Ti 27.11.07 JYP - Kärpät

  • 16 096
  • 83

Pucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voitto!

Niinpä tuli jatkoajalla voitto Kärpistä. Hienoa!
Henkilökohtaisesti vietin kuuman pelin radion ääressä. Ekassa erässä oli vähällä tavaroita särkyä ja loppupelissä piti nitropurkkia haeskella. On tää hienoa!
Urheiluruudusta katsottuna Kärppien maalit olisivat olleet otettavissa Sinkulta hyvänä päivänä mutta kyllä sinne taisi myös huippupelastuksia mahtua. Filppulan maali kuin kopio kauden kotiavauksesta Tapparaa vastaan ja tulihan se makoisaan paikkaan. Innolla odottelen videota erityisesti Virtasen ratkaisumaalista.
Radiosta kuulosti, että varsinkin kolmannessa erässä oli huikea tunnelma Hippoksella ja yleisö saikin kiitoksen jatkoajalla. Ritari oli taas omaa luokkaansa.
Nyt vaan odottelemaan raportteja ja videota. Oliko Sykön(?) läpiajo rankkarin arvoinen?
Tää on hienoa!
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Dodii. Onnittelut Jyskälään! Parin maalin takaa rinnalle ja ohi sarjakärkeä vastaan, kertoo jotain joukkueesta. Enää ei Kärpät ole peikko Jypille, näin kai tämä on tulkittava.

Hyvä ensimmäinen erä ei sitten riittänyt. Päinvastainen pelin kulku lauantaihin verrattuna. Alu hyvä, loppu huono. En ole tyytyväinen pisteeseen, kun kolmekin oli tarjolla. Toisaalta edellisestä tappiosta on aikaa. Näitä tulee väkisinkin välillä. Tämä pureksitaan ja sitten katseet lauantaihin. Toivottavasti peto on terävimmillään silloin.
 

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
Jyp osoitti olevansa laadukas joukkue. Alussa unessa, mutta hieno herääminen tasoihin ja voittoon! Kärpillä taitaa peli hieman yskiä, mutta niin tekee tuolla Lahdessakin.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Onnea Jyväskylään hienosta noususta!

Kärppäkammo taitaa olla taaksejäänyttä aikaa, lupailee muuten hyvää jatkossa ! Näitä on vielä 3 jäljellä... Tais Kärpiltä mehutkin vähän loppua pelin edetessä? Ensimmäinen erä kuulosti vielä ihan hyvältä. Stenkka puheli Jyppiläisten "retkahdelleen" melko helpohkosti, mitäpä pelissä olleet on mieltä? No pisteeseen ihan tyytyväinen.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aijai, kaksikin pistettä Kärpiltä tekee kyllä nannaa! Hieno nousu tasoihin, ja sitten tuo kruunu, Virtasen jatkoaikamaali. Oli muuten kaunista katseltavaa, kelpaa katsella illan tulosruuduista uudestaankin. Helmisiltä hieno esityö ja Virtasen kylmät veivit, game over.

Itse otteluhan oli odotetun tasainen. Molemmilla oli omat hyvät vaiheensa, ja pisteiden jakautuminen 2-1 hyvinkin oikeudenmukaista. Kärppäpeikko ainakin toistaisesti karistettu, toivottavasti jatkuu samaa rataa.

Pesonen tuntui käyvän vähän kierroksilla, ja yleisökin tämän huomioi ihan kiitettävästi. Kolmannessa erässä muutenkin ihan mukiinmenevää meininkiä hallilla, ja onneksi joukkue palkitsi yleisönsä jatkoajalla.
 

Erik Loka

Jäsen
Aiai, tulihan siitä vielä mahtava peli. Ensimmäinen puolikas ottelusta oli kyllä todella unista, onneksi saatiin siinä se kavennus aikaan. Kärpät sumputti keskialuetta siihen malliin, ettei kunnon avauksia saatu juuri yhtään.
Kärpille tuli siinä muutama jäähy ja JYPille hyviä maalipaikkoja niin saatiin halliin ja joukkueeseen taas tatsi päälle. Tasoitusmaali oli loistava, mutta niin jumaleissön se jatkoaikamaalikin! Todella miellyttävä.

Anne Pesonen kuumeni jonkin verran, mutta se huitomisjäähy oli silti aika hämärä.

Loistavaa että tällaisia pelejä pystytään voittamaan. Alatalon aikana tätä ei olisi tapahtunut ikinä, varsinkaan Kärppiä vastaan.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Olipas hyvä matsi, vaikka alku ei luvatnutkaan kovin riemukasta iltaa. Toisen erän ketjumuutokset olivat onnistuneita. D.Helminen-Pile oli hyvä yhdistelmä. Ja ihan hyvin Mikkonen istui Ykköseen.


Kärpät ei esittänyt alussa ihmeitä mutta niin vain johtivat 2-0. Dufva otti hyvään saumaan aikalisän. Toinen ja kolmas erä olivat kotijoukkeen.

- Pesonen oli yleisön lemmikki!

- Vänttinen on vaan niin loistava!!! Yleisö antoi puolen minuutin taputuksen Vänttiselle toisen erän taistelusta, josta Kärpät saivat jäähyn. Yleisökin on oppinut arvostamaan Vänttisen suorituksia.

- Sinkku voisi jättää mailalla pelaamisen muille, vaikkakin Jypin pakitkaan eivät siinä ihan huippuja ole.

- Tuomari oli molemmille yhtä...

- Helmiset parhaimmistoa. Jatkoaika maali täysin Deen ansiota. Hieno levitys velipojalle.

- Mukava ilta kaikenkaikkiaan.
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Anne Pesonen kuumeni jonkin verran, mutta se huitomisjäähy oli silti aika hämärä.
Minusta siinä ei ollut mitään hämärää. Joku (Kaijomaa?) taklasi pesosta JYPin vaihtoaition edessä ja mies meni mussuttamaan tuomarille jo siitä. Samaan aikaan kärppien vaihtoaition edessä Pihlman ja Bros aloittelivat pientä nujakkaa johon Pesonen sitten meni huitomaan nyrkkeineen. Eli turhaa meni kolmanneksi siihen nujakoimaan. Mielestäni tuomarilta oikein viheltää tuosta jäähy mutta jäähyn syynä olisi voinut olla väkivaltaisuus.
KYllä se eilinen kutkuttelu persiissä tuotti vaan voiton ja kaksi pistettä. Niihin täytyy olla tyytyväinen sen verran pahalta se alku näytti.
Torstaina sitten Helmiset kohtaavat toisensa... :)
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Ottelusta ei sen enempää sanottavaa, mutta olipahan Hippoksella paikoin aivan mahtava tunnelma! Varsinkin Pesonen oli yleisön näpeissä tuomarin lisäksi kun tuntui käyvän kuumana. Mahtavaa kannustusta ja meteliä välillä. Olipa kyllä niin hieno esitys JYPiltä että kyllä se pitääkin palkita tuolla tavoin.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Enpä olisi ensimmäisen erän jälkeen uskonut että tässä vielä noin ottelu kääntyy. Ei sillä että Kärpät erityisen ylivoimainen olisi ollut, mutta JYPin oma peli tuntui olevan aivan sekaisin. Kärpät käänsi hyökkäyksiä hyvin ja prässäsi JYPin pelaajia aggressiivisesti, mutta niin vain JYP sai toisessa erässä sitten oman pelinsä käyntiin, tuli rinnalle ja lopulta ohi.

Kolmas erä oli puolin ja toisin todella hyvätasoista pelaamista, molemmilla oli paikkoja lisämaaleihin ja katsomokin syttyi toden teolla hiillostamaan Kärppäpelaajia, kannattamaan omiaan ja vaatimaan äksöniä kaukaloon.

Jatkoaikamaalissa Kärppien kolme pelaajaa lähti D.Helmistä ahdistamaan, mutta Dwightpa syöttikin ovelasti toiseen laitaan täysin vapaana olleelle velimiehelle, joka jatkoi välittömästi keskelle Virtaselle, joka vaihteeksi onnistui näinkin hyvästä maalipaikasta.

Ensimmäisen erän ketjumuutokset piristivät ehdottomasti peliä. Tänään oli Louhivaaran vuoro joutua vilttiin ja Mikkosen siirto ykköseen oli hyvä veto. Kädet eivät oikein maalipaikoissa meinaa riittää, mutta muuten toi kyllä "Tume" energiaa ja liikettä Immosen ja Virtasen rinnalle. Niin kuin joku sanoikin, myös Pihlman-DHelminen - akseli toimi hyvin. Siihen vaikka sitten Hytönen keskelle ja Ristolla on jälleen positiivinen ongelma.
 

Ollius

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ottelusta ei sen enempää sanottavaa, mutta olipahan Hippoksella paikoin aivan mahtava tunnelma! Varsinkin Pesonen oli yleisön näpeissä tuomarin lisäksi kun tuntui käyvän kuumana. Mahtavaa kannustusta ja meteliä välillä. Olipa kyllä niin hieno esitys JYPiltä että kyllä se pitääkin palkita tuolla tavoin.

Jep, kyllä tuntui kolmannessa erässä yleisökin syttyvän varsin mainiosti. Tosin pieni pyyntö rumpuryhmälle tähän väliin, elkää vaihtako kannustuskomppia kesken pyörityksen, varsinkin jos istumakatsomokin yhtyy kannustuksiin.

JYP tuntui ottelun alusta asti laittavan hivenen painetta Pesoselle, varmastikin opittu siitä miten Immosta muistetaan vieraspeleissä. Taklaukset vietiin loppuun asti, ja tästähän Pesonen tuntui hivenen lämpenevän. Yksi hivenen laidasta irti ollut niittikin mahtui mukaan, muttei kolmannen erän ratkaisuhetkillä Toivonen uskaltanut jäähyä antaa. Pitääpä väijyä uusinnoista oliko se yhtä paha miltä ilman laseja katsottuna hallilla näytti.

Ja 5-3 ylivoiman rukkasta muistuttava toiminta jaksaa ihmetyttää, kuinka se voi olla niin hankala viedä edes kiekko hallitusti alueelle. Muutenkin ylivoimassa tuntuu olevan ideat vähissä. Pihlman neliön keskelle, syöttö sinne jos mahdollista, jos ei pysty kulmasta Pilelle syöttämään, niin ajo maalille ja survomisyritys sisään. Ehkä vastustajakin jo tämän tietää?

Mutta ettei jäisi liian negatiivinen kuva, täytyy olla erittäin tyytyväin nousuun kahden maalin takaa, varsinkin sarjajohtajaa vastaan. Filppulalle ansaittu maali, jospa se kuuluisa maustepullo siitä aukeaisi. Ja voittomaali oli jotain todella kaunista, todellakaan eivät Helmiset istu sen pelisilmänsä päällä.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP tuntui ottelun alusta asti laittavan hivenen painetta Pesoselle, varmastikin opittu siitä miten Immosta muistetaan vieraspeleissä. Taklaukset vietiin loppuun asti, ja tästähän Pesonen tuntui hivenen lämpenevän.

Yleisöä taisi eniten lämmittää se Pesosen (eikös se Pesonen ollut?) taklaus Dwight Helmiseen, jossa Helminen vähän loukkasi naamaansa. Itse en tilannetta nähnyt, koska se tapahtui pelin takana. SM-liigan etusivu kertoo tälläkin hetkellä, että Pesonen on SM-liigan tulikuumat -listan kärjessä, ja siltä tuo hiiltyminen kyllä paikoin näyttikin.

JYP on kyllä saanut hienosti korjattua pienen hiipumisen ennen maaottelutaukoa. Kuudesta tauon jälkeisestä pelistä 14 pistettä ja jos torstain Ilves-pelikin saataisiin voitettua, se näkyisi sarjataulukossakin taas positiivisesti. Lämmittää kyllä todella paljon Alatalon vuosien jälkeen se joukkueen henkinen vahvuus, millä voidaan sarjajohtajan kahden maalin johtokin kääntää voitoksi.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Tjoo, tämmöstä. Radiosta kuultuna ei oikein Kärppien luistin kulkenut enää ekan erän jälkeen. No, aina ei voi syttyä. Pistekin ihan ookoo, kakkoskenttä kuitenkin puuttui edelleen.

Kammottavaa kuunnella sitä rummutusta koko ajan. Aivan hirveää. Stenkan koppi taisi olla jossain siellä lähistöllä, kukaties muualla hallissa ei ole aivan yhtä kamalaa. JYP joukkueena on nousemassa suosta, voisiko JYPin kannattajat tehdä saman?
 
Viimeksi muokattu:

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
JYP tuntui ottelun alusta asti laittavan hivenen painetta Pesoselle, varmastikin opittu siitä miten Immosta muistetaan vieraspeleissä. Taklaukset vietiin loppuun asti, ja tästähän Pesonen tuntui hivenen lämpenevän. Yksi hivenen laidasta irti ollut niittikin mahtui mukaan, muttei kolmannen erän ratkaisuhetkillä Toivonen uskaltanut jäähyä antaa. Pitääpä väijyä uusinnoista oliko se yhtä paha miltä ilman laseja katsottuna hallilla näytti.
Saman ilokseni huomasin. On tätä odotettukin että miestä ajellaan surutta seinille. Jopa Laipe ajoi kerran Pesosen hienosti lähes pystyyn. Tuon lisäksi Kaijomaan hyvä lonkkataklaus ja kruununa vielä Vänttisen täydellinen levytys jonka seurauksena Pesonen jäi haukkomaan happea. Erittäin hienoa!

Ensimmäinen erä toi huonot muistot mieleen, mutta oikeastaan jo Duffmanin aikalisä paransi hieman JYPin pelaamista. Toisessa erässä liike oli molemmilla aika lähellä samalla tasolla mutta kolmannessa erässä liike oli lähes eri planeetalta. JYP pyöritti ja Kärpät yritti pysyä perässä. Ehkä yhden kerran koko erässä Kärpät sai hyvän paineen JYPin päähän.

Minäkin haluan hehkuttaa sitä ottelun ratkaissutta jatkoaikamaalia. Dwaipe levitti hyvin Laipelle ja näin saatiin 3-1 ylivoimahyökkäys. Laipe ei laukaissutkaan vaan malttoi syöttää vielä Virtaselle joka pääsi haastamaan Tarkin, maltillinen harhautus ja kiekko maalin kattoon. Kaunis yhdistelmä.

Jotkut täällä kyselivät Sykön tilanteesta. Mielestäni ei ollut rankkarin arvoinen vaikka itsekin siinä tunteet pelissä niin kovasti Toivolalta vaadin. Sykkö ei kuitenkaan ollut täysin läpi eikä rike ollut niin törkeä. Joku olisi voinut siitä rankkarinkin viheltää, mutta mielestäni tuo oli selkeä kahden minuutin jäähyn arvoinen teko kärppäpelaajalta joka tuossa tilanteessa Sykeröä rikkoi.

Oli myös hienoa kuulla taas vaihteeksi kun koko halli yhtyy taputtamaan rumpujen tahtiin. Hetkittäin sitä itsekin nautti kannustuksesta eikä pelkästään pelistä.
 

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Kammottavaa kuunnella sitä rummutusta koko ajan. Aivan hirveää. Stenkan koppi taisi olla jossain siellä lähistöllä, kukaties muualla hallissa ei ole aivan yhtä kamalaa. JYP joukkueena on nousemassa suosta, voisiko JYPin kannattajat tehdä saman?
Hmm. Nyt en ymmärrä. Tarkoitatko että rumpuryhmän kannustus tekee jyp kannattajista niin huonoja, että kaikki on muniaan myöten suossa.
Olis kiva kuulla useempia perusteluja miksi jyp fanit ovat mielestäsi noin huonoja?
Minusta tunnelma hallilla oli tänään ajoittain todella mahtava. Suuri kiitos siitä kuuluu rumpuryhmälle.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Minusta tunnelma hallilla oli tänään ajoittain todella mahtava. Suuri kiitos siitä kuuluu rumpuryhmälle.

Rumpuryhmälle jaetaan siis kiitoksia, kun kannuttajat lähtevät mukaan kun huvittaa? Niin se meni tänään(kin). Kyllä joku muu ne huudot aloitti kun rumpuryhmä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
KIITOS JYPPI!

Tänään oli hallilla lähes kaikkea mitä lätkään voi kuulua. Oli kunnon taklauksia, veskojen huipputorjuntoja, munkkitorjuntoja, läpiajoja, komeita maaleja, helppoja maaleja, pelaajien kuumentumisia ja mikä parasta niin kolmannessa erässä oleva hallin tunnelma. Harvoin näkee että myös istumakatsomopäädyssä jengi taputtaa ja on täysillä mukana pelissä.

Tätä ei voi edes sanoin kuvailla, niin makoisat kaksi pistettä tuli että ohhoijaa.

Ai niin, se Filppulan tasoitusmaali jäi erityisesti mieleen siitä kun Vänttinen sanoi jotain siinä Kuuselalle ennen kuin kiekko putosi jäähän. Olis kiva tietää mitä hän sanoi. Villi veikkaus on että "Katos näin niitä alotuksia viedään " ;)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

tiikeri

Jäsen
Loistava taistelu ja voitto jälleen kerran JYPiltä, en olisi kyllä välttämättä uskonut että toistamiseen pystytään pohjoisen NHL-joukkue kaatamaan. Juuri tuo vaikeasta tappioasemasta nousu lämmittää mieltä, alkukaudesta on siinäkin suhteessa menty selvästi eteenpäin. Kai tässä vähitellen on pakko alkaa uskoa, että tuolla joukkueella on kaiken osuessa nappiin mahdollisuuksia mennä pitkälle tällä kaudella.

Tuosta rumpuryhmästä sen verran, että kyllä se karua on, jos siellä ei muu yleisö kannustamiseen osallistu. Ihan järkyttävää kuunnella sitä yksitoikkoista paukutusta, todellista laiskanmiehen toimintaa tuollainen. Heittäkää ne rummut helvettiin, taputtakaa ja käyttäkää enemmän omaa ääntänne, niin alkaa varmasti moni viihtymään paremmin. Tai käyttäkää niitä rumpuja edes kohtuudella, säästyy monen ihmisen kuulo ja hermot.

Tänään oli varmasti hieno tunnelma, sitä ei käy kiistäminen. Tästä nimenomaan kiitos sille suurelle yleisölle, ei rumpuryhmälle.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Rumpuryhmälle jaetaan siis kiitoksia, kun kannuttajat lähtevät mukaan kun huvittaa? Niin se meni tänään(kin). Kyllä joku muu ne huudot aloitti kun rumpuryhmä.

Näin teki. Tänä vuonna tuntuu rumpuryhmä muuten seonneen lopullisesti, kun hyvin alkaneet kannustushuudot ja taputukset peitetään jollain ärsyttävällä rytmillä.

Rumpuryhmä tuo hippokselle taustameteliä, mutta kyllä se tunnelma lähtee katsojista, ei rummuista. Tuo pauke saakin mielummin olla taustalla kuin pääosassa.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Itse en olisi viheltäny edes jäähyä Sykön läpiajosta. Muutama pointti matsista. Ekan erän alku oli JYPin, mutta karsea tuomarilinja joka ei tahtonu antaa millään jäähyä Kärpille oli ekan erän ratkaisu Kärppien hyväksi. Krisselle eka paikka ja tietysti maalissa. Hyvönen sooloaa ja alkaa hallilla tosiaankin vituttamaan. Tarkki oli jopa hyvä ekassa erässä. Toinen erä oli sekavaa, mutta onneksi JYP sai sen tärkeän kavennuksen ylivoimalla. Viimmeinen erä oli täysin JYPin muutamaa Brosin ketjun pyöritystä lukuunottamatta.

- 1 erän tuomari"linja": kaameaa paskaa ja tämän takia Kärpät pääsi mukaan peliin.

- Vipit ei ollu parhaimmillaan, mutta tärkeä kavennus tokassa erässä puhdistaa papereita

+++ Filppula osuu vain pikkuseuroja vastaan.

+++ Vänttinen!! Aivan loistavaa taistelua, myös L.Helminen loisti pelillään.

+++ Tunnelma & Pesosen hiillostaminen.

Mitä Jalosen päässä liikkuu, kun laittaa umpilaiturin Kuuselan Krissen omanpään aloitukseen?
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Hmm. Nyt en ymmärrä. Tarkoitatko että rumpuryhmän kannustus tekee jyp kannattajista niin huonoja, että kaikki on muniaan myöten suossa.
Olis kiva kuulla useempia perusteluja miksi jyp fanit ovat mielestäsi noin huonoja?
Minusta tunnelma hallilla oli tänään ajoittain todella mahtava. Suuri kiitos siitä kuuluu rumpuryhmälle.

Hooh, en nyt jaksaisi alottaa fleimisotaa tästä. Ylläolevista viesteistä päätellen en ole aivan yksin rumpuja kritisoimassa. Tänään tunnelma hallissa oli varmasti JYP-fanille hieno, kotijoukkueen kellistäessä sarjakärjen takaa-ajoasemasta.

Joukkueen menestys antaa nyt Jyväskyläänkin mahdollisuuden viedä kannatustoimintaa aidosti eteenpäin. Minulle se tarkoittaa kovaäänisempää, monipuolisempaa, taukoamatonta kannustusta. Huutoa, laulua, liikettä, väriä. Jos se sinulle tarkoittaa enemmän sambarytmejä, olkoon sitten niin.

En halua mollata JYP-faneja (enhän edes ollut hallissa tänään), mutta totean kuitenkin, että tässä touhussa monen muun joukkueen faniryhmät ovat toistaiseksi edellä. Mutta en sotke otteluketjua tämän enempää, halukkaiden kanssa voidaan jatkaa vaikkapa Tunnelma halleissa -ketjussa.
 

Joonas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, OTP
Mitä Jalosen päässä liikkuu, kun laittaa umpilaiturin Kuuselan Krissen omanpään aloitukseen?

Tämä umpilaituri pelasi tänään tälle kaudelle kolmatta kertaa keskushyökkääjänä. Taisi olla tuota 100-0 tappiota ennenkin alottanut muutamaan kertaan ottelun aikana. Ei sillä, että Kuusela olisi omimmillaan sentterinä...
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Tämä umpilaituri pelasi tänään tälle kaudelle kolmatta kertaa keskushyökkääjänä. Taisi olla tuota 100-0 tappiota ennenkin alottanut muutamaan kertaan ottelun aikana. Ei sillä, että Kuusela olisi omimmillaan sentterinä...

Jokatapauksessa, kolmas erä ja JYP painaa niskaan. Ja Krisse on umpilaituri siitä ei pääse mihinkään.
 

mir

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mahtava peli ja ennen kaikkea mahtavia maaleja. Itselleni antaa ainakin paljon uskoa, kun Jyppi pystyy tekemään nykyään tuommoisia maalela. Kaksi ekaa maalia eivät meinaan olisi olleet oikeastaan torjuttavissa mitenkään. Jatkoaikamaalissakin kaksi miestä oli vapaana maalin edessä. Aaltosta taisi syödä tilanne aika pahasti haastattelun perusteella:)

http://www.ksml.fi/kiekko/videot/jyp-kärpät,-juha-matti-aaltonen-ja-ilari-filppula(29853).ece

Kuka oli muuten se pakki, jonka Hyvönen kiersi 2-0 maalissa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös