Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

To 12.10.2017 Lada Toljatti - Helsingin Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Gemondo, 12.10.2017 klo 13.09.

 1. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Zapo!

  Oli lepsuilu kostautua mutta onni oli mukana.
   
 2. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Zapolskille varsin helppo nolla, vasta ihan lopussa nolla oli uhattuna.

  Voittoputki sai myös helpohkon jatkon.
   
 3. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vähän joutui vielä lopussa jännäämään Zapon nollapelin puolesta. Jokerit pelaili ottelun loppuun aikalailla säästöliekillä. Tasoero oli kyllä karu.
   
 4. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Raipen haastattelu on kultaa =DDDDD
   
 5. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Haastattelija ei jaksanut kuunnella Raipen mutinoita.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  3 pistettä jäi jälkipolville kerrottavaksi.
   
 7. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Onneksi jatkossa vastus kovenee. En tiedä, miten Jokerit aikovat Ufan, Ak Barsin, Lokon ja kai se SKA joskus tulee Pasilaan, jälkeen saada yleisöä paikalle. On niin surkeaa ladojen ja traktorien pelaaminen. Ehkä Hjallis voisi palata 1990-luvulle, jolloin Jokerit ilmoitti HS:ssa koko sivun mainoksella otsikolla "Sirkus alkaa klo 17:00" yms. Sekään ei taida toimia nykyään, koska joku tekee lapsensa puolesta tutkintapyynnön poliisille, kun Pelle Hermanni puuttui. Onneksi KHL supistuu ensi tai seuraavalla kaudella kaiketi 24 joukkueeseen.

  Jokereilta kliininen vierasottelu. Hyvä niin. On uutta tämä, että perustekeminen, ja vähän allekin, riittää ylivoimaiseen esitykseen.