Ti 19.2.2008 HIFK-JYP

  • 23 793
  • 103

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Jännittävä ottelu luvassa. Sarjataulukossa samoin pistein majailevat IFK ja JYP. Ainoastaan maaliero pitää JYPin kevyesti viivan päällä. Maaleja JYP on onnistunut tekemään vaihtelevalla menestyksellä ja yleisesti ottaen tärkeimmissä otteluissa maalisaldo on jäänyt 0:aan tai yhteen maaliin. Huominen tuo tuohon tuskin mitään uutta. Saipaa vastaan JYP nousi jopa tasoihin, mutta jatkoaika vei sitten pohjan tuoltakin.

HIFK taas on alkukauden taaperruksen jälkeen saanut joukkueen pelaamaan juuri niinkuin siltä on odotettukkin. Tämän vuoden puolella 11 voittoa ja 3 häviötä kertovat kaiken.

Summa summarum:

JYP -> 7.
HIFK -> 6.

Ellei ihmeitä tapahdu.

Kuntopuntari.

JYP 3 voittoa 3 häviötä 10 pistettä.
IFK 5 voittoa 1 häviö 13 pistettä.

Toivomuksessa hevi jaska maaliin. Eipähän olisi ylänurkat niin avoinna.
 

Kahvi_Kuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
Tosiaan huomenna pitää verkon heilua sillä tuskin 1-2 maalia voittoon riittää. Vahva tunne on siitä että huomenna maalinteko ongelmat ovat kuin muisto vain JYP vie pisteet 4-2. Jaska maaliin, toivottavasti
 

Bosse

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Diskos
Jaska on tainnut pelata yhden? pelin JYPissä ja hyvin pelasikin (yksi meni maaliin)
vaan eipä ole sen jälkeen hevaria maalissa näkynyt.

MIKSI?
 

-MIKE-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko Pääkaupunkiseudun Jyp fanit koottu HIFKI matsiin?? jos on niin mikä katsomo?? missä kokoontumis paikka..? onko kellään tietoa......
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK on viimeksi hävinnyt kotonaan 10.12.2007, tällöin Blues voitti IFK:n. Tuskin Pisteet lähtevät tälläkään kertaa helpolla. IFK:lta erityisesti tulessa ovat viimeaikoina olleet Ryan Vesce (7 maalia viimeisessä viidessä) ja Janne Laakkonen (2+5 viidessä vikassa).

IFK:n karvaus on tiivistynyt tämän vuoden puolella huomattavasti, mutta silti vastustajat saavat aivan liikaa läpiajoja. Hyökkäyksiin lähdöissä on edelleen nähtävissä suurimmat Baxterin pelikirjan puutokset, niissäkin toki on parannettu. Erityisesti hitaat hyökkäyksiinlähdöt ovat alkaneet näyttää järjestelmällisiltä ja osittain jopa toimiviltakin.

Viimekerralla Jypin vierailusta jäi erityisesti mieleen Dwight Helminen. Kaverissa on aika hyvä paketti taitoa ja nopeutta. Pihlmankin on tuntunut parantavan otteitaan kauden edetessä. IFK:n tulisikin keskittyä huolellisesti pitämään juurikin Jypin ykkönen kurissa. Jos tässä onnistutaan niin kyllä matsi kääntyy meille.

No yhden asian voi ainakin sanoa varmasti: Vesce tekee maalin... Viimeistään rankkareissa.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No yhden asian voi ainakin sanoa varmasti: Vesce tekee maalin... Viimeistään rankkareissa.

Tai oikeastaan, että jompi kumpi joukkueista tulee viemään enemmän pisteitä kun toinen.. Viimeistään rankkareissa.

Ei olisi yllätys jos niin pitkälle tiistain illan koitos menisi.

Jypin 1. ketju vs. IFK.

En pysty sanomaan kumpi vie, Jyp tutusti Nordiksella paha vastus. Mutta ylilyöntejä ja paljon maaleja kiitos. Ja Libor avaa maalitilin. Viimeistään rankkareissa :D
 
B

Brenahan

Ja Libor avaa maalitilin. Viimeistään rankkareissa :D
Heheh. Epäilen tämän toteumista, mutta kaikki on mahdollista. Jyppiä vastaan maalinedusta pelaaminen kummassakin päässä huolelliseksi. Muutenkin pitää olla fyysinen ja suoraviivainen, jotta pisteitä irtoaa. Tähän peliin toivon ilkeää ja vittumaista IFK:ta, joka tilanteen jälkeen pientä "niistämistä", mikä veisi mahdollisesti vastustajan pelihuumorin.

Sanotaan tulosvetoon 3-1. IFK:lta osuu pelikiellosta vapautuva Pikkarainen kahdesti ja Vesce tekee yhden kiintiömaalin. Jypiltä osuu IFK:ta vastaan tyypillisesti J-P Hytönen.
 

Salmon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Eiköhän mennä kaikki Jyppi-fanit ennen peliä Nuoreen Messipoikaan.
Otetaan vähän bisseä ja haetaan maalaisrohkeutta tuopin pohjalta, että uskalletaan mennä raitiotiekiskojen yli korkeiden kivitalojen välistä sinne pahamaineiselle Nordikselle.Voidaan sitäpaitsi pyytää Jereltä nimmari kaurahatun reunaan, jos perunajauhokuningas sattus olemaan kantapaikassaan lomalla.
Toivotaan että tulee rehti taisto ja Isot kissimirrit kunnioittaa perinteitä antamalla kolme pistettä ujoille moalaispoijjiille, kuten viime vuosina on ollut tapana.
Miksi Nordiksen kattoon on muuten vedetty kullattu fööni ?
 

kokalolu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Jokerit
Nii-in, miten tämän ottelun nyt kuvailisi 6 piste.. eikun siis vähintään 9 pisteen ottelu! Uskallan väittää, että voittaja on 6:n parhaan joukossa. Hifk on tietenkin ennakkosuosikki, mutta sepä sopii jyväskylän pojille hyvin. En tiedä miten filppula-vänttinen-hannus toimi lauantaina, mutta toivottavasti se on kasassa. Myös Louhivaaran paluu toki helpottaisi, näin saataisiin 4 kenttään myös ytyä, esim. vaikkapa muodossa Virtanen-Sykkö-Piiroinen. Tärkeä peli, jännittää jo nytten paljon.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Hieno ja jännittävä ilta on odotettavissa. HIFK hoitaa homman, Ustrnul hoitaa omansa ja JA:n serveri on varmasti taas tukossa.

Kaukokannattaja aloittaa jännittämisen jo iltapäivästä duunissa, koettaen tehden hommia, mutta kuitenkin Jatkoajan sivuja päivittäen. Kotimatkalla jo pureskelen HIFK-huivin lankoja ja sitten lähikaupasta ostan laatikon hyvää olutta ja yhden Fernet Citrusin. Aikaero huomioiden olen kotosalla juuri ennen pelin alkua, joten nettiradio, netti ja kaikki muutkin viestintävälineet auki samantien ja huikkaa peliin. Näin se menee, niinkuin aina ennenkin. Nyt vaan on oikeasti isommat panokset kuin aiemmin tänä vuonna.

Voitto huomenna kiitos ja suora play-off-paikka on askelta lähempänä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tiedä mistä johtuu, mutta koskaan aiemmin ei ole jännittänyt runkosarjan peli näin paljoa. Vaimo ja lapsi pitää häätää pois kotoa, että saa rauhassa katsoa matsia töllöttimestä. Louhivaaran ilmeinen poissaolo sotkee mielestäni hieman liikakin kokoonpanoja, mutta toivottavasti kaikilla kentillä kulkee edes jollakin tavalla. JYPPI on säännöllisesti ryssinyt kaikki ns. tärkeät pelinsa (tosin nehän alkaa vasta ensi kuussa), mutta toivotaan että nyt olisi kerrarankin semmoinen miehekäs esitys. HIFKillä on mennyt kovaa kotona, joten ennuste vierasvoitolle on hyvä: kaikki putket katkeaa joskus ja mitä pidemmäksi putki kasvaa, sitä varmempi on, että se kohta katkeaa. Nyt se katkeaa - 3 pistettä J-Kylään.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Onko Pääkaupunkiseudun Jyp fanit koottu HIFKI matsiin??

Toivottavasti meikäläisiäkin paljon siellä nähdään, varsinkin äänekkäistä faneja olis toivomuslistalla. Itellä lähtee vajaan parin tunnin päästä juna Helsinkiin aina Lapualta asti :)

Itse pelistä on odotettavissa todella tarkkaa pelaamista, koska tässä on kiistatta kauden tärkein matsi molemmille. Immonen ja Peki ovat saaneet lokaa niskaan, joten nyt olis aika karistella niitä pois.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä pelissä ei ole kuin yksi ennakkosuosikki, HIFK. JYP on hävinnyt käytännössä kaikki ns. kuuden pisteen ottelunsa tällä(kin) kaudella. Kun ottaa huomioon vielä kotijoukkueen vireen, eipä jää jossittelulle liikaa sijaa. JYPillä ei pää kestä voittamista.

Itse laittaisin Suomalaisen maalin suulle. Tuokkola ei ole ollut todellaakan huono, muttei myöskään maaginen. Maagisia otteita tässä kuitenkin kaivattaisiin. Hevi-Jaska voisi yrittää.

Pieni toivonkipinä toki on. Kunpa joukkue voisi puhaltaa siihen liekkiä.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kymmenen ennakkoon...:o)

1. HIFK kova kotona, ja hyvässä voittoputkessa
2. Vesce liekeissä, Laakkosen ja Pesosen kanssa, minne laitetaan Pikkarainen ?, veikkaan neloseen, kolmosta kun ei hajoteta helpolla.
3. Matsi tulee telkkarista = n. 1000 katsojaa jää pois hallilta
4. Hiitolomaviikko = osa kausikorttilaisista ja yritysasiakkaista jää pois lomamatkojen takia
5. Tänään pelataan playoff-kiekkoa. Nyt on molemmilla paljon kupissa. Molemmille selkeästi kauden tärkein matsi toistaiseksi.
6. 10 alkuminuuttia on hurjaa HIFK-painostusta ja samalla sekoilua jossa pulssi nousee korkeuksiin.
7. Tänään ei ylilyönneiltä säästytä, etenkin lopussa riippuen tilanteesta
8. JYP on aina ollut v-mäinen vastustaja
9. Toivottavasti tuomari onnistuu tänään.
10. Huippukohdat voi sitten illalla katsoa Canal+ toisinnosta, tai nauhoituksesta

Pelkään, että hallissa on vain n. 5500 katsojaa, vaikka maksaneita ilmoitetaan 6200. Kaikki nyt Mars, Mars ostamaan lippuja !

Ja kannustusta ståndiksen johdolla !
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tähän on helppo todeta sama asia kuin edelliseen Tappara-JYP -koitokseen, joka myös (sillloin) oli todellinen kuuden pisteen kamppailu. Kaikki JYP:iä seuraavat ja kannattavat varmasti jo tietävätkin, mistä on kysymys. Selväähän nimittäin on se, että JYP ei tule tänäänkään voittamaan, onhan sentään kyseessä yksi nimenomaan niistä tärkeistä peleistä, jotka pitäisi voittaa. Tärkeä peli kyseessä, joten sössiminen on varmaa. Yhtäkin pistettä Jyväskylään tuomisina pitäisin suurena ihmeenä. Kai se sitten on vaan sitä voittamisen lutuurin puutetta tai mitä vaan, mutta asia on surullisen tosi joka tapauksessa.

Jos muuten HIFK on maalin johdossa vaikkapa 5min ennen varsinaisen peliajan päätöstä, on sen voitto varma. Onko JYP tehnyt tällä kaudella kertaakaan(!) maalia ilman maalivahtia ottelun loppuhetkillä? En moista muita nähneeni. Tai ylipäänsä tasoittavaa maalia loppuhetkillä, oli sitä veskaria luukulla tai ei. Puhumattakaan voittomaalista. Uskomatonta...

Suomalaista itsekin toivoisin maaliin.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
HIFKillä on mennyt kovaa kotona, joten ennuste vierasvoitolle on hyvä: kaikki putket katkeaa joskus ja mitä pidemmäksi putki kasvaa, sitä varmempi on, että se kohta katkeaa.

Hohhoijaa, eikä ole. IFK:lla on mennyt kovaa ja siitä syytä se on suurempi suosikki kuin muuten olisi. Jypin todennäköisyys voittaa on yli 20% ja se joko toteutuu nyt tai ei toteudu.

Putken pituudella on ainoastaan Jypin todennäköisyyttä alentava merkitys, ei suinkaan toisinpäin.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Todennäköisyydet voitosta my ass!

Se on nyt vaan niin, että parempi tuon väännön voittaa. Nimenomaan väännön, sillä kumpikin joukku pelaa taatusti tosissaan. Jos ei nyt elämän ja kuoleman peli, niin ainakin lähellä sitä. Molemmilla on mahdollisuus voittaa ja toinen sen tekee.

Mielenkiinnolla katson miten JYP lähtee taklaamaan. Saipaa vastaan oli kuulema jo hyvää taklauspeliä. Samaa odotan tänään.

Hevijaskaa toivon maaliin, lisäksi voittoa. Periaatteessa 2p on jo hyvä tulos, mutta siihen en tyydy. Toivottavasti ei JYPkään. Odotelkaamme ketjuja...
 

scholl

Jäsen
4. Hiitolomaviikko = osa kausikorttilaisista ja yritysasiakkaista jää pois lomamatkojen takia

Hiihtolomaviikko. Lapset voivat nukkua myöhään. Tuossa olisi pitänyt tehdä jonkinlainen kampanja ja houkutella Stadissa lomaa viettäviä koululaisia/perheitä hallille. Välipäivinä KalPa-peli oli lähes loppuunmyyty kun oli se edullinen joululahjalippupaketti myynnissä.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Hevijaskaa toivon maaliin, lisäksi voittoa. Periaatteessa 2p on jo hyvä tulos, mutta siihen en tyydy. Toivottavasti ei JYPkään. Odotelkaamme ketjuja...
Ensimmäinen toive ei toteutunut. Tuokkola pelaa tänään.

Maalissa siis Tuokkola, varalla Suomalainen.

Pihlman - Immonen - D. Helminen
Mantymaa - Kangasniemi

Jääskeläinen - Hytönen - Virtanen
Kaijomaa - L. Helminen

Filppula - Vänttinen - Hannus
Vaarasuo - Forsberg

Sipiläinen - Niemi - Piiroinen
Niskavaara - Lahti (h)

Edit: No voihan helvetti. Siellä on taas Toivola "tuomaroimassa"!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Näemmä ainoa muutos on tuo Vaarasuon palaaminen takaisin Niskavaaran paikalle (hyvähyvä!).
Hevijaskalle olisi toki hyvä antaa pelituntumaa kaiken varalta, mutta jospa sitä saisi sitten esim. vaikka HPK-pelissä.

Paras mahdollinen kokoonpano kehissä (pl. Louhivaara poissa ja Niemi taas yllättäen Lahden edellä), joten jännä ilta luvassa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
HIFK tänään:
Murray-Guolla-Kuhta
Kovanen-Heikkinen
Laakkonen-Vesce-Pesonen
Holmberg-Laakso
Luttinen-Porthen-Petrell
Ustrnul-Haverinen
Ahtola-Keränen-I Pikkarainen
Korhonen-Pöysti
Maalissa Lundell ja varalla A.A.
Baxter luottaa selvästi sanontaan voittavaa jengiä ei vaihdeta. Hienoa, että Pikkarainen on sijoitettu neloskenttään. Kolme ekaa kenttää on toiminut viime peleissä hyvin, eikä Pikkaraisella ole niihin asiaa. Vähämaalinen ottelu on varmasti luvassa, mutta HIFK vie 3 pinnaa. Matsin katson Canalilta ja oikeutta jakaa T.Toivola, joten toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Odotettavissa vauhdikas kamppailu, kuitenkin samoista sijoituksista tappelevat, joten hyvä peli tulossa Canalilta. Vesceä pitää seurata, on pelannut loistavasti viime otteluissa. Rankkareille jos menee, niin eipä taida olla epäselvyyttä voittajasta.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
9. Toivottavasti tuomari onnistuu tänään.

Onko kenelläkään tietoa, kuka tuomaroi (/ rönnii) tänään?

Jaahas, olin sokea. Nurmijärven Peto sen tuossa jo sanoikin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös