Ti 25.10.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 69 638
  • 883

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heh, Kanki sai vähän riepotella Elkinsiä. Kannattaa Karin kyllä mieluummin pysyä kaukalossa, mutta hatunnosto lähtemisestä ja ihan hyvin se siinä roikkui (ottaen huomioon että edelllisestä kerrasta on joku 6 vuotta ainakin) yhtä Liigan kovimmista tekijöistä vastaan.

Joskus ennenkin todennut ettei Elkins Liigan "kovanaamoja" vastaan pelkää ottaa tarvittaessa matsia, vaikkei mikään taituri tuossa touhussa olekaan. Ottanut aikanaan Jared Bolliltakin kunniakkaasti päihin.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoolta kyllä todella hyvää ja aktiivista peliä lukuunottamatta ensimmäisen erän loppua ja toisen erän alkua välillä 18:22 - 22:56 jolloin Tappara teki 3 maalia.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Taisi Tapparalla vähän selät suoristua 3-0 tilanteessa...
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
. Elkinsin eka mylly uralla?
Siltä ainakin näytti. Olipas mukavan herrasmiesmäinen mylly. Kanki näytti oikein jaarruttavan kaatumista, ettei Karin pää osu jäähän.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miten sää tän todennat käsille lyönnistä, jos ei näy avomurtumaa tai käsi/sormi ei ole irti? aivan, röngntenkuvalla... Se,e ttä iho punottaa ton jälkeen ei tarkota, että pelaaja ois loukkantunut. Käsivamma on murtuma, ja sitähän ei dumari näje
Jos tuomari toteaa rikotun pelikyvyttömäksi, niin myös hänet pitäisi passittaa koppiin. Sulkisi ainakin suurimman osan feikkaamisista pois. Toki jossain tilanteissa tuokin kannattaa tehdä ja lähteä terveenä suihkuun. Nyt Sevänen/Suuronen kumpiolikaan taisi lähteä paikattavaksi.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Älä nyt. Hyvä syöttöharjoitus. Siirrellään kiekkoa, mutta ei lauota mistään. VMP!

Eikä missään tapauksessa siirrellä kiekkoa yhdellä kosketuksella, jottei vastustajan neliö vahingossa hajoa. Nämä leipojat on niin nähty, rohkeasti vain kuumaa ja kädellistä Niemelää ja muita junnuja ylivoimaan nollan maalin gagnonien ja lähteenmäkien paikalle.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ihan hirveää paskaa Kerho. Toivottavasti TPS vie kaikki pisteet. Tulupov ja Stehlik voisi hakata kaikki pukukopissa. Varsinkin kärkijätkät vetää samoilla, kuin HIFK peli, aivan vitun löysää ja halutonta paskaa. Tuulolan Joni ei ole näemmä perinyt isältään muuta kuin paskat jutut.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
On kyllä yksi kauden huonotasoisimmista otteluista Turussa käynnissä. Hyi helvetti mitä kuraa molemmat esittää.

Mielestäni TPS on 5-5 pelissä ollut paikoitellen jopa ihan hyvä, mutta nuo ylivoimat ovat sitten sotkeneet sitäkin. Kerhon pelistä ei tosiaan Larmin lisäksi paljoa ilonaiheita löydy, alivoima toki toiminut.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Taisi Tapparalla vähän selät suoristua 3-0 tilanteessa...

Taisi myös Tappara tulla sitten selkäsuorana peliin.

KooKoo on aktiivinen ja taistelee hyvin. YV:llä pitäisi tehdä maalit ja kuten jo manattua aikasemmin, niin Tappara ei kyllä kaipaa Hakkarasta avuksi. Eikä vierasjoukkue kaipaa enempää vastustajia kentälle...
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS vie mutta viimeistely aivan luokatonta. Eiköhän tämä klassisesti käänny kolmannessa erässä Kerholle, joka saa kaksi paikkaa ja tekee molemmista maalit.

Jos et tee itse ni kaveri tekee jne.

Onko muuten HPK Liigan uusi kahvara? Tainnut ainakin kolme korkeaa mailaa mennä ohi, lisäksi muutenkin melkoista roikkumista. Tosin tänään TPS on luistelulla pakottanutkin Kerhon tuohon.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Huutiko Tomekki että "Tuolla menee Kari, tapa se kusipää?"
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kuten selostajakin mainitsi Hakametsässä yllättäen pelillisesti KooKoo erä vaikka Tappara tekikin puolen minuutin sisään kaksi maalia. No maalit vain lasketaan ja näillä näkymin kolme pojoa ovat jäämässä Tampereelle. Onhan KooKoon peli ollut tänään tappioasemasta huolimatta aivan erinäköistä kuin surullisen kuuluisissa peleissä Turussa ja Lahdessa.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miten TPS:lle ei tullut rankkaria, kun Taavitsainen kaadettiin läpiajosta? Eikä edes jäähyä?!
Jos nojaa itsensä selälleen niin ei siitä jäähyä tule. Favorin olis kyllä voinit arpoa, sen pihalla tänäänkin ja virtaselle olis voinut 5 antas tai ainakin sen 10min kakkosen päälle kun päähän taklas
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös