Titaanit 2007–2008

  • 130 546
  • 462

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
edit. tuli vain mieleeni vielä joukkueen tavoitteista, että onkohan kaikilla katsojilla nyt ihan realistinen kuva sarjanousijan tulevasta sijoituksesta? Itse ainakin pitäisin hienona juttuna sitä että Titaanit säilyttäisi sarjapaikkansa suhteellisen kivuttomasti ja sitten seuraavina vuosina tavoitteita voisi hilata ylöspäin.

Odotukset vaan ovat olleet tässä paljopaljo korkeammalla...
Onneksi tässä ei ole kun yksi suunta !Ylöspäin !
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
Sarjapaikka on kaiken a ja o.

Vinka on aivan oikeassa, meille on tärkeintä pysyä sarjassa mihin on viimeiset 10 vuotta enemmän tai vähemmän haluttu. Nousijan rooli on aina haasteellinen, mutta uskon, että pikkuhiljaa alkaa palikat loksahtamaan kohdalleen. Malttia pyytäisin edelleen kaikilta ja kannustusta tietenkin! Kyllä se veikka saa poikien kanssa vielä ruuvit oikein päin ja sitten se lähtee. Sarjan erot on aika pieniä kuitenkin, koska tuskin kukaan oikeasti edes ajatteli titaanien ja tuton taistelevan samoista sijoista. Muuten ei ole mitään vielä menetetty, pelejä riittää.

Mites rockki, onko tietoa uuden jenkkipakin liikkeistä eilen turussa tai kenties jollain muulla jotain tietoa?
 

The Rock

Jäsen
Mites rockki, onko tietoa uuden jenkkipakin liikkeistä eilen turussa tai kenties jollain muulla jotain tietoa?

Otteluketjufoorumilta löytyy miehen eilisistä otteista TuTo-kannattajien kommentteja iso läjä. Veikka ja Haamu sekä Sakke kehuivat eilen kilpaa Jernbergin pelisuoritusta sekä otteita kaukalossa - ammattilainen.

Uskonkin, että mies tulee jo perjantaina Hokkia vastaan ottamaan entistä isomman roolin pakiston johtajana ja jääaika huitelee siinä 30min paremmalla puolella. Eiköhän Jernbergin varsin äänekäs pelinohjaus sekä neuvojen jakeleminen myös avaa nuorten pakkien takalukkoa, jonka seurauksena puolustuspelikin lähtee paremmin rullaamaan. On kyllä iso vahvistus sanan varsinaisessa merkityksessä meille.
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Titaaneille kolmas jenkki. Andrew Jasicki on liittynyt joukkueen vahvuuteen kahden viikon try-out sopimuksella. Viime kaudella Ruotsin 2. divarissa 37 peliä joissa syntyi tehot 18+24=42. Pelipaikkahan on siis sentteri/puolustaja.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielenkiintoinen kokeilu. Tilastoja kun etsiskelee, niin ainakin tausta on värikäs: toissa kaudella Espanjan liigaa ja kesäksi Australiaan!
 

Sigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Olisi ehkä aika haalia KOKEMUSTA porukkaan!!
Puolustuspää huutaa kipeesti 2-3 uutta ukkoa !
Pari vanhaa liiga/mestisjyrää vaan sekoittamaan vähä nuorta ja kokematonta porukkaa niin saataisiin kurssi käännettyä ja voittoja alkaisi tulemaan(helpommin varmasti sanottu kun tehty).Tekisi jokaisen pelaajan itseluottamukselle ihmeitä kun ei aina pelistä toiseen oteta takkiin.En yhtään epäile,etteikö joukkueen eteen tehtäisi hirveät määrät töitä,mutta silti tuntuu uskomattomalta miten surkeasti koko alkukausi on lähtenyt liikkeelle.Ei sitä voi pelkillä loukkaantumisilla selitellä onhan porukkaan tullut sen jälkeen 2 kovanluokan vahvistusta eikä silti tulokset ole parempaan suuntaan juuri menneet.

Ei voi muuta kun toivoa,että kurssi alkaa kääntymään!Asennetta se vaatii ja perusasioiden kuntoon saamista.
Joukkueesta on noustava yllättäjiä esiin.Varmasti odotettiin monelta nuorelta joukkueeseen hankitulta pelaajalta tällä kaudella itsensä läpilyömistä mestiksessä.Näyttää siltä,ettei tälläisiä läpilyöntejä ole tulossa vaan päin vastoin pelaajilta joilta odotettiin paljon näyttävät floppaavan ihan täysin heti sarjan alkajaisiksi.Se mitä hävitään taidossa voitaisiin voittaa pelaamalla tiiviisti joukkueen.Tällä hetkellä se on kaikkea muuta.Jokaisella osa-alueella tunnutaan olevan vastustajaa jälessä.Ennen kaikkea asennepuolella ja halussa voittaa.


Perjantaina tulee sitten oikee peli telkkarista ja pääsee huutamaan omilleen kotisohvalta.Olisi hienoa jos siinä pelissä kääntyisi kurssi ja muutenkin ihan pelkän Kotkalaisen jääkiekkoilun kannalta näytönpaikka,ettei joukkue oikeesti ole niin surkea kun mitä alkukauden pelit antavat olettaa.

Olisi kiva kuulla myös muiden kannattajien mielipiteitä titaanien tän hetkisestä tilanteesta.

Jotenkii tuntuu,että keskustelu on hiljennyt kauden alkaessa?!?!?!?!
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Olisi kiva kuulla myös muiden kannattajien mielipiteitä titaanien tän hetkisestä tilanteesta.

Jotenkii tuntuu,että keskustelu on hiljennyt kauden alkaessa?!?!?!?!

Eipä tuohon sun ylle kirjailemaasi tekstiin paljon lisättävää ole. Varsin samansuuntaiset ajatukset täälläkin päässä hakkaavat, sen minkä vitutuksen alta vain kykenee jotain järkiperäistä ajattelemaan.

Pakiston kokoamisessa on mielestäni menty pahiten metsään ja sen seurauksena koko joukkueen peli kärsii ottelusta toiseen. Johtaviin rooleihin hankitut pelaajat ovat flopanneet aivan täydellisesti, mikä taas on pakottanut peluuttamaan isoilla minuuteilla sellaisia puolustajia, joista ei yksinkertaisesti ole suureen rooliin Mestis-tason joukkueessa. Jostain pitäisi nopeasti löytää ainakin 2 puolustajaa, jotka toisivat oikeasti ryhtiä peräpäähän. Ehkäpä SM-liigajengeiltä voisi jotain jannuja saada pidempiaikaisille lainapesteille ja tätä kautta alkaa rakentamaan uutta lähtöä kauteen. Jollei se "uusi lähtö" kohta tapahdu, jää Titaanit pysäkille kyllä pahemman kerran.

Se miten tämän epäkohdan saisi parhaiten, nopeiten sekä helpoiten korjattua, ei luojan kiitos ole minun murheeni. Toivon kuitenkin sydämenipohjasta, että valmennus -ja seurajohto kykenee kääntämään tämän mollivoittoisen tarpomisen paremmaksi huomiseksi.

Eipä kyllä ihmetytä yhtään, että kirjoittelu täällä titaaniosiossa on hiljaista, kun joukkue alisuorittaa kentällä illasta toiseen. Eipä siinä tilanteessa paljon kannattajiltakaan voi vaatia, jollei sitten haukkuja lasketa hyväksi palautteeksi.
 

dewar47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit JA TPS
Kausi on pitkä.....

Ja noilla pakeilla siitä tulee pitempi. Loukkaantumissuma on ollut ja on edelleen hirveä, se selittää kyllä osan. Kannattaa muistaa, että viljanen ja niemensivu olivat viime kaudelle erittäin isossa roolissa ja olisivat varmasti olleet sitä myös nyt. Titaanit ovat myös kohdanneet ennakkoon kovista jengeistä jo nyt kaikki muut paisti jukurit, heikompia jengejä on kohdattu vain sapko ja leki. Nyt kun pelataan vantaata vastaan, uskon pistepussin jo kasvavan.

Rockki on siinä ihan oikeassa, että pakisto on heikko, siis todella heikko. En tiedä sitten mitä siltä on haettu, mutta näkisin että heinonen ja gärdi pelaavat väärässä sarjassa, yksi hyvä peli ei gärdiä miun kritiikiltä säästä. Jos nämä kaksi ukkoa pelaavat jatkuvasti isoja minuutteja, ongelmia tulee. Tarvittaisiin yksi sellainen pakki (LUE ONNELA) joka pelaisi perusvarmaa ja peruskovaa peliä 20 minsaa illassa. Toinen olisi kiekollisesti eteenpäin pelaava eli ei sellainen heinosmainen neppailija, joka luulee joka vaihdossa olevansa petteri nummelinin tasoinen avauskone. (sakke anna meille pakki turust...?)

Uskon kuitenkin haamun ja veikan tekevän kaikkensa, jotta ongelmat poistuisi. Eiköhän tämä uusi jenkki ala pelamaan pakkina, siellä se suurin ongelma on. Omiin ropisee jatkuvasti 4-7 häkkiä ja siten ei pelejä voiteta. Kotona on ainakin ollut minusta ihan hyviä pelejä, Hokki pelin pilasi luokaton tuomari ja siitäkin tuli kuitenkin piste. Taistelua on kotona mielestäni riittänyt ja on sitä taistelua kehuttu parissa vieraspelin raportissakin olleen. Fakta on se, että kohta tarvii voittaa pelejä, ensimmäinen kierros neljästä on kohta jo takana....
 

Fordél

Jäsen
No jos pakkia tarvitte niin täältä olisi tulossa teille eräs Partanen...Täysin turha kaveri, mutta ei kait se nyt ainakaan voisi huonontaa pakistoa. Ja mitä te Onnelan perään haikailette kun eihän se pysty Mestistasolla pelaamaan kun korkeintaan kolmasosan kaudesta.

Mutta jos ihan tosissaan ollaan niin Mestiksen Uhlbäck eli Saarelan Ilkka voisi ihan hyvin olla teitin miehiä. Toisi taistelua joukkueeseen, rouhisi kiekot kulmista maalintekijöille ja hoitaisi velvoitteet myös puolustuspäähän. Ile saisi varmasti teiltä kaivattua isoa roolia. Saas nähä mihin kaveri päätyy.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei hyvältä näytä

Ei tosiaan hyvältä näytä. Loukkaantumissuma on kauhea, eikä voittoja tule sitten millään. Ehdottomasti niitä jo peräänkuulutettuja paria kokemusta omaavaa pakkia rosteri huutaa. Hyökkäys on ihan kondiksessa, kun loukkaantumissuma hellittää.

Eikä tämän päivän Kymen Sanomissa oleva kapteeni Ari Kovasen haastattelukaan paljon hyvää lupaile. Mies toteaa lehdessä, ettei pelaaminen kiinnosta tällä hetkellä pätkääkään! Loistava asenne tuolla meidän kapteenilla. No itse en ainakaan vielä luovuta ja hylkää seuraa, vaan käyn edelleen katsomassa pelejä. Toivoisi vaan joukkueenkin asenteen olevan kunnossa. Kausi on vasta nuori!
 

Fordél

Jäsen
Eikä tämän päivän Kymen Sanomissa oleva kapteeni Ari Kovasen haastattelukaan paljon hyvää lupaile. Mies toteaa lehdessä, ettei pelaaminen kiinnosta tällä hetkellä pätkääkään!

Mitä mies tarkalleen sanoi?

Mutta ei voi olla kuin ihmettelemättä Kovasen lausuntoja. Täysi katastroofi koko ukko kun menee kapteenina antamaan tollaisia lausuntoja. Ei muuta kun kapu vaihtoo! We want Hapsu!
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä mies tarkalleen sanoi?

Mutta ei voi olla kuin ihmettelemättä Kovasen lausuntoja. Täysi katastroofi koko ukko kun menee kapteenina antamaan tollaisia lausuntoja. Ei muuta kun kapu vaihtoo! We want Hapsu!
Tarkka lainaus KySasta: "Minä joko nautin pelaamisesta tai en. Nyt ei nappaa yhtään."
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Kyllä Titaaneilla on pakko voitto edessä perjantaina ihan joukkueen moraalin ja asenteen kannalta. Jos kapteeni lähtee tuollaista laukomaan paikallisessa sanomalehdessä niin ei tuo joukkuehenkikään voi kovin hyvässä kunnossa olla. Huomenna sitten näytetään VAI MITÄ !?
 
Viimeksi muokattu:

Ruutu8

Jäsen
Sigin kanssa samoilla linjoilla, että jotain tarttes tehrä ja pian! Ei saatana, jos tulee illasta toiseen pataa, ni ekana se heijastuu katsojamäärii, sitte joukkuehenkee, pelaajien suorituksii jne..... Jos kapu Kovanen tollasta höpisee, ni ei voi muuta ku ihmetellä. Joukkueen henkiselt johtajalt ei voi tollasta hyväksyy kertakaikkiaa! Miettikääpä, jos Saku sanois Habsin pressissä vastaavan ankan ("Minä joko nautin pelaamisesta tai en. Nyt ei nappaa yhtään."), ni koht ois koko Montreali sekasin ja Koivu vähintääkii lynkattu!?
Asiasta curlingii, nyt pitäis kaikest huolimatta jatkaa omaa systeemiää (jos semmosta ees on), ni kyllä se aurinko Wanhaa Glubeniikii viel alkaa paistamaa. Kun/jos nämä loukkaantumisetkii joskus loppuvat, muuten voidaan alkaa ehdottaa tämän kauden joukkuetta MTV3:en Ennätystehtaasee, uskomattoman huono munkki ollu koko kauden!!!
Ei muuta ku toivotaa että jollaa kumman ilmeelle pojat hoitavat huomenna Tikkurilast pojot mukaansa.
 

Paleatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit,Kärpät
Ei muuta ku toivotaa että jollaa kumman ilmeelle pojat hoitavat huomenna Tikkurilast pojot mukaansa.

Niinpä,mut ei siihen paljoo ihmettä tarvita,vaan uskoa omaan joukkueeseen.Kaikki Titaani-sydänmiset huomenna Tikkurilaan kannustaan Titaanit kauden avausvoitton(3p)
 

The Rock

Jäsen
Niinpä,mut ei siihen paljoo ihmettä tarvita,vaan uskoa omaan joukkueeseen.Kaikki Titaani-sydänmiset huomenna Tikkurilaan kannustaan Titaanit kauden avausvoitton(3p)

Uskoa kyllä löytyy ja toivottavasti joukkuekin saa sen apinan harteiltaan pudotettua sekä vieraskammonsa voitettua. Paikalle olen menossa ja toivottavasti nyt kolmannen erän johtoasemaa ei munittaisi samalla tavalla, kuin Heinolassa.
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Huhun mukaan Rauman Lukko on kiinnostunut James Jernbergistä. Tosin näyttää Raumalla olevan ulkomaalaiskiintiö täynnä. Onko mahdollista että Jamesillä on sopimuksessa pykälä joka mahdollistaa siirron SM-Liigaan kesken kauden ? Alunperin herrahan totesi että on täällä auttamassa joukkuetta ja antamassa näyttöjä SM-Liiga seuroille.
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Järjetöntä sontaa, 5vs5 aivan hukassa maalipaikat ovat lähes olemattomissa. Ei tuossa pelissä ole mitään järkeä. No nyt ainakin koko Suomi näki kuinka hukassa joukkue tällä hetkellä on.
 
Huhun mukaan Rauman Lukko on kiinnostunut James Jernbergistä. Tosin näyttää Raumalla olevan ulkomaalaiskiintiö täynnä. Onko mahdollista että Jamesillä on sopimuksessa pykälä joka mahdollistaa siirron SM-Liigaan kesken kauden ? Alunperin herrahan totesi että on täällä auttamassa joukkuetta ja antamassa näyttöjä SM-Liiga seuroille.

Kannattaa kyllä laskea kaveri pois, koska hän oli näkemäni mukaan järkyttävän kankea pelaaja, eikä kyllä ole missään mielessä tuon pelin osalta vahvistus Titaaneille.

Harmi, että Titaanit eivät ole saanneet peliään vielä, niin hyvin kulkemaan. Toivottavasti silti nähdään jännät derbyt.
 

Paleatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit,Kärpät
4-0 takkiin. No nyt on telkkarimatsi nähty paikanpäällä ja sit kohta kelaan uusintoja,pari ylärimaa/tolppaa,pari alivoimamaalia OMIIN??????????,ehkäpä siel telkkaripäässs'ä oli viisaita miehii kommentoimassa,hävittiin paremmalle ok,mut miksi VALLI ei pelaa yv:tä pakkina,molemmis 5-3 yv:s Valli pelas kulmassa????? Kertokaa jos tiedätte kenellä on kovenpi laukaus kuin Ville Vallilla????????
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Ongelma on varmaan siinä että Vallia ei voida pelauttaa viivalla koska joukkueessa ei löydy kädellisiä hyökkääjiä kahteen ylivoima viisikkoon.
 

Rankkari

Jäsen
Mikä siellä Kotkassa on Mustosen ja Essenin tilanne? Mustosella on pelejä jäänyt väliin, ja Essenkin oli tänään pois? Hyviä pelimiehiä ovat molemmat.
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Mustosella meni Tuto pelissä olkapää sijoiltaan taklaustilanteessa arvioitu huili 1-2kk?. Essenillä oli kuulemma sanaharkkaa valmentajan kanssa ja näin mies hyllytettii tämän päivän ottelusta.
 

Rankkari

Jäsen
Mustosella meni Tuto pelissä olkapää sijoiltaan taklaustilanteessa arvioitu huili 1-2kk?. Essenillä oli kuulemma sanaharkkaa valmentajan kanssa ja näin mies hyllytettii tämän päivän ottelusta.

Kiitoksia tiedosta. Kaverit ovat hyviä pistenikkareita, joten se vaikuttaa koko joukkueen peliin.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huhun mukaan Rauman Lukko on kiinnostunut James Jernbergistä. Tosin näyttää Raumalla olevan ulkomaalaiskiintiö täynnä. Onko mahdollista että Jamesillä on sopimuksessa pykälä joka mahdollistaa siirron SM-Liigaan kesken kauden ? Alunperin herrahan totesi että on täällä auttamassa joukkuetta ja antamassa näyttöjä SM-Liiga seuroille.

Oliskohan tälläinen huhu lähtenyt liikkeelle tästä Siklenkan pelikiellosta? Voi olla ihan oikeastikin, että Lukko olisi kiinnostunut saamaan tämäntyyppisen pelimiehen ensi viikon kahdeksi ekaksi peliksi ihan vaan poliisin rooliin. Nyt kun Siklenka on tosiaan poissa. Silti tähän en oikein jaksa uskoa, mutta ei kai se mahdotontakaan olisi?

Ei kai tuohon mitään pykäliä tarvita, vaan tarpeen tullen kuiva raha puhuu tylyä kieltään.

Lisätään vielä että Lukolla on tosiaan nyt jo 5 ulkomaalaista. Tosin huomenna vain 3 pelissä. Siklenkan lisäksi poissa on sentteri Jacina, joka on loukkaantuneena noin joulutaukoon saakka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös