Ti 3.3.2015 Kärpät - SaiPa

  • 6 763
  • 49

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voi perkele teitä jotka ette SaiPaa osaa kirjoittaa! Kyllä se on niin, että jos jotain olen täällä palstalla oppinut, niin se on oikein kirjoitettu SaiPa.

Peli tullee olemaan taas samallaista läpsyttelyä kuin mitä tässä on nyt pelailu. Ajattelin seurata ekan erän ja sitten painua erätauolla saunaan. Jätän kuitenkin striimin pyörimään, niin vaimo voi sitten huudella kuka teki maalin. Jos siis sattuu saunassa menemään jatkoajalle.

4-1 Kärpille, Karhuselle nollapeli. Saa ottaa talteen. Vaikka allekirjoitukseen.
 

Coxkyttä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vittu, jos SaiPa voittaa niin syön päivällä pilkkimäni ahvenet. En raakana, voissa paistettuna!
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kovasti myös toivon, että nämä jengit kohtaavat toisensa pudotuspeleissä jossain vaiheessa!
Minä toivon päinvastaista. Peli ei ole kivaa kun ei saa maaleja.

SaiPalta ihan hyvä peli tänään. Saatiin ihan kelvollisesti tehtyä peliä ja paineistettua. Kärpät vaan pitää laitureita jatkuvasti pakkien sylissä, niin SaiPa ei saanut rakennettua peliä totutusti pakkien kautta. Muutenkin Kärpiltä kurinalaista puolustamista ja Karhunen otti hyvin vähät maalipaikat. Kliinisti vei Kärpät, vaikka peli pysyi tasaisena loppuun asti.

Pakkien ylipelaaminen vähän huolestuttaa kyllä. Kiekkoa katsotaan liikaa ja vartiointi välillä vähän ontuu. Bernard otti kuitenkin hyviä koppeja.

Ihan hyvä peli molemmilta. Kyllä SaiPa tuolla ilmeellä aika monta jengiä voittaisi.
 

ahal

Jäsen
No joo. Sellainen pakkopeli, tai maksullinen treeni. SaiPa harjoitteli hyökkäystä ja Kärpät puolustusta. Kotijoukkue selvisi paremmin. Ohessa pari jäätävää yksilösuoritusta Bernardin edestä ja numerot saatiin muuttumaan. Tuntui, että Kärpät jätti loikkavaihteen käyttämättä. Sputnikit joutuivat etsimään isoa silmään, mutta siitäkään ei ollut apua. Selvisi myös, että SaiPalla on aukkoja puolustuksessa, eivätkä parhaat pelanneet tänään. Illan ilonaiheet tulevat muualta, kun KalPa ja HIFK hävisivät myös.
 

Pioneer

Jäsen
SaiPahan pelasi alle kolme sinänsä tietty ihan onnistunutta matsia liigan alempaa kaartia vastaan, joten oli hauska nähdä miten sen jälkeen onnistuvat sarjan parhaan kanssa.

Ei varsinaisesti yllättänyt, että noiden matsien jälkeen SaiPan kaikkea tekemistä leimasi kiire. Itse asiassa tämä Kärpät-matsi tuli SaiPan kannalta parhaaseen mahdolliseen saumaan, kun pääsivät näkemään mitä pelistä vielä puuttuu jatkoa ajatellen.

Puolustuspeliinsähän SaiPa ei kaadu. Sen sijaan kiekollisen pelinopeuden kasvattamiseen viisikoiden pitäisi olla paremmin samalla taajuudella kuin SaiPalla juuri nyt on, minkä varmaan viimeistään tämän illan jälkeen tiedostavat itsekin ja kohentavat oletettavasti loppuviikolla.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpäthän on vihdoin päässy vetämään treenejä Maxwellin ja Kasparin ollessa mukana. Olisikohan siellä paneuduttu tuohon puolustuspelaamiseen. Eli ikään kuin kausi alusta ja oman pään peliä kuntoon. Nyt on saatu kaksi ehjää peliä alle ja puolustus pitämään. SaiPa vei laukaukset, mutta laukaisukartta näyttää Kärppien päässeen tuplasti useammin ykkössektorille laukomaan.

Olen tyytyväinen Karhusen varmistuneisiin otteisiin ja oman pään pitävyyteen. Sen varaan tosipeleissä rakennetaan. Nyt ollaan oikeassa kurssissa ja vielä on muutama peli aikaa. SaiPa jatkaa taisteluaan. Tsempit idän ihmeille luppupeleihin! Me katotaan seuraavaksi, kumpi ottaa henkisen yliotteen sarjan kärkijoukkueista.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itä-Suomen separatistipäällikön ennuste ei mennytkään ihan nappiin. Tarkkaa puolustamista ja hyvää maalivahtipelaamista molemmissa päissä tänä iltana. Onneksi Ben Maxwell sentään osoittaa, että eivät kaikki tämän kauden vahvistukset ole floppeja. Kaksi hyvää peliä peräkkäin on jo lupaava merkki playoffeja odotellessa. Hyvä peli SaiPaltakin, vasta kolmannessa erässä olisivat lukemat voineet revetä rumemmiksi.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei vapissut Karhunen ja takki oli oululaisilla kiinni. Silloin käy näin. Ihan hyvä peli SaiPaltakin. Vähän huolestutti toi Spina, näinköhän silläkin on jo Ouluun soppari ensi kaudelle, meinas nyt jo mennä Kärppien vaihtoaitioon henkeä vetämään. Hyökkäs kyllä sentään ihan oikeaan päähän.

Kyllä tässä vielä ihan posi-fiilikset on. Kunhan vaan Kärpät ei tulisi vastaan niin SaiPalla on tsäännssit tehdä kummia asioita pleijareissa. Ties vaikka pääsisivät anaaliin fisti pokkaamaan hopeamitalit Junnon vääjäämättä edessä olevissa kultakravattijuhlissa.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilmeisesti teille verenimijäöykkäreille ei mikään riitä. Ensin haalitte kovalla rahalla meidän avainpelaajat (Davis & Spang) sinne poronhoitoalueelle ja kohtelette heitä kuin roskaa. Sitten, kun kauniisti pyydetään, että kunnoittaisitte edes sen verran, että kirjoittasitte seuramme nimen oikein niin siitäkin pitää käydä kitisemään. No tänään annetaan kurinpalautusta kaukalossa lukemin 1-5.
Olisikohan sinulla sitten parempi mieli, jos Marjamäki peluuttaisi SaiPa-trioa, vaikkei peliesitykset sitä edellyttäisi. Pojat saisivat pelata, koska olivat niin hyviä viime vuonna Lappeenrannassa, jee. Mieltäsi voisi myös helpottaa se, ettei Kärppien kannattajat kritisoisi ollenkaan näitä ylipalkattuja, mutta sympaattisia lappeenrantalaista. Ihme kitinää sinulta. Teidän viimekauden avainpelaajianne kohdellaan muuten Oulussa kuin kukkaa kämmenellä, joten huoli pois.

Kärpät alkaa olemaan taas aika tyly. Oikein pelottaa ajatella, mitä tuosta koneesta on pudotuspeleissä ulosmitattavissa. Torstaina Kärpillä on edessään astetta mielenkiintoisempi harjoitusmatsi pudotuspelejä ajatellen. SaiPalle toivotan onnea taistelussa puolivälieräpaikasta.

Edit. Hiihtolomalla menee päivät sekaisin, joten torstainahan se Kärppien iso haaste on, kun Tappara asettuu vastaan Hakametsässä.
 
Viimeksi muokattu:

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei huono peli kummaltakaan. Ykkönen ei tuntunut hirvittävästi kärsivän ilman Humlia, kakkonen parantaa edelleen vaikka maali olikin Maxwellin soolo (mielenkiintoista tuo vastustajan puolustuspeli, pelin lopussa Masuhr sai samanlaisen kävelytien maalille), kolmonen sortui tänään neppailuun ja nelosessa ei selvästikään vielä kuviot olleet selkeytyneet. Davis tuo ketjuun nopeutta, käsiä, maalintekotaitoa jne, mutta yhteispeli ei ainakaan tänään toiminut lainkaan.

Saipalla melkoinen kalastelu jatkuvasti päällä, aika monessa paikassa tuomaristo menikin koukkuun. Tuo kultakuuppa ei pysynyt ainuttakaan hyökkäystä loppuun saakka tolpillaan ja käväisi vielä Kärppien vaihtoaitiossakin painimassa. Mutta tätähän se on sitten pleijareissakin, joten ihan hyvää treeniä Kärpille. Oppii ainakin pään pitämistä kylmänä.

Meidän jengi sisäsiittoiselta poronhoitoalueelta keskeltä ei mitään, ja pitäisi kuitenkin kunnioituksesta kirjoittaa teidän porukan nimi kirjaimelleen oikein. Joo, katellaan.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
SaiPalta hyvä yritys. Maxwellin jäätävä ensimmäinen jää takaraivoon hetkeksi. Karhunen loistava, alkaa näyttään siltä millä voitetaan pelejä ja sarjoja. Bernardille kakkostähti Karhusen kanssa. Kliinistä viimeistelyä, näin se tulee menemään mitä pitemämälle mennään. Kiitos Lappeenranta ja onnea jatkoon.
 

Bacon

Jäsen
Saipalla melkoinen kalastelu jatkuvasti päällä, aika monessa paikassa tuomaristo menikin koukkuun. Tuo kultakuuppa ei pysynyt ainuttakaan hyökkäystä loppuun saakka tolpillaan ja käväisi vielä Kärppien vaihtoaitiossakin painimassa.

Meidän jengi sisäsiittoiselta poronhoitoalueelta keskeltä ei mitään, ja pitäisi kuitenkin kunnioituksesta kirjoittaa teidän porukan nimi kirjaimelleen oikein. Joo, katellaan.

Aamulla on parempi mieli. Koita nyt kuitenkin yrittää edes vähän iloita voitosta.

Peli oli vähän sellaista kuin osasi odottaa. Puolustuksen kautta lähdettiin pelaamaan eikä siellä nyt tilanteilla hirveästi juhlittu. Kärpät pystyi luomaan maalintekopaikkoja enemmän ja oli terävämpi viimeistelyssä joten ansaittu voitto Ouluun. Marjamäki on yksi hemmetin iso piikki meidän ahterissa.
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Ei huono peli kummaltakaan. Ykkönen ei tuntunut hirvittävästi kärsivän ilman Humlia, kakkonen parantaa edelleen vaikka maali olikin Maxwellin soolo (mielenkiintoista tuo vastustajan puolustuspeli, pelin lopussa Masuhr sai samanlaisen kävelytien maalille), kolmonen sortui tänään neppailuun ja nelosessa ei selvästikään vielä kuviot olleet selkeytyneet. Davis tuo ketjuun nopeutta, käsiä, maalintekotaitoa jne, mutta yhteispeli ei ainakaan tänään toiminut lainkaan.

Melko samat fiilikset. Kakkonen on jo nyt ihan merkittävä hyökkäyspelote ja peli on selvästi noususuhdanteista tässä uudessa kokoonpanossa, mikä kapasiteetin tuntien pitää riittää melko pitkälle. Aikaa kyllä on, viilata kun nälkä vaan pysyy. Kasparin "sokko-nepeille" alkaa niillekin hiljalleen löytyä osoite.

Kolmonen ja ykkönen sen sijaan herättää huolta. Ykkönen pelasi kokeneiden ammattimeisten virkapelin, mutta mitään erityistä hyökkäyspelotetta ketju ei muodostanut. Ehkä Ahon tai Puljujärven kanssa peli muuttuisi arvaamattomammaksi, vaikea sanoa. Jotain tuohon pitäisi kyllä keksiä, kalliit miehet jäävät tällä hetkellä turhan pieneen rooliin hyökkäyspäässä.

Kolmosen peli ei mielestäni ole enää tasapainossa, tilanne on jatkunut jo pitkään. Voin olla väärässäkin, mutta Donskoi ja Kemppainen omivat tällä hetkellä suurempaa, joskin kykyjensä mukaista roolia, jossa Junttilan panos alimitoittuu. Jätkät eivät koe enää olevansa "samalla tasolla", vaan Done ja Kepu antavat näyttöjä kykyjenetsijöille, ja Julle yrittää peesata mitä nämä "isot pojat" kulloinkin sattuvat yrittämään. Ketjun peli on rikki.

Raaka-Latena pistäisin enne poffeja pari kertaa kolmosketjun paskaksi ja ykkösen ja kolmosen sekaisin, joskaan uusista ketjuista ei ole hajuakaan. Tämä nykyinen ei valitettavasti toimi ja se on kyllä iso ongelma.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa oli ihan hyvä, mutta mitäs paremmalleen mahtaa. Kärpät pelasi fiksusti, strategisesti oikein ja kaikin puolin siten, kuin oikeasti vahva joukkue pelaa. Kuten mestariehdokas. Ei muuta sanottavaa.
 

ahal

Jäsen
SaiPa oli ihan hyvä, mutta mitäs paremmalleen mahtaa. Kärpät pelasi fiksusti, strategisesti oikein ja kaikin puolin siten, kuin oikeasti vahva joukkue pelaa. Kuten mestariehdokas. Ei muuta sanottavaa.
Niin, kyllähän tuo joukkueiden yksilötaitojen ero näkyy vääjäämättä. Itsevarmalla ja taitavalla kaverilla ei tunnu juuri koskaan olevan kiire ratkaisuissaan. Ja nekin tulevat selkäytimestä. Jos puolet jengistä on maajoukkuetasoa, näkyyhän se työn jäljessä. Ja toisella taas ei. Mutta voittihan se Daavidkin Goljatin kerran...
 
H

Hidas_ja_kankea

Kärppien peli pysyi kasassa toisen kerran peräkkäin 60 minsaa. SaiPa tarjosi hyvän vastuksen ja Karhuselle tuli selvästi enemmän torjuntoja kuin Bernardille. Torjuntatilasto kuitenkin vääristää tässä tapauksessa selvästi pelihallinan arviointia. Karhunen alkaa päästä näköjään kevätvireeseen ja pari maukasta koppia oli saldona. McIntyren kenttä onnistui saamaan painetta, mutta eipä oikein tosipaikoille päässyt.

Kemppaisten kentästä en ole huolissani, kun ajattelee tälle kaudelle kertynyttä pelivastuuta. Loppurunkosarjassa voisi olla kertaalleen tilaisuus lepuuttaa koko ketjua, kun se on kauden kannatellut reppuselässä joukkuetta.

Kotijoukkueen nelonen oli kohtuu näkymätön 10 minsan peliajalla. Pakko on myöntää kauden aikana esiintyneen perusnelosen Alikoskineen toimivan paremmin.
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Kärppien puolustustyöskentely oli (Glennin ja Niemelän muutamia hasardeja lukuun ottamatta) erittäin jämäkkää. Etenkin, kun Laatikaisen kokoonpanosta putoamisen vuoksi jouduttiin pelaamaan viidellä pakilla ja suht kovalla kuormalla.

Toivottavasti Laatikainen ei saanut tilanteesta pahempaa vammaa. Kyllähän mies on yllättänyt minut todella positiivisesti tulonsa jälkeen. Tilastot 39 Kärppä-ottelun jälkeen näyttävät lukemia 5+15=20 ja +19. Tärkeä mies.
 

JJ#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisin kuitenkin olettanut, että vaikka Oulu on keskellä ei mitään ja sinne juuri ja juuri sähköjohto riittää niin siellä on kouluja, joissa opetellaan äidinkieltä.

Ihan hauska provo huudella tällaista sieltä itärajan tuntumasta, siellähän se varsinainen metropoli onkin...

Itse ottelu oli tyypillistä Marjamäen Kärppiä: peli ei ole isossa kuvassa erityisen näyttävää, mutta Kärpät iskee pari tarvittavaa maalia, puolustaa hyvin, ja noin tunteroisen pelin jälkeen tulostaululla on oululaisittain miellyttävät lukemat. Kaspar tosiaan alkaa löytämään pikkuhiljaa itseään ja ketjukavereitaan. Tänään parhaana suorituksena huikea syöttö takatolpalle luistelleelle Maxwellille, joka latasi kiekon tolpan väärältä puolelta maaliverkkoihin. Karhuselta muutama puolittainen gamesaveri, mikä luvannee hyvää kevättä ajatellen.

SaiPaa en kyllä toivo playoff-vastustajaksi. Ei siksi, että olisi vastustajana täysin voittamaton tai tylsä, vaan sen takia, että sinne Karjalan kannakselle on niin pirun työläs matkustaa pääkaupunkiseudulta.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan hauska provo huudella tällaista sieltä itärajan tuntumasta, siellähän se varsinainen metropoli onkin...

Niin, jos Lappeenrannasta piirretään 200 kilometrin mittaisella säteellä ympyrä, niin sen sisään jää yli 5 miljoonaa asukasta. Oululle jos tehdään sama homma niin ei taida ylittää edes puolta miljoonaa. Työttömyysprosenttikin taitaa olla tuossa kuihtuvassa pohjoisen kaupungissa maan kärkipäätä.

Hymiö.
 
H

Hidas_ja_kankea

Me ollaankin Liigan oma Detroit Red Wings. Onneksi tulossa oleva toinen peräkkäinen runkosarjan mestaruus antaa edes hetken helpotusta krooniseen masennukseen. Ei edes ahventa saa pilkkimällä meren jäältä.

Näyttää menevän otteluketju ulkopelillisiin asioihin. Eipä nuo ifkin ja tepsin kannattajat kovin kyttyrää ota, jos vaikka seuran kirjoitusasuun muutama virhe osuu. Varmuuden välttämisesti myönnän viestini olevan täysin ulkopelillinen.
 

JJ#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin, jos Lappeenrannasta piirretään 200 kilometrin mittaisella säteellä ympyrä --

Sieltähän lähti melkoinen ässä hihasta. Pietarin ja Hesan asukasluvutkin ovat varmaan ensisijaisesti Lappeenrannan metropolin vetovoiman ansiota?

Noh, leikki leikkinä. Kevään merkki, että kaukalossa, vaihtopenkillä ja foorumeilla alkaa löytyä sitä tunnetta! Alkaispa jo.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sieltähän lähti melkoinen ässä hihasta. Pietarin ja Hesan asukasluvutkin ovat varmaan ensisijaisesti Lappeenrannan metropolin vetovoiman ansiota?

Noh, leikki leikkinä. Kevään merkki, että kaukalossa, vaihtopenkillä ja foorumeilla alkaa löytyä sitä tunnetta! Alkaispa jo.

Todennäköisesti kyllä, sillä kertoohan Lappeenrannan vetovoimasta jo sekin, että Ruotsin kuningasparin tämän viikkoiseen Suomen vierailuun kuuluu myös käynti Lappeenrannassa Helsingin ja Espoon lisäksi. ;)

Mutta joo, se siitä. Kevään tuoksua ilmassa myös otteluketjuissa ja niin se pitääkin olla. Itse toivon Kärppiä vastustajaksi play-offeihin ja ihan siitä syystä, että Oulu away ja bussimatka edestakaisin on pakko kokea, kun se viime vuonna jäi kokematta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös