To 12.1.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 25 497
  • 286

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Timosella vahvaa suorittamista tänään, vaihteeksi boksiin.
 

HokiHero

Jäsen
Ihan samanlaista töhöilyä KalPalta kuin eilenkin. Kaikki ne pienet asiat syötöissä, haltuunotoissa, kurinalaisuudessa jne tuollaisia vähän sinne päin ja siitä sitten täysin turhia kiekon menetyksiä ja jäähyjä. Erikoistilanteissa TPS on jo pelkästään kovempien yksilöidensä takia vahvoilla joten näin jatkaen peli tuskin kääntyy. Katsellaan.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Hurja draivi Sportilla Jukurien maalin jälkeen ja etenkin jokaisen jukuripyörityksen ollessa vielä käynnissä, pelkäsi jo valmiiksi Sportin vastahyökkäystä. Jos jaksaa tuota kolmannenkin niin kylmää on kyyti kotijoukkueella...
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On kyllä ollut rikkonaista peliä Turussa. Tunnetta on ja pari kertaa lipsunut ylikin. Pelko on persiissä että KalPa tuosta vielä tasoittaa.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Tänään on ensimmäinen Kärppien peli tällä kaudella kun joukkueella on kolme maalintekoon kykenevää kenttää. Alkukaudesta Mäenalanen ja Leskinen olivat umpijäässä. Sitten Lehtonen joutui huonompaan ketjuun, nyt Saarisen tipahtaminen kolmoseen saa senkin sylinterin käymään.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Lindsten ei onnistu rankkarista, aika heikko yritys.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Loistavaa ylivoimaa KalPalta...
 

Ralph

Jäsen
Janne Lahdella hyvä vetopaikka, mutta tuomari viheltää pois ja Kärpille jäähy. Eikö pitäisi odottaa, että Kärpät pelaa kiekkoa?
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Neiti boxiin Mikkelissä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös