Ti 26.9.2006 Tappara-SaiPa

  • 5 169
  • 37

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ajankohta on tiistai ja vastassa SaiPa. Yleisömäärän pienuus pelottaa jo valmiiksi. Valitettavasti mediassa "hehkutettu" kriisi on uponnut liian hyvin tapparalaiseen kiekkoyleisöön ja väki ei vielä löydä tietään hallille. Mutta eiköhän homma korjaannu, kun voittoja alkaa tulla. Kolmen tappion jälkeen yhteistyökumppani Aamulehti pisti pystyyn kyselyn, että pitääkö Uramalle antaa potkut. Jos tänään tulee voitto, kysytäänkö mielipidettä Uraman palkankorotukselle, kun voittoputki osoittaa kolmea? Tuskinpa.

Vaikka joukkueet ovat pisteen sisällä toisistaan, Tappara lähtee peliin ennakkosuosikkina. Hieno nousu Kärppiä vastaan ja lähes täydellinen esitys Lukkoa vastaan ovat varmasti antaneet itseluottamusta. Urama on onnistunut kokoamaan myös toisen hyökkäyspäässä aikaan saavan ketjun Kontiolan ketjun rinnalle. Hancock-Öhman kaksikko toimii ja Laine karvaa laidalla.

Nikkilän nollapeli meni lauantaina epäonniseen pomppuun. Vaikka Lukko ei pahemmin häntä hätyytellytkään, en näy syytä, miksei Nikkilä saisi vastuuta myös huomenna. Muutenkaan kokoonpanoon tuskin tulee muutoksia.

SaiPan otteista ei ole muuta tietoa kuin tilastot. Mielenkiinnolla seuraan, pelaako Holma tosiaan pistesaldonsa mukaisen tehokkaasti. Snellman on pitkästä aikaa omalla tasollaan ja maaliverkot ovat heiluneet jo neljästi. Mälkiä on kritisoinut uutta linjaa, mutta ei SaiPan jäähymäärät mitenkään poikkeuksellisen suurilta näytä.

Ylivoimalla SaiPa näyttää olevan liigan kärkeä. Jäähyjä pitäisi siis välttää, mutta väkisin niitä tuntuu lähemmäs kymmentä joka pelissä tulevan.

Tapparan kahdessa kotipelissä on tehty molemmissa kymmenen maalia. Vieraissa pelit ovat olleet vähämaalisia. Jatkuuko kotiotteluiden maalijuhlat?
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Yleisömäärän pienuus on ollut ongelma Lappeenrannassakin, mutta sen ei kyllä pitäisi olla yllätys kenellekään. Jonkin moinen yllätys sen sijaan on se, että SaiPan budjetoitu yleisömäärä per ottelu pomppasi ylöspäin tälle kaudelle, vaikka joukkueesta katosi käytännössä koko ykköskenttä ja pari miestä kakkoskentästäkin ilman että tilalle saatiin kokemukseltaan ja/tai taidoltaan yhtä päteviä pelimiehiä.
Lappeenrannan kiekkoyleisön tuntien, jos ei tule voittoja katsomot tyhjentyvät todella nopeasti. Pelkkä hyvä yritys ja vahva taistelu ei ikävä kyllä riitä. Tällä hetkellä tilastot näyttävät 3270 immeistä per ottelu, ja tämä tahtihan tietää vanhaa kunnon markkinahumua tammikuussa 2007...

Elikkä, pisteitä olisi taas saatava. Ensimmäinen voitto varsinaisella peliajalla lämmittäisi isosti.

Zepp on kadottanut kesäloman aikana sen vähäisenkin varmuutensa mitä tulee mailapelaamiseen, eikä hän ole muutenkaan juuri päässyt loistamaan. Tiedossa oli, että Kudrocin ja Malmivaaran lähtö tulee tuottamaan vaikeuksia tällä kaudella, mutta ei tämäkään riitä kuin tekosyyksi epävarmoille otteille.

Eli toivottavasti Strömberg maalilla tänään.

Holma teki taas... noh,..."holmat" lauantaina, joten paikattavaa riittää runsaasti tälle päivälle.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Enpä olisi reilu kuukausi takaperin uskonut että SaiPa kömpii Pelicansia vastaan YKKÖSPYSSY Eetu Holman lennettyä ulos. En tiedä uskoiko moni muukaan, mutta kyllä Holma on niin puskista tullut että huh huh. Toivottavasti on pelipäällä tänään.

Myös Ville Snellman on ollut tehokas varsinaisissa peleissä oltuaan hieman unessa harkkapeleissä, ja sama käänteisesti pätee Bergenströmiin, tulosta saisi tulla sieltäkin.

Tikkanen ja Petre ovat nakutelleet mukavasti pisteitä, vaan se ei riitä ellei koko pakisto hoida puolustusvelvoitteitaan paremmin.

Myös minä haluaisin Strömbergin maaliin, Mikko olisi ansainnut mahdollisuuden näyttää osaamistaan jo ihan tulevaisuuttakin silmällä pitäen.
 

pavenro8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham, Englanti.
Jaahans. Edessä on ensimnmäinen peli paikan päällä tällä kaudelle, joka varmasti montaa lukijaa kiinnostaakin. Olen siis glooryhuntteri, joka käy peleissä vain mittavissa voittoputkissa ja heikkoja vastustajia vastaan. Eipä vainenkaan, tuppaavat nämä tiistaipelit olemaan ainoita joihin muilta menoilta kerkiää, joten eipä pidä suuttuman, arvon saimaalaiset, että teitä aliarvioisin. Sanoisin jopa, että ennakkosuosikkeina lähdette illan otteluun.

Kenties tärkein syy tähän on se, ettei Tappara voita juuri koskaan kun minä olen katsomossa. Minun paikallaoloni vaikuttaa näet maailmankaikkeuteen kieroutuneella tavalla ja näin ollen Tappara häviää taas.

Laitetaan nyt kuitenkin muutama mielenkiintoinen pelaaja, joita aion illalla seurata muutenkin kun kyyläämällä niiden perseitä.

Janne Ojanen: Onko iso-Kasi päässyt luistelussa nyt jo jopa yli nuoruutensa norjien päivien, kun kerran Rauli on opettanut hänelle ihan terän käyttöä. Ellei sitten Aamulehden jutussa ollut kyse saunaillan jälkeisistä "grillijuhlista"

Jonas Enlund: Tämän veijjarin pitäisi olla sitten suurlupaus ja melkoinen pelimanne. Toivottavasti saa tänään pinnatilin auki ja runsaasti peliaikaa. Sekä tietysti verta, väkivaltaa, tappelua ja plasmaa.

Burke Henry: Harvoja tapparalaisia, jotka saattavat harrastaa tätä kuolemansyntiä, eli tuupata vastustajaa omalla vartalollaan ilman suurempaa seksuaalisväritteistä ajatusta, paitsi tietysti muna pystyssä katsomossa vaahtoavilla miehillä.

Saibusta täytyy sitten ihmetellä ainakin Holmaa, että mikäs uusi Viitaluoma se nyt sitten on. Vai alkukauden tähdenlento. Ja josko niiden kolme hurria vastaisi edes meidän yhtä.

Jännää on !
 

Mulzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivottavasti odotettavasti taas maali-iloittelua kun saavun katsomaan peliä. Edellinen näkemäni peli Oulussa oli mukavan avointa mässäilyä. Täytyyhän todeta ettei SaiPa ole vielä voittanut peliä jossa olisi tehty yhteensä alle 8 maalia. Kun SaiPan vahvuus on maalille ryntääminen ja ylivoima, niin syökö puolustamisen painottaminen parhaimman hyökkäysterän? SaiPan puolustuksesta kun ei taida saada kohtuullista tällä kaudella kuin pienellä ihmeellä. Sen sijaan häkit heilumaan toisessa päässä ja Hakametsä hämilleen!
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
On myönnettävä, että kaikki muu paitsi kolme pistettä tästä pelistä olisi iso pettymys. Tosin Tapparalla on tapana pettää silloin, kun sitä vähiten odottaa.

Kirvesrintojen peli on parantunut jatkuvasti ja lauantain Rauman vierailusta on satanut oikeastaan vain ylistystä. Mielenkiintoista nähdä jatkuuko nousujohteinen vire.

Hancock-Öhman -parivaljakko on ottanut ratkaisijan roolin. Nyt olisikin Kontiolan ketjun aika näyttää, että myös sieltä pesee ja tarvittaessa linkoaa. Kun kapteeni Ojanenkin on saanut parissa viime matsissa vain kiitosta niin tilanne on hyvä. Vielä hitunen lisää terävyyttä maalintekoon etenkin Virkkunen - Nurmi -osastolle. kiitos!

SaiPa on kyllä aina ikävä vastustaja. Joukkue pelaa sata lasissa ja v..tumaisesti. Jos Tappara luulee vähänkin selviävänsä helpolla niin noutaja tulee varmasti. Vastustajan riveistä Kossua tulee edelleen seurattua muita enemmän. Sympaattinen pelaaja.

Jos tässä aiotaan tosissaan nousta sinne kuuden sakkiin niin se on nyt pakkovoiton paikka. Odotuksissa Aallolta vihdoin yv-maali, Kontiolalta pari maalisyöttöä ja Nikkilältä perusvarmaa työskentelyä.
 

karvakäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, JYP (Vänä) & LrNMKY
SaiPa tänää:

31
Mikko Strömberg, Maalivahti AK

1. kenttä
Henrik Petre - Harri Tikkanen
Kimmo Koskenkorva-Emil Lundberg-Ville Snellman

2. kenttä
Kalle Kaijomaa-Joonas Rönnberg
Jens Bergenström-Ville Koho-Janne Jokila

3. kenttä
Ossi-Petteri Grönholm-Mikko Palomäki
Eetu Holma-Jarkko Immonen-Sami Ryhänen

4. kenttä
Jaska Vilen, 13 hyökkääjä
Petri Koskinen-Mikko Hakkarainen-Janne Kolehmainen


Onneksi Strömberg maalissa.

Missä luuraa Pauli Levokari? Eikö mahdu pelaavaan kokoonpanoon vai onko loukkaantunut? Miksei Lippojokea ole nostettu 7.pakiksi?

Ja hyökkäysketjut ovat menneet aivan uusiksi
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
karvakäsi kirjoitti:
SaiPa tänää:

2. kenttä
Kalle Kaijomaa-Joonas Rönnberg
Jep onpahan laitettu hurja pakkipari, Rönnberg ollut kuutamolla ainakin niissä peleissä mitä olen nähnyt ja Kaijonmaa jatkuvasti "hieman" jäljessä tilanteista hätäilee ym..
Mitähän itse pelistä voisi odottaa 1.erän jälkeen varmaan 3 - 0 Tappara johtaa ja sitten Saipan miehet taas kirivät kuten Kärppiä vastaan. Tasuri on hyvä tulos mutta pahoin pelkään että kuokkaan tulee. Hyökkäys ketjuthan on näköjään taas päivitetty, toivottavasti nyt löytyi optimaaliset ketjut ja voitaisiin pelata jopa useampi matsi samoilla koostumiksilla.
 

REALplayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Bruins, Pool
karvakäsi kirjoitti:
Miksei Lippojokea ole nostettu 7.pakiksi?

Antaa kaverin kantaa vastuuta alkukausi A-junnuissa. Viikonloppuna edessä rankka Länsirannikon kiertue. Talven mittaan tulee varmasti visiitille ylös useampaankin otteeseen, kun A-junnujen sarjapaikka on varmistettu.

Eniten huolestuttaa Zeppin ja Strömbergin nykytaso, onko uusien varustesääntöjen vaikutus näin suuri kavereiden torjunta kykyyn. Torjuntaprosenteissa häntäpään paikat miehitetty aika vahvasti.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Tappara tänään:

Tommi Nikkilä AK

1.kenttä
Tuukka Mäntylä AK
Teemu Aalto AK
Teemu Virkkunen AK
Petri Kontiola AK
Teemu Nurmi AK

2.kenttä
Marko Kauppinen
Dale Clarke
Teemu Laine
Quinn Hancock
Stefan Öhman

3.kenttä
Burke Henry
Ville Mäntymaa
Mika Viinanen
Janne Ojanen
Niko Nieminen

4.kenttä
Matti Koistinen
Jarkko Pyymäki
Marko Ojanen
Jonas Enlund
Sami Venäläinen

Eli samoilla mennään kuin aiemmin, ei valittamista. Strömbergin poika toisessa päässä maalissa, se tarkoittaa sitä, että pistetään pojan puntti tutisemaan entistä rajummin, vetoja vaan joka paikasta, T.Aalto... missä se kuuluisa oikealta lähtevä lämäri viipyy?? Ei tarvi säästellä!
Voi helvetti Ovikello tuomarina!! Miksi aina meidän peleissä? Reijo muuta Tampereelle ja osta Tapparan osakkeita niin ei tarvi kattella sua kentällä.
 

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
SaiPa jatkaa toimivien ketjukokonaisuuksien metsästystä tänään Tampereella. Täysin toimivia kolmikoita ei ole oikein vielä löytynyt, vaan ne joilla on kulkenut, niin on kulkenut kenen kanssa tahansa. Toivottavasti toimivia ketjuja ja parivaljakkoja alkaisi löytyä, että valmennus voisi keskittyä muiden asioiden hiomiseen.

Hyvä että Ströba saa vuoronsa maalilla, toivottavasti kenttäpelaajilta tulee tarpeeksi apuja, ettei tarvitse taistella yksin tuulimyllyjä vastaan.

Ja todellakin, missäs Pauli on, jotain pientä vammaako kenties? Nyt kun Tuominen näkyy olevan sivussa lokakuun loppuun, niin olisikohan syytä kutsua Virkki takaisin Savonlinnasta.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämä on selvä Saipan peli mikäli historia toistaa itseään.
Viime vuonna Tappara hävisi kotiottelunsa Saipalle, muistaakseni parilla maalilla. Viimeinen ainakin tehtiin tyhjiin.

Kyllä lähti Tappara takki auki pelaamaan, ja oli mielenkiintoista huomata kuinka paniikissa joukkue oli ottelun vanhetessa. Valmentajatkin polkivat edestakaisin vaihtoaitiossa kuin Tami Ranskan aitiossa. Tosin ei yhtä teeskennellysti.

Idän jättiläisiä on kunnioitettava tänään, toisin kuin viime vuonna.
 

sannifan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
stuba kirjoitti:
Ja todellakin, missäs Pauli on, jotain pientä vammaako kenties?

Levokari jätti Pelicansia vastaan kolmannen erän väliin. Toisessa erässä peliaikaa kertyi huomattavasti vähemmän kuin ensimmäisessä erässä. Kyllähän Pauli palaamaan mahtuu, ellei ole tehnyt Lahdessa jotain normaalia typerämpää. Mälkiällä on ollut kyllä aiemminkin tapana jättää yksittäisiä pelaajia kotiin harjoittelemaan. Eiköhän tuo kuitenkin loukkaantunut ole.

Aika odotettu maalivahtivalinta valmennusjohdolta, toivattavasti arpa on suosiollinen. Zepp voisi pitää jonkunlaisen harjoittelutauon viime kauden malliin.
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
karvakäsi kirjoitti:
2. kenttä
Kalle Kaijomaa-Joonas Rönnberg
Jens Bergenström-Ville Koho-Janne Jokila

Ja hyökkäysketjut ovat menneet aivan uusiksi
Onpas mukava pistää merkille Kohon päässeen hyökkäävämpään rooliin. Nyt olisi hyvä vastata fanien/valmennuksen huutoon ja lunastaa paikkansa muunakin kuin jarruketjuspesialistina.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Franz kirjoitti:
Onpas mukava pistää merkille Kohon päässeen hyökkäävämpään rooliin. Nyt olisi hyvä vastata fanien/valmennuksen huutoon ja lunastaa paikkansa muunakin kuin jarruketjuspesialistina.

Vierellä vaan on kaksi alkukauden alisuorittajaa, toivottavasti Bergenström ja Jokila saavat vähitellen maalitilin auki. Mielelläni minäkin toki näen Kohon kerrankin sellaisten pelaajien välissä joilla on edes potentiaalia tehomiehiksi.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Gleb kirjoitti:
Vierellä vaan on kaksi alkukauden alisuorittajaa, toivottavasti Bergenström ja Jokila saavat vähitellen maalitilin auki. Mielelläni minäkin toki näen Kohon kerrankin sellaisten pelaajien välissä joilla on edes potentiaalia tehomiehiksi.

Kyllähän tuo Kohokin kuuluu niihin alisuorittajiin, ikävä kyllä. Vaikkei mikään pistennikkari ikinä ole ollutkaan niin kyllähän tuo 0+0 viidessä pelissä ja joukkueen +/- tilaston jumbosija on aikas heikko suoritus Koholta.

Eivätkä Kohon otteet ole katsomostakaan käsin näyttäneet viime kauden veroisilta. Luottomies puuttuu viereltä, siinäkö syy?
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
aHab kirjoitti:
Kyllähän tuo Kohokin kuuluu niihin alisuorittajiin, ikävä kyllä. Vaikkei mikään pistennikkari ikinä ole ollutkaan niin kyllähän tuo 0+0 viidessä pelissä ja joukkueen +/- tilaston jumbosija on aikas heikko suoritus Koholta.

Eivätkä Kohon otteet ole katsomostakaan käsin näyttäneet viime kauden veroisilta. Luottomies puuttuu viereltä, siinäkö syy?
Saattapi Pakun loma tosiaankin vaikuttaa Kohonkin esityksiin. Alkukaudesta, kun pelejä on vähän takana, saattaa yksittäisen pelaajan teholukemiin vaikuttaa lisäksi puolustuksemme tekemät muutamat karkeat takaiskumaaliin johtaneet virheet. Eli kaikki takaiskumaalit eivät luonnollisestikaan ole seurausta Kohon heikentyneestä puolustuspelipanoksesta. Silti jotenkin kummastuttaa kyllä Kohon löytyminen noinkin alhaalta tehotilastossa. Kyse on kuitenkin pelaajasta, joka lähes poikkeuksetta on ollut plussan puolelle. Toivottavasti nyt paukkuisi vastustajankin maali ja näin "lama" jäisi tilapäiseksi.

Pelistä odotan ikävä kyllä Tapparan voittoa. SaiPa on ikävä kyllä istunut aivan liikaa jäähypenkillä ja tamperelaisilta on alkanut alkukankeuden jälkeen löytyä tehoja hyökkäyspäässä siihen malliin, että väkisinkin hiostuttaa. Keiken kukkuraksi Tapparan peräpää on tiivistynyt ainakin edeltävän Lukko-pelin perusteella ja SaiPa ei alkupelien maali-iloittelusta huolimatta ole mielestäni mitenkään varmaan viimeistelyyn kykenevä porukka. Merkit tästä näkyivät Pelicansia vastaan.

Silti...täälläpäin toivotaan SaiPan voittoa.
 
Viimeksi muokattu:

Setti-Matti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Bruins, Suomalaiset NHL:ssä
Toivottavasti Saipa nyt veisi sen ensimmäiset 3 pistettä :). Voitto olisi molemmille tärkeä, koska Saipa saisi ensimmäiset 3 pistettään ja Tappara pääsisi hyvään vauhtiin surkean aloituksen jälkeen. Tappara on ehkä lievä ennakkosuosikki, koska joukkueen peli näyttää päässeen uomiinsa, mutta täällä uskotaan tiukasti SaiPaan :).
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Olen kohtalaisesti shokissa uudesta tuomaritoiminnasta ja sen seurauksista johtuen, jäällä oli kaksi halutonta joukkuetta. Parempi voitti, ei siinä mitä.

Tappara oli todella haluton, mielikuvitukseton ja flegmaattinen. Muutama pelaaja ratkaisi yksilösuorituksillaan tekemällä maalit. En tiedä tarvitseeko siitä pelistä olla kiinnostunut, jos voitto tulee noinkin.

SaiPalla ei vaan riitä viimeistelytaito, eikä puolustuspelissä ole mitään punaista lankaa. Strömberg ei ollut kentän kingi, mutta tuskin ainoa syyllinen tappioon.

Holma-Immonen-Ryhänen omaa pelihalua ja yritystä, Grönholm ei vaan sovellu tuohon kenttään, todella mielikuvituksettomia ratkaisuja ylivoimalla ja jäätävät 6 minuuttia jäähyjä pelin ensimmäisten 11 minuutin aikana.

Tikkanen on kuin eri äijä viime kauteen verrattuna, ja Petrellä riittää kyllä osaaminen. Snellman yritti, ja muista ei mitään positiivista jäänyt mieleen.

Jos oli jäällä flegmaattiset joukkueet, oli sitä samaa myös Hakametsän yleisö. Jopa 4100 katsojaa, ja hiljaisempana kuin koskaan.

Eikö näitä HMV-pelejä pelata yleensä marraskuussa, räntäsateella? Onnittelut Tapparalle pisteistä.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara näyttää ottaneen opikseen alkukauden tappioista. Kolme pistettä annetaan enemmän maaleja tehneelle, ei enemmän laukoneelle vastustajalle.

Vaikka ottelu näyttää tilastojen valossa täysin yksipuoliselta SaiPan hallinnalta, sitä se ei ollut. SaiPa laukoi joka paikasta. Etenkin ylivoima oli yhtä pommitusta. Suurin osa laukauksista ei kuitenkaan aiheuttanut suurta vaaraa. Ne harvat todelliset maalipaikat Nikkilä hoiti erinomaisesti. Ei tarvitse haikailla Lehtoa maalille, Nikkilä pelaa loistavasti.

Tappara puolestaan paukutti hirveän määrän laukauksia plekseihin. SaiPa myös blokkasi vetoja hyvin. Ylivoima ei tänään toiminut ja muutenkin peli oli enemmän hienojen osumien hakemista kuin suoraviivaista rymistelyä. Avauserässä Tappara kolisitti tolppia noin viisi kertaa. Paremmalla tuurilla ottelu olisi voinut ratketa jo avauserässä.

SaiPan ylivoima oli hyvää ja kiekkoa toimitettiin ahkerasti maalille. Kenestäkään ei kuitenkaan ollut ratkaisijaksi. Joka tapauksessa ylivoima oli selvästi parempaa kuin kotijoukkueella.

Kontiola jatkoi varjojen mailla. Onneksi Laine-Hancock-Öhman on huimassa vireessä. Taiturit Öhman ja Hancock syöttelevät puolustusta hajalle ja Laine aiheuttaa nopeudellaan harmia. Ilo katsella tuon ketjun peliä. Aallon avausosuma oli myös iloinen asia. Vihdoin pommi osui maaliin.

Ringbom vihelsi aluksi miinustoleranssilla. Onneksi linja järkevöityi loppua kohden.

Toivottavasti viime pelien hienot otteet tuovat lisää katsojia. Halli on ollut pelottavan tyhjä viime peleissä. Tänään jopa vähemmän kuin torstaina, vaikka isompi luku ilmoitettiinkin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Lorvi kirjoitti:
Mites nuo Tapparan laukaus määrät näyttää tuolta?

12 torjuntaa Saipan molarilla vaan koko matsissa.

Mielenkiintoinen laukaustilasto todellakin, Tappara kuitenkin hallitsi peliä ihan edellisten tapaan.

SaiPalta hyvää yritystä, mutta materiaali ei vain yksinkertaisesti riittänyt mihinkään.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Aika neppailua.

SaiPa kyllä yritti kovasti ja joukkue laukoi useasti jo punaviivan ylityksen jälkeen. Sihti oli siinä suhteessa kohdillaan, että suurin osa kudeista meni maalia kohti ja hyvin pelannut Nikkilä pysyi hyvässä lämmössä koko pelin ajan. Muuten SaiPan materiaalista ei tunnu millään löytyvän viime kauden tapaisia johtopelaajia. Vaikka jalat käyvät, ei oikein muuta tapahdu. Jonkilainen kuvio olisi yv:ssä hyvä olla. Pelkät hätäiset laukaukset eivät paranna kuin vastustajan molarin torjuntaprosenttia.

Tapparan 5-3 yv ensimmäisessä erässä sisälsi niin paljon ohilaukauksia, että harvoin on nähnyt noin lyhyessä ajassa ammuttavan noin hyviltä paikoilta aina ohitse.

Säännöt muuttuvat, mutta Reijo ei. Linjasta ei ottanut taas kukaan selvää. Yleensä kun yleisö tai joukkueet eivät huomanneet tilannetta, sai Reijo arvottua jostain jäähyn. Jokaiseen toleranssiin sopivia estämisjäähyjä jäi puolestaan viheltämättä useita.

Kontiola vaikuttaa turhautuneelta ja aition luukku sai pari kertaa kyytiä. Tapparan vaarallisin pelaaja omassa päässä kiekonmenetyksineen. Pelkkä kuljettaminen ei onnistu, mutta sitä samaa puskemista tuntuu Konnan peli olevan tällä hetkellä. Onneksi "kakkosketju" on löytänyt tehonsa ja roolituksensa. Laituriongelma on ainakin toistaiseksi ratkaistu Öhmanilla....
 

pavenro8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham, Englanti.
Juu, ei ollut kyllä todellakaan mikään ikimuistoinen kiekkotrilleri tämä tämän päivän spektaakkeli.

Hajahuomioita ja tuomioita pelistä:

Laine on kyllä hyvässä iskussa. Nykysäännöillä vähän huomattavan hankala pysäytettävä, kun ei paljon saa hihassa roikkua. Ei tänään sortunut kuitenkaan liikaan kuskailuun, vaan toi kiekon näyttävästi ja tehokkaasti ylös. Kolme pinnaa ja mielestäni kentän kuningas. Joko vihdoin suuri läpimurto ? Tuskin. Toki myös Stefu ja Hancock olivat vireessä, etenkin ensin mainittu.

Konna kuskaili ja tuskaili. Oikeastaan yksi hyvä jättö Virkkuselle joka koomaili, ja se oli sitten siinä. Mutta Konnan puolustukseksi sanottakoon, etteivät Nurmi ja Virkkunen edes tunnu hakevan itseään vapaiksi keskialueella, että syötä nyt siinä sitten. Tiedä sitten jos eivät jaksa edes yrittää, kun tietävät ettei K syötä kuitenkaan.

Henrik Petre vaikuttaa kovalta pelimannelta näin yhden ottelun otoksella. Luotettavaa peliä ja hyviä, varmoja avauksia. Isokokoinen mutta liikkuva. Todennäköisesti vielä paljon etua Saipalle. Holma erottui itseluottamuksellaan, mutta muuten Saipa oli hyvinkin väritön.

Reijo oli taas totutussa vireessä. Ei siellä paljoa tasakentällisin pelattu, joka söikin mm. Enlundin, Venun ja Pomon minuutteja, kuten varmaan miehiäkin, aika lailla. Kyllähän tuo hyvinkin syvältä, että koko ajan on äijjää boksissa. Mutta tää nyt tän hetken linja, että ei kannata edes puhaltaa vastustajan muniin niin siellä ollaan istunnolla ja hassut pilkkakappaleet soivat stereoista.

Nikkilä oli alkuun hieman haparoiva, mutta pelin mittaan otti kaiken otettavissa olevan kiinni ja ilman suurempia tärinöitä. Mutta vetomäärästä ei mikään kova testi ollut, mutta itseluottamusta varmaan kuitenkin kohottaa.
 

Ferris

Jäsen
Tämän pelin ehdoton kohokohta oli valotaulukäyttäjän päivän killeri:

Quinn Handcock!

Tämmöinen kummipelaaja on taulun mukaan jollakin Tapparan toimintaa tukevalla firmalla. Useampaan otteeseen tavasin, että luinko oikein vai tekikö mielikuvitus kepposen. :D

Samainen taulu kertoi myös, että Kalevan Kuukatarha oli otteluisäntänä/vieraana. Tainnut taulumiehellä mennä pitkäksi edellisillan ilonpidot...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös