Ti 22.11.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 55 976
  • 720

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Raju pitää taas Jukureita hengissä. Purkaminen pitäisi käydä jukureille läpi ajan ja ajatuksen kanssa, se kun on selvästi paskin osa-alue tekemisessä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Tuomareiden tekemät ja syöttämät maalit menevät pitkässä juoksussa tasan.
Varmasti hyvin lähellä totuutta, mutta ei tuomarin pitäisi ainakaan rännissä olla blokkaamassa purkuja. Hyvin harvoin päätuomari on laidassa kiinni vapaaehtoisesti.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
JYP häviää lähes poikkeuksetta ottelujen toisen ja kolmannen erän ja tässä tilanteessa se tarkoittaa ottelun häviämistä.

No, SaiPa on alkukauden paskimpia joukkueita pelillisesti, niin paha mennä sanomaan tekeekö JYP perinteiset. Jännä erä tulossa siinä mielessä, että kumpi voittaa.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei voi ainakaan tylsäksi kutsua toista erää. Tappara otti otteen ja nukahti kaksi kertaa totaalisesti. Vauhkonen kiitti ja Sport selvisi hankalasta erästä johtoasemassa.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Pah. Noh, erä vielä, toistaiseksi JYP ei ole vielä köyristänyt selkäänsä (paha sanoa mitä tuo viimeinen maali tekee, kolmannet erät ovat sitä täyttä tuubaa olleet tällä kaudella).

Kuka tää SaiPa-JYP -pelin selostaja on? Tulee jotenkin mieleen tilanne, että töiden jälkeen menee kaljalle tarkoituksena lukea lehdet ja lähteä siitä kotiinpäin - sitten pöytään tulee joku kutsumatta ja alkaa selittää kaikkea mahdollista, vaikuttaen siltä ettei edes puhujaa liiemmin kiinnosta mitä sanoo, mutta suu senkun käy.
Radiossa ainakin selostaja on mainio! Energiaa riittää
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Kertonee aika karua kieltä sekä Kerhon että Ipan hyökkäämisestä, kun kumpikaan ei ole päässyt lainkaan vetämään b-pisteitä lähempää lukuunottamatta yhtä Kerhon vetoa heti alussa.
Kerhon _huikean_ erän lopun ansiosta ottelun vedot sota-alueelta jo 4-0 oranssille. Hulinaa!!!
Ei ole, kun on kuulemma silmiä hivelevän kaunista, kun hallitaan pelejä ja lauotaan paljon.
Kerho nykyisellään rajoittaa vastustajan paikkoja niin tehokkaasti, että on siinä jotain hyvääkin. Tuskin on pitkä matka siihen, että saatais vähän tehojakin.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pasi Petriläinen teki aikanaan muuten avausmaalinsa liigassa läpiajosta ja hyvän syötön sai linjatuomarin kypärästä omalla puolustussinisellä.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Näissä peleissä ole kyllä minkäänlaista tunnetta. Tampereella ei tiedä onko joku pappahöntsä kyseessä vai mikä.

Ei kuulu edes Ruudun läpi, vaikka kotijoukkue nousi 0-2:sta 3-2:een ja yleisöllä apuna läpsyttimet. Jäänkolauksessa Tampere on kyllä edellä Vaasaa, ainakin noin niinku 3D-mielessä.
 

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
hmm, jos mestoilla on monivetomiehiä ni äsken löyty tällanen seminäppärä saitti seurata lappuja/kertoimia: tuuletus.net
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei voi ainakaan tylsäksi kutsua toista erää. Tappara otti otteen ja nukahti kaksi kertaa totaalisesti. Vauhkonen kiitti ja Sport selvisi hankalasta erästä johtoasemassa.
Haiskahti jotenkin siltä, että Tapparalla on jalat paremmin auki kuin hetkeen ja intoa mennä olisi vähän liikaa puolustuspelin kustannuksella. Sellaista keskittymisenpuutetta. Ja Sport rankoo jokaisesta saamastaan/luomastaan paikasta.

Tapparalla tokaa erään pari tolppaa, kolmannessa tolpat sisään?
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Komulainen tais pelata toisen erän jälkipuoliskolla vain tuon yv-vaihdon, muutoin Viitaluoma tuplas. Näinköhän alkoi taas mystinen loukkaantumiskierre.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Selvisin puhumalla.
Minäkin taidan luovuttaa ja ruveta vaikka chattailemaan vaimon kanssa, joka tuossa vieressä istuu. Voisi olla tuloksellisempaa ja mielenkiintoisempaa kuin tän rämpimisen tuijottelu. Ei, vittu, vaan jaksa tommoista....
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Twitterissä joku jakoi hidastuskuvaa tuosta KalPan maalista. Kiekko näyttää siinä pomppaavan laidasta, kun tuomari onnistuu hyppäämään kiekon tieltä.

Edit. Linkki Twitter
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös