Ti 25.10.2011 Jokerit - JYP

  • 15 777
  • 65

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Toivotaan että Aho ymmärtää peluuttaa tässä ottelussa jos jossain puhdasta RD-kiekkoa. Vieraspeli ja pienessä kaukalossa vielä antavat siihen edellytykset.

Ei se kaukalo nyt niin kauhean pieni ole, sellainen normi 30x60 lentokenttä.

Itse pelissä odotan vihdoinkin jätkiltä nyt sitä ryhtiliikettä. Tasan viikko sitten samaista JYPiä vastaan peli oli hyvää, kiekko ja äijät liikkuivat, tulos jäi vain laihaksi. Hifk:ta ja Ässiä vastaan peli oli taas sellaista niin hengetöntä kuraa, että oksat pois. Sitä en halua missään nimessä tänään nähdä, vaan toivottavasti ketjumuutokset palauttavat sen saman peli-ilon tiettyihin pelaajiin, jota nähtiin alkukaudesta useassa eri pelissä.

Teräväinen paukauttaa tänään muuten uransa ensimmäisen liigamaalin.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Niin, sanottakoon tässä nyt vielä, että isossa kaukalossahan tuo pelataan.

Hartwall-areenan kaukalo suurennettiin NHL-matsin jälkeen mittoihin 30 x 60 m.

My fault! Jostain jäänyt sellainen muistikuva että Jaffalassa olisi pienempi kaukalo. No silti RD-kiekkoa,muu Filppuloita etc.vastaan olisi tuhon tie.
 

Kahvi_Kuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
Vierasvoittoon tottakai uskotaan ja sitä toivotaan mutta kokoonpanot nähtyäni en olisi asiasta kyllä yhtään vakuuttunut. Jokereiden tilanne kyllä tasoittaa tilannetta. Mutta. 1-ketju, ihan kiva jarruketju joskus mutta jos Ossi Louhivaara on ainoa tuosta kolmikosta joka saa viimeisellä kolmanneksella yhtään mitään aikaan niin mitä siltä voi odottaa? 2-ketjussa on sitten rikottu ainoa tutkapari mikä on toiminut edes sinnepäin eli Perrin-Pesonen. 3-ketjussa positiivista on Miika Roineen depyytti mutta Aplundin pelaamiselle en oikein hyviä syitä löydä. Ja 4-ketjussa Miika Lahti harjoittelee yhä luistelemaan. Katsokaa tämän miehen peliä. Ihan ihme heittäytymisiä todella paljon ja kaveri vielä filmaakin todellä tökerösti. Ja irvistys on luokkaa Ville Uusitalo. Pakkiparit ovat mitä ovat mutta missä on Kristian Näkyvä?

Anteeksi pessimistisyyteni mutta ainoastaan Joni Myllykoski ja Sami Vatanen voivat tänään voiton JYPille ryöstää.
 

chubster

Jäsen
Ja 4-ketjussa Miika Lahti harjoittelee yhä luistelemaan. Katsokaa tämän miehen peliä. Ihan ihme heittäytymisiä todella paljon ja kaveri vielä filmaakin todellä tökerösti. Ja irvistys on luokkaa Ville Uusitalo.

TÄMÄ! Itseäni keljuttaa ihan sanoinkuvaamattoman paljon Lahden peli ajoittain. Jos kulmavääntö on menossa vihulaiselle, niin Lahden ratkaisu on 90% ajasta se, että heittäytyy jonkinlaiseen muna asentoon mahalleen/kyljelleen/selälleen nurkkaan ja yrittää tällä tavalla viedä tilanteen loppuun! Mitä vittua oikeasti! Samaa tapahtuu aloituksissa melko paljon, ei muutakuin munilleen vastapuolen mailan päälle....
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
TÄMÄ! Itseäni keljuttaa ihan sanoinkuvaamattoman paljon Lahden peli ajoittain. Jos kulmavääntö on menossa vihulaiselle, niin Lahden ratkaisu on 90% ajasta se, että heittäytyy jonkinlaiseen muna asentoon mahalleen/kyljelleen/selälleen nurkkaan ja yrittää tällä tavalla viedä tilanteen loppuun! Mitä vittua oikeasti! Samaa tapahtuu aloituksissa melko paljon, ei muutakuin munilleen vastapuolen mailan päälle....

Kuullostaa aika koomiselta. Tämän takia voisi jo mennä pelin katsomaan.

Mutta ei jaksa hallille änkeytyä, olin jo menossa mutta sitten koti ilta otti voiton. Jokerien kentät vaikuttavat hyviltä ja on mukava nähdä nuorta verta mukana. Teuvo voisi päräyttää pari häkkiä. On muuten aivan helvetin hieno nimi. Teuvo Teräväinen.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Lahti ei kyllä varsinaisesti filmaa, kaverilla sattuu vaan olemaan SM-liigan surkein tasapaino luistimilla ja sen takia on nenällään joka ikisessä vaihdossa ainakin kerran.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Järkyttävä pettymys noinkin hyvän vieraspelin jälkeen. Myllykoski otti hyviä torjuntoja, mutta kaikki maalit olivat lahjoja ja tässä syy, miksi pistettäkään ei herunut. Mutta mutta, tänään nähtiin toiveita herättävä vieraspeli. JYP edes yritti pelata.

Onnittelut Jokereille pisteistä!
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Pitkästä aikaa voitto. Aika heikko esitys, mutta vastustajakaan ei ollut parhaimmillaan ja pisteet jäivät meille. Puolustus tekee vieläkin liikaa hazardeja ja hyökkäyspeli oli tänään vähän tukossa. Ylivoimassa oli ehkä pilkahdus paremmasta huomisesta nähtävissä.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
JYPin peruspeli on tänään hyvää, mutta maalivahtipeli ei ollut aikaisempien iltojen tasolla. Veskarin syyttäminen on usein väärin, koska valtaosa kiekkoyleisöstä ei tiedä maalivahtipelistä hevon vittua. Tällä kertaa mukana oli kolme sellaista mistä veskari oli osasyyllinen maaliin. Itseasiassa se eka maali oli vähiten Myllykosken maali. Oli käsittämätöntä, että Teuvorainen (yms) pääsi ekana irtikiekkoon JYPin pakkien takaa. Jos minä näen Urhon slideshowsta että Myllykoski ei ole varma missä kiekko on ja Teuvorainenkin näki sen niin miksi JYPin pakit eivät sitä nähneet? Selät suoristuvat ja silmissä alkaa kiiltää vaihtopenkki ja Hartsport. Tälläisistä pikkuasioista se asenne koostuu.

Se toinen maali oli mielestäni pahiten Myllykosken maali. On selvä että veto tulee ja Myllykosken paketti ei ole kasassa.

Kolmas maali oli taas Viitasen ja Myllykosken communication breakdown. Viitanen suhtautui aivan turhan chillisti apajille tulleeseen Jokeripelaajaan.

Minusta parjattu Iivonen pelasi mainiosti. Alimpana miehenä otti tilan eikä hätäillyt karvaajien hätistellessä ja viivassa pelatessaan oli varma kuin mikä.

Akatemian pelaajista Roine pelasi koko ajan tilanteen ulkopuolella ja oli laitaväännöissä (kun sinne eksyi) kevyttä kauraa. Sen sijaan Auvinen pelasi varman pelin. pikkuisen kylmäsi kun selostaja sanoi että "Auvinen ampuu"
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Onneksi tänään huonommalla joukkueella oli parempi maalivahti.
Kilpi torjui voiton meille, kiitokset hänelle siitä.
Mutta toi rupeaa pahimmillaan muistuttamaan Hanlon - kiekkoa.

Tästä ei oikein muuta voi, eikä tarvitse sanoa.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Järkyttävä pettymys noinkin hyvän vieraspelin jälkeen. Myllykoski otti hyviä torjuntoja, mutta kaikki maalit olivat lahjoja ja tässä syy, miksi pistettäkään ei herunut. Mutta mutta, tänään nähtiin toiveita herättävä vieraspeli. JYP edes yritti pelata.!

Kyllä. Nyt vituttaa tappio kovasti, koska peli oli täysin voitettavissa ja JYP pelasi periaatteessa oikein hyvin. TV kuvan perusteella:

-JYP:llä liikaa virheitä joista maalit lahjoitettiin Jokereille.
-Taas muutama todella typerä rangaistus JYP:ltä, ei näin.
-Maalivahtipeli selkeästi Jokereille. Jos kassarit olisi olleet toisin päin, pisteet matkaisivat nyt Jyväskylään.
-JYP parempi erikoistilanteissa, joskin tehoton.
-Hytönen on edelleen paska.
-Roine näkymätön.

Kaiken kaikkiaan varsin viihdyttävä matsi. Tilanteita riitti ja etenkin Jokerit jakeli paljon taklauksia. Pari mojovaa avojään tööttiäkin nähtiin.

Sama peli-ilme jatkossakin ja nuo typerät virheet pois, niin palataan taas voittojen tielle. Tällä kertaa peli meni näin päin, onnea Jokereille.

Minusta parjattu Iivonen pelasi mainiosti.

Eikös se kuitenkin ollut Ilvonen. Mutta joo, hyvä peli kaverilta tosiaan omaankin silmään. Myös Auvinen vaikutti pelaavan ihan mukiinmenevästi.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Mitäs tuosta nyt sanois. Vataselta hieno maali 1-1:een ja sitten taas toisaalta Jokereiden 2-1 maali meni täysin Vatasen piikkiin. Erosen kömmäys oli kyllä erikoinen sekin 2-2 maalissa. Myllykoski - Viitanen sähläs sitten lopulta pisteet Jokereille.
Ei tuommosella virhemäärällä voi kauheasti vieraspelistä odottaa pisteitä. Harmi sinänsä, koska muutenhan tuo peli oli jo ajoittain jopa hyvää.

Ja onko se nyt niin vitun vaikeaa sanoa ILvosen nimeä oikein? Urpon selostajasta siis kyse ja muutamista palstaveljistäkin.

Edit. Sen verran vielä, että erikoinen ratkaisu pistää Roine pelaamaan noita ylivoimia. Ei oikein tiennyt että miten päin siinä maalin edessä pitäis seisoa. Aktiivisempaa otetta muutenkin jatkossa, niin hyvä tulee.
Ja Hytönen.. Ei jumalauta, että olet ukko pihalla ja pahemman kerran! Eipä ole vaan ikävä kyllä Aholla munaa pistää äijää peliksi/pariksi katsomon puolelle.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Riku Hahl ja Eero Kilpeläinen olivat mielestäni illan hahmot. Kilpeläinen pelasi hienon pelin. 2. JYP:n maali meni täysin Teemu Erosen piikkiin ja 1. maalissa oli hieno laukaus Vataselta. Riku Hahl on upea pelaaja. Hahl raatoi tänään väsymättömästi alivoimilla ja ylivoimilla. Hahl onnistui tekemään Jokerien tärkeän 2. maalin alivoimailla 2-1 vastaan hyökkäyksestä. Hahlin tehot olivat tänään 1+1. Lisäksi Hahl otti hyvin aloituksia, pelasi koko ajan todella fiksusti ja hommasi JYP:lle jäähyn, kun häneltä lyötiin maila käsistä.

Jokerit oli tänään pelissä hyvällä asenteella ja pommeja jaeltiin JYP:n pelaajiin. Hienoin oli ehkä Nordlundin pommi Lahteen. Tyrväinen teki tyhmähkön taklauksen kiekottomaan pelaajaan ja otti ansaitun jäähyn.

Saa nähdä, että tuleeko perjantaina pisteitä Pelicansia vastaan vieraissa. Vielä pitäisi terävöittää peliä. Ai niin, onnea Teräväiselle ensimmäisestä liigamaalista, joka tuli, kenenkäs muunkaan kuin Riku Hahlin laukauksen reboundista.
 

Phåål

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Nurmijärven Kurra, HC Boners
Se toinen maali oli mielestäni pahiten Myllykosken maali. On selvä että veto tulee ja Myllykosken paketti ei ole kasassa.

Itseasiassa tässä oot väärässä, katsoin itekin, että menipä helposti, mutta hidastuksesta huomaa hyvin miten Hahl mestarimaisesti näyttää ennen vetoa syöttävänsä, mutta ottaakin takaisin ja päättää vetää. Lisäksi veto oli aivan täydellinen.

Hyvä peli kyllä jätkiltä vastustajan siniselle saakka, sen jälkeen jotenkin ei vaan jäädytään. Fili + Pulu kaksikko kyllä väläytteli pari kertaa, ei nyt mitään maagista, mutta uskoisin että tuosta saadaan nauttia vielä maajoukkuetaukoon mennessä. Klingon taasen on aika jäätävän huono, tuo kaveri EI VOI päästä änäriin ikinä. =)

Pelin parhaat pelaajat Kilpeläinen ja Teuvo, aivan käsittämättömän itsevarmasti pelaa nuori kundi! Tästä kundista tulee vielä jotain suurta!
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Huhuh mitä ripulia. Viimeksi nähny näin paskan Jokerit öö ainiin viime torstaina. Peli oli huolestuttavan tahmeaa. Ylivoimasta en enää jaksa sanoa mitään. Kiitämme: 3p & Teuvon eka, moitimme kaikkea muuta. Huah.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja onko se nyt niin vitun vaikeaa sanoa ILvosen nimeä oikein? Urpon selostajasta siis kyse ja muutamista palstaveljistäkin.

Jep, tämä alkoi kyllä ärsyttää. Tosin kun puolet Jatkoajan JYP-faneista eivät osaa kirjoittaa oikein kuin muutaman oman joukkueensa pakin nimen, niin voiko Urhon selostajalta vaatia että osaisi Ilvosen nimen.

Iivonen, Auvity, Skrskrvmrfkmbrek, Kaijonmaa.. Näitä on esiintynyt suhteellisen usein.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Jos nyt viikko sitten parjattiin JYPin esitystä kotonaan, niin nyt voi kyllä vastaavasti sanoa, että eipä tuo Jokeritkaan kovin kummoinen joukkue ollut. Pisteet otti joo, samoin lukemin kuin viikko sitten muuttujat muuttaen.

JYP pelasi periaatteessa ihan ok pelin, maaleja jopa vähän lahjoitettiin puolin ja toisin. Silmätikku Viitaselta kaksi aivan typerää jäähyä, ja kommunikaatiokatkos Myllärin kanssa maksoi JYPille pisteet. Puolustukseksi sanottakoon, että muuten itseasiassa pelasi kyllä ihan hyvän pelin, ei siinä mitään. Myllykoski ei ollut tänään totutun varma, huonoja päiviä tulee itse kulloinkin. Hyvän joukkueen merkki tosin on, että silloin muut petraa. Maalivahdin "epävarmuus" on vaan aika anteeksiantamatonta noin maalien merkeissä.

Aika harmillinen tappio, etenkin kun peli oli jo parempaa viime viikonloppuun verrattaessa.

Onnittelut silti Jokereille voitosta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Jokerit jatkaa konttaustaan, ihan tuurilla tuli pisteet tänään, itse asiassa JYP olisi ne ansainnut pelkästä yrityksestä. Eihän tuolla nyt paljon onnistumisia nähty, mutta JYP yritti, taisteli ja repi, siinä missä Jokerit nyhjäsi ja sekoili. En malta odottaa P.Sihvosen analyysia, sillä nyt on kyllä Jokereiden pelissä kritisoitavaa, enkä usko että Sihvonen jättää tilaisuutta käyttämättä. Kolmannessa erässä nelosketju ja Kilpeläinen pelasti pisteet Jokereille. Nyt on Kilpeläinen ollut joukkueen paras pelaaja jo kolmessa edellisessä ottelussa ja nyt hän voitti pisteet Jokereille.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Ja onko se nyt niin vitun vaikeaa sanoa ILvosen nimeä oikein? Urpon selostajasta siis kyse ja muutamista palstaveljistäkin.
Ja jos selostajaa on uskominen, niin jostain syystä Hahl pelasi kultakypärä päässään. Tosin välillä se oli taas vaihdettu Ridalle.

Hahlille se kultakypärä kyllä kuuluisikin, on tehopisteitään arvokkaampi pelaaja joukkueelle.

Lahden poissaolo kyllä näkyy, valitettavasti. Ja se ylipäätään, ettei LKP-ketju ole kasassa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Tuskainen peli, mutta tärkeät pinnat. Selvästi näkyi tappioputki Jokerien pelissä, siksipä tänään tärkeintä oli 3p.

Mitäs muuta...

- Lahjamaalit 1-1 ja Teuvolle kiekko talteen.

- Plussaa Hahlin ja Heinon ketjuille kokonaisuudessaan sekä pakeista erityisesti A-J:lle, joka pelasti yhden Jypin läpiajon upeasti.

- Eero palasi tasolleen ja pelasi erinomaisen pelin!

- JYP:stä molari erittäin epävarma, pelaajista erottuivat Perrin ja Vatanen vaarallisuudellaan sekä Malmivaara&Viitanen kankeudellaan.


Poliisit olivat tuoneet paikalle oikein ratsupoliisit tiistaiseen JYP-peliin. Ei herranduudelis, onneksi resursseja käytetään oikeisiin kohteisiin! :D
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
- Hahl ja Filppula voisi vaihtaa paikkoja...Ilari on ehkä joukkueen heikoin lenkki tällä hetkellä, hiukka huolestuttavaa!
- Hyviä pommeja a la Niemi, Nordlund, Hahl, Ruutu...
- Avauserässä ei saa vierasjoukkue viedä peliä täysin!!
- Nelonen toimii...
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Poliisit olivat tuoneet paikalle oikein ratsupoliisit tiistaiseen JYP-peliin. Ei herranduudelis, onneksi resursseja käytetään oikeisiin kohteisiin! :D

JYP-fanit ovat tunnetusti ärhäkkää ja vaarallista porukkaa. Muistan kun kerran vuonna 1997 eräskin katsoja kaatoi kahvit lattialle. Oli varmaan menny hermot, vaikka JyP HT voitti pelin. Hyvää ennakointia Helsingin poliisilta. Olis pian menny kahvit jonnekin ihan muualle kuin lattialle, esim. jonkun kengille.

Niin tosiaan, Vatasesta piti tulla sanomaan, että mielestäni tänään oli jo viime kausilta tuttuja nousuja ja järkeviä syöttöjä oikeassa suhteessa, pelirytmi alkaa ilmeisesti pikkuhiljaa muistua mieleen. Teki myös komean ekan maalin. JYPin pakkikalustosta ei kyllä valitettavasti voi tällä hetkellä nostaa oikein muita erityisen positiivisessa mielessä esille. Valittaen on todettava, että se näyttää kyllä todella heikolta tällä hetkellä, varsinkin tänään, kun Lada (joka sekään ei ole puolustuspelissä ole ollut tällä kaudella omimmillaan) ja Näkyvä olivat poissa. Toivottavasti Skrbek täyttäisi edes peruspuolustajan mitat. Jeesusta en ihan ole odottelemassa. Haikeudella katselin Väänäsen perusvarmaa puolustuspeliä, tekee lähes poikkeuksetta oikeita juttuja oikeisiin aikoihin. Tosin, eipä tuo Jokereidenkaan puolustus noin muuten ihan vahvin ikinä taida olla?
 

Orbus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huonoista huonompi voitti, Jokerit kiittää...
Toimiko Jokereilla mikään? Kauhiaa saissea, onneksi ei sentään tarvinnut maksaa lipuista...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös