To 16.11.2006 Ässät-Lukko

  • 10 037
  • 76

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Borgie kirjoitti:
Minulla kun ei tuo Canal+ näy, niin kertokaahan pelin paikanpäällä tai töllöttimestä katsoneet, että oliko Ässät tosiaan noin surkea, vai onko Lukon puolustus vaihteeksi työpaikallaan? Lawson otti ilmeisesti muutaman loistavan kopin?

Aivan ulkopuolisen silmin, molemmat joukkueet oli tosi huonoja. Ässät oli vain
vähän huonompi kuin Lukko. Lukon puolustuspeli on hirveää katsottavaa, että
siihen nähden olisi ässien pitänyt iskeä ainakin toinen häkki.
 

Redbull

Jäsen
Puolueettomin silmin nähtynä:

1.Erä: Oli hyvää kiekkoa, coast to coast, kuten sanonta kuuluu. Ässien avausmaali oli upea. Konttinen on ollut eittämättä vuoden tulokas tähän mennessä. Toivonen kantaa vastuullaan liikaa ilkeyttä omassa päässä, joten Nickersonin mahdollinen tulo olisi Padalle muutenkin kuin imagollisesti helvetin tärkeä asia.

2.Erä: Strakan -ja S`Heimon ketjut tekivät mitä tahtoivat, intensiteetti katosi. Ässien materiaalin kapeus alkoi näkyä. Kaltiainen pelasi hyvin, mutta tiukoissa paikoissa haparointia. Lukon uusi veska oli loistava, olosuhteisiin nähden.

3.Erä: Ässät pyristeli, mutta Lukko hallitsi täysin. Lukko olisi tosin voinut tehdä eroa, mutta pienentynyt apina sinnittelee vieläkin selässä.

Ässissä on tehtävä jotain radikaalia, onko se sitten Pajuojan lähtö, jää vain nähtäväksi. 9 pelin ränni näin tasaisessa liigassa on surkea saldo.

Lukolle hatunnosto, kunhan Lugu intoutuu kunnon vireeseen se on todella vaikea pysäytettävä. Oli myöskin mukava nähdä, että Toporowia alkaa pelailu kiinnostaa.

ps. Bararuk oli paskempi kuin Kemppainen, reilusti.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä Lukko tänään ansaitsi voittonsa. Ässät oli ihmeen vaisu, olisin odottanut joukkueelta paljon enemmän, mutta aika lailla hengettömältä patapaitojen meno näytti. Kivenmäki oli näkymätön ja Kuusela vaikutti välillä aika turhautuneelta.

Lukosta Saarenheimon kenttä pelasi todella vahvan ottelun ja erityisesti Toporowski oli vaikea pideltävä porilaisille. Myös Lammassaari oli pirteällä pelipäällä, mutta peliaikaa ei tänäänkään mitenkään liikaa tullut. Lawsonin todellinen testaus jäi tuleviin kamppailuihin, mutta hyvän vaikutelman mies itsestään jätti. Kiekot torjuttiin kulmiin ja ainakin itselleni jäi hyvä yleisvaikutelma miehen otteista.

Tiistaina pitäisi sitten jatkaa voittojen tiellä, jotta nousu kohti kuuden sakkia voisi todenteolla alkaa. Ässille ei voi tämän päivän esityksen perusteella povata kovinkaan valoista loppukautta, ellei sitten jollain rintamalla tapahdu isoja muutoksia.
 

Delkor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Redbull kirjoitti:
Puolueettomin silmin nähtynä:


9 pelin ränni näin tasaisessa liigassa on surkea saldo.


ps. Bararuk oli paskempi kuin Kemppainen, reilusti.
Ei nyt sentään liioitella. 8. kylvetyshän tuo vasta putkeen oli. Tosin lauantaina vastassa Tappara --> 9. tappio on pelaamista vailla selvä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Harvinainen kolmen pisteen voitto Lukolle. Toisaalta voitto ei tunnu juuri miltään, koska puolentoista kauden aikana on tullut niin paljon turpaan, että on tunto lähtenyt. Seuraavista otteluista olisi myös mukava saada niitä täysiä pistepotteja, mutta ne tuntuvat niin kaukaisilta haaveilta. Aina kun Lukolta jotain odottaa, on saamisina vain sitä turpaanvetoa. Siksi ei jaksa hehkuttaa lainkaan tätä voittoa.

Eipä silti, Ässien kaato tekee sikäli sitä kuuluisaa porilaista nasulia, koska voittoja ei porilaisista viime kaudella herunut. Nyt on jo kaksi voittoa peräkkäin plakkarissa ässistä! Alkaa jo tuntua hieman paremmalta... Lukko muuten päästi vain yhden maalin. Kahdessa viimeisessä omiin on mennyt yhdeksän lätkää. Tuntuu yhä vain paremmalta... Helvetti, mehän ollaan sankareita kaikki! Nyt alkaa kunnon voittoputki!

















...ja sitten mä heräsin...
 

The Rock

Jäsen
Borgie kirjoitti:
Minulla kun ei tuo Canal+ näy, niin kertokaahan pelin paikanpäällä tai töllöttimestä katsoneet, että oliko Ässät tosiaan noin surkea, vai onko Lukon puolustus vaihteeksi työpaikallaan? Lawson otti ilmeisesti muutaman loistavan kopin?

Lukko karvasi syvältä aggressiivisesti sekoittaen ässäpakkien pelin avaamisen lähes totaalisesti. Jos sieltä joskus syötöllä tai kiekollisena ässäpelaaja pääsi nousuun, niin keskialueen vahva kettusumppu teki hyökkäys-yritykset totaalipuuroksi viimeistään hyökkäyspään siniviivalle. Ässät yritti tätä purkaa heittämällä kiekkoa päätyyn, mutta kun irtokiekoille ei ollut menijöitä, niin lukkopakit varsin helposti siivosivat nämä marjat pois.

Lukolta 2 erää todella järkevää vieraspelaamista ja paremmalla tuurilla olisi kiekko ollut todella hyvin pelanneen Kaltiaisen takana useammankin kerran. Lopulta Lukon kakkosketju Topperin johdolla värkkäsi voittoon tarvittavat maalin toisen erän lopun totaalipyörityksessä. Viimeisessä erässä raumalaiset selkeästi passivoituivat takaiskumaalin pelossa ja antoivat Ässille ohjat, mutta eipä patapaitainen kotijoukkue tästäkään oljenkorresta syttynyt yrittämään tosissaan sitä tasoitusmaalia.

Ässiltä ei löytynyt halua eikä ilmeisesti tarpeeksi uskallustakaan mennä maalin eteen tappelemaan kiekoista ja Lukon ennakkoon heikoksi tiedettyyn osa-alueeseen eli maalinedustaan ei isketty juuri ollenkaan tappomeiningillä. Jälleen kerran Pajuojalta todella surkeaa pelinlukua tässäkin asiassa. Muutenkin miehen kommentit pelin jälkeen pistivät naurattamaan toden teolla: "Pelattiin tunteella ja omaa peliä. Olen tyytyväinen pelaajien taisteluun varsinkin kolmannen erän lopussa..." Jeejee, kiva kun menee hyvin ja kaikkia hymyilyttää.

Peli ei tasoltaan häikäissyt, mutta oikealle joukkueelle se voitto lopulta meni. Lukkoveskari Lawson oli liikkeissään todella kankeanoloinen, mutta myös samalla rauhallinen torjuja. Kädet tuntuivat toimivan ihan kivasti ja mies rauhoitti Lukon omanpään peliä selvästi rauhallisuudellaan. Ei nyt mikään jackpot-peli, mutta eipä Ässät pahemmin miestä edes hätyytellyt. 29 torjunnasta voidaan huoletta laskea väh. 20 sellasiksi ässäpelaajan lääppäisyiksi kohti maalia jotka Law-Dog poimi helposti pois. Muutama huipputorjunta tärkeillä hetkillä, perusvarmaa työskentelyä. Jos jatkaa samaa tahtia myös jatkossa, tulee Lawson olemaan Lukon ykkösveskari vielä pitkään.

8. tappiota putkeen eikä loppua aivan hevillä ole näkyvissä. Tappara ensi lauantaina vastassa ja aikamoinen ihme saa tapahtua jos Pata painaa voittoon. Lähtisiköhän ketjuruletti taas pyörimään Pajuli?
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Mieleen jäi pari Strakan komeaa yksilösuoritusta, Saarenheimon ketjun vahva peli ja Lawsonin gamesaver. Tosin se yksi säätäminen maalin takana jäi myös kummittelemaan pienenä uhkakuvana takaraivoon. Lopputulemana samat numerot kuin kaksi vuotta sitten Rolosonin kanssa. Tästä on parempi jatkaa.

Tosin nämä kolme pistettä oli pakko ottaa, että sikäli ei aihetta suurempiin hurraa-huutoihin ole. Ässien ketjut ykköstä lukuunottamatta olivat aika pihalla, eivätkä tahtoneet päästä edes hyökkäysalueelle. Sanoisin, että valmentajan vaihto ei enää riitä, vaan kyllä pelaajiakin pitäisi vaihtaa kentällisen verran. Hirsimäen tuntien ei tule tapahtumaan, eli kausi alkaa olla piakkoin taputeltu Ässien osalta, vähän kuten aavistelinkin jo ennen kauden alkua. En kuitenkaan toivoisi tuollaista alennustilaa edes Ässille, joten toivotaan jotain muutoksia, jos se kuitenkin siitä vielä...
 

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yuppi kirjoitti:
Kiitos sulle linjan vaihdosta provoilusta asiallisuuteen. En (ikävä?) kyllä nähnyt pelistä kuin alun, mutta jo siinä näki että hyökkäyksiin lähdöt olivat todella vaikeita eikä päästy oikeastaan kertaakaan rakentamaan kunnon hyökkäyksiä. Lawson pelasi ilmeisesti hyvän pelin ja Ässät varmasti helpottivat hänen työtään huomattavasti. Kaverin arvo Lukolle mitataan sitten kun hän pelaa kunnon joukkuetta vastaan. Aika surulliselta näyttää nyt Ässien näkökulmasta tämä touhu. Ei taida Bararukistakaan olla apua :D
 

Gaff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL, Philadelphia Eagles
Lukko vei ansaitusti pisteet kotiin valitettavasti. Ensimmäisessä erässä Ässät pystyivät viemään kiekkoa Raumalaisten päätyyn ja Kuusela pääsikin tekemään Konttisen hienosta syötöstä Ässät johtoo. Lukko sai kumminkin luotua parempia paikkoja koko ottelun ajan. Varsinkin toinen erä oli Lukon täydellistä hallintaa ja Saarenheimon kettä teki tarvittavat maalit.

Kolmannessa erässä Lukon puolustaessa Ässät sai pitää kiekkoa enemmän muttei pystynyt luomaan tilanteita josta tasoitusmaalia olisi voitu tehdä. Kuparinen-Joensuu parivaljakko sai muutamankerran jonkinlaista pyöritystä Raumalaisten päätyyn aikaiseksi. Kaltiainen oli hyvä maalilla eikä häntä voi maaleista syyttää.

Ässien hyökkäyspeli on tällähetkellä surkeaa. Vähissä olivat kontrolloidut hyökkäykset ottelun aikana. Liian monet hyökkäykset päätyivät kiekonmenetykseen tai kiekon heittämiseen päätyyn ilman että kukaan olisi menossa perään. Pahalta näyttää Ässien tilanne tällä hetkellä mutta tästä on vain onneksi yksi tie!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Että näin pääsi käymään. Kolmen pisteen voittoa toivoin ja se tuli. Paljon muuta hyvää pelistä tuskin sitten löytyykään, ainakaan Ripan selostuksen perusteella. Lawson maalilla oli Ripan mukaan hyvä, mutta muuten Lukon puolustus on edelleen sekaisin. Mutta voitto mikä voitto, jospa se nyt tästä lähtisi...

Platil kohelsi avauserän lopussa itselleen kympin, taisi olla kolmas ja näinollen hän lepää tiistain pelin. Hulk Hogan Hunkes pääsee siis siivoamaan Lawsonin maalin edustaa Ilves-pelissä.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Itselle osui silmään kautta ottelun Platilin onneton peli. Ei olisi väärin, vaikka mies lepäisi seuraavan matsin, ja Hunkes pääsisi mukaan. Kummallisia kiekon roiskaisuja, ihmeellistä kuumenemista ja omien miesten hukkaamisia.

Muuten Lukko kyllä teki pelistä itselleen liian vaikean. Nyt niitä maaleja ei tullut, silloin kun ote oli hallussa. Toisin kuin vaikka Saipaa vastaan. Tosin Ässien maalivahtikin pelasi hyvin, ja välillä vetoja haudottiin ja annettiin käsittämättömiä syöttöjä, jolloin tilanteet kuivuivat hiljaksiin käsiin.

Ässistä erottui maalivahdin lisäksi Toivonen, ei välttämättä kuitenkaan hyvässä. Mave kuskasi kiekkoa hyvin hyökkäysalueelle, varsinkin yv-pelissä. Ässien ulkomaalaiset antoivat itsestään avuttoman kuvan, varsinkin tämä ruotsalaispoika.

Lawsonista jäi minulle yllättävän hyvä tunne. Lawson toivottavasti pärjää myös kotiotteluissa. Rauhallinen maalivahtipeli voisi auttaa ensimmäisten erien aikana välttämään ne pari-kolme pakollista omiin. Tai ainakin vähentämään ne vaikka yhteen.

No niin, ja näköjään Platil lepää muutenkin...
 
Viimeksi muokattu:

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Roku kirjoitti:
Platil kohelsi avauserän lopussa itselleen kympin, taisi olla kolmas ja näinollen hän lepää tiistain pelin. Hulk Hogan Hunkes pääsee siis siivoamaan Lawsonin maalin edustaa Ilves-pelissä.

Itse asiassa oli vasta Platilin toinen kymppi, eli ei ainakaan tuon kymppitilin täyttymisen vuoksi huilaa tiistaina.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Roku kirjoitti:
Platil kohelsi avauserän lopussa itselleen kympin, taisi olla kolmas ja näinollen hän lepää tiistain pelin.

Omista tilastoistani ei löydy Platilille, kun 2 "kymppiä". Tänään siis, se jälkimmäinen, joten pelaa varmaankin tiistaina.
 

junnisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
kyykäärme kirjoitti:
Itselle osui silmään kautta ottelun Platilin onneton peli. Ei olisi väärin, vaikka mies lepäisi seuraavan matsin, ja Hunkes pääsisi mukaan. Kummallisia kiekon roiskaisuja, ihmeellistä kuumenemista ja omien miesten hukkaamisia.....



...missä pelissä sä olet ollut vai oliko tämä ensimmäinen kiekkopeli jonka olet nähnyt ? Jos sanot, että huono peli Platililta, niin vaihda lajia tai ennenkuin alat kirjoittelemaan, niin kysy joltain kaverilta mitä tässä pelissä yritetään....
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaa, olin valmis vaikka pitkät kalsarini lyömään veikkaa että oli hälle jo kolmas mutta parempi tietysti näin jos saa pelata. Hulk Hoganista tuskin apua on senkään vertaa kuin Platilista.

Taisi tuo maaottelupelissä tullut 2+10-minuuttinen sotkea muutenkin pimiät ajatukseni.
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pajulille kenkää!

Vittu mitä paskaa. Taas kerran. Ei jaksa kommentoida juuri enempää, Ässät oli niin onneton jälleen. Eikä lohduta yhtään, että niin oli Lukkokin tokaa erää lukuunottamatta.

Ässät:
+++ Joensuu: Asennetta, röyhkeyttä ja kokoa löytyy, taitoa ja pelisilmääkin edelliskausia huomattavasti paremmin. Kyllä Jessestä vielä pelimies tulee ihan NHL-tasollekin asti, sen tämä kausi on todistanut.
++ Kuparinen: Loistavia pommeja, diggaan Matista aivan helvetisti.
+ Toivonen: Alakerran äijä. Lähes liikuttava oli tilanne, jossa HC siivosi tylysti kaksi lukkolaista kummallakin kädellään maalinedustalta kauas pois ja jäi kylmän viileästi tuijottamaan perään.
Ekstra+ Kaltiaiselle. Ässillä ei ole maalivahtiongelmaa.

--- Häppölä: Edelleen täysi märkä pimppi kentällä. Sotkee vain muiden peliä. Vituttaa koko mies.
-- Bararuk: Kävikö edes kentällä?
- Kuusela: Nätistä lirutusmaalista huolimatta. Ei oikein toimi nyt homma, en tiedä miksi. Melko ihkut itkupotkuraivarit Mäkelälle. Kaunista, Kristiina.

Lukko:
+++ Lammassaari
++ Topo - Saarenheimo - Haataja
+ Lawson

--- Loppujoukkue. Ei jotenkin vakuuta voitosta huolimattakaan? Ässien voittaminen ei kyllä mikään meriitti ole, mutta ei toisaalta vaatinut Lukoltakaan parasta, ja Toivolan mukaan joukkue keskittyikin puolustuspeliin tänään.
 

tulppaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
mitäs tässä, upeeta, mahtavaa. Ei kai aina kannata paniikkinappulaa painaa, mutta -36 maalia on kyllä jonkinlainen systeemi. Jos valmentaja on munaton ja haluaa Porissa viekkautta & pirullisuutta, niin kiitos ja nähdään ensi kaudella. On hyvä kannattaa Ässiä, mutta jos joukkue on Ässistä väen vängällä henkisesti ja fyysisesti muokattu "Ilves", niin ei siitä tule yhtään vitun mitään. Sama kun laittaisi sormikkaat varpaisiin ja sukat päähän. Ei varmaan enempää voisi vähempää kiinnostaa kun kovan pelin linja on suoraan sosiaalidemokraattien puolueohjelmasta ja suosikkijoukkueen pelistä ei tule mitään. Pehmoilua, puheita ja lupauksia, mutta ei missään mitään, ei yhtään mitään. Sinänsä on aivan sama jos hävitään, mutta kun hävitään joku saatanan "viekkaus & pirullisuus" silmäkulmassa niin tekee mieli kiroilla ja rikkoa asioita.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Jos viime kauden vastaava Canal+ peli (joulun jälkeen) oli paras TV-peli viime kaudella (varsin monen ulkopuolisenkin mielestä) niin tämä oli kyllä oltava tämän kauden pohjanoteeraus. Huonompaa TV-peliä ei ole voinut tulla.

Täyttä paskaa molempien joukkueiden puolelta koko peli, tempokin oli jossain hitaan ja vielä hitaamman välimaastossa. Jatkuvia harhasyöttöjä ja virheitä.

Ässien ykkönen oli maalista huolimatta todella paska, lahjoitti vastustajalle kaksi maalia. Joensuu-Kuparinen-Takala oli Ässien paras ketju vaikka voisi se Jessekin välillä lainata kiekkoa. Sen verran voisi Pajuli tehdä ensi peliin että vaihtaisi Huhtasen Takalan paikalle. Nyt on kaksi liian puolustavaa kaveria samassa ketjussa ja Jesse tarvitsisi hyökkäysapuja. Huhtanen voisi olla paremmin paikallaan tuossa.

Bararuk oli parempi kuin odotin (no en odottanutkaan mitään) mutta ei se ainakaan Crombeenin peliä parantanut. Blowjob on ihan turha sälli liigaan. Kyllä on meidän joukkueen kakkoskierroksen varauksilla eroa kuin Yöllä ja Dingolla ;)
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
kyykäärme kirjoitti:
Itselle osui silmään kautta ottelun Platilin onneton peli.
Tuollaista en kyllä huomannut ollenkaan, itse asiassa oli lukon näkyvin pakki positiivisessa mielessä, Heikkisen ohella.

Oletko nyt varma että katsoit samaa peliä? Platil kyllä mokaili paikkoja, mutta ei häntä maaliruiskuksi ole hommattu.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
junnisa kirjoitti:
...missä pelissä sä olet ollut vai oliko tämä ensimmäinen kiekkopeli jonka olet nähnyt ? Jos sanot, että huono peli Platililta, niin vaihda lajia tai ennenkuin alat kirjoittelemaan, niin kysy joltain kaverilta mitä tässä pelissä yritetään....

Kerro sinä sitten minulle, mitä pelissä yritetään, jos niin viisas olet.

Platil oli mielestäni tänään Lukon heikoin pelaaja. Laukoi noin kuusi kertaa, tuskin yksikään veto meni edes vastustajan maalille asti. Syötöt järjestään ohi omien pelaajien. Pitkiä kiekkoja. Ja kaiken lisäksi ihan turhaa kuumenemista jä jälkipeliä.

Jos itse pidät siitä, että vedetään kiekko päin vastustajan maalia taukosummerin soitua, ole hyvä vain. Saihan siitä Peltonen kakkosen... Todellista pelimiehen käytöstä hankkia vastustajalle jäähy. Itselle tosin tuli kymppi...

Ja opettele itse kirjoittamaan ennen kuin alat kirjoittelemaan.
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
Kyllä oli paska peli. Tossa oli vastakkain kaksi niin huonoa joukkuetta, että siitä on jo hauskuus kaukana. Aivan hirveetä katteltavaa. Harkitsen vakavasti, että seuraavien Ässien kotipelien sijasta jään kotiin (olen siellä kuitenkin merkattuna kausarini kanssa) tutkimaan ja ikuistamaan pölypallojen liikeratoja. Sekin on varmasti hauskempaa kuin Ässien pelit tällä hetkellä.

Oma otteluni kohokohta, niin surulliselta kuin se kuulostaakin, oli kansainvälinen käsimerkkikeskustelu plötilin kanssa. On siinä hauskankurinen pikkumies.

No tästä ei voi alemmas vajota, joten suunta on vain ylöspäin! "Eteenpäin! Sano mummo lumessa"
 

jasa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Montreal Canadiens, Ajax, Liverpool
Asenne hukassa!

Tulipa taas nähtyä huono peli paikanpäällä. Olen huomannut viimesten 8 pelin aikana, että osalla pelaajilla on tällä hetkellä asenne ja tahto hukassa. Kenties yksi osasyy tähän on Herrat Pajuoja ja Härkälä. Tuntuu nimittäin siltä, että pelaajat eivät juuri nyt halua edes pelata valmentajille vaan ollaan pikkuhiljaa odottamassa uutta ohjastajaa näin ravitermiä lainatakseni hevonen ei voita, jos sillä on väärä kuski! Mutta kuitenkin periksi en anna, vaikka pelaajat välillä tuntuvatkin antavan. Häppölän vois muuten lähettää paluupostina takaisin Helsinkiin, jos vielä hyväksyisivät. Äijä ei tainnut tänäänkään voittaa kuin pari hassua aloitusta. Uusikartanon kaltainen pelaaja saattaisi auttaa joukkuetta, mutta mistäpä sellaisen tähän aikaan löytää, kun tarjolla on pääosin hylkiöitä.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
psychodad kirjoitti:
Tuollaista en kyllä huomannut ollenkaan, itse asiassa oli lukon näkyvin pakki positiivisessa mielessä, Heikkisen ohella.

Oletko nyt varma että katsoit samaa peliä? Platil kyllä mokaili paikkoja, mutta ei häntä maaliruiskuksi ole hommattu.

Jos yrittää pelata kiekkoa, niin kyllä se olisi hyvä joskus saada omillekin. Toinen vaihtoehto on pelata miestä.

Yritin tänään seurata ottelussa erityisesti Lukon ulkomaalaisia, koska niitä on tällä hetkellä yksi liikaa.

Topo pelasi vahvasti ja Straka kelvollisesti (tosin ei lähellekään hänen parhaansa näkemistäni peleistä). Platil ei vakuuta. Tänään tuli kirottua monta kertaa pelin aikana. Useimmin kirosanan aiheutti Platil.
 

junnisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
kyykäärme kirjoitti:
Jos yrittää pelata kiekkoa, niin kyllä se olisi hyvä joskus saada omillekin. Toinen vaihtoehto on pelata miestä.

Yritin tänään seurata ottelussa erityisesti Lukon ulkomaalaisia, koska niitä on tällä hetkellä yksi liikaa.

Topo pelasi vahvasti ja Straka kelvollisesti (tosin ei lähellekään hänen parhaansa näkemistäni peleistä). Platil ei vakuuta. Tänään tuli kirottua monta kertaa pelin aikana. Useimmin kirosanan aiheutti Platil.

:) Noh, jokainen muodostaa oman mielipiteensä. Platil oli tänään yksi Lukon parhaista pelaajista... eli jos yksi menee omiin, niin ei pakit hirveän paskasti voineet pelata.

Mitä kirjoittamiseen tulee, niin olennaistahan täällä palstalla on kirjoittaa oikein :)
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Ei tästä tuu enää mitään. Pelisysteemi HOHOI!? Ei päätä eikä häntää joukkueen pelaamisessa tällä hetkellä. Omissa ollaan jatkuvasti paniikissa, eikä avauksista ole tietoakaan. Kiekkoa yritetään järjestään kuskata punaviivan yli ja jos syöttö lähtee, se menee vastustajalle tai sitten omalle pelaajalle, JOKA JÄPITTÄÄ SELKÄ SUORANA PAIKALLAAN! Millä helvetillä voidaan hyökätä jos ei osata syötellä tai hakea sitä syöttöpaikkaa? Onkohan sillä Pajulilla edes sitä fläppitaulua... Jukalle terkkuja, joulu on jo ovella.

Kyllä nyt masentaa, ja näköjään masentaa joukkuettakin. Pelistä kertoo paljon se, että päällimmäisenä jäi mieleen erätauolla pikkunaskalien rankkarikisan ainoa maali, komea oli veto yläbörsään! Siitä meille ykköseen pelimies, menisi heittämällä...

Lawsonia seurailin Lukkopuolelta eniten, ja ihan suht koht hyvin pelasi. Sydän tosin meinasi pysähtyä, kun Häppölä naputteli jäähän, ja Tomppa pisti perssilmällä passin suoraan Luigin lapaan.
Kuparisen pommi oli ainoita piristysruiskeita illan pelissä, niin aneemista paskaa joukkueet esittivät. Lukon toinen erä nyt edes muistutti jääkiekkoa, ja se riitti tänään. Eipähän tarvinnut kunnolla edes yrittää, kun vastus oli mitä oli.

Kausarin omistan, joten peleissä aion käydä loppuun asti. Mahtaakohan sillä päästä karsintapeleihin? Vittu joo...

Itse en aio luovuttaa, mutta pahalta näyttää, että joukkue on sen jo tehnyt.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös