Ti 28.12.2010 KalPa - HIFK

  • 29 648
  • 126
Tila
Viestiketju on suljettu.

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiistaina jatketaan taas liigakautta ja Kuopiossa siis yhteen ottavat KalPa ja HIFK. Kolmatta kertaa tällä kaudella. Ensimmäisessä kohtaamisessa syyskuun lopulla KalPa piti pisteet lukemin 2-1 kotonaan IFK:n tuskaillessa maalinteon kanssa. Marraskuun lopulla IFK taas pelasi suvereenisti KalPan nurin Nordiksella ja loppulukemat olivat 4-1.

Ennen taukoa KalPa sai vihdoin ja viimein katkaistua pitkän tappioputkensa voittamalla Bluesin 0-1 Espoossa ja taakka varmasti vähän keveni olkapäillä. Muutama päivä myöhemmin tuli kuitenkin jälleen huonoja uutisia, kun ykkössentteri Robert Petrovicky ilmoitti, että se on moro ja pakkasi kamppeensa ja lähti takaisin kotiin. Tällä hetkellä KalPan sentterinelikko näyttää siis seuraavalta: Tommi Miettinen, Tapio Laakso, Jaakko Rissanen, Joonas Riekkinen. Paperilla tuo sentterinelikko on ainakin yksi liigan heikoimmista, mutta peliesityksistä en sitten tiedä. Joku KalPan mies saanee kertoa enemmän miten on Riekkiset ja Rissaset ynnä muut pelailleet.

Vastustaja IFK taas lähtee täysin päinvastaisesta tilanteesta tähän otteluun. Koko alkukausi on mennyt kutakuinkin kympin lailla nappiin ja joukkueesta ei juurikaan heikkoja lenkkejä ole löytynyt. Ennen taukoa IFK otti käytännössä B-miehistöllä jo kolmannen kerran pisteet KalPan rakkaalta päävastustajalta JYPiltä. Poissaolijoista ei ole kenelläkään ihan tasan tarkkaa tietoa, kun IFK niistä niin heikosti uutisoi, mutta Ville Peltosen paluu nyt on ainakin saletti. Myös Jeff Hamilton pelaa, jos on uskominen iltalehteä. Juuso Riksman on kysymysmerkki, mutta jotain juttua on kuulunut, että palaisi ihan näillä hetkillä kaukaloon. Granlund varmaankin ensi vuoden puolella kaukalossa.

Todella paha ottelu tästä on tulossa, sillä KalPa on aina niiralanmontussa yksi kiusankappale ja tuottaa yleensä paljon IFK:lle harmaita hiuksia. Toivotaan, että IFK ei lähde kyttäilemään, vaan karvaa korkealta ja aloittaa ottelun samalla tavalla mitä ennen taukoa Jyväskylässä. Luistin liikkeelle ja sitä kautta KalPalle vaikeuksia. Tunnetta myös mukaan peliin!
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Luistin liikkeelle niin saadaan KalPalle vaikeuksia? Noniin. Olihan se erittäin provosoivasti kirjoitettu ja jopa enemmän oli vielä asiaa. Sentteritkin on niin heikkoja KalPalla. Saako luovuttaa jo nyt? Minä luovutan.

Mites se, että HIFK ei ole saanut voittoa Kuopiosta pariin vuoteen? Tämä omasta muistista, mutta tarkistakaa, te super-seuraajat.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mites se, että HIFK ei ole saanut voittoa Kuopiosta pariin vuoteen? Tämä omasta muistista, mutta tarkistakaa, te super-seuraajat.

Oikeassa olet, ei ole IFK viime aikoina Kuopiossa juhlinut. Tai ainakaan voittanut. Nyt näkisin että on kuitenkin todella hyvä mahdollisuus saada muutos tähän, KalPan touhu on tosiaan ollut hieman alavireistä viime aikoina ja IFK:n saa monia tärkeitä miehiä takaisin remppaosastolta.

Lunkka pelannee vielä tämän, kenttäkokoonpanoja odotan mielenkiinnolla. Kenet Kovalainen syrjäyttää? Pelaako Peltonen & Hamilton? Kuka on ykkösen keskellä?
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
JÄBÄT SULATTELEMAAN JOULURUOKIA NIIRALANMONTTUUN.

Mielenkiintoinen peli tulossa. Meidän äijillä on ollut kieltämättä erittäin haasteellista pelata viime kausilla Kalpan kotimatseja Niiralanmontussa. Kalpa on kova kotijoukkue. Uskallan kuitenkin tuoda julki hyvän tuntuisen FengShuin ottelua kohtaan. Josko tällä kertaa otettaisiin kunnon niskalenkki Kalpasta ja vedettäis taululle lukemat 0-5 tai 1-6. Unelmoida saa, mutta eiköhän tehdä unelmista totta. Tulosvetoon laitan siis yllä olevat luvut. Yrittänyttä ei laiteta, vai miten se nyt menikään:J
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Josko tällä kertaa otettaisiin kunnon niskalenkki Kalpasta ja vedettäis taululle lukemat 0-5 tai 1-6.

Noinko vähän maaleja HIFK tekee huomenna? Itse ajattelen niin, että liigan heikoimman sentteriosaston omaava ja kääpiökokoinen "mikkihiiret merihädässä" jengillä ei ole mitään jakoja, kun Corckyt ajelee KalPan pygmejä. Brändin pojat kyykyttävät huomenna landeböndekalakukkoja.

Kunnon turpasauna luvassa Virran suojateille Nokan jengiltä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kunnon turpasauna luvassa Virran suojateille Nokan jengiltä.

Tai sitten ei. Tauon jälkeen, molemmilla joukkueilla dieseli on jähmeää kuin kovilla talvipakkasilla ja tästä johtuen, ottelu ei tule olemaan katsojaystävällinen. Maaleja syntyy yhteensä max 5 kappaletta, jatkoaika on todennäköinen tai sitten jompi kumpi voittaa 5-0. nih.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Uskaltaako sinne hallille mennä ollenkaan huomenna, kun on noin rumat lukemat tiedossa?

Kyllä uskaltaa, ei täällä Kuopiossa auta jäädä ihmettelemään. vaikka vastustajat tulevatkin aina isommista ja paremmista kaupungeista, huomattavasti isomalla ja paremmalla bussilla (elleivät peräti lentokoneella) ja ovat fyysisestikin kaksi metriä edellä pituudessa ja leveydessä. Viime vuonna jäi harmittavasti näkemättä hiihtoloman aikaan (?) kun IFK kävi jälleen kerran nolaamassa itsensä Kuopiossa perusteellisesti, mutta jospa huominen hyvittäisi sen.

Rehellisesti sanoen ennalta on aika vaikea sanoa pelistä mitään. Kahdella edellisellä kaudella tauot eivät sopineet KalPalle alkuunkaan, niiden jälkeen tuli säännöllisesti se parin pelin tappioputki. Tällä kaudella joukkue taisi ottaa peräti voiton ensimmäisestä pelistä tauon jälkeen, mikäli oikein muistan. Niin kauan kun kokoonpanot eivät ole tiedossa, ei lopputuloksesta voi sanoa juuta eikä jaata. Kyllä minä silti olen toiveikas. IFK yleensä sytyttää, joten ihan viihdyttävää ottelua voi odottaa. Katsotaan nyt sitten, että kenen näkökulmasta se on viihdyttävä.

Niin ja toivon jo etukäteen että paikalla on asiansa osaavat tuomarit, iso paha IFK kun usein suuttuu silloin kun iso ja paha ei enää riitäkään voittoon pygmeistä.

Jostain syystä huominen peli ei oikein tunnu vielä missään, ihan kuin olisi ollut vuosien tauko sm-liigassa. Sitä se joulu teettää.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK pääsee huomiseen otteluun ilmeisesti melko terveellä kokoonpanolla, kun joukkueen kapteeni Ville Peltonen tekee paluun kaukaloon kuten ilmeisesti tekee myös Hamiltonkin(?). Mikke ei vielä huomenna palaa askiin ja Riksman on huhuttujen henkilökohtaisten ongelmien(mitä lie tuokin tarkoittaa) vuoksi vielä sivussa, mutta on, jälleen kerran huhujen mukaan, tekemässä paluuta tästä seuraavaan otteluun.

Peltonen - Töykkälä - Petrell
Hamilton - Wirtanen - Kuhta
Ahtola - Ramstedt - Haataja
Wärn - Liivik - Pöysti

Järventie - Kankaanperä
Söderholm - Kurvinen
Vallin - Kovanen

Lundell - Junnu

Eiköhän siis noilla lähdetä huomiseen matsiin, vaikka itse vaihtaisinkin Ramun ja Töykkälän paikkoja.
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa lähtee Savon Sanomien tietojen mukaan seuraavanlaisella kokoonpanolla otteluun:

Kiiskinen - Miettinen - Salminen
Laakkonen - Riekkinen - Pesonen
Jokinen - Laakso - Junnila
Hyvärinen - Rissanen - (Joonas) Toivanen

Timonen - Masuhr
Jalasvaara - Syväsalmi
Hirvonen - Kukkonen

Ahonen

Kyllä, miestä vaan puuttuu ja merkittävimmät poissaolot ovat Kerman, Pakarinen, Salo, Laurila (pelikielto) ja Suhonen. Muutenhan miehet ovat paikalla, paitsi Kukkosen pelaamisesta ei ole vielä varmuutta, mutta siihen saadaan huomenna varmuus. Sentteriosasto on, kuten jo mainittu, kapea, mutta ei lannistuta, sillä ollaanhan me tälläkin sentteriosastolla pisteitä voitettu. Vaikka ei lähdetä vieläkään parhaalla miehistöllä liigakakkosia vastaan, niin kovalla taistelulla ja liikkuvilla jaloilla voitaisiin pystyä tekemään hallaa Helsingin herroille ja napata kolme kotoista hienoa pistettä. Ja mikäs sen mainiompaa, jos kotitappioputki katkeaisi näinkin hyvää joukkuetta vastaan. Taistelua!
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
KalPalaisittain haastava ilta tulossa. Mutta voitto on täysin mahdollinen. Pisteet valmennukselle (mikäli Mullikan ennakko pitää kutinsa) siitä, että Kiiskinen ja Salminen saavat keskelleen Miettis-Toman. Nuo nuoret kaverit tartteevat keskelleen juuri Toman kaltaisen rutinoituneen sentterin ja muitahan siihen ei ole Petron lähdön jälkeen laittaa. Mielenkiintoista on myös nähdä Junnilan paluu Niiralaan,voisi ottaa yleisön omakseen parilla maalilla. Pakiston kohdalla tilanne ei ole kauhean paha,jos Kukkonen ei pysty pelaamaan niin Riikola vaan kehiin.

Kyllähän tuo kokoonpano sentteriä huutas..?
 
Suosikkijoukkue
KalPa /naisjoukkue
Noinko vähän maaleja HIFK tekee huomenna? Itse ajattelen niin, että liigan heikoimman sentteriosaston omaava ja kääpiökokoinen "mikkihiiret merihädässä" jengillä ei ole mitään jakoja, kun Corckyt ajelee KalPan pygmejä. Brändin pojat kyykyttävät huomenna landeböndekalakukkoja.

Kunnon turpasauna luvassa Virran suojateille Nokan jengiltä.

Hirvonen 192 cm, Kukkonen 185 cm, Laurila 186 cm. Kaikki pakit yhtä lukuunottamatta yli 180 senttiä. Ja sekin yksi "pygmi" keskimittaa pitempi.
 
Viimeksi muokattu:

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Mukava päästä pitkästä aikaa hallille KalPa paita päällä katsomaan kuka on kuka. Kyllä jos paperilla tuota sentterinelikkoa ajattelee niin kyllä siinä melkein itku pitäisi tirauttaa, mutta onneksi paperilla ei ratkaista mitään. Samanlainen peli kuin alkusyksystä jolloin voitettiin 2-1 niin ollaan jälleen lähellä pisteitä, tuo on edelleen yksi kauden parhaista peleistämme. Mietinkin että missä Laurila on, mutta unohdin tuon pelikiellon, alkukaudesta olin valmis antamaan miehen pois, mutta en enää. Jotenkin kyllä tykästynyt tuohon Laurilan peliin kauden edetessä ja kun tarvittaessa hanskatkin tippuu tarvittaessa, niin rispektiä tullut lisää.
 

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uugen mukaan näillä lähdetään Savolaisia kaatamaan

Peltonen-Wirtanen-Petrell
Kuhta-Töykkälä-Hamilton
Haataja-Ramstedt-Ahtola
Liivik-Pöysti-Järvinen

Järventie-Kankaanperä
Vallin-Kousa
Kovanen-Söderholm

Lundell
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Uugen mukaan näillä lähdetään Savolaisia kaatamaan

Peltonen-Wirtanen-Petrell
Kuhta-Töykkälä-Hamilton
Haataja-Ramstedt-Ahtola
Liivik-Pöysti-Järvinen

Järventie-Kankaanperä
Vallin-Kousa
Kovanen-Söderholm

Lundell

Hyvältä näyttää. Hieman erikoista on ehkä se, että syksyn varmin pakki (Kurvinen) on jätetty kokoonpanosta pois. Nooo, nyt on alakerrassakin hyvä kilpailutilanne, joten erilaisia yhdistelmiä tullaan näkemään varmasti sielläkin.

Onneksi Peltonen ja Hamilton ovat kokoonpanossa. Nyt on taas 4 sellaista kenttää, jotka pystyvät maalipaikkoja järjestelemään.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno homma, että Hämis ja Kapteeni saadaan takaisin kokoonpanoon. Kovanenkin menossa mukana Kurvisen paikalla. En tiedä, onko Kurvisella jotain vaivoja, mutta odotin Kovasen ottavan puolustuksesta Kousan paikan.

Riksman ilmeisesti yhä saigonilla? Mikä miestä nyt sitten oikein vaivaa; selkä?
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
HIFK pääsee huomiseen otteluun ilmeisesti melko terveellä kokoonpanolla, kun joukkueen kapteeni Ville Peltonen tekee paluun kaukaloon kuten ilmeisesti tekee myös Hamiltonkin(?). Mikke ei vielä huomenna palaa askiin ja Riksman on huhuttujen henkilökohtaisten ongelmien(mitä lie tuokin tarkoittaa) vuoksi vielä sivussa, mutta on, jälleen kerran huhujen mukaan, tekemässä paluuta tästä seuraavaan otteluun.
Taukojen jälkeiset pelit ovat aina arvaamattomia, mutta paluut sairastuvalta tekevät HIFK:n kokoonpanosta paperilla vahvemman kuin mitä se oli ennen joulunpyhiä. KalPa on ollut kotonaan paha vastus vaakunapaidoille, mutta en panisi tälle suurta painoa illan peliin, varsinkaan kun kotijoukkue ei liene ihan parhaalla miehistöllä liikkeellä. Miehistömuutosten ja joulutauon tuoman arvaamattomuden vuoksi pidän todennäköisempänä jomman kumman joukkueen selkeää voittoa kuin jatkoajalle venyvää tasaista vääntöä.

Lunkka oli hyvässä iskussa joulukuussa. Pelaako mies parasta kauttaan HIFK:ssa, mene ja tiedä. Nämä ovat joka tapauksessa HIFK:lle niitä pelejä, joista vierasvoitto ei ole pisteitä budjetoitaessa ollut mikään itsestäänselvyys. Tästä pisteet stadiin ja joulun jälkeinen elämä alkaa vahvasti myötätuulessa.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Hieno homma, että Hämis ja Kapteeni saadaan takaisin kokoonpanoon. Kovanenkin menossa mukana Kurvisen paikalla. En tiedä, onko Kurvisella jotain vaivoja, mutta odotin Kovasen ottavan puolustuksesta Kousan paikan.

Riksman ilmeisesti yhä saigonilla? Mikä miestä nyt sitten oikein vaivaa; selkä?

Tai sitten halutaan liikkuvampi Kousa KalPaa vastaan.

Henkilökohtaiset ongelmat... eli selkä.

Henkilökohtaiset syyt, muttei selkä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tai sitten halutaan liikkuvampi Kousa KalPaa vastaan.

Tämä lienee todennäköisin syy, ellei sitten ole Kurviselle tullut jotain vammaa tauon aikana. KalPa pitää kuitenkin voittaa luistelussa, jos haluaa pelin voittaa, joten Kousa on siinä mielessä ehdottomasti oikea valinta kokoonpanoon. Toivotaan, että se viime pelien jopa hieman katastrofaalinen Kousa olisi kadonnut taivan tuuliin ja nähtäisiin taas se alkukauden Keke.

Vähän kyllä pelottaa miten tuo Kovanen - Söderholm pari tulee toimimaan, sillä Söde on silloin parhaimillaan, kun vierellä on selvä puolustava puolustaja, mutta nyt kun siihen on istutettu hyvin samantapainen pakki mitä Söde itse, niin epäilen, että tulee vaikeuksia tälle parille.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mielenkiinnolla lähetään Monttuun tauon jälkeen katsastamaan HIFK:ta. IFK:ta vastaan on ollut viime vuosina loistavia, tiukkoja kamppailuja, neekereineen ja Lupaschukkeineen. Toivottavasti sama meno jatkuu tänäänkin ja saadan hieno kiekkoilta Kuopioon!

Vähän kyllä pelottaa tuo HIFK:n kokoonpano, on kyllä murhaavan kova hyökkäys.
KalPan puolelta MiettisTommi sais herätä jo horroksestaan ja jättää turhat hyökkäyspään koukku-, ja huitomisjäähyt pois. Kiiskinen-Salminen-akseli pyöräyttää tänään varmasti maalin. Onneksi näitä ei paperilla ratkota näitä pelejä. Eiköhän HIFK:n Monttu-peikko kasva tämänkin pelin jälkeen :)
 

lexicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, THFC
Peltonen-Wirtanen-Petrell
Kuhta-Töykkälä-Hamilton
Haataja-Ramstedt-Ahtola
Liivik-Pöysti-Järvinen

Tämä näyttää jo paremmalta kuin Töykkälä Peltosen ja Petrellin laidalla, mutta mutta...en siltikään ymmärrä miksi Haataja-Ramstedt-Ahtola ketju on saanut Jaloselta rikkomattoman statuksen. Näillä kundeilla ei yhteispeli ole yleisesti toiminut niin kuin voisi kuvitella (pelimiehiä kaikki, epäilemättä) ja Ramstedt on mennyt täysin hukkaan Haden ja Jerryn keskellä, nämä kaksi eivät ole saaneet sisään juuri mistään. Miksei Ramua voisi kokeilla Hamiltonin ja Kuhdan kanssa? Töykkälä voisi sitten yrittää herätellä näitä kahta muuta, ja toisin päin (ei Töykkälänkään otteet ole suuria hurraa-huutoja aiheuttaneet tällä kaudella). En tajua...

Joka tapauksessa HIFK lähtee kuopiolaisten kaatoon vahvemmalla kokoonpanolla kuin millä JYP kaatui ennen taukoa selvin lukemin 4-1. Siinä mielessä voi IFK-fanina odottaa onnistumista tänään, mutta asiathan eivät aina mene niin kuin niiden 'pitäisi' tässä pelissä nimeltä jääkiekko. KalPa on jokseenkin siipirikkoinen mutta ensimmäinen matsi joulutauon jälkeen lisää muuttujia ja tasoittaa voimasuhteita. Täytyy myös toivoa että Peltonen ja varsinkin Hamilton todella ovat kunnossa jos ja kun pelaavat. Veikkaan ettei illan peli ole mikään läpihuuto kummallekaan joukkueelle, kolmannessa erässä peli voi revetä jompaan kumpaan suuntaan, muuten yhden tai kahden maalin vierasvoittoa odotellessa. Nelosketjulta odotan jälleen vahvaa peliä ja Peltonen voisi aloittaa uudelleennousunsa maalipörssissä - tämän lisäksi yleisilmeeksi pirteä ja luisteleva sekä karvaus korkealta ja aktiivisesti alusta asti, kiitos!

edit: Mitäköhän nämä Riksmanit henkilökohtaiset syyt ovat? Täällä ovat näköjään monet varmoja että niistä johtuvat poissaolo. Mysteeristä, tämä on mun IFK!
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Näillä siis menään:

Peltonen-Wirtanen-Petrell
Järventie-Kankaanperä

Kuhta-Töykkälä-Hamilton
Vallin-Kousa

Haataja-Ramstedt-Ahtola
Kovanen-Söderholm

Pöysti-Järvinen-Liivik

Lundell
Niemi

Hamilton ja Peltonen siis kokoonpanossa, loistavaa!
Vähän arveluttaa Töykkälän paikka kakkosen keskellä, mutta toisaalta Kuhta ja Hamilton ovat olleet sellaisessa sykkeessä, että ihan sama kuka sentterinä pelaa... Saavatpahan herrat keskittyä erityisesti hyökkäämiseen, kun Töykkälä varmistaa... ; )

Mielenkiinnolla odotetaan miten peli lähteee kulkemaan tauon jälkeen. Erityisseurannassa Hamilton, Kovanen, Peltonen ja kolmosketju. Etenkin Jerryn otteet maajoukkuedebyytin jälkeen kiinnostavat...
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pöysti-Järvinen-Liivik

Mielenkiinnolla odotetaan miten peli lähteee kulkemaan tauon jälkeen. Erityisseurannassa Hamilton, Kovanen, Peltonen ja kolmosketju. Etenkin Jerryn otteet maajoukkuedebyytin jälkeen kiinnostavat...

Muutetaan tuota 4.ketjua sen verran, että Liivik pelaa keskellä.

Jerry ei mitään ihmeellistä esittänyt mj-peleissä, mutta ehkä se hiukan voisi piristää fiilistä, kun muuten mennyt pelit syyskaudella enemmän tai vähemmän päin p:tä.

Ihan jees ketjut muutenkin. Töykkälä saa tosiaan varmistella enemmän, kun Kuhta ja Hamilton rakentelevat tekopaikkoja toinen toisilleen. Toivottavasti joukkue on liikkeellä hyvällä jalalla, koska muuten tulee vaikeata. Ainakin voisi olettaa, ettei tästä tule suurta ongelmaa, koska joukkue oli jo eilen Kuopiossa. Peltonen ainakin hehkutti, että joukkueella on hyvä fiilis päällä ja kova halu päästä pelaamaan. Viiden tunnin päästähän tämäkin selviää, millä fiiliksellä joukkue sitten oikeasti on matkassa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös