Ti 16.5.2017 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Oldtimer

Jäsen
Olikohan tämä veskarivalinta nyt loppuun ajateltu? Ainakin itse näen Säterin ykkösena jatkomatseissa, miksi siis "ammuttaa nyt sohjoksi"?
 

Calé

Jäsen
Sivuhuomiona mainittakoon, että tuolla Ranskassa on varmaan maailman paras halli DJ. Ero on kuin yö ja päivä, kun miettii Suomihalleja.
 

Apa

Jäsen
Miksi Lajunen parhaana av-pelaajana ei ollut aloittamassa vaan tuhnu-Kemppainen. Lajunen on tämän joukkueen sydän ja se pitäisi näkyä paremmin peluutuksessa.
 

Freya

Jäsen
Kanadaa ei sais päästä kertaakaan laukomaan, mut voi olla paljon toivottu kun pakit on mitä on.
 

palle

Jäsen
Säteri sai yhden kiinni.
 

-One-

Jäsen
Ei mennyt Säterin piikkiin tuo maali. Maskimies hyvin sijoittuneena ja sen verran lähellä maalivahtia, että Säteri joutui ottamaan askeleen vasempaan nähdäkseen kiekon. Parayko käytti tätä hyväkseen laukomalla kovan pommin oikean tolpan juureen.
 

Leon

Jäsen
Saukkonen sanoi, että katko. Yleensä se tarkoittaa jäähyä.
 

Wiljami

Jäsen
Heikki Silvennoisen äänellä "Me ollaan hävitty tää peli"

Tai eihän sitä tiiä jos vielä tuosta on kääntymässä mutta kyllähän tuossa aika isät v. pojat meininki on vaikka kanukeilla ei tosiaan ole edes mitään panosta matsissa. Tai ehkä tää on Suomen ovelaa taktikointia kun tappiolla sais USA:n vastaan ja sitten kuolemanpelissä kanukit tulis takki auki kun tänään kairaavat kipakat 1-8 lukemat.

Ja kah, Suomi jäähylle, mitenkähän pitkään saa jänskätellä tällä kertaa...
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös