Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

To 12.10.2017 Lada Toljatti - Helsingin Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Gemondo, 12.10.2017 klo 13.09.

 1. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Zapo!

  Oli lepsuilu kostautua mutta onni oli mukana.
   
 2. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Zapolskille varsin helppo nolla, vasta ihan lopussa nolla oli uhattuna.

  Voittoputki sai myös helpohkon jatkon.
   
 3. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vähän joutui vielä lopussa jännäämään Zapon nollapelin puolesta. Jokerit pelaili ottelun loppuun aikalailla säästöliekillä. Tasoero oli kyllä karu.
   
 4. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Raipen haastattelu on kultaa =DDDDD
   
 5. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Haastattelija ei jaksanut kuunnella Raipen mutinoita.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  3 pistettä jäi jälkipolville kerrottavaksi.
   
 7. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Onneksi jatkossa vastus kovenee. En tiedä, miten Jokerit aikovat Ufan, Ak Barsin, Lokon ja kai se SKA joskus tulee Pasilaan, jälkeen saada yleisöä paikalle. On niin surkeaa ladojen ja traktorien pelaaminen. Ehkä Hjallis voisi palata 1990-luvulle, jolloin Jokerit ilmoitti HS:ssa koko sivun mainoksella otsikolla "Sirkus alkaa klo 17:00" yms. Sekään ei taida toimia nykyään, koska joku tekee lapsensa puolesta tutkintapyynnön poliisille, kun Pelle Hermanni puuttui. Onneksi KHL supistuu ensi tai seuraavalla kaudella kaiketi 24 joukkueeseen.

  Jokereilta kliininen vierasottelu. Hyvä niin. On uutta tämä, että perustekeminen, ja vähän allekin, riittää ylivoimaiseen esitykseen.