Ti 4.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 40 818
  • 537

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
On kyllä harvinaisen heikkoa ylivoimaa molemmilla. Toisaalta varmasti alivoimat toimivat molemmilla ja sitä käyttää näyttää heikolta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viime vuosien ottelusarjat Kärppiä vastaan osoittivat että Järvinen on liigan pahin filmaaja. Hämmästyttävästi onnistuu kalastuksissaan hyvin usein. Mistään muusta repimisestä ja koukkimisesta ei tule jäähyä, mutta kun Järvinen hipaistaan nurin, pilli soi.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tähän kysymykseen oikeasti odotat rehellisen vastauksen sinä "porkkanapyjamat päällä joka yö nukkuva ilveksen vihaaja"?

Vastaa sitten epärehellinen vastaus. Älä kuitenkaan esitä mitään puolueetonta.

Osuiko päähän vaiko eikö osunut? (Eihän tämä ole edes mielipidekysymys, mutta kysympäs silti.)

Ps. En muuten vihaa Ilvestä. Harmittaa katsoa tuota konttausta, vaikka nyt olikin vähän yritystä. Tampereelle olisi hyväksi, jos Ilveksen loppukauden meno ei jäisi tähdenlennoksi. Joskus 20 vuotta sitten asia oli ehkä toisin, mutta tänään on tänään. Ilves ei herätä juuri kummoisia tunteita, mutta pientä sympatiaa kuitenkin.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Ilveksen C-tytöillä alkaa futsal-reenit vasta myöhemmin kun kovasti on asiaa tähänkin ketjuun. Ymmärrän toki, että Tapparan alfa-urokset on kiinnostavampia kuin ihmispyramidin harjoittelu, mutta silti.

muaddib

Hehee. Olisipa itselläkin varastossa näin kovia juttuja, vaikka sinulla nämä taitavat olla vaan uskomatonta tilannehuumoria. Olet oikea vitsiniekka. Ei voi kun kesälomalla katkerana olevana ipalaisena ja jonnena ihailla tuollaista sanan säilää.

IFK saa kovin parantaa, että voitto tänään irtoaa. Liike näyttää tahmealta.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Järkyttävää kotituomarointia. Puhtaasta taklauksesta nyt sitten pahoitellaan oikein urakalla

Vittu mitä toimintaa vittu. Katastrofi järkyttävää. Grande katastrofi. Hävetkää säälittävää.... itkekää
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Domilla kahteen erään 9 torjuntaa, ei pääse IFK oikein paikoille.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Totta, mutta tuo heittäytyminen oli tehty niin taidolla, että edes hidastuksesta ei voi sanoa varmaksi. (Vaikka kyllä se oli).

JMA:lta silti todella omituinen repäisy kädellä päästä. Taisi pellaajaa vähän harmittaa.
JMA on kyllä erikoinen tapaus, vaikuttaa tekeminen siltä ettei se pellailu niin ees kiinnostais mutta toisaalta siihen nähden aika herkkä on kentällä kimmastumaan ja ottamaan noita hölmöjä provokaatiojäähyjä.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Jos Tapparaa "kiinnostaisi" maalinteko, niin peli olisi jo noista paikoista ratkennut.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tapola pöllinyt Stögön hauki-taktiikan ja hyvin toimii, IFK:lla selvästi huonompi keskialue ja karvaus niin näennäistä että Tapparan pakeilla helppo avata.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Saatiinko me pommikone Kuopioon Kantolasta?
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Rauno Korpi heitti studiossa kovan..."tämän kauden Jokerit olisi Liigassa 3-5. KHL:ssä pelataan sellaista kaartelukiekkoa isossa kaukalossa, Liigassa pelataan paljon intensiivisempää hokia!"
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Pelataan jumalauta välieriä, taklataan taju kankaalle ja veret jäälle eikä kukaan käy muistuttamassa Kantolaa. Kyllä on ajat muuttuneet.

Just näin. Puhdas tai ei, niin kyllähän tuollaisesta pitää antaa kuitti heti tai viimeistään muutaman seuraavan vaihdon aikana. Niitti oli vähän sellainen "turha haku" ja näytti osuvan yläkropan lisäksi myös hieman päähänkin. Ei kuitenkaan ulosajon paikka. Joku tuomari ois tuosta 2min voinu antaa.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Mikä tätä Jasua oikein vaivaa? Tyhmyys? Noteerasi kyllä että Kantolla tulossa päin mutta ei tee elettäkään ottaakseen taklauksen vastaan. Taklaushan oli todella hieno!
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Estämistä, poikkitaista ja sukeltelua. Hirveetä kiekkoa verrattuna esim TPS-HIFK sarjaan. Tuomarithan tän sallii joten tätä suomikiekko ilmeisesti haluaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kahteen erään HIFK:lla ei yhtään maalipaikkaa. Ei ensimmäistäkään. Muutama puolittainen on ollut, mutta eihän tämä nyt oikein naksu. Viihdyttävintä on ollut Kantola, ei siis taklaus vain muuten. Ihmeellistä rimpuilua, mutta siellä se seassa vaan menee ja yritys on kova.

HIFK.n ainoa ohuen ohut sauma tänään on Tapparan poikasille hiipinyt ylimielisyys. Ne kyllä luulevat nyt matsin olevan ohi. Ei se ihan vielä ole.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pari erää pelattu ja Tappara kyllä on kuskin paikalla. IFK ei oikein pääse hyökkäysalueelle ja siellä homma menee painimiseksi. Tappara pääsee helpommin alueella ja laittavat kiekon liikkumaan.

Hintzin jäähy vähän linjan vastainen, eli tämä oli kyllä helppo. Kantolan taklausta nyt katsoneena, niin ensikontakti ei osu päähän, mutta sen jälkeen saattaa kolahtaa olkapää/kypärä naamaan. Ei ihan otollinen kuvakulma. Pahin vahinko tapahtuu kuitenkin, kun naama osuu jäähän.

Propsit tuomareille, ettei viheltäneet vitosta tuosta. Hieno niitti, ja kuten Lehterä sanoin, niin Jasu on kyllä tietoinen...
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Eikös ne parhaat paikat ole alivoimalla tulleet?

Sarkastisesti voisi sanoa, että nyt kahvaus sitten maistuu, kun Hintzin tilanteessa ei ollut rikettä. Jostain se kitkeminenkin pitää alkaa
Juu, toivos vaan, että ois samat säännöt molemmille. Samanlaisia tilanteita joka kulmaväännössä tänään. Juhiksen tyhmä turhautumisjäähy ainoa, josta kuulu viheltää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös