Ti 9.2.2010 HIFK-Blues

  • 10 323
  • 42
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kauden viimeinen kohtaaminen "pikkuveljeä" vastaan Nordiksella on tosiasia. Tuo pikkuveli-biisi on kyllä jo täysin nähty ja kuultu, ei sitä enää kiitos.

Tiukka peli tiedossa, koska Blues on päässyt hyvään myötätuuleen pitkähkön suvantovaiheen jälkeen. HIFK:lla oli taas viime viikolla pari hyvää ottelua ja sitten lauantaina peruspeliä ilman kunnollista "kiimaa" voittaa ottelu, HPK sai loppujen lopuksi aika helposti pisteet. Muutenkin HIFKin pelit ovat olleet aikamoista vuoristorataa pari kuukautta -> keskiverto suorituksesta heikkoon. Mutta niin kuin sanoin jo aikaisemmin, parempaa oli jo nähtävissä Kalpa- ja JYP-matseissa.

Saas nähdä, minkälaisilla kokoonpanoilla HIFK lähtee tiistain otteluun, kun lauantaina tuli penkityksiä viimeiseen erään. Norosen nyt luulisi ainakin aloittavan maalilla. HIFK:lta ainoa merkittävä poissaolija on Kurvinen, Bluesilta taitaa olla vain Lammassaari, Immonen ja Mezei?

HIFK voitta 3-2.

edit. lisätty Immonen Bluesin poissaolijoihin.
 
Viimeksi muokattu:

Jookoskookos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Colorado Avalanche, Joe Sakic #19
Kyllähän nämä ottelut Hifk:ta vastaan ovat aina hienoja vaikka tällä kaudella eivät ole ihan niin putkeen mennytkään. Blues on kyllä saavuttanut tässä lähiaikoina ihan kovan vireen, ja viimeisestä 8 ottelusta on 7 voittoa. Voittoja pitää kyllä tulla jatkossakin jos halutaan vielä sääleihin nousta.
Toivottavasti Cami tulee takaisin tähän peliin, sillä tutkapari Miettinen-Kähkönen olisi ihan mukava saada taas kasaan. Pakistosta en tiedä että oliko Mezeillä jotain pikku vemppaa vai eikö vain mahtunut kokoonpanoon viime ottelussa. Mutta silti on kyllä mielenkiintoinen peli tulossa!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Oliskohan sitä niin masokisti, että menis tänään Nordikselle kattelee "paikallispeliä"... Ei muuten, mutta ku on noita fucking kulttuuriseteleitä käytettävänä, jospa sijoittais niitä IFK:hon hiukan. Pitääpä odotella kokoonpanoja ensin. Mitään Lundellia viittis lähtee kattelee. Tuolla IFK-osiossa olis parit varsin makoisan näköiset kokoonpanoehdotelmat esillä, mutta millähän sais vielä KJ:n tekemään kyseiset muutokset, kas siinä pulma. No, oli se rosteri mikä tahansa tänään, niin kyllä tästä pelistä pitää täydet kolme pinnaa rykiä plakkariin, ei auta mikään.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mitään Lundellia viittis lähtee kattelee. Tuolla IFK-osiossa olis parit varsin makoisan näköiset kokoonpanoehdotelmat esillä, mutta millähän sais vielä KJ:n tekemään kyseiset muutokset, kas siinä pulma. No, oli se rosteri mikä tahansa tänään, niin kyllä tästä pelistä pitää täydet kolme pinnaa rykiä plakkariin, ei auta mikään.

Voit mennä kuluttumaan kulttuuriseteleitä, Noronen pelaa tänään maalissa, ainakin näin kertoi Uuge Koffin sivuilla. Muita kokoonpano muutoksia ei HIFK:ssa nähdä, kokoonpanon sisäisiä muutoksia voi tietysti tulla... Mäkkärillä tulee 600 matsia täyteen, onnittelut siitä!
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Bluesin sivujen ilmoittama kokoonpano tänään:

Maalissa
35 Iiro Tarkki
Varalla:
32 Mikko Tolvanen

1.kenttä:
18 Erkki Rajamäki
41 Stefan Öhman
17 Juuso Puustinen
25 Branislav Mezei
47 Ville Lajunen ”A”

2.kenttä
85 Toni Kähkönen ”C”
52 Cami Miettinen
12 Gabriel Spilar
8 Joonas Rönnberg
51 Dan Iliakis

3. kenttä
80 Jere Sallinen
57 Tomi Sallinen
75 Toni Mäkiaho
4 Aleksi Laakso
3 Santeri Heiskanen ”A”

4.kenttä
40 Jaakko Ulhbäck
24 Jani Lajunen
27 Roope Ranta

Spilar pilaamassa nyt Kähkösen ja Miettisen peliä, Kurki edelleen sivussa ja Mezei Lajusen kanssa söhläämässä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Onko toi Spilar ollut täysi turhake joukkueessa, vai mistä moinen mollaus toisten pelin pilaamisesta? Ja Mezeillä on aika kovat miinukset, mutta eikö se silti ole ollut vahvistus Blues-puolustukseen?
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Onko toi Spilar ollut täysi turhake joukkueessa, vai mistä moinen mollaus toisten pelin pilaamisesta?
Kannattajakunta lienee jakautunut kahtia Spilarin suhteen. Osa pitää miestä nopeana ja huikeana kiekkonerona, mutta itse pidän ko. heppua lähinnä Johannes Alasen ja Jari Tolsan ristisiitoksena. Onhan tuolla jalkoja, mutta kiekon kanssa aika turha äijä.

Ja Mezeillä on aika kovat miinukset, mutta eikö se silti ole ollut vahvistus Blues-puolustukseen?
Alussa näytti siltä, että olisi voinut tuoda jämäkkyttä oman pään pelaamiseen, mutta viime matseissa pudottanut tasoaa jopa Rönnbergin alapuolelle. Turhia kakkosia, oman äijän näennäistä pitämistä ja kiekon hukkaamisia omassa päässä on ollut viime matsien saldo.

Pakko kai näitä slovakkeja on peluuttaa, kun Pikku-Vuorinen on sellaiset mennyt hankkimaan eikä enää voi vaihtaakaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
HIFK tänään:

Granlund-Hirschovits-Haataja
Haverinen-Clarke

Kuhta-Wirtanen-Luttinen
Järventie-Kankaanperä

Petrell-Töykkälä-Järvinen
Söderholm-Lupaschuk

Ahtola-Ramstedt-Wärn

Noronen
(Lundell)

Eli, ketjut pysyvä samoina kuin la HPK:ta vastaan. Noronen maalilla, joten nähdään jälleen hyvien veskareiden taistelu paremmuudesta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Bluesilta taitaa olla vain Lammassaari, Immonen ja Mezei?
Näyttäs että Bluesin paras pakki eli Huczkowski on myös poissa. Lisäksi jos pilkkua viilataan niin onhan toi Alanko myös loukkaantuneiden kirjoissa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Eikös Alanko ole aika pitkälti telakoitunut sairastuvalle lopullisesti, vai onko vielä jotain toiveita pelaamisesta??
No huhujen mukaan kaverin ura on paketissa. Virallista uutista ei ole anettu, mutta Bluesin tiedotuspolitiikka nyt on sitä sun tätä. Tietenkin voi olla myös niin että Alangolta ei ole haluttu viedä viimeistä toivon kipinää pois, vaikka homman pitäisi olla täysin selvä.
 

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Nyt kun tässä ollaan kohta lähdössä katsomaan matsia, niin voisi hieman omistaa omaa aikaa tänne kirjoittamiseen!

Elikkäs... oma veikkaus matsin lopputuloksesta on 3-3. HIFK ja Blues ovat olleet tasaisia aikaisemmissa kohtaamisissa (ks. 7-0), enkä näe mitään syytä miksi ei jatkuisi samanlaisina. Bluesilla hieman tosin loukkaantumisongelmia, ja HIFKlla kokoonpanossa Wärn, eli sixtyfifty(?).

En tiedä miksi Wärniä roikutetaan mukana, kun Vilkman, joka on jokaisessa HIFKssa pelaamassaan pelissä pysynyt vauhdissa loistavasti mukana ja ollut todella mahtava pelaaja, ei pelaa... Tosin en tiedä onko kaveri loukkaantunut, vai mitä, mutta en tiedä miksi "Mallu" on hänen tilallaan, koska pelasi viime kaudella parit pisteet ykkösessä?

Mielenkiintoista on myös katsoa, miten "nelonen" taas pelaa, kun Ramstedt joutuu pelaamaan aivan liikaa (väh. 8min.). Haluaisin että hieman tasaisempaa peluutusta kakkosen ja nelosen välillä, vaikka kakkonen onkin ollut mahtava. En usko, että nelonen siitä huonompi olisi, paitsi että Wärn pelaa siellä...
 

trap

Jäsen
Myös Lostedt on loukkaantunut.

Mielenkiintonen matsi edessä, toivottavasti Nokan kirous saataisiin vihdoin murrettua. Pari kautta sitten pelit molemmissa Helsingin halleissa oli aika menestyksekkäitä, nykyään tuntuu olevan samaa kauhunäytelmää kuin aikoinaan.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sparta on lyöty

Tänään saapuu Nordikselle väsähtäneitä spartalaisia, joiden rajuimmat taistelut on taisteltu - loppukausi menee heillä sitten niissä toisenlaisissa niin kovin spartalaisissa aktiviteeteissa. Mutta se siitä. Blues on odotetuilla sijoilla nyt mitä tulee omiin ennustuksiini, kuten myös HIFK. Tosin HIFK on pelannut erittäin alavireisesti pari kuukautta, mutta silti pysynyt koko ajan TOP4:ssä. Joidenkin punaisten mielestä tämä on tilastoharhaa ja yksi turkulainen käy säännöllisesti muistuttamassa, että ei voiteta TOP6 jengejä. Noh, sillä ei ole väliä runkkarissa niin kauan kuin oma asema pysyy hyvänä. HIFK tulee voittamaan erittäin todennäköisesti tämän ottelun sillä vastassa ei ole TOP6 joukkue, HIFK on ollut tuloksellisesti kova kotonaan läpi kauden ja viime kotimatseissa pelillisestikin on nähty evoluutiota parempaan päin. Toivotaan ennen kaikkea reipasta kiekkoiltaa, mutta jos HIFK voittaa vaikka täysin perseillen, ei sillä loppujen lopuksi ole väliä - voitto on tärkeintä. Piste. Toinen piste.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Mielenkiintonen matsi edessä, toivottavasti Nokan kirous saataisiin vihdoin murrettua. Pari kautta sitten pelit molemmissa Helsingin halleissa oli aika menestyksekkäitä, nykyään tuntuu olevan samaa kauhunäytelmää kuin aikoinaan.

Otapa huomioon että silloin maalissa oli maaginen hifkintappaja, itävällan ihme Brückler.

Onkos Blues voittanut Nordiksella IFK:ta muuta kuin Brücklerin ollessa maalissa?
Ei voita siis tänäänkään.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Nyt pikkusiskolta hame nilkkoihin ja huppu silmille.
Fakta on, aivan niinkuin Bismarck kirjoittaa, se, että Blues on tyhjentänyt kaikki Diesel ja bensavarastonsa taistellessaan todella upeasti takaisin elävien kirjoihin.
IFK taas, kuten tiedämme, on perseillyt huolella viimeiset 2 kk aloittaakseen koko loppukauden kestävän euforisen riemukaaren, jonka huippunan siintää Suomen mestaruus kaudella 2009-2010.
Toisella rotis siis tyhjä kun taas toinen on vihdoinkin laittanut todella auki olleen rotsinsa kiinni ja aloittaa pitkän tauon jälkeen pelaamisen nimilistan edellyttämällä tavalla.

Tänään onnistuvat aiemmasta poiketen koko parjattu pakkikalusto, Söde etunenässä.
Hyökkääjistä säkenöivät Petrell, Hirso ja Kuhta.

Sori vaan Blues: LT: 7-1 ja eväät on skruudattu.
 

trap

Jäsen
Otapa huomioon että silloin maalissa oli maaginen hifkintappaja, itävällan ihme Brückler.

Onkos Blues voittanut Nordiksella IFK:ta muuta kuin Brücklerin ollessa maalissa?
Ei voita siis tänäänkään.

Kerran voitettiin silloin joskus 2000-luvun alussa. Oliskohan ollut Heinonen maalissa. Ja sitten tietysti se pleijarivoitto 98, maalissa Kenkä.

Mutta joo, karu rekordi joka tapauksessa. Toivotaan jännää ja kovatasoista peliä. Jotenkin uskon nyt niukkaan voittoon parilla vastaiskumaalilla. Niitä kun tuppaa tulevan aika usein IFK:n vieraana. Noronen haparoikoot.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Älkää nyt veljet hitto soikoon lähtekö rotsi auki sotaan. Jos tulee takkiin, ei noita espoonkuittailijoita kestä kukaan. Ei niitä kestä muutenkaan*hymiö*

Noronen vs Tarkki. Siinä illan teema.

Ps. 4-1 lopputulos :)
 

EB#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Liigan sivujen mukaan Puustinen on pudonnut kokoonpanosta. Mitä nyt loukkaantuminen vai sairas? Toivottavasti peli hoidetaan poikkeuksellisesti ennen rankkareita kotiin. Ranta nostettu nelosesta tilalle ja Ståle katsomosta kokoonpanoon.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaahas kotiutunut ottelusta. Ihmeellinen matsi. HIFK tuli jotenkin peliin huonosti latautuneena. Ensimmäisen erän paikoista olisi voinut tehdä ne 2-3 rysää, mutta kun ei oikeesti kiinnostanut. No pikkuveli landelta teki sitten sen kaapin.....Blues taisteli kyllä hyvin ja liikkui paljon, mutta silti peli oli jotenkin tehotonta.

HIFK teki tarvittavat maalit, muuta päästi kyllä Bluesin liian helposti tekopaikkoihin. Nortti oli onneksi hyvällä pelipäällä.

Muutama kysymys:

1. Onko meillä pakko olla noin huonoa tuomarityöskentelyä SM-liigassa ?
2. Mistä tämä ihmeellinen Mäkkärin jäähy väkivaltaisuudesta tuli ?
3. Ymmärsikö joku miten ja miksi eri jäähyt yleensä jaettiin ottelussa ?

Olisko järkeä jos kaikissa ensi torstaina SM-Liiga otteluissa kaikilla paikkakunnilla katsojat protestoisivat huonoa tuomarointia vastaan tulemalla sisään halleihin paikoilleen käytäviltä vasta kun peliä on pelattu ekat 3 minuuttia. Yksi syy katsojakatoon liigassa on heikko tuomarityö, eikä vain heikentynyt pelaajataso.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Ihan ok peli. Vauhtia oli etenkin HIFKin tokaan maaliin asti ihan mukavasti. Asia mikä ihmetyttää kyllä on tuo, että missään muussa SM-liigan hallissa ei vaadita puhtaista taklauksista noin paljon jäähyä vastustajille - tänäänkin jokaisen Bluesin taklauksen tai pienen tönäisyn jälkeen hirveä mekkala päällä. Itse kyllä Bluessin kotipeleissä annan aplodit myös vastustajan taklauksille, koska mielestäni taklaukset ovat aina viihdyttäviä. Tällainen toiminta sai myös mielestäni fanit sivuraiteille: kannatusta tuli lähinnä vikan erän lopulla ja sitä ennen vinguttiin jokaisesta HIFKin pelaajan kaatumisesta, pitkistä kiekoista, paitsioista jne.

Taisin samasta aiheesta kirjoittaa joskus aiemminkin. Harmillista toimintaa, koska kannattaessaan HIFKin faniporukka saa loistavan tunnelman halliin.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Jos viittaat tuolla puhtaalla taklauksella Bluesin tasoitusmaalia edeltänyttä poikittaista mailaa Järventiehen, niin uskallan väittää, että jopa teillä Barona Arenalla olisi saattanut tunteet kuohahtaa tuollaisesta oikeusmurhasta.

Itseäni ainakin vituttaa tuomarityöskentelyssä myös se, että tuomareiden linjattomuus taas kohdistui suurilta osin pelkästään IFKhon. Ja jos Dhearted haluat kuunnella oikeata itkemistä, niin kuuntele teidän vaihtopenkkiä, missä Spartacuksen johdolla itketään, joka tilanteessa kun joku teidän kääpiöistä on katollaan.

Btw ymmärtäisiköhän se Nokka vihdoinkin, että Jannea ei tarvitse peluuttaa vähään aikaan.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiistai-ilta ja pojat kyliltä kolmatta kertaa käymässä kirkolla. Ennakkoon kovasti pakkopullan makua, eikä siitä juuri sen kummempaa tullutkaan. Aavistuksen verran viihdyttävämpi matsi kuin se edellinen samoihin lukemiin päättynyt, mutta en tiedä johtuiko se siitä, että nyt näki matsin livenä ja viimeksi vain televisiosta.

Melkein olisi hävettänyt, että voittomaali tehtiin ylivoimalla niin naurettavan rangaistuksen jälkeen, mutta saavat tuomarit ottaa piikkiinsä pitkälti myös Bluesin 2-2:n. Ja varmuuden vuoksi Mezein "uhri" Wärn lähti myöhemmin erässä liki identtisestä tilanteesta istunnolle.

Noronen eleettömän hyvä, Granlundilta pari nappisyöttöä ja hyvää karvausta hyökkäysalueella. Paljon parjatut Clarke ja Lupa vihdoin onnistuivat.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Jos viittaat tuolla puhtaalla taklauksella Bluesin tasoitusmaalia edeltänyttä poikittaista mailaa Järventiehen, niin uskallan väittää, että jopa teillä Barona Arenalla olisi saattanut tunteet kuohahtaa tuollaisesta oikeusmurhasta.

En viitannut mihinkään yksittäiseen tilanteeseen, vaan niinkuin mainitsin tämän ilmiön havaitsin jo vuosi sitten ja ihmettelin vain, että se tapahtuu juuri HIFKin kotihallissa, jossa luulisi arvostettavan kovaa peliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös