Ti 19.9.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 50 294
  • 645

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
KooKoo pelaa Mikkelissä oranssissa pelipaidassa, mutta eiköhän Kerho tule taas pelaamaan kaikki vieraspelinsä valkoisessa pelipaidassa. Ihmettelen vaan, että minkä vitun takia, koska oranssi on kuitenkin se Kerhon pääväri, joten miksei sillä vieraissakin pelattaisi?
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässiltä vaikea erä. Vähän haetaan liian hienoa syöttökuviota ja Tappara katkoo todella hyvin.

Taklaukset puuttuu...
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Sivustoon ei saada yhteyttä
liiga.fi ei vastannut riittävän nopeasti.
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

On tää kyllä aivan käsittämätöntä.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Tepsiltä katosi kaikki johtomaalin jälkeen, täysin ansaitusti Pelicans 1-2 johdossa viettelee erätaukoa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
JYP-Lukko 2-0 ensimmäisen erän jälkeen. Loppujen lopuksi erä oli selvästi JYPin, mutta kyllä siihen mainittuun ensimmäiseen mainoskatkoon asti peli oli aika tasaista. Sen jälkeen JYP teki heti maalin ja loppu erä mentiinkin kotijoukkueen komennossa. Kaapo Kähkönen on erittäin hyvä taas kuten on koko kauden ajan ollut, eikä tässä nyt muutenkaan vielä mitään hätää Lukolla ole. Paljon on aikaa vielä kääntää peli.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Anrei Hakulinen ja kultainen kypärä. Olen nähnyt kaiken.

??? Kerro lisää. KooKoo on tehnyt liigassa 18 maalia eli toiseksi eniten. Anrei Hakulinen on liigan pistepörssissä seitsemäntenä 2+4=6. Onko väärin tehdyt pisteet vai mitä tarkoitat?
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Se oli JYPin erä se, peli näytti harvinaisen hyvältä. Voisi olla 3-0 tai 4-0 jos olisi tuuri käynyt niissä parissa tilanteessa. Viime kaudet on opettanut että vielä ei kannata olla varma siitä että JYP tämän vie, mutta hyvältä näyttää.

Tämmönen jinxaus tähän.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Viihdyttävää peliä KalPa-Kärpät. Meikäläiset aavistuksen niskan päällä, osin toki yv:den ansiosta, mutta kuitenkin. Tuo yv kun saataisiin vielä kuntoon, niin aika hyvältä näyttäisi. Valitettavaa todeta mutta Kukkosen siirtäminen siitä pois ei tilannetta ainakaan huonontaisi. Ei tahdo ehtiä Lassella kädet ja pää mukaan. Ehkä sitten keväällä tosipelien alkaessa.

En tiedä kuinka paljon vedän kotiinpäin jos totean että Miika Koivisto on tällä hetkellä liigan paras pelaaja.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Rendulic on kyllä mielenkiintone tapaus... Erinomainen kiekonsuojaaja/kuljettaja mutta veto vaikuttais olevan aika lussu. Ja asiaa ei auta se että ampuu ihan älyttömän usein päätyplekseihin.
Uskon että tämäkin saattaa muuttua kun saa vaan onnistumisia. Eihän tolta Bornalta saa kiekkoa pois kukaan jos sille päälle sattuu. Viihdyttävä seurattava, mutta kyllähän sitä tehojakin jo toivoisi.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän Pelicans pelaa erittäin viihdyttävän näköistä lätkää. Ei montaa kertaa ollut träppiä keskialueella vaan muna kovana menivät karvaamaan. Toivottavasti Tepsi saa jalat auki toiseen erään tai tulee pitkä ilta.
Eli siis Tepsiltä jalat auki, koska Pelicans tulee muna kovana.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Porissa aika tasainen eka erä, molemmilla paikkoja. Tappara pääsi hieman lähemmäs Ojamäen tolppakudilla.
Ei kyllä ollut tasainen jos sitä mitataan vaikka maalipaikoilla. B-pisteen kaarta kauempaata Ässät ei toimita kiekkoa edes maalille asti. Hyvän maalivahtipelin ansiosta peli on tasan.
 

chubster

Jäsen
Jyväskylässä oikein hyvä erä jääkiekkoa! Lukko myös alussa hyvällä jalalla mukana ja viihdyttävää kiekkoa molemmilta. Erän edetessä JYP painoi enemmän ja enemmän päälle ja aikamoista hallintaa lopulta. Tilanne 2-0, voisi olla enemmänkin jos olisi paikoista tehty. Voisi olla myös jotain ihan muuta, jos ja jos.

Toivottavasti sama taso jatkuu toiseen erään! Tuppurainen jatkanut siitä mitä tehnyt koko (vähäisen) alkukauden, loistavia syöttöjä, joista joku naulaisi kiekkoa maaliin.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Uskon että tämäkin saattaa muuttua kun saa vaan onnistumisia. Eihän tolta Bornalta saa kiekkoa pois kukaan jos sille päälle sattuu. Viihdyttävä seurattava, mutta kyllähän sitä tehojakin jo toivoisi.
Toivotaan et sen veto on vaa ruostees ja sit ku pääsee vauhtiin ni alkaa tapahtuu tehojenki valossa :D
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ylivoiman toimivuutta odotellessa. Ihan ok erä Kärpiltä noin muutoin.
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukolla meni eka erä ihan vihkoon Jyväskylässä. Karmaisevia hasseja iso tukku omissa. Peli voisi olla helposti vaikka 4-0.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Voisko sanoa, jotta kotijoukkue ei varsinaisesti ole löytänyt avaimia Tapparan puolustusmuodostelmaan. Ja jos yks alue voitetaankin, käy tila äkkiä liian ahtaaks tai tulee yks ylimääränen kiemura suoraviivasen ratkasun sijaan ja tilanne menetetään. Tappara ei oo valtaisasti vielä näyttänyt intohimoa, muutamia keskialueen puhkaisuja lukuunottamatta. Mutta tartteeks sitten?

Saa olla Ässät hereillä kuinka karvaa syvälle, Tappara kääntää 3-3 ja 3-2 hyökkäykseksi silmän räpäyksessä. Omaan hyökkäyspeliin sen sijaan tarvitaan vielä yks vaihde, oli se sitten yksilösuoritus, roskamaali tai kentällisen parempaa yhteistyötä. Muuten ollaan askeleen perässä koko ilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös