun tulos oli selvä. Ehkä se on vähän epäurheilijamaista, mutta katseet on kohdistettu tulevaisuuteen. Enemmän olisi vituttanut jos tuossa asetelmassa olisi itsemme turhaan telottu.
   
 24. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Heh. Täällä jotkut uskottelee itselleen että Jokerit hävisi kun SKA oli lähes varmasti voittamassa omaa peliään. Jos näin olisi oikeasti ollut niin Regin ei olisi ketjuineen pelannut minuuttiakaan. Jokerit hävisi huonouttaan ja erityisesti imurimaiseen Zapolskiin.
   
 25. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Tässähän on kiinni valmennuksen peluuttamisesta. Jalonenhan sanoi, että saattoi olla näin, että rupesi miettimään muita asioita kun kentällä ja taululla tulokset näkyivät. Ei ollut tosin erityisen äreissään asiasta, mutta kyllä siitä olen vakuuttunut, että se tietty osa itsestään jäi tästä syystä antamatta. Olisihan se ollut loppuen lopuksi vitun perseestä jos Regin vaikka olisi tässä pelissä "syönyt kiekkoa" ja murtanut vaikka kätensä.

  Olen kuitenkin sitä mieltä, että en ikinä halua nähdä jengiltä sitä ettei pistetä kaikkea peliin. Se on ollut aika arkipäivää tällä kaudella, mutta tässä vikassa erässä se ei jaksanut haitata. Annettiin merkit siitä mihin pystymme. Toivottavasti CSKA menettää pisteitä viimeisessä ja SKA voittaa.