Ti 16.2.2010 Jokerit-Blues

  • 10 366
  • 46

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tiistaina pelataan molempien joukkueiden kannalta äärimmäisen tärkeä ottelu. Tämän luulisi näkyvän jo otteluun valmistautumisessa. Jokerit löytyy taulukosta sijalta yhdeksän pisteitä 66. Blues on sijalla 12 tai jaetulla 11 sijalla ja pisteitä 62. Ottelussa siis panokset ovat isot. Kumpikin tarvitsee ja haluaa sen 3 pinnaa.

Jokerien otteluennakossa ketjumuutoksista puhutaan vain Battaglian siirrolla Lahden ja Ridan väliin ja Juutilaisen nousulla neloseen.

Otteluun valmistatuessa Jortsu voisi näyttää jätkille edellisen marraskuisen kohtaamisen koostetta http://www.ruutu.fi/video?vt=video&vid=51803 siitä voi jätkät ottaa mallia ja muistella kuinkas sitä tuolloin uhrauduttiinkaan. Oli muuten yksi tämän kauden hienoimmista otteluista!

Jokerien otteluennakko

Bluesin ja jatkoajan otteluennakkoa ei vielä ollut.
 

Ojamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Fedor, sääntö 17 §
Perhana, toivottavasti Battagliaa kokeiltaisiin ykkösessä, Pirneksen ketju on toiminut niin hyvin. Ei HPB-ketjukaan kovin huonosti ole kyllä pelannut yhteen. Mieluiten näkisin Battaglian laiturina, tuntuu menevän hukkaan kolmoskentän sentterinä, sen roolin olisi hoitanut Tähtinenkin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jokereiden otteluennakon perusteella Jokereiden hyökkäys näyttää siis tältä:

Bremberg - Pirnes - Hentunen
Lahti - Battaglia - Rita
Lind - Mäki - Ben Amor
Saarinen - Juutilainen - Vauhkonen

Ihan odotetut muutokset Nylanderin ollessa pelikiellossa ja Hauhtosen rannevammaisena sivussa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tämä on helvetin tärkeä ottelu. Vain ja ainoastaan kolme pistettä kelpaa, silloin saadaan vähän etumatkaa.

Jos on samanlainen ottelun alku Jokereilta mitä nyt parissa viime pelissä ollut, niin sitten pitää miettiä missä vika. Yksi kauden tärkeimmistä peleistä ja jos tähän otteluun tullaan jo valmiiksi paskat housussa (Koivisto, muista käyttää vaippoja - jos pelaat!) niin se ei lupaa hyvää. Nyt sitä asennetta ja tunnetta kehiin!
 

Jookoskookos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Colorado Avalanche, Joe Sakic #19
Kuten jo edellä on mainittu, todella tärkeä ottelu molempien joukkueiden kannalta. Mielenkiintoa herättää Bluesin ketjut, sillä Lammassaari tekee paluun n. 90% varmasti huomenna Jokereita vastaan. Mihin joutuu Spilar, minne laitetaan Lamppu, sen aika näyttää.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lahti - Battaglia - Rita

Todella mielenkiintoinen ketju. Kolme aika samanlaista pelaajaa joista jokaisella on hiukan erilaiset vahvuudet (Rita nopeus, Lahti kädet/maalin edusta ja Battaglian vääntövoima+puolustus), mutta perus ominaisuuksiltaan ovat lähes identtisiä.
Jos tämä kenttä saa kiekon sisään niin vaikeata on kulmissa ja maalin edessä näitä härkiä pysäyttää.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tähän otteluun täytyy nyt saada parempi startti mitä kahteen viimeisimpään peliin. Ekalla minuutilla vastustaja on päässyt tekemään maalin. Johtuukohan ihan keskittymisen puuttumisesta vai mistä. Mutta joka tapauksessa, se on ollut huonoa. Molemmille tärkeä, Jokerit sais voitolla vähän helpotusta, todella tuskaiseen viimeisimpiin peleihin. Nyt jos saatais se eka maali tehtyä. Ja yv myös kuntoon. Tästä kolme pinnaa, peli myös hyvänäköiseksi, ei tarvii olla niin hirveän huolissaan. Tärkee voitto Oulussa. Siitä varmaan joukkue sai sylin täydeltä itseluottamusta. Mutta siihen alkuun täytyy keskittyä huomenna.
 

mfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Narrit nousi Oulussa lähinnä uskomattoman tuurin ja Koiviston suurella avustuksella rinnalle ja ohi. Moni vedonlyöntifirma onkin reagoinu tähän liian rankasti.

Bluesin vierasvoitosta Veikkaus antaa 3.3 kertoimen, Betfair taas antaa jopa 3.76 joka on jo huikea ylikerroin.

Ennenkuin kuitenkaa alkaa rahojaan Bluesille työntää, odotellaan rauhassa kokoonpanot..

Kuitenki yksi asia on varma, Jokerit ei ole kertoimien arvoinen ennakkosuosikki.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Todella mielenkiintoinen ketju. Kolme aika samanlaista pelaajaa joista jokaisella on hiukan erilaiset vahvuudet (Rita nopeus, Lahti kädet/maalin edusta ja Battaglian vääntövoima+puolustus), mutta perus ominaisuuksiltaan ovat lähes identtisiä.
Jos tämä kenttä saa kiekon sisään niin vaikeata on kulmissa ja maalin edessä näitä härkiä pysäyttää.

Kuules, kun Laakso ja Heiskanen laittaa haalarit päälle, niin nuo ukot on kevyttä kauraa.

No, Bluesin on oikeasti voitettava tämä matsi. Ja kolmen pisteen voitolla siis.
Muu ei riitä.

Toivotaan Lampulle hyvää debyyttiä.

Hirveä on ero materiaaleissa. Ei millään lailla Jokereiden syy, mutta kyllähän siellä laatua on niin perkeleesti enemmän.

Sparta ja mitä niitä nyt on. Toivotaan voittoa, vaikka vähän hirvittääkin.
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viime blyyshin vierailu Areenassa päättyi 2-5 tappioon (oli muuten Jortsukauden eka voitto). Siitä käyntikerrasta on Jokerit mennyt rutkasti eteenpäin ja vierailija taas, sanoisinko alaspäin... Numerot saattavat olla jopa vielä rumemmat tänä iltana, varsinkin jos Koivisto on tervehtynyt ja pääsee tinttaamaan ne pari siniviivayvmaaliaan.

Kyllä luottamus Jokerien peliin vahvistuu peli peliltä, se 5. tai 6. sija on täysin realistinen.

Jolla sitä ylimääräistä on, luovuttakoon sen muille jaettavaksi ja juoskoon "ylisuurien" kertoimien perässä, jos se kerran on elämän kohokohta, mulle ne ovat pelin aikana koetut elämykset.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jos toisen kerran vajaan viikon sisään tule kotona kuokkaan paikallisvastustajalta (lasketaan nyt Blueskin sellaiseksi), niin jotain on enemmän kuin vähän pielessä. No, eipähän ole Nylander ainakaan sotkemassa peliä, joten voittoon on mahdollisuudet. Täytyy toivoa, että kaveri saadaan ajettua kunnolla sisään jengiin tauon aikana ja tulosta alkaa tulemaan muutenkin kuin idioottimaisuuksien muodossa.

Kyllähän tämä vaikuttaa matsilta, jossa Lintu ja Rita loistavat.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tiistaina pelataan molempien joukkueiden kannalta äärimmäisen tärkeä ottelu. Tämän luulisi näkyvän jo otteluun valmistautumisessa.
Ihan samaa mieltä täälläkin tästä! Silti vaan olen kyyninen, että juuri tästä johtuen nähdään vaisu ja varovainen peli. Lisäksi lähestyvä olympiatauko voi sotkea jo ajatuksia. Toki, jos joukkueiden pelaajat eivät sisäistä tämän pelin merkitystä, niin asiaa voi todellakin lievästi sanoen kritisoida. Mielelläni olen kyllä väärässä tässä asiassa, yleensä viime vuosina Jokerit ja Blues ovat esittäneet kohtuullisen hyvää kiekkoa.

Blues on saamarin sitkeä joukkue, joka ei välttämättä pelaa mitenkään hienosti, mutta yritteliäästi. Espoo ei olekaan enää niin ärsyttävä kuin keväällä 2008...
Jotenkin joukkue tuntuu vääntävän aina niitä yksittäisiä pisteitä ja vievän matseja jatkoajalle asti. Kolmen pisteen voittoja on tullut play off-paikan kannalta liian vähän, joten tänään on miltei legendaarinen pakkovoiton paikka. Matka tiukasta väännöstä voittoon asti on siis vielä aika pitkä nyky-Bluesille, noin karrikoidusta sanottuna.

Helppoa ei ole Jokereillakaan, voitto Kärpistä toi vähän helpotusta, mutta se on syytä unohtaa nyt. Alusta asti täytyy olla hereillä ja toivottavasti maalivahtipeli on nyt parempaa kuin viime viikon paikallisessa.

Joukkueiden parista viimeisestä keskinäisestä. Espoossa tammikuussa Jokerit menetti turhan pisteen Bluesille lopun lepsuilulla, mutta marraskuussa kotona oli tosiaan hieno taistelupeli (tv:n välityksellä nähtynä). Enemmän tätä jälkimmäistä tänään, kiitos.

Itse olenkin nyt menossa paikan päälle, kun sain työkuviot sumplittua ja faijakin oli lähdössä matsiin kerrankin. Kolmen pisteen kotivoittoa odottaessa.

Ja eikö tosiaan kukaan ole vielä kirjoittanut sanoja Lostedt ja Ben-Amor samaan virkkeeseen. Pelaako Patrik edes tänään?
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Bluesin vierasvoitosta Veikkaus antaa 3.3 kertoimen, Betfair taas antaa jopa 3.76 joka on jo huikea ylikerroin.
Pakko laitta Bluesille, sillä mun Jokerivedot eivät ole osuneet juuri koskaan. Juuri lauantaina laitoin reilun vuoden tauon jälkeen pitkävedot oikein kaksin lapuin Kärppien voiton kautta. Vedot kusi, mutta voitto tuli. Tänään on pakko jatkaa hyväksi havaitulla menetelmällä.

Juniori uhosi aamulla kotona, että Raju-Erkki saa turpaan. En tiedä mikä sitä risoo, mutta toivotaan toki että näin käy! Tunnetta peliin ja pisteet jää kotiin.
 

KeittoP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Boston Bruins
Blues tänään:

Maalissa
35 Iiro Tarkki
Varalla:
32 Mikko Tolvanen

1.kenttä:
18 Erkki Rajamäki ”A”
41 Stefan Öhman
17 Juuso Puustinen
5 Miika Huczkowski
47 Ville Lajunen ”A”

2.kenttä
14 Petri Lammassaari
85 Toni Kähkönen ”C”
12 Gabriel Spilar
8 Joonas Rönnberg
51 Dan Iliakis

3. kenttä
80 Jere Sallinen
57 Tomi Sallinen
75 Toni Mäkiaho
25 Branislav Mezei
6 Mikael Kurki

4.kenttä
40 Jaakko Ulhbäck
24 Jani Lajunen
10 Matti Uusivirta
 

Filosofem

Jäsen
Numerot saattavat olla jopa vielä rumemmat tänä iltana, varsinkin jos Koivisto on tervehtynyt ja pääsee tinttaamaan ne pari siniviivayvmaaliaan.

Ilmeisesti Koivisto ja Rullier ovat oikeasti ainakin hieman loukkaantuneina, mutta viimeisempien esitysten perusteella kummallakaan ei ole mitään asiaa kokoonpanoon. Mä toivon, että pakisto on samassa muodossa kuin Kärppiä vastaan.

En usko, että Battagliasta saadaan vieläkään puristettua täyttä potentiaalia esiin. Joku sanoikin hyvin, että Lahti-Battaglia-Rita koostuu kolmesta samanlaisesta pelaajatyypistä. Mahdollisuuksia on hyökkäyspäässä, mutta selkeän pelinrakentajan puute saattaa kostautua. Siinä vaiheessa kun Hauhtonen tulee takaisin (ja Nylander on kuitannut tyhmyytensä), niin Battaglialle löytyy mielekkäämpi rooli, joka ei ole keskushyökkääjä. Ei siinä, toivottavasti natsaa ja kolmen taidokkaista syötöistä elävän maalineduspelaajan troikasta syntyy todellinen superketju. :)

Blues on voitettava, mutta se ei tule olemaan helppoa. Areenalla on tänään luvassa helvetinmoinen taistelu. Se joukkue, joka alkaa löysätä vauhtiaan, häviää pelin. Kyseinen ratkaisu voi tapahtua ajassa 17.05 tai 58.59. Toki mikäli Jokerit noudattaa totuttua kaavaa, niin Jokereiden osalta taistelu alkaa vasta toisessa erässä parin maalin takaa-ajoasemasta.
 

mfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä luottamus Jokerien peliin vahvistuu peli peliltä, se 5. tai 6. sija on täysin realistinen.

Jolla sitä ylimääräistä on, luovuttakoon sen muille jaettavaksi ja juoskoon "ylisuurien" kertoimien perässä, jos se kerran on elämän kohokohta, mulle ne ovat pelin aikana koetut elämykset.

Jokainen joka katsoi Kärppä pelin maalit, voi rehellisesti sanoa, että meidän 5 maalista 3 oli puhdasta tuuria. Tietysti voitto aina nostattaa joukkueen sisällä fiiliksiä, mutta ihan noin luottavaisena en kyllä ole.

Koska tahdon, että Jokerit voittaa, pistän rahani Bluesille. Rahapeleissä kun et voi koskaan voittaa, sellaista tämä elämä on. Win-win tilalle :)
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Laakso ja Miettinen ovat siis vempassa (tai Laakso saattaa olla viltissäkin). Harmillista.

Mielenkiintoinen peli kyllä tulossa, kieltämättä. Tekisi vähän mieli jopa lähteä paikalle... Mites toi Hartwallin lipunmyynti, uskaltaako sinne lähteä liputta kyttäämään paikkoja?
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ja eikö tosiaan kukaan ole vielä kirjoittanut sanoja Lostedt ja Ben-Amor samaan virkkeeseen. Pelaako Patrik edes tänään?

Lostedt on polvileikkauksen takia loppukauden poissa.

Tästä olisi Bluesin kyllä tärkeää repiä pisteet kotiin, mutta pahaa pelkään että takkiin tulee. Spilarilta odotettavissa pirteää menoa tehoilla 0+0 ja Mezeille 3 jäähyä ja -2. Toivottavasti Lammassaari palaa sentään kehiin hyvässä vedossa, siinä on yksi toivo illan peliin.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Blues tänään:

2.kenttä
14 Petri Lammassaari
85 Toni Kähkönen ”C”
12 Gabriel Spilar

Jostain kummallisesta, ehkä pervostakin syystä odotan tältä ketjulta paljon. Joo, Kähy on laituri, Spilar ei ole tehnyt vielä maaliakaan ja Lampulla on eka matsi. Silti vaikuttaa mielenkiintoiselta, positiiviselta ja rohkealta ketjulta. Toivotaan, että homma toimii.

Hyvä ja rohkea veto kuitenkin kasata tällainen ketju.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jokainen joka katsoi Kärppä pelin maalit, voi rehellisesti sanoa, että meidän 5 maalista 3 oli puhdasta tuuria. Tietysti voitto aina nostattaa joukkueen sisällä fiiliksiä, mutta ihan noin luottavaisena en kyllä ole.

Näinhän se on, vaikka voitto on olla Kärpistä, niin ei se kerro mitään. Kärpät lahjoitti Koiviston johdolla Jokereille helpot pisteet. Siihen tarvittiin vain imurin käynnistäminen ja homma oli siinä.

Sen takia aika pelottavat fiilikset tämän ottelun suhteen. Kuuden pisteen ottelu ja meillä on kaksi aivan luokatonta peliintuloa ollut viime peleissä. Tänään samanlainen, niin voidaan ja alkaa miettimään ensi kauden kuvioita.

Tää peli pitää voittaa, mikäli halutaan pysyä edes hiukan turvallisilla vesillä.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoinen peli kyllä tulossa, kieltämättä. Tekisi vähän mieli jopa lähteä paikalle... Mites toi Hartwallin lipunmyynti, uskaltaako sinne lähteä liputta kyttäämään paikkoja?
Viime viikolla paikallinen oli loppuunmyyty, saa nähdä miten tänään. Uskaltaisin kuitenkin lähteä kokeilemaan, ehkä sellaiset 6 000 lippua on vielä jäljellä puoli tuntia ennen peliä. Mutta helpoimmalla saat, kun ostat lippu.fin nettisivuilta kännykkä- tai printtilipun. Selviät ilman jonotusta ja palvelumaksuja. Autolla mentäessä parkkihalli maksaa 6 euroa, mutta ilmaisia paikkoja löytyy vaikka Velodromilta, josta tosin on kilometrin kävely.

Harmi, etten pääse paikalle, kun en viitsi tuota 11 kk vanhaa muksua ottaa mukaan. Pelkäänpä kuitenkin, että pelin taso voi jäädä heikoksi. Toivottavasti niin ei käy. Jokereille jälleen kerran pakkovoitto, mikä voi ilmetä mailastapuristamisena yms., varsinkin jos tulosta ei ala tulla. Jokerit nähdäkseni on suosikki otteluun lähdettäessä, mutta ei niin selvästi, kuin kertoimet väittävät. Niinpä todennäköisyyslaskija heittäisi Bluesille pitkävedon.

Jännä nähdä, miten Battaglia pelaa ylemmissä kentissä. Kyseessä on kuitenkin 3-4 kenttien työmyyrä, eikä mikään mailataituri. Linkan puolestaan on ollut hyvä parissa viime ottelussa ja olihan se viimeinen maali Kärppiä vastaan juuri parasta Linkania. Hentunen vaan veti tyhjiin.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mites toi Hartwallin lipunmyynti, uskaltaako sinne lähteä liputta kyttäämään paikkoja?
Nyt jos lähdet jonottelemaan, niin et missaa ekaa erää. Areenan lipunmyynnin perinteet velvoittavat henkilökuntaa palvelemaan asiakkaita kaikessa rauhassa. Printtilippu on kätevin ja sen saa ilman toimitusmaksua, joka peritään mm. tuolla Areenalla lipunmyynnin ystävällisen hitaasta palvelusta.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit tänään:
1. kenttä: Lahti- Battaglia- Rita , Kauppinen- Brooks
2. kenttä: Bremberg- Pirnes- Hentunen, Kalteva- Eronen
3. kenttä: Lind- Mäki- Ben-Amor , Niemi- Mälkiä
4. kenttä: Saarinen. Juutilainen- Vauhkonen

Maalissa jatkaa Riksman!
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eronen pelasi sen verran hyvin Näätiä vastaan, että otti jälleen paikkansa pelaavasta kokoonpanosta. Koivisto jatkaa koomailujaan, niin Eronen kumartaa ja kiittää. Toivotaan että Erosen kehitys jatkuu tulevaisuudessa hyvänä ja saadaan hänestä kelpo ylivoimapakki.

Hyvä että Jortsulla on munaa laittaa Koivisto ja kumppanit katsomoon jos ei kiinnosta. En usko, että Aravirta olisi tehnyt tässä tilanteessa samoin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Pelko perseessä hallille mennään. Tästä käkeen niin ollaan kohta ulkona kympin sakista. Toisaalta voitolla taistellaan tosissaan jopa viitospaikasta.

Nyt jos koskaan tarvitaan unelma-alku, hirveä kiima päälle alussa ja 1-2 maalia vastustajan verkkoon ekan kympin aikana. Tällaista oli muutamissa joulukuun kotipeleissä juuri Jortsun tulon jälkeen. Jos Bremberg on iskussa, Jokerit voittaa. Jos taas ykkösen peli yskii niin tulee nihkeä ilta.

Juuson huippupeliä tarvitaan, eikä ainakaan varsinaisella peliajalla saa hävitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös