Ti 21.5.2019 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 71 131
  • 1 157

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Anteron puheiden mukaan kahdella pisteellä ei olla riippuvaisia muiden pelien tuloksista. Mut tämä siis Antero.
Kyllä se pitää paikkansa. Yhdellä pisteellä Jenkit-Kanadan on mentävä jatkoille, muutoin peliaikavoittaja on lohkovoittaja.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Sveitsi lähti fiksusti Tshekki-matsiin ilman Leonardo Genonia. Reto Berra imuroi ensin 3 maalia, ja sitten häkkiin joutui entinen Habsin AHL-veskari Robert Meyer. Sveitsi on toki muutenkin hätäillyt tässä matsissa, mutta olisihan se auttanut jos ykkönen olisi ollut luukulla.

Sveitsin pitääkin saada veskariosasto kuntoon, ennen kuin voivat unelmoida oikeasti MM-kullasta. Genoni on tällä hetkellä ainut jokseenkin vakavasti otettava kaveri. Grubauerin/Merzlikinsin tapainen kova ykkönen auttaisi aika paljon. Stephan ja Hiller olivat toki aikanaan hyviä, mutta heillä on jo toinen jalka eläkkeellä.

Molemmat tämän aamun peleistä tuoksuivat aika voimakkaasti tasapeliltä. Ikävää jos Sveitsi häviää tuollaiseen kikkailuun maalivahdin lepuutuksen kanssa. Häntä olisi voinut lepuuttaa vaikka Venäjää vastaan, kun siitä ei olisi tullut pisteitä muutenkaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Jos keskinäinen ottelu ratkaisee, niin Suomen pitää voittaa Saksa vähintään jatkoajalla mikäli myös Kanada voittaa USAn
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kaski on niin huono, ettei edes viitsisi edes mainita asiasta tässä ketjussa. Helposti löysin ja paskin puolustaja Leijonissa ikinä.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomen pelin taso on laskenut turnauksen edetessä. Ei hyvältä näytä. Nyt vaadittaisiin vähintään tasoitus tai tällä trendillä taitaa turnaus loppua seuraavassa pelissä.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaosseura
Ette te nyt tajuu - Ville Nieminen on voittanut Stanley Cupin -> Ville Nieminen sanoo että Kaski on jees -> Kaski on jees.

Ei tässä mitään peliotteita katsota kun auktoriteettia löytyy studiosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös