Ti 27.11.2007 SaiPa-Jokerit

  • 10 833
  • 52

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Mitähän tästäkin tulee?
Kunnon sekoilua tästä tulee. Jokereiden ketjut eivät ole kerralla menneet noin uuteen kuosiin "miesmuistiin".

Muutama huomio Jokereiden illan koostumuksista.

Jalkanen-Wilm-Louhi:
Molemmat "laiturit" täysiä kouhottajia eikä Wilminkään pelityyli edusta mitään "jääkenttien kapellimestari" -koulukuntaa. Tosin tämä ketju on se joka todella pystyy toteuttamaan Sheddenin P-amerikkalaista puupää -pelikirjaa. Jopa äärimmäisyyksiin asti.

Ja ketju Kim-Kim-Tim puolestaan rimmaa hienosti ainakin kirjallisessa asussa. Toivottavasti myös jääkiekkoilullisessa mielessä. Leinon ollessa sivussa, näitä kokeiluja on ihan hyvä tehdä tulevaisuuden varalle.

Jokereiden ketjut on nyt niin mielenkiintoisessa muodossa että pitäisiköhän tätä lähteä jonnekin juottolaan katsomaan...
 

spin-o-rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Porin Kärpät, IBK Björneborg, FBKB, SuPa
Missä Leino?

Tietääkö joku, mikä Villeä vaivaa? Ei ole noteerattu loukkaantuneeksi Jokereitten, eikä sm-liigan puolelta, mutta silti ei ole kokoonpanossa. Tietoa?
 

Stadin1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ryminää

Nyt jos koskaan voisi kokeilla pelata kuten viimekauden alussa. Täysillä maalille. jos jotain hyvää haluaa hakea Leinon poissaolosta, niin suoraviivasuuden mahdollisuus kasvaa.

Kolmos kenttä on kanssa mielenkiintoinne Kim, Kim ja Tim

Edit: taas niin hidas.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereilla mielenkiintoiset kentälliset, mutta ei onneksi merkittäviää poisjääntejä (Leino, Tuulola, Kuparinen).

...CLiP...

Pakkeina kaksi alinta miestä. Jalkanen on batmanin ja spider manin jälkeläinen. Osaa ihan mitä vaan, nyt siirto pakistosta kakkosen laitaan, huomenna veskariksi ja sitten takaisin omalle paikalle ykkösen sentteriksi.

Tosiaan on mielenkiintoiset ja vähän erikoisetkin kentät. Yrittänyt Shedden selvästi läjätä kolme kohtuullista vitjaa kasaan. Mä olisin laittanut kaikki munat samaan koriin särkymään, eli jotenkin näin:

1. Stapleton - Santala - Rita
2. Virta - Hirso - Louhi

Sitten kolmoseen ja neloseen ne mitä jää, eli jotenkin näin:

3. Jalkanen - Wilm - Koivisto
4. Veistola - Saarinen - Strömberg

Näihin mainitsemiisi ei-mainittaviin poissaoloihin kuulunevat myös Varis ja Salmelainen. Sen sijaan maininnan arvoista on se, että Hallikainen on edelleen vempassa ja kaverin uran jatkaminen tai lopettaminen on ainakin jossain vaiheessa ollut vakavassa harkinnassa.

Mutta kuten sanottua: onneksi on TuhatJalkanen, joka tosiaan pelaa missä vaan, ketä vastaan vaan ja milloin tahansa. Käsittämätön Jalkanen mieheksi!
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Pelin mielenkiinto nousi heti, kun Leino on poissa. Toivottavasti jo tällä viikolla palaa kokoonpanoon.

Nimittäin nuo Jokereiden uusitut kentät on erittäin mielenkiintoisia. Miten Santala-Rita yhteispeli sujuu, saako Timmie tehoja Kimien vierellä? Liigan taitavin kakkosviisikko kruunaa jännittävän illan.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Mielenkiintoiset kokoonpanot Jokereilla kuten mm. loistava pakkipari Helenius-Pentikäinen, sekä tutkapari Santala-Rita ja ketju Stample-Hirso-Strömberg.

Missäs Salmelainen on, kun hänkin on poissa? Veistola viilettää nelosessa.
 

menza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPaa vahvistaa myös Kiekko-Vantaasta kolmen pelin sopimuksella hankittu pienikokoinen Henri Kivioja. Viimekaudella Kivioja edusti HIFK:n A-junioreita.

Mielenkiintoista nähdä kaverin otteita, kunhan pääsee pelaamaan. Liiemmälti suuria odotuksia ei miestä kohtaan ole.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Kaljat on laitettu hyvissä ajoin kylmenemään ja illalla voikin rojahtaa sohvalle seuraamaan tätä huikeaa kiekkonäytelmää. Mihin pystyy Rintintin-ketju? Entä maailmanhistorian hitain ja jäähyherkin pakkipari?

Toivottavasti Leinolla ei ole mitään pahempaa. Aika paljon on saatu pisteitä pelkästään hänen yksilösuorituksillaan.

Toisaalta tällaiset "pienet" ketjumuutokset tekevät joskus hyvääkin marraskuun synkissä illoissa.

Niin ja onhan siellä Kantor.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toisaalta tällaiset "pienet" ketjumuutokset tekevät joskus hyvääkin marraskuun synkissä illoissa.
Nimenomaan. Tuovat myös aidosti lisää mielenkiintoa pelin seuraamiseen. Mä olisin tosin vielä vaihtanut Markkasen ja Jalkasen paikkaa ja ohjeistanut Jalkasen pelaamaan liberoa Helen ja Pentikäisen Aatamin takana.

Tänään nähdään kuinka Hirso ja Strömberg loistaa. Arvatkaa miksi, mutta älkää sanoko ääneen jos keksitte.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kyllä oli todellista sopupeliä Markkaselta tänään, vai mitä Veikkaus? =)

Volvon nollapeli ehdottomasti positiivisinta tässä pelissä. Lisäksi Kim Strömberg antoi hyviä näyttöjä siitä, että peliaikaa on syytä tulla jatkossakin. 0+2 ja varsinkin Hirson maaliin loistava esityö!

Rutiinivoitto, eipä tässä sen kummempaa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ikijokkaa ihan hitusen peesaten, plussaa seuraaville;

- Markkanen, todella hyvä. Huonommalla veskarilla kusessa oltaisiin oltu,
- Virta pelasi parhaan pelinsä pitkään aikaan,
- Kim S. saalisti 0+2, tuolle pitäisi antaa peliaikaa niin tulostakin tulee,
- 3 pistettä.

Miinuksia on turha alkaa luettelemaan. Erittäin heikkotasoinen ottelu kokonisuudessaan. Pakko selittää kuitenkin pikkaisen pelaajien puolesta, jää näytti etenkin erien lopussa todella lumiselta.
 

Peggis

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onnittelut Jokereille! Peli päättyi reilusti paremman voittoon. Ainut jälkipolville kerrottava on, että Virtanen haastoi Heleniuksen. Muuten todellä köyhä peli. Niin ja miinuksena sopupeli jolla Jussille hoidetiin kauden eka nolla.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
SaiPa olisi ensimäisessä erässä paremmalla viimeistelyllä voinut mennä parin maalin johtoon, mutta nyt Jokerit sai halvan ensimmäisen maalin ja Markkanen oli muuri. Kaksi seuraavaa erää olikin jo sitten Jokerien eriä, ja rutiinilla voitto kotiin.

Kantor pelasi ensimmäiseksi peliksi varmaa puolustupeliä, ja ylivoimalla pääsi pari kertaa tulittamaan hehtaaripyssyllä. Sami hoiti omat hommansa jälleen tyylikkäästi, ja propsit myös Virtaselle, joka ilmeisesti haastoi Heleniuksen?

3 pistettä tärkein asia ottelusta. Volvolle ensimmäinen nollapeli, ja varmaan tuntui hyvältä pelata se juuri Lappeenrannassa SaiPaa vastaan.

Edit: Jokerien ylivoima toimi tänään todella hyvin.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eniten tässä lämmittää Kim Strömbergin tehot 0+2! Hyvät tehot nuorelle kaverille ja heti kun sai peliaikaa, alkoi myös tapahtumaan. Toivottavasti Shedden antaa jatkossakin peliaikaa Strömbergille.
 

efektimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
SaiPa olisi ensimäisessä erässä paremmalla viimeistelyllä voinut mennä parin maalin johtoon, mutta nyt Jokerit sai halvan ensimmäisen maalin ja Markkanen oli muuri.

Tämähän se on ollut saipan ongelma koko kauden, laukauksia on mutta ei laatua. Kaikki kunnia Markkaselle hienosta pelistä, mutta oli kyllä todella huonoja laukauksia saipalaisilta.

Parempi voitti, mutta vähän edes lämmittää tuo saipan taistelu. Vähän hirvittää vaan nuo tulevat koitokset, kun taas kolme miestä poissa seuravasta matsista. Toivottavasti sairastuvalta on luvassa edes vähän apuja.
 

Ropelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niinhän siinä kävi, että Jokerit hoiti rutiinilla varsin helpon voiton.
Alun tilanteista olisi SaiPan pitänyt ehdottomasti saada maali/maaleja, mutta kyllä oli Volvo hyvä tänään.
Se oli sitten toinen maaliton peli putkeen. Hacker ja Immonen sai jotain aikaan, mutta muuten tasaista massaa SaiPan puolelta.
Virtasesta ei ole kyllä mitään hyötyä joukkueella tuolla liikkeellä, mutta kivastihan tuo paini. Oliko taktinen veto ottaa 2 pakkia vastustajalta pois... oli miten oli niin ei toiminut kun penkiltä löytyi vielä Rontti ja Jalkanen siirtyi pakiksi.
No, viikonloppuna pitäisi pisteitä poimia vaikka väkisin, mutta vaikeeta tulee olemaan... Kalpakin nöyriitti Ässiä sen verran näytöstyyliin.

PS. Tuominen järkkää aina säpinää TV-peleihin... kerrassaan hieno maali.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Niinhän siinä kävi, että Jokerit hoiti rutiinilla varsin helpon voiton.


PS. Tuominen järkkää aina säpinää TV-peleihin... kerrassaan hieno maali.


Tuominen olisi kannattanut siirtää hyökkäyskenttään. Oli niin jäätävä viimeistely! SaiPan paikoista Tuominen olisi yhden tehnyt hyökkääjän tontilta.
 

Roimo

Jäsen
Onnittelut Jokereille. Markkanen pelasi loistopelin ja pelaajat ratkaisivat paikoistaan. SaiPalle miinus kahden vikan erän löysäilystä, ei tuolla asenteella tasoihin tulla ikinä.

Eka erä oli sentään parasta SaiPaa pitkään aikaan. Pelaajilla tuntui jopa olevan kädet! Avausmaali kun olisi tullut Jokeripäätyyn, peli olisi voinut olla jopa SaiPan. Hacker on kyllä kone, jaksoi painaa melkein joka toista vaihtoa ja liikettä oli aina kentällä kun Hacker siellä pyöri.

Muutenkin SaiPa tuntui saavan melko hyvin paikkoja, etenkin ekassa erässä. Viimeistely ei vaan onnistunut ja Jussi oli tänään muuri.

Viihdyttävä peli toiseen erään asti, ja tappelut olivat ihan mukava lisä. Peukut ylös Virtaselle! Ei kyllä pahemmin Teurastaja-Virtanen kentällä saanut mitään aikaan, mutta hyvä kun sentäs tappeli. Uusi mies Kivioja ei erottunut kentältä pahemmin, yksi ohjaus siniviivakutiin ja kerran taisi mies taklata. Täytemiehiä kuitenkin tarvitaan.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olihan tuo vähän sellainen peli että mitään siitä ei tahdo muistaa jälkeenpäin, eli aika mitään sanomaton ottelu. Saipa oli ekassa erässä parempi, mutta sitten 3-0 tilanteessa tuntui että usko loppu keltapaidoilta.

Markkaselle vihdoinkin nolla, mutta puolustus on vieläkin aika pulassa jos vastustaja pistää vauhtia koneeseen.
 

ahal

Jäsen
Virtasesta ei ole kyllä mitään hyötyä joukkueella tuolla liikkeellä, mutta kivastihan tuo paini. Oliko taktinen veto ottaa 2 pakkia vastustajalta pois... oli miten oli niin ei toiminut kun penkiltä löytyi vielä Rontti ja Jalkanen siirtyi pakiksi.
No, viikonloppuna pitäisi pisteitä poimia vaikka väkisin, mutta vaikeeta tulee olemaan... Kalpakin nöyriitti Ässiä sen verran näytöstyyliin.
Sehän tässä jo alkaa huolestuttaa, Virtasella 3. kausi sputnikeissa, eikä oikein mitään tapahdu luistimilla. Edes A:ssa ei löydy ratkaisijan viittaa. Jos sopimus päättyy tähän kauteen, Mällin matkaan vaan muualle.

Ei pompi taas sputnikeille yhtään. Omiin yksi ja vieraaseen ei yhtään sitten millään. Ehkä kannattais opetella kohottamaankin... edes patjan yli. Härkäviikot menossa, joten saapas nähdä, montako pojoa vielä tarttuu.
 

theref

Jäsen
Sehän tässä jo alkaa huolestuttaa, Virtasella 3. kausi sputnikeissa, eikä oikein mitään tapahdu luistimilla. Edes A:ssa ei löydy ratkaisijan viittaa. Jos sopimus päättyy tähän kauteen, Mällin matkaan vaan muualle.

Virtasella toinen kausi SaiPassa, sopimusta jäljellä vielä ensi kausi.

Aika turha tässä vaiheessa lytätä nuorta miestä. Jos kiinnostaa, niin kannattaa muistella vaikka Immosen Villeä ja Malmivaaran Ollia ja heidän huikaisevaa liikettään nuoruusvuosina.

Isolla miehellä ei liike kehity niin sähäkästi kuin näillä "sataseitkytviis sulka päässä" pojilla.
 

ahal

Jäsen
Virtasella toinen kausi SaiPassa, sopimusta jäljellä vielä ensi kausi.

Aika turha tässä vaiheessa lytätä nuorta miestä. Jos kiinnostaa, niin kannattaa muistella vaikka Immosen Villeä ja Malmivaaran Ollia ja heidän huikaisevaa liikettään nuoruusvuosina.

Isolla miehellä ei liike kehity niin sähäkästi kuin näillä "sataseitkytviis sulka päässä" pojilla.
No joo, Virtanen asteli Lappeen jäille keväällä 2006, ja jos niitä paria peliä ei lasketa mukaan, niin juuri näin. Viime kaudella JV oli näkemissäni matseissa hyvin esillä (A: 19 pojoa). Tällä kaudella taas ei suurta harppausta ole näkyvissä, mutta kai sekin on normaalia. Mutta kun SaiPan rosteri huutaa apuja, Virtasesta ei paljon iloja ole. Varsinkaan katsomossa. Heleniuksen noutaminen nyt ei suuria mainetekoja ole, vikkelät hyökkääjät kiertävät Helen luistimillakin. Mutta tulipahan koitettua, eikä auttanut.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Virtanen-Helenius

No johan nyt!

Eipä ollut tuttu kaveri tuo Jonne Virtanen entuudestaan. Eikä ihme, eihän tätä koko sälliä löydy edes kaikkitietävän Jatkoajan pelaajatietokannasta! Ainakaan minä en löytänyt. Saipan sivuilta sentään löytyi.

Radion perusteella arvelin että kyseessä oli vain Mälkiän taktinen nouto jota pistetään joku neloskentän pygmi hoitamaan, jotta saadaan Jokereiden puolustuspää kapeammaaksi; tai tässä tapauksessa lyhyemmäksi ja kevyemmäksi.

Mutta siinähän olikin nuorukainen joka ei ilmiselvästi ole kotonaan kaurapuuroon sylkenyt. Shaatana! Jos nuo luvut
http://www.saipa.fi/joukkue/index.php?action=pelaajat&id=606(197cm/117kg, Ristus!) pitävät paikkansa niin valkeni monikin asia tässä kahinassa. Ei ainakaan ollut pygmi, ei. Mälkiän taktisista noudoista en sitten tiedä.

Taisi jannu ihan tosissaan hakea tuntumaa suuren maailman tunnelmaan Helgen halauksessa! Ja poikkeuksena muista S/M-liigan "kovista pojista" ei kääntänyt selkäänsä ja kyykännyt jäähän vaan miehekkäästi pyrki itsekin kutittelemaan Heleniuksen jykevää leukaa.

Julistan SM-liigan kauden 2007-2008 "yritteliäin tulokas ilman hanskoja" palkinnon voittajaksi Jonne Virtasen. Saa HifK:in (rip) räkänokat tosissaan yrittää päästäkseen edes lähelle.

Huh. Nyt Virtanen ilman muuta Heleniuksen "luistelukouluun" kesällä niin nähdään lähiaikoina NHL:ssä seuraava suomalainen enforceri!

Voi kuinka hienoa nähdä marraskuun pimeydessä tällaisia valopilkkuja. Respektiä Virtaselle, respektiä Lappeenrantaan.

Kiitos.


Edit: Kyllähän sieltä Virtasen Jonnekin löytyy. Lähdenkin tästä optikolle.
 
Viimeksi muokattu:

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sehän tässä jo alkaa huolestuttaa, Virtasella 3. kausi sputnikeissa, eikä oikein mitään tapahdu luistimilla. Edes A:ssa ei löydy ratkaisijan viittaa. Jos sopimus päättyy tähän kauteen, Mällin matkaan vaan muualle.

Minä löydän Jonnelle käyttöä. Onhan mies ihan oikeasti mennyt eteenpäin SaiPassa, ei kundista ikinä tule maalitykkiä tai ylivoiman pyörittäjää, mutta takuuvarma liigapelaaja, kun muutamia asioita vielä hiotaan. Tällä tarkoitan esimerkiksi ammatti/urheilijamaisuutta ja luistelua, Jonnen pitäisi kasvaa jääkiekkoilijasta urheilijaksi, se on monelle nuorelle pelaajalle iso askel.

Ja mitä tulee Virtasen ennakkoluulottomuuteen, eiköhän tänä iltana nähty siitä osoitus. Ei Jonne Virtanen kumarra ketään, aivan sama onko isompi vai pienempi kaveri vastassa.

Gooni tästä miehestä tulee, näen mä. Ei muka ole käyttöä? Kuka Nikiforukin ja kumppaneiden työrauhan turvaa, jos ei joukkueessa ole jotain kunnon moukaria? Mikko Hakkarainenko?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös