Ti 7.12.2010 HIFK - Jokerit

  • 22 971
  • 85

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei tuo naapurin rosteri niin huonolta näytä vaikka sieltä nimimiehiä on poissa enemmänkin, varsinkin pakisto on kova ja Hamiltonin ketjua itse näin ennalta eniten pelkään, varsinkin jos se "osuu" (sitaateissa siksi että Nokkahan sen päättää kun IFK:lla on viimeinen vaihto-oikeus) yhtäaikaa jäälle meidän Dehner-Forrest pakkiparin kanssa, no voihan Forrest pyytää vaikka yhteen Lasakin selän takaa poimimaansa kiekkoon Hamiltonin nimmarin. Ette te naapurit antaisi tuota Kousaa vaihdossa Forrestiin?

Jokereilla Eaves on edelleen sivussa, no toivottavasti saadaan Ben mukaan vaikkapa joulutauon jälkeen. Erittäin vaikea peli luvassa, vaikka nämä paikalliset aina vähän vaikeita arvioitavia onkin niin kyllä naapuri ennakkosuosikki tähän on. Toivottavasti kuitenkin saadaan tiukka ja tapahtumarikas sekä kuuma paikallinen ja Lundell tykitetään siinä sivussa reikäjuustoksi ja kylvetetään pikkumirrejä oikein urakalla.

Ai niin nythän nähdään myös mahdollisesti naapurin kuittivihkon käyttöä kun Ben-Amor viime pelissä loukkannutti taklauksellaan yhden punaisen pikkukisun.
 

unhola

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Suhteellisen luottavaisin mielin matsia odotan, vaikka jengistä tosiaan yhä sivussa mies jos toinenkin. Joukkuehenki on silmin nähden loistava joukkueen sisällä, ja joukkue tuntuu omaksuneen Jalosen pelikirjan hyvin.

Tietenkin, paikallispeli on aina paikallispeli. Ei sitä koskaan tiedä miten nämä kääntyy. Toivottavasti kuitenkin tapahtumarikas peli tulee, eikä pienet spontaanit kahakatkaan paskalta kuulostais!

Tulosvetoon 4,5 - 2
 

Jindebyne

Jäsen
Ei ole kyllä odotukset kovin korkealla tämän pelin suhteen. Kaikki yli 1p on jo selkeästi kotiinpäin, pahoin pelkään, että tänään tulee eka nollan pojon himamatsi.

HIFK on toki pelannut hyvin vajavaisellakin rosterilla, mutta johonkin sekin raja menee. Jokereilla hyvää buumia Erkan myötä ja miehistö suht terveenä(?). Ben Amor saa kyllä kurvailla kentällä aivan rauhassa kun kotijoukkueen rosteria katsoo. Siellä ei ole ketään uhrattavaa turpaanottajaa tänään.

Tänään HIFK tarvitsee ehkä vieläkin kipeämmin kuin edellisissä peleissä tuota meidän "kolmoskenttää" heräämään. Siellä jos onnistumisia tulee, niin taistosta voi tulla tasainen. Myöskin Lunkan unelmapeli voi elätellä jonkinasteisia toiveita ilmassa.

Muutenhan tämä on suht selvä keissi vieraille. Hamilton tekee sen 1-2 pistettä ja mikäli kolmoskenttä jatkaa varjojen mailla, riitää Jokereille semmonen 3 maalia tässä ottelusa voittoon.

Toivottavasti tilanne on hieman valoisampi Stadikalla.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Jotain täytyy muodon vuoksi protestoida alkuun, niin protestoidaan sitä, etten ihan ymmärrä miksi tämä paikallispeli pitää pelata vain kaksi viikkoa edellisen jälkeen. Siis se on molemmile ihan sama, kumpikaan ei hyödy tai kärsi sen enempää, mutta yleisölle olisi vielä parempi, jos vähän hajautettaisiin - kun ei tarvii kahdeksaa peliä pelata enää, kiitos sentään!

Itselläni jää tämän päivän peli väliin, kun olen täällä Jokerien kotiareenalla seuraamassa ihan toista lajia. Eli säbähän on siinä tapauksessa kyseessä, Nordiksen peliä yritän kyllä seurata samalla tuloksen puolesta.

IFK on todella hyvä ja kotonaan erittäin paha, pakko myöntää! Jokereille erittäin hyvä mittari tällä hetkellä. Vaikka kokemus (Peltonen) ja nuoruus (Granlund) ovat poissa, joukkueen pelit ovat sujuneet silti erittäin hyvin. Viimeksi paikallisessa Areenalla tasapeliin nouseminen oli myös osoitus HIFK:n hyvyydestä ja kärsivällisyydestä - tämä tulee muistaa.

Jokereilta vaaditaan siis vähintään samaa kuin pari viikkoa sitten Areenalla, jos mielii pisteitä ottaa. Olisihan se ihan kiva olla ensimmäinen joukkue, joka Nordikselta tällä kaudella kaikki pisteet ottaa. Mutta se on kovan työn takana se.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Hamiltonin ketjua itse näin ennalta eniten pelkään, varsinkin jos se "osuu" (sitaateissa siksi että Nokkahan sen päättää kun IFK:lla on viimeinen vaihto-oikeus) yhtäaikaa jäälle meidän Dehner-Forrest pakkiparin kanssa, no voihan Forrest pyytää vaikka yhteen Lasakin selän takaa poimimaansa kiekkoon Hamiltonin nimmarin. Ette te naapurit antaisi tuota Kousaa vaihdossa Forrestiin?

Forrest +10 on Jokerien plus-miinuspisteissä sijalla kaksi, vain Lahti +11 on edellä. Ei kai se sitten niin huonosti ole mennyt, että pitäisi mainita edes samassa lauseessa jonkun kousan kanssa.

10 minuuttia kertoo tänään jo paljon. Jos Lasak kestää, eikä taas tunaroi, niin mahdollisuudet pisteille ovat olemassa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Harmi kun Lundell on maalissa... IFK:n mahdollisuus voittoon kaksinkertaistui. Mielummin olisin nähnyt Riksmanin maalilla...

Tiukka peli tulossa, mutta Jokerien on korkea aika ottaa pisteitä kärjessä olevilta jengeiltä. IFK hieman rikkonainen, mutta varmasti vaarallinen. Jokereilta odottaa edelleen tasonnostoa herroilta Pihlman, Pirnes, Kauppinen ja Niemi. Hentuselta odotellaan edelleen niitä maaleja, vaikka syöttöjä tuleekin.

HIFK 2,3,4 - Jokerit 1,2,3,4
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Sellastaa kakkia tällä kertaa, aika hankala on pelejä voittaa, jos joukkue pelaa omaa peliään vain viimeiset 5min. Ei kai siinä, onnittelut naapuriin. Torstaina sitten Tapparaa käkättimeen oikeen huolella.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kiitos Jokerit! Kiitos Pulkkinen & Lasak!

Massi-Esa teki taas kaikkensa jotta pääsisi vielä jatkoajalle surffailemaan.

Hieno ja tärkeä voitto! Ensimmäistä kertaa tällä kaudella IFK jää pisteittä omassa kotihallissaan?
 

Timppa73

Jäsen
Semmoista tänään, jännäksi meni lopussa. Kyllä HIFKsä näky olevan VilleP:n kokoinen aukko maalinteossa, tosin Lundell yllätti muutamalla gamesaverilla.

Pelissä saatiin arvottua IS tähdet kerrankin oikelle miehille.

Tästä on hyvä jatkaa...
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Ei ollut kummaltakaan joukkueelta mitään jääkiekon riemujuhlaa tämä ottelu. Jokerit kuitenkin pelasi järkevästi ja otti ansaitut vieraspisteet mukaansa. Kerälän ketju oli kentän vaarallisin ja siitä osoituksena myös Pulun pari maalia. Lasak oli veskareista parempi, muttei länkikään huonosti pelannut.

Nyt vaan odotellaan hallilta kotiutuva julli-kannattajia, jotka tulevat tähän ketjuun selittelemään HIFK:n kauden huonoimmasta kotipelistä yms. Ei se sitä tosiasiaa kumoa, että Jokerit oli hyvä ja teki HIFK:stä huonon.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Fakta on, että Jokerit puolusti todella hyvin kokonaisuutena. Mielestäni tämä oli askelia eteenpäin Oulun pelistä ja olen todella tyytyväinen jengin kokonaispanokseen.

IFK on ehkä kotonaan Jypin ohella sarjan vaikein joukkue voittaa ja väitän, että Erkka taktikoi tämän hyvin. Itselle pisti silmään myös se, että Jokerit ehti yllättävän usein purkamaan IFK:n päätykiekoilla luoman paineen ja täten pitkiä hyökkäyksiä ei naapuri päässyt pyörittämään.

Ja Lasak oli muuten tänään loistava. Nyt ei koomaillut missään ja rupesi liimaamaan kiekkoja 200% paremmin, kun edellisissä peleissä.

Ei ollut kaunista, mutta kolme pistettä on hunajaa!
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo-o sellanen paikallispeli. Ei oikein osaa iloita suuresti tästä voitosta, koska peli nyt oli tunteetonta paskaa molemmilta. Missä taklaukset? Huono matsi oikeastaan.

Mutta tärkeintä oli silti, että saatiin voitto. Ja mikäpä sen hienompaa kuin oman kasvatin Pulkkisen tekemien maalien ansiosta. Ja kun tässä on sitä valiteltu, ettei Pulu käytä lämäriään niin toisen maalin sitten paukutti menemään oikein olan takaa.

Plussat ja miinukset:
+Lasak, varmaa työskentelyä maalilla ja torjui lähes kaikki paikat.
+Lahti-Kerälä-Pulkkinen ansaitsee taas maininnan. Jokaisen voisi mainita erikseen, mutta kyllä näkyy että ketju on ollut kasassa harjoituskaudelta lähtien. Miehet löytävät toisensa todella hienosti. Jos Lahti ei tuhlaisi paikkojaan noin suurella prosentilla olisi meillä jengissä aivan ylivertainen maaliruisku.
+Petrell oli kyllä Ifk:n erottuvin pelaaja. Painaa duunia molempiin suuntiin ja aiheutti Jokeripakeille harmaita hiuksia moneen kertaan.

-Massi-Esa, mitä vittua nyt taas. Aivan ponneton esitys. Mihinhän kuvittelee näillä näytöillä pääsevänsä ensi kaudeksi?
-AJ Niemi, eikä tätä miestä voisi laittaa vaikka KiVaan? Liike on huonoa jää jatkuvasti jälkeen.
-Pihlman, suorastaan umpisurkea. Varmasti on huonossa kunnossa. Tekisi terää laittaa ihan harjoittelemaan vaan tai vaikka AJ:n seuraksi sinne KiVaan.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Jan Lasak - Kiitos Jarmo Kekäläinen

Jäätävän eleetön suoritus. Maltti on valttia, kerrassaan mahtavaa maalivahtipeliä. Ei mitään riskejä, vaan ei kun kiekon sulkeminen ja uusi aloitus. Tämä on rauhoittava tekijä, joka oli ilo huomata. Vähän toista kuin Järällä. Jää Järvisen pelit vähiin tällä kaudella.

---

Pulkkisen laukaus on perkeleen kova. Menee kohta jo maaliverkko rikki, kun Teme saa vielä lisää voimaa kroppaansa ja käsiin iän myötä. Eiköhän se pyllähtely kohta lopu. :)

Ottelu oli aika sekalaista soppaa. Ottelusta olisi hyvinkin voinut tulla sysimusta Jokereille, jos IFK olisi käyttänyt pitkän momenttuminsa ekan erän ylivoimallaan. Sen verta tehokkaasti kiekko ja pelaajat liikkui, että Jokereilla olisi tehnyt tiukkaa.

Lahti-Kerälä-Pulkkinen -ketjun varassahan tuo Jokereiden peli oli. Pihlman-Nokelainen-Hentunen -ketju on täysvitsi. Paljon parempaa pelaamista on jatkossa tapahduttava, siitä ei tarvitse jankata.

Dehner, Eronen ja Forrest jäivät puolustajista melko positiivisina mieleen.

Vielä kerran kiitos Lasakille ja LKP -ketjulle voitosta. Kolme pistettä maistuu hyvältä, isoja pisteitä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kyllähän se veti taas tiukaksi lopussa, mutta onneksi Lasak nappasi sen vikan kudin. Muutenkin äijä pelasi tänään rauhallisen varmasti. Todella tärkeät pisteet, vaikka peli oli suht köyhää katseltavaa. Jokerit on liikaa Kerälän ketjun varassa ja muilta ei oikein välillä uskalla odottaa muuta kuin oman pään pitämistä nollilla. Ifk ei jostain syystä tänään taklannut kovaa kuin muutaman kerran. Lunkka pelasi hyvin ja veskat eivät menneet hänen piikkiinsä. Kuhta oli myös pelipäällä, mutta muuten jengistä jäi aneeminen kuva.

Jokereista kiitokset erityisesti siis Kerälän kentälle ja Lasakille.

Stadikalla tavataan!
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
3p ja Pululle pari häkkiä, loistavaa! :)

Muuten ei kaiketi ollut mikään huippuottelu, mutta mjoo... Nää paikalliset on aina vähän hassuja.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokereille täysin ansaitut pisteet. Pelasivat jälleen IFK:n täysin pimentoon ja se kyllä suoraan sanoen vituttaa jonkun verran. Toisen kerran putkeen vähän ajan sisään käkättimeen paikallisvastustajalta. Ei hyvä.

Harmittaa myös aika paljon se, että nämä paikallisottelut ovat nykyään ihan täyttä paskaa tunnetasoltaan. Ei torikokouksia, eikä mitään. Tähän päälle kun vielä lisätään se, että nähtiin aikas heikkoa kiekkoa hyökkäyssuuntaan molemmilta joukkueilta, niin halleluuja.
 

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
Uskalsiko joku IFK:n gooneista Semirin lähietäisyyteen? Entä taklasiko IFK vieläkään?

Brändi ja brändi my ass.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kieltämättä jees fiilis, kun Jokerinuorukainen nimeltä Teemu laukoo julleja kumoon ja maalissa on kassari, joka koppaa "kaiken". Ihan kuin tää olis tapahtunut joskus aikaisemminkin. :)

Noin muuten oli aika ankea matsi paikallispeliksi, eikä todellakaan jatkunut siitä, mihin edellinen jäi. Täysi tupa, mutta fiilis ei missään vaiheessa kovin korkeaksi kohonnut ja siitä piti lähinnä huolen kotijoukkueen vaisuus. Jokerit pelasi aika ehjän vierasmatsin, mutta eihän näissä Stadin paikallisissa pidä mitään vieraslätkää lähteä sumputtamaan, vaan täysillä hallista riippumatta. Kolme pojoa, Teemun kaapit sekä ketjunsa peli ylipäätään ja Lasakin venymiset olivat ilon aiheita, muuten oli aika tasapaksua. Ja Kibelle onnittelut 400. pisteestään.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Peliähän en valitettavasti nähnyt kun olin kotihallissa säbää katsomassa, mutta nyt kun näin urheiluruudusta pelin tuloksen ja Pulun pari maalia niin tottahan tuo tuloksellisesti ainakin lämmittää, varsinkin se seikka että Pulu sai nyt pari maalia niin se apinansukuinen eläin sieltä harteilta tippuisi ja tuo Kerälän ketju muuttuisi vielä astetta vaarallisemmaksi kun sekä Lahti että Pulkkinen iskee kiekkoja reppuun. Kerälän ketju kantaa meitä tällä hetkellä, muutkin ketjut saisi kyllä onnistua antamaan paremmin taustatukea. Ilmeisesti Jokerit on lähteneet vieraspeliin puolustusvoittoisesti rikkomaan IFK:n kotihurmosta ja siinä on kaiketi onnistuttu hyvin ainakin mitä tota otteluseurantaa pikasesti vilkasemalla ymmärsin.

Iso voitto liigan parhaimmasta kotijoukkueesta, samalla noustiin ohi stadinherruudesta taistellessa - pisteet nyt keskinäisissä Jokereille niukasti 5-4. Toivottavasti Hentunen ei ole loukkaantunut, vaikka mies ei maaleja ole tehnyt niin pisteitä on silti suhteellisen hyvin ja se maalivire löytyy todennäköisesti vain pelaamalla ei sairastuvalla istuessa. Forrestin lämärille (jonka Pulu ohjasi maaliin) myös peukut pystyyn, toivottavasti haukkumani Forrest pelasi muutenkin hyvän pelin. Lasak oli tässä pelissä myöskin onnistujien joukossa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Uskalsiko joku IFK:n gooneista Semirin lähietäisyyteen? Entä taklasiko IFK vieläkään?

Brändi ja brändi my ass.

Kuulemani mukaan ei uskaltanut. Viiden metrin tyhjä kehä oli koko ajan Semirin ympärillä. Kanki joutui kerran ympyrän sisään, mutta kiipesi päätypleksin yli karkuun. Onneksi ehti, ettei käynyt pahasti.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Melkein arvasi 1. erätauolla, että ensimmäisen maalin tekijä saa pisteet tai ainakin 1-2 pistettä pelistä. Sen verran tiiviit puolustuslinjat oli erityisesti Jokerit onnistunut rakentamaan jo HIFK:n päätyyn, että pelkkä kiekon saaminen pois omalta alueelta oli aika tuskaista seurattavaa kerran toisensa jälkeen.

Pulkkinen teki pari yv-maalia ja Kuhta kavensi ihan lopussa, kun HIFK pelasi kuudella neljää vastaan. 1-2 maali tuli liian myöhään, että olisi saatu aikaan tasoitus, kun aikaa jäi vain n. minuutti tasoittaa peli. Maalivahdit olivat hyviä niissä vähissä kunnon maalipaikoissa, joita joukkueet saivat rakennettua. HIFK ja Jokerit eivät olleet tänään viihdyttämässä yleisöä, vaan playoff-tyyliin ainoastaan väännettiin voitosta. Ansaittu voitto naapurille, kun se elimoinoi HIFK:n hyökkäyspelin aika totaalisesti, lähes koko ottelun ajan. 3. erässä KJ sotki ketjuja ja HIFK pelasi myös erän vain kolmella kentällisellä, tiivistäminen ei lopulta tuottanut riittävästi tulosta.

HIFK:n pitää opetella ylivoimaan vähän nopeampi kiekon siirtely pelaajalta toiselle kuin tänään nähtiin ja ylivoimalla pitää laukoa enemmän suoraan syötöstä, eikä leipoa tänään nähdyn hitaasti kiekkoa akselilla Kuhta-Hamilton-Järventie, aika hitaasti edestakaisin. Tasakentällisin ei nähty tänään yhtään maalia, joten erikoistilanteet ratkaisivat pelin.

Nyt Jokerit johtaa paikallisia pistein 5-4, joten enää ei saa tulla kolmen pisteen tappiota HIFK:lle, ellei paikallisia pelata "villi kortti"-kierroksilla pari matsia enemmän kuin tällä hetkellä lukee otteluohjelmassa.

Menomatka peliin kesti n. kuuden kilometrin matkalla bussilla melkein 1,5 tuntia ja ehdin otteluun vasta ensimmäisen erän puolivälissä, olipahan bussiajelu.
 
Viimeksi muokattu:

Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuulemani mukaan ei uskaltanut. Viiden metrin tyhjä kehä oli koko ajan Semirin ympärillä. Kanki joutui kerran ympyrän sisään, mutta kiipesi päätypleksin yli karkuun. Onneksi ehti, ettei käynyt pahasti.

Voi ressukoita. Hirveätä uhoa Osamasta. Get a life - please!

Kahdesta huonosta niin naapuri oli tänään onnekkaampi, mutta Who TF on tämä Vaeaenaenen joka itkeee ja mussuttaa kaikesta?
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Upea voitto, edellinen täysi pistepotti naapureista viime kauden avuksessa 10.9.2009.
Turha kai sanoa, että tätä on odotettu.
Pulkkinen nosti arvoaan minun silmissä lähelle kymppiä, kiitos hänelle maaleista.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kahdesta huonosta niin naapuri oli tänään onnekkaampi, mutta Who TF on tämä Vaeaenaenen joka itkeee ja mussuttaa kaikesta?

Heh, happamia sanoi kettu. Se on kuule se samainen Amerikan-Ossi joka on Jokereiden kapteeni jolla luonnollisesti on kapteeninominaisuudessa puheoikeus tuomareiden suuntaan - mukava kuulla että Väänänen on puheoikeuttaan käyttänyt aivan samaan tapaan kuin Peltonen käytti edellisessä paikallisessa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Itävalta vs Tanska
  • 3.90
  • 4.35
  • 1.70
Puola vs Latvia
  • 9.00
  • 6.90
  • 1.22
Norja vs Tshekki
  • 13.00
  • 9.00
  • 1.13
USA vs Saksa
  • 1.26
  • 6.30
  • 8.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös