To 1.12.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 24 625
  • 396

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
On taas sellaista paskaa tuomaritoiminta Kuopiossa... ensiksi vihelletään pari "jäähyä" joista ei olisi pitänyt viheltää ja sitten kun olisi voinut viheltää Vainikaiselle selvän kiinnipitämisen niin pilli ei soi.. Ehkä tuo oli sitten jokin hyvitys mutta mieluummin otan sen hyvityksen jäähynä KalPalle...

Ja tulihan sieltä sitten se kiinnipitäminen KalPalle :-D Olisivat vaan pitäneet sen pillin taskussa koko pelin ajan niin ei olisi mennyt yhtään huonosti.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Körkkkkkkköööööööööö 1-0!
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No se kolmas erähän lähti tutulla tavalla. Nyt ei vaan johdettu 2-0.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Ylivoimalla ei osata ni tehdään sitten alivoimalla. :)

Ojamäki 1-0.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kerrassaan vahvaa ylivoimaa Pelicans...
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
vituttaa suuresti kattoa tota JYPin halailua kun ois paikka taklata kovaa ja puhtaasti. Ei, me halataan. Tai väistetään. Eikö Virtanen tajua että toi vois tuoda peliin vähän sitä eloa? Saatana. Niin vituttaa. Anteeksi tähän kiroamiset mutta nyt on näin. Koko peli tähän asti pitänyt suun supussa.
 

Voltti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei sitte riittänyt että oltiin tavallisen kädettömiä paskoja yyveellä hyökkäyspäässä. Piti sitten olla ihan sukka ja lapanen omassa päässäkin.
 

Magge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Björninen on kyllä aikamoinen epäonnensoturi, milloin taklataan päähän, milloin kokee polvitaklauksia ja milloin löytää vastustajan mailan leukaperistään, silti tää teräsmies vaan painaa ilman loukkaantumisia.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Siinä kokee Ilveksen pelaaja kovia, kun ensin Saarela taklaa nurin päin Lukon maalia ja Stepanekia, ja sitten Riikola vetää jäässä poikkaria selkään.

Nyt Gagnonin kaatamisesta jäähy Aallolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös