To 11.1.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 48 771
  • 777

jsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Carolina Hurricanes
Kärpille ei sitten joutunut yhtään jäähyä toisessa erässä. Selvä. :DD

Luettele toki ne selvät tilanteet missä Kärpät rikkoi?
Jos joukkueella on kiekollinen hallinta niin melko harvoin kukaan hölmöilee hyökkäyspäässä. Melkein yhtä päätyä toinen erä.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Kyllähän Kärpillekin olisi linjan mukaan kuulunut toisessa erässä edes yksi jäähy viheltää.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
En löydä sanoja enää. Mikkelissä soi aivan järjettömän paskaa musaa koko ajan, fanikatsomossa on rumpuja, katsomoon jaettu läpsyttimet ja koko ajan tulee jotain väkinäisiä "kannustakaanytperkele" biisejä. Ehkä jopa paskempaa kun Jyväskylässä. Eka ja vika kerta täs hallis.
 

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
Mikko Mäenpää on harvoja pelaajia, joiden maalit Hämeenlinnassa vierasjoukkueen riveissä ei harmita. Kunhan ei siis ole ratkaisevia ottelun lopputuloksen kannalta.

Miten voit tietää jo tässä vaiheessa ettei ole ratkaiseva lopputuloksen kannalta?
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Havahduin, kun pelissä alkoi yhtäkkiä tapahtuun äksöniä, mutta se olikin erätauon maalikooste muista peleistä.

Tappara syöttelee namupasseja ristiin rastiin, kunnes viimeinen syöttö menee aina mönkään. Sen kun korvaavat kolmanteen erään, niin alkaa tapahtumaan.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Mites ne viheltämättä jätetyt. Ei kai vauhti riitä kun saa vetää kaikenmaailman sailioita ja kukkosia mukana, sitähän tuomarit ei sit näe.
Et siis katso peliä lainkaan. Toki noin säälittävä provoilu ei sitä vaadikaan.

Ei ihme, ettei tuolla ole katsojia. Ketä helvetti tuollainen paskakiekko kiinnostaa?
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Porissa Ässät vielä näennäisesti roikkuu jotenkin mukana, mutta aika toivontonta tuolla pelin rakentelulla olettaa montaakaan paikkaa saavansa. Kolmanteen erään "verta pakkiin" -asenteella, kiitos!
 

444

Jäsen
Tyrväinen voisi siirtyä käyttämään jatkuvasti häkkiä kasvosuojana kun tuntuu joka viidennessä pelissä olevan naama auki. Toivottavasti kaverilta löytyy jo elämänkumppani kun uran jälkeen voi naama olla aika kamalan näköinen...
Kyllähän sillä aika vetävä kinkku on kainalossa.
 

Sparta

Jäsen
Tapparamaista mailahäirintää Lukolla toisessa erässä. En tuollaista ennen ole Pekka Virran joukkueelta nähnyt. Ihan aiheesta ne jäähyt tuli.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Oululaisilta on vissiin unohtunut, että kiekkopelissä on kentällä kaksi joukkuetta. Samalla on suljettu silmät omien rikkeiltä kokonaan.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Onko Kärpät niin vitun paska joukkue, että tarvii tuomareilta noin saatanasti apua. Vittu Kärpät on nolo ja Junno on nolo. Koko vitun lappi on nolo.
:D Ainoa nolo tänä iltana on ollut Lukon joukkue ja fanit: Lukko rikkoo aivan saatanasti ja sitten itketään perään miksi tulee jäähyjä. On kyllä raumalaisilta älyvapaata touhua. Voi menestys kiertää teitä vielä hetken.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Mikä vittu joitain kärppäkannattajia oikein vaivaa? Ei siis riitä, että johtaa sarjaa, vaan pitää kitistä ja vinkua kuin pikkutytöt.
 

Ralph

Jäsen
En osannut odottaa joskus tätä toteavani, mutta Tappara saisi tehdä pari maalia.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Oululaisilta on vissiin unohtunut, että kiekkopelissä on kentällä kaksi joukkuetta. Samalla on suljettu silmät omien rikkeiltä kokonaan.
Ikävä kyllä tilanne on se, ettei Kärppien edes tarvitse rikkoa. Lukko vetää 2000-luvun alun pelikirjalla, joten hyvin vähillä jäähyillä ovat selvinneet. Ennemminkin olisin hiljaa tuomareista, sillä niin paljon Lukko tuosta hyötyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös