To 10.2.2022 Otteluseuranta (2. kisapäivä)

  • 34 085
  • 798

Vilko93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jukurit
Onhan tämä vähän surullista, että pelataan Olympialaisia ja tämä kiinnostaa vähemmän kuin Skoda-cup. Aika iso kontrasti esimerkiksi äsken jännitettyihin hiihtoihin, kun nyt on sellainen fiilis, että ihan sama voittaako Suomi vai ei.
Sama fiilis, mutta olen melko varma että ruotsi-otteluun tai viimeistään pudotuspeleihin mennessä alkaa homma kiinnostelemaan enemmän. Kyllähähän tästä nyt puuttuu Nhl-pelaajien lisäksi myös täysi katsomo ja Mertaranta, mutta eiköhän tämä tästä. Kunhan alkaisi Leijonien peli ensin rullaamaan.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Onkohan Suomi lähtenyt peliin liian suurella itseluottamuksella ja ajatuksella, että me ollaan jo voitettu nää kisat? Jokainen ottelu tulee pelata alusta loppuun kovalla intensiteetillä ettei käy niin kuin kävi 2016 maailmancupissa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
UFA! UFA!
 

MegaForce

Jäsen
No makuja on monia. Sama on itselläni esimerkiksi jalkapallossa. Vuodessa tulee katsottua satoja jalkapallo-otteluita, mutta Olympialaisten jalkapallo ei kiinnostaa edes vähää alusta, kun mukana ei ole lähellekään maailman parhaat urheilijat.
Ammattilaisia ja huippupelaajia nuo ovat nytkin tuolla. Uskon vahvasti että Suomessa näihin peleihin herätään viimeistään pudotuspelivaiheessa. 1-1.

Edit: Tietenkin parhaiden kanssa kiima olisi vielä potenssiin 10.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös