Ti 19.9.2006 Ilves - Jokerit

  • 16 908
  • 87

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hieno voitto

Ja ilmeisesti se Jokereiden liike pisti sitten Ilveksen loppujen lopuksi vaikeuksiin ja voitto irtosi jopa yllättävän isolla erolla. Ja aika mukavasti on onnistuttu kun noin vajaamiehisellä puolustuksella päästetään vieraskentällä vain yksi maali, toki Juuso Riksman on osoittanut olevansa liigan huippu kassareita joten siihen päälle on hyvä lähteä rakentamaan.

Itse pelkäsin että kauden avaustappio olisi tullut tässä pelissä mutta oli mukava olla väärässä. Tuulolan naurettava kakku on nyt sitten kärsitty ja saadaan puolustuksen johtaja taas takaisin, joten ihan luottavaisin mielin tässä taas ollaan. Kiva kauden alku viime kauden murheiden jälkeen.

Ja Raipe näyttää siis jälleen kerran onnistuneen hoitamaan itsensä suihkuun, no hyvä että vanha herra edelleen jaksaa olla mukana tunteellla näissä peleissä.
 

Wladislaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
flintstone kirjoitti:
Ja Raipe näyttää siis jälleen kerran onnistuneen hoitamaan itsensä suihkuun, no hyvä että vanha herra edelleen jaksaa olla mukana tunteellla näissä peleissä.

Koska tämä kuitenkin tapahtuu kerran-pari kaudessa, on hyvä että hoidellaan heti kauden alussa moinen ikävä velvollisuus pois. :D
 

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves oli niin huono eilen, etten juurikaan Jokereiden kannattajana voitonhedelmiä maiskuttelis. Sillä noin niin kuin pelillisesti Jokerit oli lähes yhtä huono.
 

Jooqeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja KiVa, Jeren käsilaukku & HCM
Hienoa, että otettiin täydet pojot mansesta mukaan. Itse ajattelin, että tästä voisi tulla tappio tai ei täysiä pinnoja. Yleensä, Hakametsä on ollut Jokereille vaikea paikka pelata, oli vastassa Ipa tai Kahvara. Ja vaikka peli ei kaunista ollut niin silti hienoa. Shedden taisi peluuttaa Hirsoa vähän missä milloinkin, sentään maalissa sai Juuso olla. (hymiö) Hienot oli Hirson byyrit, eka varsinkin. Ei tainnut Raskaan parhaimmillaan olla tänään? Kausi on vasta alussa, joten jäitä hattuun, mutta kyllähän tuo viime kauteen verrattuna on aivan eri planeetalta.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Ragulin kirjoitti:
Ilves oli niin huono eilen, etten juurikaan Jokereiden kannattajana voitonhedelmiä maiskuttelis.

2 Jokerien (kiekollisesti) selvästi parasta ja liigankin kärkeen kuuluvia pakkeja puuttuivat ja vain 1 päästetty maali lukuisista alivoimista huolimatta. Siihen päälle 4 tehytä maalia ja nousu tappioasemasta. Saa ja pitää olla tyytyväinen joukkueen perustekemiseen tässä vaiheessa kautta, vaikkei matsia olisi nähnytkään.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Joopa joo. Huonosti menee. Mitä me ollaan tehty, neljä maalia kolmessa pelissä? Ja Ilveksellä pitäisi / piti olla liigan eräs parhaista hyökkäyskalustoista. Ei tämä nyt ihan siltä vaikuta.

Ja Raipelle 5+20. Huh huh. Tarjoilisi pelikavereille lättyjä eikä tuomareille läppiä.

Pessi ja Perttu heti kentälle! Ja Hade pelaajamarkkinoille mars.

Jos SaiPalta tulee takkiin niin mä ala enää mitään.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves oli todella hampaaton avauserän jälkeen, jossa paremmalla ylivoimapelillä se olisi voinut ratkaista jo koko pelin, mutta eipä hirvittäviä kehusanoja Jokereidenkaan pelin osalta voi sanoa. Viimeistely ja alivoima toimi hyvin, mutta eipä tuo voitto mitään erikoista liikettä ainakaan vaatinut. Ilves pikemminkin sähläsi itse avauksissaan niin pahasti, ettei Jokereiden pakistoon päästy luomaan ensimmäisen erän kaltaista painetta.

Pari kuumaa pelaajaa (Hirso ja Järventie) olivat mielestäni voiton takuumiehet, jotka pystyivät nousemaan esiin silloin, kun tarvittiin tässä yleisesti ottaen molemmilta heikkotasoisessa esityksessä. Riksman oli myös pykälää parempi tässä mittelössä kuin Rask.
 

Kunto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lyhyesti Raipen tilanteesta: Raipe kuittasi (typerällä tavalla) Arto Kukin hieman aikaisemmin tapahtuneen "yrityksen". Kuki yritti viedä Raipen sairaslomalle ja tätähän ei Raipe hyväksynyt. Parempi tietenkin olisi ollut, mikäli Kudroc olisi asian kuitannut, mutta nyky-Ipassa ei taida olla poliisipartiota.
 

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno voitto.

Hirso on päässyt heti kauden alusta erittäin hyvään iskuun. Ollut erittäin tärkeä pelaaja varsinkin kun pystyy pelaamaan mitä paikkaa tahansa.

Eilinen Hirson ensimmäinen maali oli kyllä todella hieno. Varsinkin Järventien maaginen avaus omasta päädystä. Piti oikein nousta suu auki seisomaan kun katsoi sitä Maran lähettämää pystysyöttöä.

Riksman on päässyt hyvään vireeseen. Helppo on varmasti joukkueen pelata kun tietää, että siellä on tällä kaudella maalivahti.

Tästä on hyvä jatkaa Pelsujen kaatoon.
 

Untouchable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Florida Panthers, Chelsea
Ei hemmetti, minusta aivan liian liioiteltua napata kapteenin merkki pois edes hetkeksi. Jos joukkueella noin on näin legendaarinen kapteeni, joka on osoittanut myös hienoa esimerkkiä urallaan, ei kapteenin nauhaa oteta pois. Kapteeneilla on oikeus tehdä virheitä ja suivaantua, sitä on nähty muidenkin legendojen tekevän. Kapteenien itseasiassa on hyväkin tehdä ylilyöntejä, se osoittaa intohimoa omaa joukkuetta kohtaan, välillä roiskuu ja lentelee, mitä sitten. Tällainen toiminta Ilvekseltä on pepusta ja todella surkeata. Ai että yli nelikymppisen Helmisen Raipen pitää nyt sitten kilttinä poikana oppia jotain tässä muutaman pelin aikana, saako tässäkin tilanteessa nyt sitten nauraa? Raipe ei varmasti mieti pätkääkään moista merkin pois ottamista, ja ei ole siitä moksiskaan. Helminen on tämän jälkeen sama Helminen mikä oli aiemmin, ei viisaampi, eikä yhtään sen tyhmempi.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuliko Petriläisestä tämän myötä ensimmäinen pelaaja, joka on toiminut Tapparan ja Ilveksen kapteenina?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös