To 13.11.2008 Tappara-HIFK

  • 13 173
  • 56

Kinkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiffen
Vai että Housu maalissa. Mitähän ihmeen logiikkaa tässä molarivalinnassa oikein käytetään?! Miksi ihmeessä Nieminen ei saa vastuuta?

Tosi hämärää. Pataan tulee ja lujaa tänään! Onnittelut Tapparalle kolmesta pisteestä.
Tässä otetaan niitä ensimmäisiä askeleita kohti Jani Niemisen poistumista sellaiseen organisaatioon, jossa häntä oikeasti arvostetaan ja jossa halutaan hänen oikeasti pelaavan tolppien välissä. Onnea Niemiselle tulevalle matkalle ja kiitti HIFK:lle taas kerran.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä en ees viitti enää purkaa ihmetystäni näihin veskavalintoihin.

Toi pakkipari Walsh-Haverin on tänään varmaan ne meidän pujottelukepit. Siinä kiteytyy jotenkin tän kauden HIFK: sysipaska ulkkari, epävarma junnu kenen jalat ei riitä liigasaappaisiin. Voi helvetin kuustoista.

HIFK tarjoilee parempaa tragikomediaa kuin yksikään kreikkalainen teatteri.
 

Carlos

Jäsen
Saanko arvata taas lopputuloksen? Kiitos. Tappara-HIFK, puhtaasti 8-0. Nieminen vaihdetaan maaliin tilanteessa 6-0, ottelun jälkeen joku ääshoul Hifkin dinoista on pahoillaan kun nuori maalivahti ei käyttänyt annettua näyttöpaikkaa, vaan päästi 2 maalia.

Sitten hykerrellään tyytyväisenä kun meillä oli jäällä Brenkku, ei uskaltanu Tappara ruveta mitään ryppyileen. Eli henkinen voitto, ja me ollaan kingei. Jee.

Huonoa ottelussa on se että päättyy se miten tahansa, se ei vaikuta HIFK:n kassaan mitenkään.

Onnea Tappara, ottakaa tästä hyvä fiilis jatkoon.
 

joey86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
HIFK heräsi?

Voisiko jopa olla niin että HIFK on heränyt? Jos joku olisi ennen matsia sanonut tällaista tilannetta ensimmäisen erän jälkeen niin enpä olisi juuri uskonut...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Sanoisin, että tuolla pelillä hifki häviää 8 pelistä seitsemän. Nyt vaan sattui varmaan kaikki maalinteon pullat tähän erään. Tasaista aneemista vääntöähän tuo muuten on ollut. Tapparan kannalta toki vittumaista katsella, kun kaveri osuu joka pompusta.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Aika paljon saa tehdä maaleja, jotta voisi varmistua voitosta jos ei neljä riitä?
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Kiitos IFK!!! Tulosveto kiinni... Muutama minuutti ennen kohteen sulkeutumista ajattelin, että Pitkämäen ollessa maalissa ei tule mitään nollapelejä vieraissa ja rahat kiinni 5-7 ja 6-7 tuloksiin!! Kiitos Jalonen, kiitos Sakke..
 
Tarvitseeko joku alasarjatason pakkeja ja molareita? Niitä saisi halvalla tänään Hakametsän hallista. Kaupanpäälle oranssit tai siniset housut, pelaajasta riippuen.
 

bollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
1998, 2011
Bates oli pirteällä päällä! Kädet sulaa hunajaa ja taistelutahtoa löytyy. Kunhan Nokka nyt ei mene rikkomaan hyvin pelannutta ketjua, niin maaleista saadaan ainakin kyseisen ketjun ansiosta nauttia vielä moneen kertaan.

Maalivahdit olivat totaalisen koomassa tänään. Lehto pomputteli viimeisen huolella - Pitkämäki oli muuten vaan löysän oloinen.

Kahden huonon joukkueen kohtaaminen, jossa nähtiin onneksi paljon maaleja. Sen kummempaa viihdettä ottelu ei tarjonnut.

Rautio alkaa ilmeisesti ottamaan valmennuksessa isompaa roolia. Herra heilui vaihtoaitiossa huomattavasti Jalosta kärkkäämmin ja asiaa pelaajille tuntui olevan usein.

Jori Lehterä oli todella huono tänään heti sen jälkeen, kun Lennu ajeli miehen ensimmäisessä erässä täysin pystyyn keskialueella. Tämän jälkeen Lehterä varoi kaikkea kentällä liikkuvaa, myös kiekkoa.
 
..
Jori Lehterä oli todella huono tänään heti sen jälkeen, kun Lennu ajeli miehen ensimmäisessä erässä täysin pystyyn keskialueella. Tämän jälkeen Lehterä varoi kaikkea kentällä liikkuvaa, myös kiekkoa.
En usko sen tuosta johtuneen. Lehterä on ollut aika yössä jo useamman pelin. Tänään Lucenius vei pirteällä pelillä Jorilta paljon minuutteja, mikä oli ihan oikein.
Mutta Tapparalaisista kentän kuningas oli Peltola - aivan fantastinen peli. Riisti varmaan 10 kertaa kiekon, jaksoi polkea omiin ja sai tehojakin. Ojanen nousi nyt siis 2 pisteen päähän Javasta. Synkän ekan erän valonpilkahdus oli Reten penkitys ja Malkamäen hyvä peli.

HIFK.. Niin. Tämänpäiväisellä pelillä ei olisi Tapparan lisäksi kaatunut varmaan kuin Ilves. Bates on kyllä tosiaan pelimies, ei kahta sanaa. Voitti 80% aloituksistaan, teki hyviä ratkaisuja jatkuvasti kiekon kanssa ja 1+4 taisi tulla tulokseksi. Vähän tosiaan liikkeessä petraamista, mutta nyt jo pärjää enemmän kuin hyvin.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Seulat vertailussa

Harvoin pääsee seuraamaan tällaista kilpaimua, kuin mitä tänään Hakametsän jäähallissa. Läviköt Pitkämäki ja Lehto näyttivät oikein kunnolla osaamistaan. Harvoin sitä pääsee tällaista juhlapäivää viettämään. 12 maalia yhdessä matsissa. Ja silti IFK voittaa. Ei ole totta.

On se. Jos Tappara olisi ymmärtänyt vaihtaa maalivahtia ajoissa(lue: 1-4 tilanteessa), sillä olisi ollut mahdollisuus matsi voittaa. IFK:n veskari oli nimittäin sen verran yössä, että jos edes Tapparan oma maalivahti olisi ollut keskinkertainen, niin toisen erän hullunmylly olisi päättynyt ansaittuun tasoitukseen ja sen jälkeen stadilaiseen murhenäytelmään. No ei kelvannut, joka toki allekirjoittaneelle sopii mainiosti.

Varsinkin kolmannen erän sillä hetkellä, kun Lehto lurpsautti Haverisen lepakon Tommy Salomaisesti maaliin, minua nauratti. Näin sekunteja ennen silmissäni otsikot: ”IFK murtui viime hetkellä” ”Nieminen vei Tapparan jatkoaikavoittoon”. IFK-faniko pessimisti. Ei ole. No okei, on. Mutta olisitte itsekin, jos tätä paskaa joutuisitte elinkautisena seuraamaan. No on se pari kertaa kaudessa kivaakin. Kuten tänään ensimmäisen erän loppuessa.
Psyko. Elokuva menneisyydestä. Pelaaja tulevaisuudesta. Nybondas, haista paska. Hommasit meille tällaisen puolikuntoisen kaverin, jonka takia joudun ostamaan paidan nro 71, yläselässä lukee Bates. Ensi viikolla varmaan kulkee jo kultainen hattu päässään ja sitä seuraavalla viikolla Jokereiden treeneissä, koska me, the IFK, emme ole tämän herran arvoisia. 1+3(Vai 1+4?), joissa on pari pistettä liian vähän. Uskomatonta sijoittumista, uskomaton ukko. Kuningas. Vihdoinkin. Odotus on palkittu.

Stadiksi: Olihan se perkele ottelu. Maalivahdit paskoja, tyyliin yksi maali ei mennyt heidän piikkiinsä. Bates oli helvetin hyvä. Sijoittuminen, taistelu ja kaikki, tää on meidän mies. Ainakin tämän illan.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Yllätyskö? Ehei.

Joo, SaiPan voitto HPK:sta oli kyllä "outo". Mutta tätä kotitappiota HIFK:lle osasi melkein odottaa. Maaleja tosin tehtailtiin aika urakalla. Kumpaakaan maalivahtia en osaa kehua, ongelmia oli molemmilla ihan tarpeeksi. Pitkämäki erityisesti tuntuu kadottavan kiekot edestään. Onkohan hänellä jotain ylimääräistä näköestettä maskinsa vuoksi. Vai eikö vaan silmät tarkenna alle metriin...

HIFK oli nälkäinen, taisteleva (varsinkin puolustuksessa Tapparaan verrattuna!), hyökkäyksessä määrätietoinen, käänsi peliä hyvin hyökkäykseen, ammuttiin hanakasti, mentiin maalille jne. Uskon HIFK:n pelanneen varsin hyvän pelin. Mutta tuota hyvää oli korkeintaan 2/3 ottelusta. Aika usein "paletti" hajosi ja Tappara vei aika pahastikin. Mutta HIFK:n kannalta tärkeintä oli, että vaikka ajoittain vaikeaa olikin, pää jäi kuitenkin pinnan yläpuolelle. Eli kolme pistettä plakkariin! Sitä varmaan joukkue oli lähtenyt hakemaankin ja onnistui siinä. Hirso, Bates, Luttinen jne. siinä varmaan parhaat onnistujat. Tämän ottelun pohjalta on kuitenkaan vaikea vielä joukkueelle kovin ruusuista jatkoa povata. Jokainen ottelu tuntuu olevan "oma maailmansa", HIFK voi silloin tällöin voittaa joukkueen kuin joukkueen, mutta en kyllä yhtään ihmettele sitä, että tappioitakin on tullut. Välillä "ihan mille joukkueelle" tahansa...

Teki kyllä mieli lähteä ottelusta jo ekan erän jälkeen, mutta kun koskaan en ole kesken lähtenyt, niin enpä sitten nytkään viitsinyt sitä tehdä. Pelin henki ja voittaja oli kyllä minulle jo selvinnyt. Toivotaan jatkossa parempaa, sillä juuri vastaanotin kolmen lipun lahjakortin ja kaksi peliä pitäisi siis ainakin vielä "lusia". Jos tämä tämmöistä kuraa on, niin siinäpä on sitten minun pelit tällä kaudella.

Niin, kehuja Tapparassa ansaitsevat hyvinkin J.Ojanen, N.Nieminen ja Peltolan Jukka, joka selvästi on noussut liigapelaajaksi ja Tapparassa ihan ykköskaartiin! V. Nieminen: jäykkää, jäykkää, ei kulje! Missä vika? Jacina: mikä mies se on, ei jäänyt verkkokalvolle oikein mitenkään. Harmerilta muutamia hyviä perusjuttuja, mutta ei mitään loistavaa. Tapparan heikossa pakistossa noussee kuitenkin varsinkin jatkossa helposti kärkipakkien joukkoon. Kuten joskus jo alkukaudesta taisin "negata", niin Lehterä ja Enlund ovat liikaa paistatelleet julkisuudessa ja medioissa. Päähomma on jotenkin unohtunut, mennyt liian konstikkaaksi. poikien on otettava itseään niskasta. Jollei sitten Saarinen tee sitä. "Iso-G" ja Miska: äkkiä LeKiin tai jonnekin, taitaa olla tuossa iässä jo toivotonta odottaa heiltä mitään "uutta tulemista".
Mieluummin sitä katsoo vaikka Miko Malkamäkeä, ainakin yritystä on. Olis saanut olla se Koistisen Mattikin vielä remmissä, mihinkäs me sekin kaveri hukattiin. Muutama kausi sitten oli tiukassa paikassa ihan mies paikallaan, kun vajaalla pakistolla taisteltiin Ässiä vastaan pleijareissa... No, nyt ei todellakaan Tapparan puolustuspäätä päässyt kehumaan. Samaan syntikaartiin pääsee mukaan maalivahtikin. Hieman ongelmia sielläkin??

Onnittelut HIFK:lle onnistuneesta "ryöstöretkestä"! Noin sitä pitää toimia, eikä turhaan kursailla. Tapparan huono esitys jäi kuitenkin päällimmäisenä harmittamaan. Näinkö tässä sitten tepsutellaan eteenpäin: "5 kertaa takkiin, 1 voitto, jne." Ei tuolla tyylillä päästä kuin karsintoihin. Kun pelimäärä Tapparalla alkaa olla yli 30, niin silloin pitää jo voittaa useammin kuin hävitä. Muuten käy ne kuuluisat kylmät!
 
Harvoin on peli näin helppo purkaa jälkikäteen maalivahtien ja puolustuspelaamisen huonoustaisteluksi.

Ensimmäiset minuutithan näyttivät Tapparalkin ihan tekemisen meiningiltä joka johti Ojasen maaliin, mutta tämän jälkeen Jalosen/HIFK:n vierassapluuna alkoi purra. HIFK ajoi voimakkaasti Tapparan päätyyn ja maalille, taklasi aktiivisesti ja harrasti brändi-uhoamista. Tässä kunnostautui erityisesti joukkueen isokokoisin osasto, Tapparan tavoilleen uskollisena vaan ihmetellessä tilannetta ja käännellessä toistakin poskea. Mm. Kip Brennan jahtasi Pentikäistä aktiivisesti. 1-4 tilanteessa erätauolla kehuttiinkin HIFK:n vahvaa peliä.

Jostain vain Tapparankin miehet löysivät sisäisen jääkiekkoilijansa ja siirsivät pelin HIFK:n alueelle. Kuinka ollakaan Helsinkiläisten brändi-peli lakkasi tehoamasta ja Tapparalla ei ollut mitään ongelmia tunkea Pitkämäen maalille ronkkimaan housuista tippuneita irtokiekkoja. Valitettavasti Tapparan ilmapallo alkoi tyhjetä yhtä nopeasti kuin oli täyttynytkin HIFK:n latoessa pari maalia lisää. Sen verran sisua kuitenkin vielä löytyi että Jukka Peltola suti maalinedustalta Tapparan vielä kahden maalin päähän - Ojasen syöttöpiste oli mielestäni vähintäänkin arveluttava, sillä mielestäni Harmerin laukauksen jälkeen joku Tappara sai kiekon ensin mahtumaan housujen välistä Housun taakse, josta Jukka vasta napautti sen viivan yli.

JA raportin mukaan 3. erällä oli pelillistä annettavaa, mutta rohkenen olla eri mieltä. HIFK unohti brändipelin ja siirtyi varjelemaan johtoasemaansa passiivisesti. Koska vastustajankin molari oli tasonsa näyttänyt, niin olisi todellakin luullut että Tapparalla olisi riittänyt toivon kipinää ja taistelua kynsin hampain jotta pelistä olisi vielä saatu ns. yhden maalin peli. Sitä ei kuitenkaan nähty vaan 3. erä muistutti ajoittain pelailua. Siitäkin huolimatta kavennus tuli, joskin perinteisesti "liian myöhään". Melkein sain lauseen loppuun:"HIFK:lla on niin huono molari että kyllä tässä voisi vielä maali tullakin, mutta niin voi kyllä tulla omiinkin" - jossain kahden ii:n kohdalla Haverisen ropelli meni Lehdon räpylän kautta maaliin.

Hajapointseja:

- Mikähän oli Brennanin peliaika? Ihmettelin kuinka paljon Jalonen antoi johtoasemassa tälle ketjulle luottoa, vaikka pelillisesti se ei näyttänyt kovin viisaalta.

- Bates antoi pelimiehen merkkejä, vaikka hiukan ylihehkutukseksi mielestäni menee kommentit ja pisteet. Kiistatta kuitenkin aineksia on. On pelikäsitystä, kokoa, käsiä ja aloitukset olivat jo nyt erinomaisia. Jos fysiikka kestää niin voi olla kova tekijä jatkossakin.

- Konkareiden lähinnä paskoessa housuunsa, ihmettelen miten nuorin osasto oli se osa-alue joka ei brändi-hokista hetkahda. Malkamäki, Strömberg, Peltola, jne. harvoja onnistujia. Erityisesti Malkamäen rohkeus karvauspaineen alla ja 50kg elopainosta huolimatta ennakkoluuloton kontaktipeli miellyttivät silmää - ajoittain tulee nuori Mäntylä mieleen, vaikkei pelikäsitys ihan samalla tasolla olekkaan.
 

Fordél

Jäsen
Eipä taideta Housusta päästä eroon jos otteet ovat tätä luokkaa...

Se mikä tuosta koosteeta pisti silmään oli kaksi käsittämätöntä purkua omasta päästä HIFK:lta, joiden myötä soi heti omissa sekä HIFK:n peli-ilo. Maaleja tuuleteltiin suurella antaumuksella ja ilmeet olivat positiiviset. Ehkä se tästä lähtee?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä vierailijat kyykyttivät kotijoukkuetta sen oman maalin edustalla. Vaikka oli tappara reppuselässä, niin silti kiekko Lehdon taakse saatiin. Muutamassa maalissa se taas nähtiin, Lehto on vain liian pieni maalivahti. Ei monikaan suoranaisesti veskarin piikkiin mennyt, mutta isompi maalivahti olisi vain yksinkertaisesti ollut tiellä.

Jokohan kohta otettaisiin kotivoitto? Miten se on niin helvetin vaikeata kotona voittaa? Tietysti vastustaja monesti sumputtaa ja pakottaa kotijoukkueen kiekollisiin ratkaisuihin. Näihin ratkaisuihin nimilistan mukaan kotijoukkueella pitäisi taitoa olla, mutta etenkin "kakkoskenttä" on ollut jo pidempään yössä. Vieraissa pelataan tiukkoja pelejä ja taistellaan pisteistä, kun annetaan ilmeisesti vastustajalle se aloite ja kytätään.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Nelosen maalikoosteesta kun maalit katsoin, niin onneksi imuri oli päällä myös porkkanapöksyilläkin. 3 pistettä tuntuu hyvältä, tuntui se Hämeenlinnassakin ja mitä saatiin sen jälkeen? Hienoja maaleja IFK teki, ja hyvä että tuli onnistumisia laajalti.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:lle tarjottiin yyveetä ihan alussa ja lopussa, mutta Tappara pääsi jauhamaan 6kpl yyveetä. Paikalla olleet, oliko dumarit ajantasalla?
 
IFK:lle tarjottiin yyveetä ihan alussa ja lopussa, mutta Tappara pääsi jauhamaan 6kpl yyveetä. Paikalla olleet, oliko dumarit ajantasalla?
Ihan linjan mukaan vihelsivät. Linja tosin salli välillä kampittamisen, koukkimisen ja syliotteet ym. käsien käytön ihan kunnolla. Menipä yks laitataklauskin läpi. Lähinnä tästä kaikesta vastasi IFK, koska porkkanapöksyt lähinnä koittivat pitää jonkinmoista hajurakoa jatkuvasti, ei siis ollut edes yritystä mihinkään fyysiseen kontaktiin. Jos oltaisiin vihelletty sääntöjen mukaan, niin jäähyjä olisi tullut Tappara 8x2min, IFK 18x2min.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
IFK:lle tarjottiin yyveetä ihan alussa ja lopussa, mutta Tappara pääsi jauhamaan 6kpl yyveetä. Paikalla olleet, oliko dumarit ajantasalla?

Hyvin vihelsivät. Eipä tuolta paljon jäänyt mielestäni ainakaan valitettavaa. IFK:lta muutama hyvä taklaus, muttei kyllä mitään ihmeellistä pommistusta. No eipä siinä paljon kannattanutkaan, Tappara painoi niin pahasti varsinkin 3-4 tilanteessa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Olihan kyllä yhden sortin peli eilen. Ei herranjestas sentään. Yleensä pelin voittaa jos tekee 5 maalia, mutta kun omissa soi 7 kertaa !
Koskahan Mikki hiffaisi että me voitaisiin tarvita puolustajaa ?
Positiivistä jos pelistä hakee niin maalintekijöitä oli useampi, joten se voisi luvata jatkossa hyvää. Mutta kun oma pää vuoti seulan tavoin, kiitos Lehdon, Reten, M Kangasniemen sekä Malkamäen.
Missä oli se kuuluisa "herätys", eli maalivahdin vaihto vaikka ekalla erätauolla ?. Aikalisä ? ( muukin kuin sm-liigan pakollinen maistauko )
Mutta onneksi joukkueen johdon luotto valmennukseen pysyy.
Maksajat ( katsojat ) vaan äänestää kohta jaloillaan...
 

tuppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Eepee, Matti Höylä
- Ojasen syöttöpiste oli mielestäni vähintäänkin arveluttava, sillä mielestäni Harmerin laukauksen jälkeen joku Tappara sai kiekon ensin mahtumaan housujen välistä Housun taakse, josta Jukka vasta napautti sen viivan yli.
Itse olin näkevinäni että Harmerin laukauksen jälkeen Halme veti reboundin tolppaan ja Peltola suti lopulta kiekon maaliin.
 

Paha Elvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hei vaan kaikille hei.

Jotainhan tässä nyt täytyy olla. Joka vuosi käyn Tampereella katsomassa jääkiekkourheilua. Ja joka kerta tulee pisteet mukaan. I love Tampere. Ja linjuri-auto, tuo maantien ässä, osaa jotenkin ihmeellisesti aina takaisin Stadiin eikä tarvii jäädä Manseen tsiigaamaan revontulia.

Pelitapahtumiin mennäkseni, vaikka ex-huippujoukkue Tappara sai tsägämaalin alkuun niin ihmetelin hieman kotijoukkueen löysää pelaamista. Lohdutuksena Tapparan hiljaisille kannattajille voin kertoa uutisen; IFK pelaa ihan yhtä huonosti kotona.

Kotipeliin pitää lähteä hakemaan räväkkää alkua, ja sellaisen olen tottunut näkemään takavuosina mansesterissa, hämeenlinnassa tai melkein missä tahansa. Kotijengi tulee kovalla sykkeellä ja pyrkii pätkimään luun kurkkuun vierailta. Kusi sukassa olen vieraskannattajana ollut niin monta kertaa ja toivonut, että selvitään hengissä ekat 10 minuuttia. Eilen ei tullut sellaista fiilistä, itse asiassa odotin että IFK menee ohi.

Mistä alun huonous voi johtua? Onko se Tamin 95 prosentin valmistautuminen jne... tästä löysäilystä johtuen eka erä meni ihan kivasti, neljä maalia taululle. IFK yritti päästää isännän mukaan toisessa ja vielä kolmannessakin erässä mutta onneksi maalivahti Salo eiku Lehto oli eri mieltä. Kolmas erä oli täysin IFK:n hallussa.

Ensimmäisen kerran tässä pelissä nähtiin kurinalaista puolustamista ja muutenkin järkeenkäypää pelaamista. Maalin eteen ei ollut Tapparalla paljon asiaa, maskin takaa ei tullut kiekkoja. Keihäänheittäjä sai torjua rauhassa. Kankaanperäkin teki mitä odotettiin, siivosi maalinedustajan ja senhän se taitaa. On se hyvä jätkä niin kauan kun ei tarvitse liikaa liikkua...

Kunnes sain taas aiheen kirota Allua. Missä kiekkokoulussa sille on opetettu, että aina kannattaa syöttää oman maalin eteen? Älä vaan iske varman päälle rännikiekkoa. Mutta se Bates, aika hyvä peli äijältä joka tuli MediHelillä Suomeen, pelasi viimeksi pari vuotta sitten ja joka on noin viiden minuutin luistelukunnossa parikymmentä kiloa laardia vyöllään.

Oli hienoa. Ei se peli mutta tulos. Sain nauttia Hakametsän totutun hartaasta tunnelmasta (jääkiekkohan on vakava asia), kirvesklubin tarjoilusta ja päälle päätteeksi juttelin ihka elävän Leinosen kanssa ja näin läheltä kaikkien IFK-fanien sankarin Lasse Korhosen! Läheltähän se pitää nähdä kun kauempaa ei oikein näy. Eikä ainakaan laidan takaa. En uskaltanut hakea nimmaria, jännitti niin.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Sen verran sisua kuitenkin vielä löytyi että Jukka Peltola suti maalinedustalta Tapparan vielä kahden maalin päähän - Ojasen syöttöpiste oli mielestäni vähintäänkin arveluttava, sillä mielestäni Harmerin laukauksen jälkeen joku Tappara sai kiekon ensin mahtumaan housujen välistä Housun taakse, josta Jukka vasta napautti sen viivan yli.

Harmer laukoi ja maalinedessä joku tappara löi kiekon Pitkämäen selän taakse. Tästä Peltola löi kiekon maaliin. Mutta näitä on Hakametsässä nähty. Ojaselle puhutaan aina se kakkossyöttö vaikka tappion kustannuksella. Ihmettelen miksei mies itse herrasmiespelaajana käynyt korjaamassa tilastovirhettä toimitsijoille?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös