Ti 23.1.2007 Blues - SaiPa

  • 8 823
  • 85

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mane kirjoitti:
Ja Pelicans tosiaan on samoissa pisteissä Ilveksen kanssa.

Näin on. Tosin Pelicans on myös mennyt viimeiset 7 ottelua 2,14 pisteen keskiarvolla, joten jos sama tahti jatkuu, kymmenen ensimmäistä ovat selvillä. Mitä tahansa voi tietysti tapahtua ja huonoja putkia voi tulla niin Lukolle, Ilvekselle kuin Pelicansillekin. Paljon tietysti vaikuttavat keskinäiset ottelut myös.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
The Nikkari kirjoitti:
Case-Lundberg-Pikkaraisesta sen verran, että ihmettelen, jos tulee alle 2 ottelua pelikieltoa. Teko oli täysin tahallinen ja lopussa Lundberg ojentaa jalkaansa. Siinä taisi Pikkarainen loukkaantua. Noh, Heiskanenhan on varmaan pelikunnossa ensipelissä, joten yksi yhteen mennään.
Joo ja ”hauskinta” tässä asiassa on se että jos Lundberg saa ne kaksi ottelua pelikieltoa, niin sivuun jää ottelut Pelicansia ja Lukkoa vastaan, eli juuri ne jengit jotka hengittää Bluesin niskaan. Mutta oikein paljon onnea Saipalle kyseisiin otteluihin!
 

karvakäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, JYP (Vänä) & LrNMKY
Barcelona kirjoitti:
Joo ja ”hauskinta” tässä asiassa on se että jos Lundberg saa ne kaksi ottelua pelikieltoa, niin sivuun jää ottelut Pelicansia ja Lukkoa vastaan, eli juuri ne jengit jotka hengittää Bluesin niskaan. Mutta oikein paljon onnea Saipalle kyseisiin otteluihin!

Siinä taklauksessa ei mitään törkeätä ollut. "Hame" Pikkarainen vain filmasi. Lahdesta (Pelsu) kuulemieni juttujen perustella kaveri on seuraavassa pelissä täydessä pelikunnossa.
 

nikarena

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa!, Suomi, Lappeenrantalset joukkueet
Jospa tänne taas jotain kirjoittelisi.

Ensinnäkin tämä kaikkien otteluketjujen suurin puheenaihe, eli tuomaritoiminta oli tänään keskinkertaista huonompi. Ei aivan huonoimmasta päästä, mutta ei se hyvääkään ollut. Tämä Lundberin polvitaklaus oli siinä ja siinä. Ei se minulta tahalliselta näyttänyt, mutta polvitaklaus mikä polvitaklaus.

Ja tämä SaiPan hylätty maali. Tämäkin on hieman vaikea tilanne, mutta hidastuksessa näkyy kun Lundberg (?) sohii mailalla ilmaa. Eli kiekko selvästi muuttaa suuntaa mailasta ja se varmasti oli tarkoituskin. Sanoisin, että oikea ratkaisu mutta en usko että Partanen sitä kovin hyvin näki.

Play-off paikka meni lopullisesti tänään, mutta toivottavasti saadaan silti paljon porukkaa myös jatkossa hallille. Jää muuten yleisökeskiarvo pahasti alle tavoitteen.

Ja nämähän ovat vain minun mielipiteitäni. Niihin varmasti vaikutti se, että peliä katsoessa vieressäni oli viisi miestä jotka haukkuivat Partasen jokaista liikettä (paitsi jos Blues sai jäähyn).

edit: Nyt tarkemmin mietin tuota Lundberin taklausta, niin oliko kyseessä sittenkin polvi vai jalka? Jotenkin mieleeni jäi, että kyseessä olisi ollut enemmänkin kampitus kuin polvitaklaus. No, pitää odottaa että joku laittaa tämänkin youtubeen.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Dodi, nyt on matsi katsottu uusintana jo voidaan ihan rauhassa todeta että Saipa ei todellakaan tuomariin kaatunut, ottelun räikein virhe oli tosiaan tuo ensimmäisen erän Kavanagin viheltämättä jäänyt estäminen josta välillisesti seurasi Saipan ensimmäinen maali. Kaikki jäähyt oli perusteltavissa, pari vähän helpommin (mm. Palovaara ja Manderville) mutta kaikissa oli jotain rikettä.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Noniin, pelistä on kotiuduttu.

Juuri katsoin neloselta tuon SaiPan hylätyn maalin ja jos joku ei siinä korkeaa mailaa nähnyt niin ihmettelen kyllä.

Vaikea peli oli taas. Kentsulta 2 maalia, hyvää duunia. Pikkiksellä oli hyvä tatsi kiekkoon... ja polveen. Onneksi nyt on 6 päivää aikaa levätä.

Brücklerille meni taas yksi helppo, taitaa väsymys näkyä kun kiekko pomppi jonkun verran. Hostikalta myös hyvä peli, torjui kaiken mikä torjuttavissa oli.

Sitten tämä polvitaklaus, törkeä. Ei muuta voi sanoa.

Neloskenttä oli tänään vähän vaisumpi kuin sunnuntaina, mutta perusvarmaa peliä silti.

Partanen oli keskitasoa. Ei paras, mutta ei aivan huonoinkaan. Tasainen.

Onneksi nyt on siis maanantaihin asti parannella vaivoja, tuli tauko sopivaan paikkaan.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Noniin, hoidetaanpas tämä imagonmukainen kitinä alta pois, ettei muiden saipan kannattajien tarvitse. Annetaan espoolaisillekin jotain nannaa voittopelin jälkeen, eli itkevä Murmeli.

Aloitetaan vaikkapa siitä hylätystä maalista. Miten vitussa Partanen voi pistää kädet levälleen suunnilleen kun kiekko on vielä ilmassa?? Ei mitään epäröintiä miehen puolelta, että olisi ollut hyväksytysti tehty. Kuitenkin taisi olla Partanen ainoa, joka tuon tilanteen korkeana mailana näki. SaiPalta hylättiin toinen oikein tehty maali muutaman pelin sisään, joten ei tässä liigassa pientä ainakaan suosita.

Toisessa erässä homma jatkui pelin täydellisenä sekoittamisena. SaiPa sai parhaimmillaan pelata yli neljä minuuttia alivoimaa putkeen, kunnes kurimus katkesi täysin päin persettä tuomittuun Mandervillen jäähyyn. Bluesin ensimmäinen maali tietysti kahden miehen ylivoimalla, kun eivät muuten päässeet pelin mukaan. Immosen jäähy todellakin hatusta vedetty.

Taisi muuten Partanen alkaa pikkuhiljaa totella espoolaisten fanikatsomon parkua joka vitun kerta, kun Bluesin pelaaja oli rähmällään. Ja niitä kertoja todellakin riitti, heikkopolvisia sanon minä.

Sitten se finaali, jota olette odottaneet: puolustan Lundbergiä!

Ensinnäkin kyseessä ei ollut polvitaklaus. Lundberg EI kurottanut polvea Pikkaraisen suuntaan vaan käänsi koko jalan ns. "sisäsyrjälle" ja kamppasi hänet harhauttaneen Pikkaraisen. Typerä teko mutta nauran räkäisesti näille "törkeä polvitaklaus!" -huutajille. Muutenkin sopii olla ihan hiljaa polvitaklauksista, kun joukkueessa pelaa kaikkien polvitaklausten isä, äiti ja epäjumala Santeri Heiskanen.

Kaikkein järjettömäksi tilanteen tekee se, ettei kukaan tuomareista nähnyt mitä tapahtui. Sen kertoo jäähyn syyksi ilmoitettu leikkaaminen, joka tarkoittaa polviin kohdistunutta taklausta. Kukaan tuomareista ei siis nähnyt kampitusta mutta supateltiin linjurien kanssa hetki että "polvea se piteli, pistä keltanen suihkuun".

Loppuun muutama pikainen viesti Espooseen:

- Syökää se rumpu. Huh huh miten rasittavaa kuultavaa.
- Sanokaa Salonojalle, että maksaa sähkölaskun. Kaksi erää oli fanikatsomon pääty pimeänä.
- Varatkaa lisää maitoa pressihuoneeseen Raadon varalta.
- Niin ja kenen kuningasidea oli laulaa "jokerit on sipoosta" tms -piisiä SaiPaa vastaan? Lutuuri saapunut Espooseen?

Helpottipas tämä paljon.

nimim. "Kyllä, vituttaa"

PS. Kun joukkueessa pelaa Semir Ben-Amor ja Erkki Rajamäki, jättäisin Holman haukkumisen "sm-liigan junteimmaksi ja tyhmimmäksi pelaajaksi" pikkasen vähemmälle.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Murmeli kirjoitti:
PS. Kun joukkueessa pelaa Semir Ben-Amor ja Erkki Rajamäki, jättäisin Holman haukkumisen "sm-liigan junteimmaksi ja tyhmimmäksi pelaajaksi" pikkasen vähemmälle.
Nii, määkin. Holma mahtuisi heittämällä noilla raameilla jyrsimään kolmoskentän sentteriksi. Semir me halutaan pitää, mutta Eki irtoaa mun puolesta sisäänkantohintaan, elikkä halvalla... Ja jos Pikkaraisen Kimmo kiinnostaa, siellä rajaseudulla, niin ottakaa ihmeessä. Meillä tehtiin virhearviointi tuon sopimuksenpituuden kanssa... voitais ottaa vaikka Tuominen takaisin...
 

molari

Jäsen
En nyt lähtisi ekaa maalia täysin pistämään Pertin piikkiin, ennemminkin hyökkääjän hyvyyttä, vähän samanlainen tilanne kuin Nurmisen rankkari sunnuntaina.

Näyttää menevän helpolla, mutta, kun veskari on menossa V-asentoon ja veto lähtee samaan aikaan (vaatii taitoa tai tuuria) on helvetin vaikeaa saada räpyläkäsi liikkeelle, kannattaa kokeilla, liike alaspäin ja räpylän paino tekee hommasta vaikean. Vastaava tilannehan nähtiin 2:ssa erässä, jossa Pertti oli valmiina ja nappasi karkin kiinni. Muutenkin Saipalla oli ekassa erässä 4-5 maalipaikka Bluesin 0 vastaan ja muutenkin hoiti hommat hyvin.

Hostikasta paha sanoa sen enempää, maaleille ei voinut mitään, mutta eipä Blues kaveria oikein "testannut". Kaltollakin oli taas vaihteeksi useampi paikka, mutta kädet jäätyi, kuten sunnuntaina. Ismolle hattutemppu ja taas esim. Tolsalta vitun typerä jäähy.

Ei taida Kake saada mitään rotia turhien jäähyjen ottamiseen.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Pari huomiota, ei mitään mitä ei olla jo mainittu varmaan.

-Saipan hylättyä maalia kelailun eestaas ja mielestäni tuomio oli oikea. Toki Partanen olisi voinut soittaa yläkertaan kysymään videotuomarin mielipidettä mutta oikea ratkaisu omasta mielestä.

-Saipan YV-maali tuli räikeästä tuomarivirheestä. Kavanaa estää poikkarilla, ei mitään. Ismo hipaisee jälkitilanteessa hieman ja boxiin. Ja kukas muukaan seisoo lähimpänä maalintekijää juin Iso-G. Plussaa Iso-Glle tosin siitä että ei aiheuttanut 5-3 AVtä. Hyvä Gusse, tästä on hyvä jatkaa!

-Brücksteristä on tulossa Lundell joka kuitenkin osaa torjuakkin. Nähtävästi pelejä tulee liikaa kun helppoja menee melkein joka pelissä.

-En tiedä nyt pitäisikö valittaa Partasesta vai SM-Liigasta. Niin vitusti sai taas estää pelaajia. Yksi hyvä esimerkki oli kun Cami Miettinen heitti kiekon päätyyn ja meni perään. Järkyttävä "poikkari" vastapalloon ja mies nurin. Eikös näihin pitänyt puuttua? Ja kyllä, tapahtui puolin ja toisin.

-Tapaus Lundberg: Mielestäni täysin selvä polvitaklaus. Ei erikoisen törkeä, mutta päivänselvä. Ja turha vetää Heiskasta tähän keskusteluun kun jannu ei edes pelannut.

- Hirveätä kuraa kyllä peli oli molemmilta.

SaiPalle onnea säälipleijari metsästykseen, Bluessille suoran pleijaripaikan jahtiin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Murmeli kirjoitti:
Sitten se finaali, jota olette odottaneet: puolustan Lundbergiä!

En tiedä mitä pillereitä sä olet Murmeli napsinut, mutta tuon selvemmäksi ei polvitaklaus enää jääkiekossa muutu. Täsmälleen samanlainen oppikirjapolvari kuin Toni Sihvosen ja Tuomo Ruudun kohtaaminen muutama vuosi sitten.

Kun et kuitenkaan usko, niin katso tilanne videolta.


Holman rinnastaminen Semiriin kertoo ainakin siitä, ettet tunne jälkimmäistä pätkääkään.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
karvakäsi kirjoitti:
Siinä taklauksessa ei mitään törkeätä ollut. "Hame" Pikkarainen vain filmasi. Lahdesta (Pelsu) kuulemieni juttujen perustella kaveri on seuraavassa pelissä täydessä pelikunnossa.

Jaa.
Pikkaraisella on polven nivelsidevamma ja on pois kokoonpanosta 2-4 viikkoa.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Murmeli kirjoitti:
Typerä teko mutta nauran räkäisesti näille "törkeä polvitaklaus!" -huutajille. Muutenkin sopii olla ihan hiljaa polvitaklauksista, kun joukkueessa pelaa kaikkien polvitaklausten isä, äiti ja epäjumala Santeri Heiskanen.

On tässä taas yksi itäsuomalainen valopää, joka suu vaahdossa täällä mussuttaa tuota samaa.
Oletko todella tuota mieltä vai trollaatko?
Mitä helvetin väliä sillä on, että Heiskanen on mikä on? Poistaako se vastuun kaikilta jämäsveduilta eli Heiskasen kavereita saa ajaa polvella?
Taidat olla pelkkä trolli?

Oli muuten aika hauska episodi se, kun Blues pelaaja luisteli aitioon niin, että saipalaisen maila oli jääny kiinni kypärään.
Ehkä jonkun mielestä tämänkin oli Heiskasen vika?
 

molari

Jäsen
Eiköhän Muukkonen tosta polvitaklauksesta/leikkaamisesta 4-6 peliä anna penalttia. Vahinko tai ei, helppo olisi ollut jättää tekemättä, kentällä tilaa ja vauhti, etenkin Pikkaraisella olematon.

Ehkäpä toi Murmeli on ollut vain häkissä vähän liian kauan.
 

reddevill

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pitkästä aikaa pelissä.

Kun tässä pitkästä aikaa pääsi katsomaan peliä, niin ihmetyttää täällä kirjoittaneiden Bluesin ja Saipan fanien kommentit tuomarilinjasta, jotka eroavat toisistaan kuin yö ja päivä. (Ei kaikkien)

Ensinnäkin peliä oli helppo seurata, koska minusta linja oli selkeä. Tietenkin virheitä sattuu tuomarille, mutta pelissä ei tullut kertaakaan sellainen tunne, että "Mistäs se toi jäähy nyt tuli." Tällainen oli minulla ainakin alkukaudesta ongelmana.

Toiseksi maalin hylkääminen oli minusta oikea ratkaisu, vaikka en pystynyt katsomaan uusintaa, eikä skreenillä näytetty kuvaa "jään tasalta". Kyllähän se Saipalaisen lapa heiluu korkealla ja kolaus kuuluu ja tuomarikin oli sillä paikalla missä kuuluu olla ja kohtuullisesti sijoittuneena, niin minusta Partanen teki oikean ratkaisun.

Lisäksi joidenkin mainitsemat hipaisujäähyt, kun ollaan jo alivoimalla, kuuluivat minusta linjaan. Ei sillä ole merkitystä, kuinka paljon boxissa istuu miehiä.

Tämä "leikkaaminen-jäähy" 5min+prk oli oikea ratkaisu, koska olisi voinut käydä todella huonosti Bluesin miehelle. Siinäkin linjureiden tuki PT:lle oli hyvä, sillä Partanen oli juuri sopivasti "sirklailemassa", ettei välttämättä nähnyt "satavarmasti". Ja voihan sitä aina kysyä linjureilta varmistusta omalle näkemykselle.

Saipan pelaajista pisti silmään tämän Kanukin onneton peli. Ei päässyt kertaakaan "jallittamaan" vastustajaa 1-1 tilanteessa, vaan Bluesin pakit joko siirti miehen syrjään tai sutaisivat kiekon pois. Kun jannu seisoo maskimienä, niin ei pystynyt vastaamaan pakkien tuuppimisiin, vaan katseli mielummin kyljellään tätäkin touhua. Onneton esitys!

Hostikka oli kelvollinen sillä maalithan olivat tekemällä tehtyjä.

Et sillee.....
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
reddevill kirjoitti:
Lisäksi joidenkin mainitsemat hipaisujäähyt, kun ollaan jo alivoimalla, kuuluivat minusta linjaan. Ei sillä ole merkitystä, kuinka paljon boxissa istuu miehiä.
Ainakin omat kitinäni nimen omaan kohdistuvat siihen, että näitä kaikkia sitten ei kuitenkaan vihelletty.

Ja sitten vielä lopuksi se, etten Partasta pistemenetyksestä ole syyttämässä. Ei noilla tehtyjen maalien määrillä Bluesia voiteta, vaikka miten vajaalla rosterilla pelaisivat. Ero varsinkin yv-pelissä oli kohtuu iso. Kertaalleenkin hämmästelin kun keltapaitainen laitahyökkääjä olisi päässyt laidasta nousemaan suoraan maalille Blues-pakkien ollessa maalin takana, mutta ratkaisuna olikin kääntyä takaisin laitaan ja rauhoittaa. Rauhallista rakentelua sitten jatkuikin n. yhden syötön verran.
 

Tupen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Saipa, sympatiat HIFK:lle
msg kirjoitti:
Poistaako se vastuun kaikilta jämäsveduilta eli Heiskasen kavereita saa ajaa polvella?

Emil Lundberg 44 peliä 10+14.
Jari Tolsa 39 peliä 3+12.

Ikävä taklaus Lundbergilta mutten usko että tarkoitti sitä tuollaiseksi koska ainakin näkemissäni peleissä ei ole mikään sikailija ollut. Todella typerästi pelattu tilanne kuitenkin ja siihen katkesi Saipan lento. Jos sitä lennoksi voi edes kutsua.

Viisaammin pelannut joukkue voitti.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Murmeli kirjoitti:
Sitten se finaali, jota olette odottaneet: puolustan Lundbergiä!
Ensinnäkin kyseessä ei ollut polvitaklaus. Lundberg EI kurottanut polvea Pikkaraisen suuntaan vaan käänsi koko jalan ns. "sisäsyrjälle" ja kamppasi hänet harhauttaneen Pikkaraisen. Typerä teko mutta nauran räkäisesti näille "törkeä polvitaklaus!" -huutajille. Muutenkin sopii olla ihan hiljaa polvitaklauksista, kun joukkueessa pelaa kaikkien polvitaklausten isä, äiti ja epäjumala Santeri Heiskanen.

Noh, on varmaan provo, mutta menen kuitenkin. Murmeli kuuluu ilmeisesti juuri näihin kirjoittajiin, joiden mielestä KAIKKI omien 5+20 jäähyt ovat oikeusmurha ja sitten kun vastustaja lentää suihkuun niin se toki on aina aiheellista. Ihmetyttää vain mitä järkeä on tätä sivustoa seurata ja osallistua, jos ei ole kykeneväinen keskusteluun.

Holmasta vielä; tosiaan outoa verrata junttiudessa Ben-Amoriin, joka on kaikissa haastatteluissa vaikuttanut hyvinkin fiksulta. Sitä en kiistä, että Holma osaa pelata paremmin, mutta jutut ovat kyllä sitä tasoa, että jos joskus Espoossa nähtäisiin, niin mies kyllä pitäisi laittaa 24/7 kestävään puhekieltoon. Silloin ehkä mahtuisi joukkueeseeni.

Lainaus Holman parhaista:"Joo, siinä jotain ählämiksi sanoin", naureskeli Eetu Holma
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Daespoo kirjoitti:
Dodi, nyt on matsi katsottu uusintana jo voidaan ihan rauhassa todeta että Saipa ei todellakaan tuomariin kaatunut.

No ei varmasti kaatunut. Tuomariin kohdistuva kritiikki ei omalta kohdaltani koskaan ole yhteydessä ottelun lopputulokseen. Jos tuomari on huono, olen valmis tuomaan sen julki, vaikka voittaisimme.

Edelleen olen sitä mieltä että Partanen vihelteli eilen miten sattuu. Sanoisin että mentiin hippalinjalla, mutta en sano koska ei ollut mitään linjaa. Välillä lähti joka hipasusta ja toisinaan ei edes selkeistä rikkeistä. Esimerkiksi kelpaa juuri se vaihto jonka Daespoo aiemmin otti esille. Patille olisi kuulunut jäähy, kun taas Kuoppalalle ei. Toisessa erässä me saatiin yhtä heppoisesti kuin Kuoppala aika monta jäähyä.

Toisaalta Sami Partanen ei ole iso ongelma. Iso ongelma on se että liigassa viheltää jätkiä, jotka viheltää joka kerta yhtä huonosti tai huonommin kuin Partanen eilen.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Tupenpurija kirjoitti:
Emil Lundberg 44 peliä 10+14.
Jari Tolsa 39 peliä 3+12.
Mitenköhän mahtaa tähän loukkantumiseen johtaneeseen epidosiin liittyä se, että Bluesissakin on tälläinen puukätinen hyödytön svedujämä?
Tekeekö Tolsan Suomessa oleminen eilisiltaisesta episodista hyväksyttävän?

Ihme vertauksia tulee nyt itärajalta. Trollaatteko vaan murmelin kanssa vai oletteko tosissanne?
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
msg kirjoitti:
Mitenköhän mahtaa tähän loukkantumiseen johtaneeseen epidosiin liittyä se, että Bluesissakin on tälläinen puukätinen hyödytön svedujämä?
Tekeekö Tolsan Suomessa oleminen eilisiltaisesta episodista hyväksyttävän?

Trollaatteko vaan murmelin kanssa vai oletteko tosissanne?
Jos et itse huomaa, niin omat kirjoituksesi ovat aivan samanlaista trollaamista. Haukut Lundbergia jämäsveduksi, vaikka et varmaan tiedä yhtään millainen on pelaajana. Voidaan se nyt polvitaklaukseksikin luokitella, jos se tuo teille paremman mielen? Lähinnä typerä kamppi ja kummallakaan ei paljon vauhtia ollut, joten törkeä polvitaklaus on huikeasti liioiteltu. Yksi ottelua maksimmissaan pelikieltoa, siinähän se.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Bluesfan kirjoitti:
Väärin. Maali pitää hylätä, jos ei ole varmaa tietoa, mitä tapahtui. Maali voidaan hyväksyä vain silloin, jos on täysin varma.

En jaksa ottaa muuhun kantaa, mutta eikö yleensä ole ollut mentaliteetti, että maali hyväksytään ennemmin kuin hylätään jos ei olla varmoja?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jubomir kirjoitti:
Voidaan se nyt polvitaklaukseksikin luokitella, jos se tuo teille paremman mielen? Lähinnä typerä kamppi...

Kyllähän omaa joukkuetta saa puolustaa, mutta joku raja se puusilmäisyydellekin kannattaa laittaa. Miten tuota tilannetta ei voisi luokitella polvitaklaukseksi? Muistuu mieleen se vanha selitys siitä kuinka pahoinpitelyn uhri nyt vain sattui juoksemaan nyrkkiä päin.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Juhaht kirjoitti:
Kyllähän omaa joukkuetta saa puolustaa, mutta joku raja se puusilmäisyydellekin kannattaa laittaa. Miten tuota tilannetta ei voisi luokitella polvitaklaukseksi?
Näinhän se on. Muukkonen varmaan kelailee videoita sen verran, että selviää onko se polvitaklaus. Ja, jos on niin Lundberg saa ansaitsemansa rangaistuksen.
 

Mahatma

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
avatar kirjoitti:
En jaksa ottaa muuhun kantaa, mutta eikö yleensä ole ollut mentaliteetti, että maali hyväksytään ennemmin kuin hylätään jos ei olla varmoja?

Ai että jos ei olla varmoja onko kiekko laitettu sääntöjen vastaisesti maaliin, tai onko se ylipäätään käynyt maalissa, niin ensisijaisesti maali hyväksytään? Kyllä se mentaliteetti on juuri päinvastainen yleensä ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös