Ti 30.1.2007 Ilves-KalPa

  • 7 826
  • 45

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Alustukseksi ennakot :

Jatkoajan ennakko
Ilves.comin ennakko

Jälleen kerran ottelu, joita ei saisi hävitä. Paineeton KalPa tulee kuitenkin varmaan olemaan vaarallinen vastus. Itse asiassa KalPa on napannut keskinäisistä otteluista pisteitä tällä kaudella enemmän kuin kotijoukkue.

Mielenkiinnolla odotan toimittaja Suonsyrjän ylistämän Slovakin näkemistä.

Edit : http://www.kalpa-hockey.fi/edustus/fi/uutiset/index.php?we_objectID=1104

Saas nähdä pelaako Väre jo tänään vai jatkaako Nissinen maalilla.
 
Viimeksi muokattu:

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Ladies and gentlemen, mr Tom Laaksonen!

Ei olisi pitänyt mennä tutkimaan joukkueiden kokoonpanoja nimittäin Laaksos Tomppahan se on eksynyt Tampereelle viheltelemään. Suunnitelmissa on lähteä Jyväskylästä peliä katsomaan, mutta nyt masentaa...

EDIT: KalPan sivuilla on toisenlainen kokoonpano kuin SM-liigan sivuilla. KalPan sivujen mukaan Väre on luukkuvahtina, Tomi Tuomainen 7. puolustaja ja Tapio Ahtonen 13. hyökkääjä. Siinäpä ne merkittävimmät muutokset aikasempaan...
 
Viimeksi muokattu:
Korhonen kirjoitti:
Ei olisi pitänyt mennä tutkimaan joukkueiden kokoonpanoja nimittäin Laaksos Tomppahan se on eksynyt Tampereelle viheltelemään. Suunnitelmissa on lähteä Jyväskylästä peliä katsomaan, mutta nyt masentaa...

Älähän nyt. Tom Laaksonen on liigan paras tuomari. TL on tasapuolinen, oikeudenmukainen ja viheltää linjakkaasti. Hän ei myöskään ota suurta roolia pelissä. Tervetuloa Tampereelle herra Laaksonen.
 

menemene

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Suomi
Laaksosen Tomppa! No tästä pelistä ei ainakaan voi millään mennä sanomaan voittajaa. Tom pitänee huolen siitä, että pelaamisen vaikutus lopputulokseen on minimissään.

Jospa se Laaksonen osaisi viheltää välillä hyvänkin pelin. KalPalla on tällä kaudella ollut Ilvestä vastaan hyvä ilme ja Tampereelta on pisteitä haettu tämän hetkiseen kokonaismäärään nähden melko hyvin. Toivottavasti samanlainen vire löytyy taas ja kärppäpelin jälkeen on päästy latautumaan kunnolla. Ainakaan ylimielisyyden pelkoa ei ole kun viime pelissä jäätiin nollille.

Nyt sitten vaan nekin maalit sisään mitä viime pelissä ei laitettu. Varsinkin Tuppurainen saisi ruveta pikkuhiljaa taas löytämään sitä syksyn virettä. Kauvosaaren kentältä on varmaan lupa odottaa tehoja tänäänkin.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nyt olisi mahdollisuus ottaa Ässiä kiinni pisteissä

KalPa tänään!
Maalivahdit: Tuomas Nissinen (Eero Väre)
1. kentällinen: Janne Jalasvaara - Matti Kuusisto:
Timo Koskela - Martin Sonnenberg - Matt Davidson

2. kentällinen: Mats Hansson - Simo Pulkki:
Jani Tuppurainen - Jarkko Kauvosaari - Tuomas Kiiskinen

3. kentällinen: Mikko Purontakanen - Aku Pekkarinen:
Kasper Kenig - Ville Hämäläinen - Sami Kaartinen

4. kentällinen: Tomi Tuomainen:
Henri Huohvanainen - Eetu Qvist - Simo Vidgren

13. hyökkääjä: Tapio Ahtonen

Loukkaantuneet: Jermu Pisto (selkä)

Tom Laaksonen, "Päätuomari"
Jukka Favorin, Linjatuomari
Jan Nordström, Linjatuomari

Tuomainen ja Ahtonen kokoonpanossa, KalPan sivujen mukaan myös Väre luukulla. Erityisesti 1 ja 2 kentältä odotan hyökkäyspäässä tehoja. Kärppiä vastaan oli aika tuskaista.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
ilman sukkia kirjoitti:
Tom Laaksonen, "Päätuomari"
Ota tuosta vielä pää ja tuomari pois, niin olet lähellä totuutta. Mutta, mutta... Kyllä Laaksonen saa pistää parastaa, jos aikoo Hannun lauantaisen suorituksen ylittää (Kalpa - Käprät). Hannu sai kovemmat aploodit pelin jälkeen kuin palkitut pelaajat ;-(

Pinna tai pari pitäisi toiveet Ässien ohittamisesta elossa. Toivottavasti Nissinen on iskussa tänään. Toivottavasti Virta muistaa mainita otteluennakossa tiukasti Davidsonia tuijottaen, että se siirtotakaraja ei ole vielä mennyt. Oli tainnut viime pelissä jo päästä unohtumaan, kun ei pinnoja tullut :-P
 

Noppel

Jäsen
NojatuoliLokonen kirjoitti:
Toivottavasti Virta muistaa mainita otteluennakossa tiukasti Davidsonia tuijottaen, että se siirtotakaraja ei ole vielä mennyt. Oli tainnut viime pelissä jo päästä unohtumaan, kun ei pinnoja tullut :-P
Näin tais käydä! Maali Davidtsonille ja KalPalle hieno voitto!

Mutta mitä v*ttua Eero Väreellä tehdään?
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Ei voittoa millään Ilveellä

Voi kun KalPa saisi pelata aina Ilvestä vastaan. Jotenkin tuntuu Ilveksen pelityyli KalPalle sopivan. Tällä kaudella neljä matsia, KalPa voitti varsinaisella peliajalla kolmesti, Ilves kerran rankkareissa. Pisteitä Kuopioon 10/12 ja Tampereelle 2/12.

Nyt toki odotan, että Ilveksen fanilauma hyökkää puhumaan materiaalieroista ja tunnetiloista. Ilves on toki vain alisuorittanut kaikki KalPa matsit, ollut haluton ja huono, KalPa vain ollut vain vähän huonompi.

Itse uskallan olla eri mieltä. Vain yhden näistä otteluista nähneistä on paha mennä tarkemmin taktisiin seikkoihin. Molempien jengien valmentajakin vaihtui kesken kauden. Silti uskallan sanoa, että näiden joukkueiden pelaajarakenteissa ja pelitavassa on jotain sellaista, että ne suosivat KalPaa. Materiaalia mittaamalla Ilves vie kuin märkää rättiä. Kaukalossa tiukat pelit vie KalPa. Paikalta olleilta niistä, jotka pystyvät edes vähän puolueettomasti analysoimaan kiinnostaisi oikeasti helvetin paljon kuulla, että mikä tekee KalPasta Ilvekselle niin vaikea? Tämä ilman minkäänlaista vittuilua. Kyse ei taatusti ole vain alisuorittamisesta tai takki auki -pelaamisesta.

Täytyy myöntää, että tällä hetkellä itse asiassa ottaa päähän. Ässät on vielä kaukana, liian kaukana. Tuo ero kaventunee, mutta kiinni KalPa ei enää ota. Muuan lauantai 13.1. oli KalPalle kallis. Peli hallussa, johtoasema ja kaksi minuuttia ennen loppua turha huolimattomuusjäähy. Alivoimalla huolimaton purkuyritys ja kas Ässät tasoitti ilman maalivahtia. Se maksoi kaksi pistettä se. Se takasi sen, että tämäkin voitto ei sarjasijoitusta pitkässäkään juoksussa nosta, ikävä kyllä. Eroa on juuri se kaksi pojoa liikaa.

Virralle on pakko nostaa hattua. Hyvään draiviin on joukkueen saanut. Tietyt piirit kuiskutteli joulutauon aikana joukkueen ja Virran tulehtuneista väleistä. Valmentajan vaativa tyyli ei ollut kaikkien mieleen ja niin edelleen. Jos välit olisivat poikki, niin KalPa ei tälläisessä pistetahdissa olisi. Harmi, kun joulukuu oli sysimusta, tässä keikuttaisiin JYPin kanssa samoissa pisteissä helposti, ellei sysimustajakso olisi tuonut niitä turhia tappioita liikaa.

Mites muuten Davidson pelasi? Hurjaan tahtiin mies pääsi sen jälkeen, kun sai tiedon, että saa kenkää. Nopeasti potku-uhka myös peruuntui kun otteet paranivat.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kii-tos Kal-Pa!!!

Oijoiojijijij. Ero Ässiin enää viisi pistettä ja peli vähemmän pelattuna kuin Porilaisilla. Jesh! Nyt sitten vaan raporttia paikalla olleilta, että mitenkä tässä nyt näin kävikään? Ilmeisesti Nissinen oli aikas hyvä tänään? Ei tuota radioselostusta tullu tänään oikein kuunneltua niin jäi sitten nuo Ritarin hehkutukset väliin. Kukapa lie tänään ylistettykään synnynnäiseksi maalintekijäksi (Ritarin vakio)? Mitenkäs pärjäsi Tuomaisen Tomi debyytissään ja tuliko peliaikaa?
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Kiitos taas niin saatanasti vaan vitun asennevammaiset luuserit. Olisi parempi antaa 10. sija JYPille, niitä varmaan kiinnostaisi pelatakin säälipleijareissa. Jumalauta, en tiedä ovatko jääkiekkoilijat ihan yleisestikin jotenkin normaalia, ajattelevaa ihmistä, tyhmempää rotua, vai onko Ilves vaan poikkeus. Pisteet tällä kaudella 2-10 KalPalle, onko teillä mitään vitun käsitystä kuinka paljon korkeammalla oltaisiin sarjataulukossa jos teitä kiinnostaisi pelata?? Siellä kannustimme taas täydestä sydämestämme, kun te perseilitte. Otan tämän henkilökohtaisena vittuiluna.

KalPa taisteli, ja pelasi korutonta, yksinkertaista vieraskiekkoa. Onnittelut heille.

PS: Puhtaat paperit vain Raimolle. Hän oli erittäin hyvä! Ja onnea 400 pisteestä.
 

marjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Saku #11 kirjoitti:
Pisteet tällä kaudella 2-10 KalPalle, onko teillä mitään vitun käsitystä kuinka paljon korkeammalla oltaisiin sarjataulukossa jos teitä kiinnostaisi pelata?? Siellä kannustimme taas täydestä sydämestämme, kun te perseilitte. Otan tämän henkilökohtaisena vittuiluna.

Ipan kakkosvalkkua haastateltiin pelin jälkeen 957:lla, päällimmäisenä jäi sellanen mieleen, et ajatukset kuulemma oli jo huomisessa pelissä, eikä jaksettu oikein keskittyä tähän "helppoon" peliin.. Aika kummaliselta kuulostaa, ettei 3 pojoo kelpaa.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Noppel kirjoitti:
Mutta mitä v*ttua Eero Väreellä tehdään?

No Väre aukoo tietysti luukkua, että pelaajat pääsee nopeammin vaihtoon *hymiö*

Hieno peli Kalpalta (näin Radion perusteella) ja niin tärkeitä pisteitä. Kiitokset myös Pelikaaneille sillä eroa Ässiin on enää 5pistettä ja Ässät on onneksi maalitykkinsä kaupannut pois. Vielä sieltä joku ehtisi lähteä?

Vielä on yksi peli Ässiä vastaan ja se on kauden kolmanneksi viimeinen kamppailu ja Porissa. Se ottelu voi nousta arvoon arvaamattomaan..vaikka tietenkin kaikki ottelut ovat sikäli tärkeitä että niistä jaetaan kolme pistettä voittajalle ellei peli mene jatkoajalle jolloin pisteitä jaetaan voittajalle kaksi jotka toki nekin ovat tärkeitä vaikka eivät olekaan kolme pistettä. (Yritin vähän Bubia pistää tähän loppuun..)
 

Grub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Haistakaa Ilves paska!!

Aivan jumalattoman löysää paskaa joukkueelta. Juu juu, ootte te niin vitun hyviä, kun ootte pari kerhopeliä voittanu... ja se tilanne sarjataulokossa onkin niin hyvä, ettei pisteitä tarvitse enää ottaa. Jos ei tänään kiinnostanu pelata, niin oisitte jääny kotiin... ottelu olisi voitu pelata vaikka a-junnujen joukkueella. Valmennusjohdolle samat terveiset... kun ei peli kulje, niin koittakaa ees tehdä sille jotain. Joukkue esittäköön julkisen anteeksipyynnön kaikille, jotka vaivautuivat hallille... ja maksamalla omasta pussistaan lippurahat takaisin katsojille.

Vain Raipe ansaitsee puhtaat paperit ja onnea jälleen yhden merkkipyykin täyttymisestä!

Dudan voisi pistää pariksi peliksi katsomoon.

Kalpalle onnittelut pisteistä... täysin ansaitut.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
On kieltämättä jokseenkin uskomatonta, että tässä tilassa ja tällä sarjasijoituksella seilaavalle joukkueelle käytännössä kaksi maukasta vierasvoittoa riittävät näköjään aiheuttamaan asennevamman.

Ei maalille ajoja, ei taklauksia, ei maskipelaamista, ei uhrautumista, ei tunnetta, ei mitään. Mokomakin mukavoitunut, epäammattimainen ja vastuuton lauma, joka tuntuu luulevan, että asiat tapahtuvat itsestään - hävetkää, edes valtavasti raataneen kipparinne takia. Onnittelut toki miehekkäästi esiintyneelle vierailijalle, joka oli parempi kaikessa olennaisessa.


Kenellä muulla muuten alkaa kärsivällisyys Dudan suhteen olemaan koetuksella? Tuonlaatuista itsekkyyttä voisi jotenkin sietää, jos jotain saataisiin vastineeksi, ja pitkään aikaan ei ole saatu paljoakaan. No, Slovak sen sijaan vaikutti vahvistukselta.

EDIT: Jahas, nimimerkki Grub jo Dudasta ehtikin.



Ranger
 
Viimeksi muokattu:

jeke

Jäsen
Micco! kirjoitti:
Mites muuten Davidson pelasi?

Itseäni kiinnostaisi Hanssonin otteet. Hanssonin tekemäksi merkattuun 1-1-tasoitukseen ei ole merkattu syöttäjiä. Näinköhän olisi luikerrellut omasta päästä asti maalin tekoon? No, kohtapahan tuon näkee Neloselta. KalPan soisi alkaa olla hereillä Hanssonin suhteen. Liigassa yksi nopeiten liikkuvista pakeista varmasti kiinnostaa muualla, jos ei jostakin syystä KalPalle kelpaa.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
jeke kirjoitti:
Itseäni kiinnostaisi Hanssonin otteet. Hanssonin tekemäksi merkattuun 1-1-tasoitukseen ei ole merkattu syöttäjiä. Näinköhän olisi luikerrellut omasta päästä asti maalin tekoon? No, kohtapahan tuon näkee Neloselta.
Ei aivan. Perttu teki koko esitystä kuvaavasti omiin. Vittu!
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
jeke kirjoitti:
Itseäni kiinnostaisi Hanssonin otteet. Hanssonin tekemäksi merkattuun 1-1-tasoitukseen ei ole merkattu syöttäjiä.

Ampui b-pisteen kohdalta ja Lindgren häsläsi reboundin sisään.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Tämä tappio menee sataprosenttisesti Sakari Pietilän piikkiin. Miten helvetissä voi liigajumboa vastaan lähteä heittämään pelkkää purkukiekkoa omasta päästä? Ensimmäiseen neljäänkymmeneen minuuttiin Ilves lähti organisoituun hyökkäykseen kokonaisen kerran tai kaksi.

Ekstrabonukset aivopierusta munia 5-3-yv laittamalla Raipe taas viivaan. Ei se toimi, ei.

Samalla tässä pyllistettiin lahjakkaasti seuran markkinointiosaston suuntaan. Joukkue, jonka tulosten mukaan pitäisi pelata itseluottamus huipussaan, lähtee pelaamaan safetyä ja nolla-nollaa liigajumboa vastaan. Marvelous!

Kaikinpuolin hävettävä esitys.
 

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Micco! kirjoitti:
Materiaalia mittaamalla Ilves vie kuin märkää rättiä. Kaukalossa tiukat pelit vie KalPa. Paikalta olleilta niistä, jotka pystyvät edes vähän puolueettomasti analysoimaan kiinnostaisi oikeasti helvetin paljon kuulla, että mikä tekee KalPasta Ilvekselle niin vaikea? Tämä ilman minkäänlaista vittuilua. Kyse ei taatusti ole vain alisuorittamisesta tai takki auki -pelaamisesta.

Kalpa liikutti tänään kiekkoa hyvin, pelasi agressiivisesti ja jopa vittumaisesti sekä tukki keskialueen onnistuneesti. Ilves oli huono pelin joka osa-alueella.

Laskisin, anteeksi vain kuopiolaiset, aika paljon Ilveksen luokattoman asenteen piikkiin näistä tappioista. Ihmetellä sopii, etteivät kokeneet pelimiehet saa iskostettua nuorempien päähän voittamiseen vaadittavaa keskittymistä ja asennetta. Peleihin valmistautuminen tuntuu olevan monille erittäin hankalaa, tiedä sitten pyörivätkö viikonloppujen karkelot tiettyjen pelaajien mielessä enemmän kuin liigaottelut.

Jokatapauksessa karmea esitys koko porukalta. Todellinen lammaslauma! Onneksi jääkiekkoa tulee canalilta.
 

viza

Jäsen
Ihan sama se minulle kuinka asennevammaisena vastustajajoukkue pelaa. 3 pistettä on aina 3 pistettä ja sitä herkullisempaa on lukea täältäkin otteluraportteja kun vastustajajoukkueen fanit laittavat tappion oman joukkueensa asennepuutteeseen. :) Davidsonille taas vaihteeksi maali, ja Kiiskinen-Tuppurainen-Kauvosaari kolmikko pääsi YV-maalien makuun, olihan se jo aika sen viimekertaisen YV räpellyksen kanssa Kärppiä vastaan.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Grub kirjoitti:
Jos ei tänään kiinnostanu pelata, niin oisitte jääny kotiin... ottelu olisi voitu pelata vaikka a-junnujen joukkueella. Valmennusjohdolle samat terveiset... kun ei peli kulje, niin koittakaa ees tehdä sille jotain. Joukkue esittäköön julkisen anteeksipyynnön kaikille, jotka vaivautuivat hallille... ja maksamalla omasta pussistaan lippurahat takaisin katsojille.

Vedä henkeä, sulje silmät, laske sataan ja polta savuke tai ota pieni annos alkoholia. Sen jälkeen voitkin miettiä uudestaan.

Kerrotko mikä A-juniorijoukkue oikeasti KalPan voittaisi? Ilves sai KalPalta tällä kaudella 2 pistettä, KalPa Ilvekseltä 10. KalPa on materiaaliltaan liigan huonoin yhdessä Ässien kanssa, sitä en kiistä. Kuudesta edellisestä liigapelistä KalPa on silti ottanut 11 pistettä, mikä on tuolle joukkueelle aikalailla maksimi. Haluan nähdä sen A-juniorijengin, joka KalPan voittaisi. Tai keräisi 40 pinnaa tässä sarjassa.

Ei sillä. On Ilveksen latautumisessa varmasti ongelmiakin ollut. Sellainen halu voittaa, minkä Virta on luonut varmasti puuttui, en epäile. Minua vain silti suuresti ihmetyttää se, miten SM-liigassa voi olla joukkue, joka on ottaa 40 pinnaa vain sen takia, että vastustaja on perseillyt ja tämä joukkue on ollut vain huonoista vähemmän huono. Kaikesta huolimatta ne kilpipaidatkin saattavat pelata hyvin, vaikka se oma suosikkijoukkue sille häviääkin. Materiaalieroista huolimatta tämä sarja on tasainen. Kaikki voi voittaa kaikki, kaikki voi hävitä kaikille. Vain KalPa ei voi voittaa Kärppiä, muu on mahdollista.
 

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
viza kirjoitti:
Ihan sama se minulle kuinka asennevammaisena vastustajajoukkue pelaa. 3 pistettä on aina 3 pistettä ja sitä herkullisempaa on lukea täältäkin otteluraportteja kun vastustajajoukkueen fanit laittavat tappion oman joukkueensa asennepuutteeseen. :) Davidsonille taas vaihteeksi maali, ja Kiiskinen-Tuppurainen-Kauvosaari kolmikko pääsi YV-maalien makuun, olihan se jo aika sen viimekertaisen YV räpellyksen kanssa Kärppiä vastaan.

Eihän se ole Kalpalta pois jos vastustaja ei ole parhaimmillaan. Kalpa oli ehdottomasti parempi ja voitti ansaitusti. Onneksi olkoon!

Kritiikki onkin syytä osoittaa Ilveksen joukkuetta kohtaan asenteen täydellisestä puuttumisesta. Selvää on myös kaikille liigakiekkoa seuraaville se, että joukkueiden määrää tulisi supistaa ja sarja avata. Sen sijaan Ilvespelureille ei tunnu koskaan selviävän se, että he toden totta tekevät työkseen tätä hommaa ja heidän tulisi hoitaa ammattinsa huomattavasti suuremmalla ammattiylpeydellä. Sääli, että näin ei ole.
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Micco! kirjoitti:
Vedä henkeä, sulje silmät, laske sataan ja polta savuke tai ota pieni annos alkoholia. Sen jälkeen voitkin miettiä uudestaan.

Kerrotko mikä A-juniorijoukkue oikeasti KalPan voittaisi? Ilves sai KalPalta tällä kaudella 2 pistettä, KalPa Ilvekseltä 10. KalPa on materiaaliltaan liigan huonoin yhdessä Ässien kanssa, sitä en kiistä. Kuudesta edellisestä liigapelistä KalPa on silti ottanut 11 pistettä, mikä on tuolle joukkueelle aikalailla maksimi. Haluan nähdä sen A-juniorijengin, joka KalPan voittaisi. Tai keräisi 40 pinnaa tässä sarjassa.

Vai pitäisikö sinun vetää henkeä ja polttaa vaikka sata savuketta? Sen jälkeen voit yrittää hillitä itseäsi siinä voitonkiimassasi ja vaikkapa lukea lainaamasi viesti rauhassa uudestaan?

Tuossahan vaan todettiin, että olisi voitu pelata a-juniorijoukkueella ja tulos olisi ollut sama, 0 pistettä. Niin paska Ilveksen suoritus tänään oli. Sitä A-juniorijoukkuetta voit muuten lähteä metsästämään ihan mistä hyvältä tuntuu.
 

Grub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Micco! kirjoitti:
Vedä henkeä, sulje silmät, laske sataan ja polta savuke tai ota pieni annos alkoholia. Sen jälkeen voitkin miettiä uudestaan.

Kerrotko mikä A-juniorijoukkue oikeasti KalPan voittaisi? Ilves sai KalPalta tällä kaudella 2 pistettä, KalPa Ilvekseltä 10. KalPa on materiaaliltaan liigan huonoin yhdessä Ässien kanssa, sitä en kiistä. Kuudesta edellisestä liigapelistä KalPa on silti ottanut 11 pistettä, mikä on tuolle joukkueelle aikalailla maksimi. Haluan nähdä sen A-juniorijengin, joka KalPan voittaisi. Tai keräisi 40 pinnaa tässä sarjassa.

Ei sillä. On Ilveksen latautumisessa varmasti ongelmiakin ollut. Sellainen halu voittaa, minkä Virta on luonut varmasti puuttui, en epäile. Minua vain silti suuresti ihmetyttää se, miten SM-liigassa voi olla joukkue, joka on ottaa 40 pinnaa vain sen takia, että vastustaja on perseillyt ja tämä joukkue on ollut vain huonoista vähemmän huono. Kaikesta huolimatta ne kilpipaidatkin saattavat pelata hyvin, vaikka se oma suosikkijoukkue sille häviääkin. Materiaalieroista huolimatta tämä sarja on tasainen. Kaikki voi voittaa kaikki, kaikki voi hävitä kaikille. Vain KalPa ei voi voittaa Kärppiä, muu on mahdollista.

En tarkoittanut, että a-junnut olisivat tämän pelin voittaneet... turpaan olisi silloinkin varmasti tullut. Mutta kentällä olisi ainakin silloin nähty taisteleva ja yrittävä kotijoukkue... uskonpa, että aika moni olisi mielummin sitä katsellut kuin tällaista perseilyä. Edes kentällinen junnuja säännöllisellä peliajalla tänään olisi tuonut ihan erilaista sykettä kehiin.

Kalpa on ottanut useita pisteitä tällä kaudella hyvällä pelillä, sitä en kiistä. Mutta Kaikella kunnioituksella, tänään pisteet olisivat jääneet taatusti Tampereelle, mikäli Ilvestä olisi pelaaminen huvittanut... ei Kalpa niin hyvin pelannut. Ja kuten kaikki hallilla olleet Ilves- fanit ovat todenneet, niin tänään kentällä oli oikeasti asennevaimmainen ja haluton joukkue.. kyllä sen näki, vaikkapa vertaamalla aikaisempiin peleihin.
 

kisskiss

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Grub kirjoitti:
Kalpa on ottanut useita pisteitä tällä kaudella hyvällä pelillä, sitä en kiistä. Mutta Kaikella kunnioituksella, tänään pisteet olisivat jääneet taatusti Tampereelle, mikäli Ilvestä olisi pelaaminen huvittanut... ei Kalpa niin hyvin pelannut. Ja kuten kaikki hallilla olleet Ilves- fanit ovat todenneet, niin tänään kentällä oli oikeasti asennevaimmainen ja haluton joukkue.. kyllä sen näki, vaikkapa vertaamalla aikaisempiin peleihin.

Meillä Kuopiossa voidaan jo kohta laskea joukkueen plussapuoleks se, että kaikki pelaavat KalPaa vastaan asennevammalla, varsinkin kun KalPa voittaa. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös