Ti 15.10.2013 TPS-Kärpät

  • 26 785
  • 100

hepu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kokoonpanoista sen verran että mun mielestä ihan hyvä ratkaisu kattoa miten tuo Sointu tuolla Koskirannan ja Sextonin vierellä suorittaa. Potentiaalia on. Tulosta on kuitenkin tultava ennemmin tai myöhemmin mikäli ketjut tällaisina pysyvät. Vittasmäen penkittämisestä plussaa, ei V-M vaan ole päässyt lähellekkään liigatasoa tällä kaudella. Viime pelien perusteella Palmrothkin saattaa paikan jos toisenkin siunata oululaisille koomailullaan. Miettistä ilmeisesti vain vähän herätellään (?) eikä pelaa tänään.

Rehellinen tässä on oltava, en odota tepsille pistettäkään tämän päivän matsista. Sen verran vakuuttava Kärpät on ollut + Aaltonen joka pelaa ihan väärässä sarjassa. Mun mielestä tänään olisi hyvin tärkeää pelata ehjä 60 minuuttia ja saada hyvä peli aikaiseksi. Voitolla ei mun papereissa niin väliä. Jääkiekko on onneksi yllätyksellinen peli ja mitä vaan voin tapahtua. Tulosveikkaus 1-4, Aaltonen tekee kaksi pistettä. Nyt sormet ja varpaat ristiin että olen väärässä.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Uleåborgir: tuo Kukkosen jalkalukko alkaa muuten oikeasti muodostua joka pelissä toistuvaksi tavaksi. Kyllä siellä tänäänkin taas joku reppana on ihmeissään että miten tästä päästään irti Lassen naureskellessa vieressä :D. Lauantaina tuon kovan kohtalon koki Ruutu , 10 minuutin arvoisesti. Toivottavasti Turussa on kylmähermoisempia kavereita jos jalat jostain kumman syystä sotkeutuu kapteeni Kukkosen kanssa yhteen.

Hshht! Ei saa kertoa muille, että mysteeripaitsioiden taustalla on puukätinen, hidas, yliarvostettu ja lahjaton jämäpakki.
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eiköhän murskavoitto Jokereista ole tehnyt joukkueesta yhtä kylläisiä kuin faneistakin. Famulare nollaa helposti jonkun takki auki surffailevan Aaltosen ja muut ovatkin enemmän tai vähemmän turisteja.

Nyt kun Palmrothkin on pelannut viimeiset 30 minsaa hyvää jääkiekkoa, niin heikkoa lenkkiä Tepsiltä on vaikea löytää. Uskon, että Virtala tekee tänään kauden toisen oikean ratkaisun hyökkäyspäässä ja pisteet jäävät hänen johdollaan Turkuun.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Niinhän se menee, että Kärpät tekee sen neljä maalia suht kivutta. Kysymys kuuluu, että saako TPS mitään aikaan toisessa päässä ja saahan se. Tässä tuijotan erityisesti kakkosketjun suuntaan. Hetken masennuksissa ollut Pare oli jo silminnähden kiimoissaan viimeisistä onnistumisista Luceniuksen ja Willsien kanssa.

Joskus sen saatanan Seikolankin valo on sytyttävä edes hetkeksi ja sen myötä tuo helvetin nolla lähtee maalisarakkeesta hetkenä minä hyvänsä. Jo taskulaskinkin sen kertoo, että tuo henkilökohtainen "miracle on ice" on joka matsissa lähempänä. Jos Paukkunenkin teki aikonaan sen kaksi maalia kauteen, niin kyllä Seikolakin noilla peliajoilla joskus osuu. Tapahtukoot se tänään.

Dirlandaa lähtee soimaan lukemissa 7-4. Keu keu.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
WTF? Aika alhaiset odotukset ovat olleet sinulla.
Itse kyllä näen TPS:n selkeästi vahvistuneen ja osuvan sijojen 8-10 paikkeille runkosarjassa ilman ylisuorittamistakin.

Rehellisesti sanottuna en ole hirveästi TPSää seurannut ja peilaankin arvioni puhtaasti omaan arvaukseeni kesällä. Ja tottakai ottelupäivän kunniaksi maustoin tätä tilkalla provoa. Täytyy myöntää, että ei TPS sentään aivan Jokereilta näytä.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tästä pelistä on vaikea odottaa pisteitä. Kaksi edellistä peliä heikkoja Bluesia ja HIFK : ta vastaan näyttivät että joukkueena puolustaminen on kehnoa ja kun siellä on kaksi pakkiparia hädintuskin liiga tasoisia ukkoja, niin vaikeaa tulee. Mutta jos Willsie ammattimiehen auktoriteetilla saa kaikki tulemaan myös alas nopeammin ja taistelemaan, niin Norren avittamalla laatupelillä voi irrota pojoja.
 
Suosikkijoukkue
#71, Excel-tilastot
Late osaa hommat ja lauantain etelän vetelien alistus on unohdettu joukkueen sisällä. Nöyrällä pelillä lähetään vieraskaukaloon. Kärppien ylivoima on kuitenkin niin jäätävän tehokasta juuri nyt, että jo se yksistään ratkaisee pelin.

1-4 tai 2-5 päättyy, kärppien maaleista 3 syntyy YV:llä. Kepu tekee maalin, se on varmaa.

Ainoastaa mikä pelottaa on se, että Suikkanen on aika kettu ja voi keksiä sen jonkin millä TPS saa rikottua kärppien pelin. Sillä mahiksella nihkeä tasuri. Taktinen etu Turgulaisille, aivan kuten edellisessä Kärpät-TPS pelissä nähtiin.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Olisi iso positiivinen yllätys jos TPS:n pistepussi karttuu tänä iltana. Kärppien ylivoimaa seurasin lauantaina ja mikäli kotijoukkue tänään jatkaa tyhmien jäähyjen ottamista niin verkko heiluu tiuhaan Norrenan selän takana. Jos nuo jäähyt pystytään välttämään ja muutama yksilö puolustuksesta nostaa tasoaan niin tasainen peli voidaan nähdä..
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eipä kauheasti ole uskoa pisteisiin tämän illan osalta, mutta toisaalta niinhän se melkein aina on mennyt että kun Jatkoajan otteluketjussa on voittaja päätetty etukäteen niin yllätys on tullut, sitä täytyy toivoa.

Toivon edes että Tepsin peli pysyisi jotenkuten kasassa sen 60min ja peli olisi jännittävä loppuun asti. Mikään ei vituta enempää kuin innolla kun odotat matsia niin se on ohi ennen puolta väliä.

Tepsiltä seurannassa erityisesti Sointu ja Seikola. Kaksi alkukauden ehdottomasti suurinta floppia, joiden pitäisi pikkuhiljaa alkaa jotain esittää tai saisivat viettää katsomossa puolestani pitkän tovin. Erityisesti Seikola. Ihmetyttää että Palle on ollut TPS-fanien hampaissa, vaikka Seikola on ollut vähintään yhtä lapanen ja tienaa varmaan viisinkertaista liksaa.

Seurannassa myös viime matsissa pirteästi pelannut Tepsin kakkosketju, sekä Kärppien kakkonen, joka saattaa olla yksi vuosikausiin kovimmista ketjuista liigassa.

Toivotaan ihmettä, mutta pieni pelko on perseessä että tänään tulee koko kauden kovin selkäsauna.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Kliininen esitys Kärpiltä. Tylsää kuin mikä ja erittäin tehokasta. Onnittelut ansaituista pisteistä. Silti pakko todeta, ettei tuo mitään viihdyttävää ollut.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viihdearvoltaan melko vaatimaton peli. Kärpät puolusti erittäin hyvin, eikä päästäntyt Tepsiä juurikaan maalipaikoille. Mielestäni TPS pelasi kuitenkin ihan mukiinmenevästi, mutta Kärppien puolustus sekä Rynnäs oli tällä kertaa liikaa.

Willsieltä ihan turha turhautuminen pelin loppuun, ja Suikkanenkin ajettiin ulos. Toivottavasti Willsie ei saa pelikieltoa tuosta tempustaan.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kliininen esitys Kärpiltä. Tylsää kuin mikä ja erittäin tehokasta. Onnittelut ansaituista pisteistä. Silti pakko todeta, ettei tuo mitään viihdyttävää ollut.
Ei todellakaan ollut mikään viihdyttävä ottelu, ellei viimeisen minuutin itkupotkuja lasketa.

Tylsää, kliinistä ja siinäpä se. Voittavan joukkueen merkki, jos Vallin, Eminger, Niemelä ja Junttila näyttävät tehneensä osansa tekstiteeveescouttien papereissa.

Tylsä ottelu, vielä kerran.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kliininen esitys Kärpiltä. Tylsää kuin mikä ja erittäin tehokasta. Onnittelut ansaituista pisteistä. Silti pakko todeta, ettei tuo mitään viihdyttävää ollut.

Kiitokset. Aika tyypillinen rankan viikon avaava vieraspeli Kärpiltä. Eka erässä tarvittavat sisään ja pari seuraavaa erää meni tarkkaillessa, hieman himmaillen ja tarkkaa peliä pelatessa. Jälleen juuri sitä kiekkoa mitä Nokka-Jalosen aikana pelattiin. Silloin se alkoi neljännellä kaudella jo tuskastuttaa itseäkin, mutta näin viiden vuoden paskajakson jälkeen nämäkin pisteet ilahduttavat erittäin paljon. Kuudes perättäinen kolmen pisteen voitto, kyllä se vaan maistuu. Ja Tepsi oli kuitenkin kova vastus, eikä nämä lähellekään kauden helpoimmat pisteet olleet.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
^^Ei vieraiden tarvitse viihdyttää. Tosiaan suht suvereeni esitys Kärpiltä. Tepsillä ei mitään jakoa, vaikka ei esittänyt läheskään kauden huonointa peliään.

Saas nähdä meneekö Willsien kiehahdus korkeimpaan oikeuteen. Täysin tahallinen vitutuksessa kuuppaan taklaus, eikä mitään varaa toiseen tulkintaan. Hyvä että vituttaa, mutta joku raja.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olipas heikkotasoinen peli kertakaikkiaan.

Kärpät teki vain ja ainoastaan sen mitä piti, muuta ei ollut tarviskaan kun TPS oli ihan umpisurkea. Ei joutunut Rynnäs edes koville.
Rutiinipisteet voisi joku sanoa. Torstaina todennäköisesti Porissa "hitusen" jämäkämpää esitystä jo kaivataan.

Viuhkolalta erittäin hyvä peli, ja vaikka Rynnäs ei tosiaan koville joutunut niin nolla on aina nolla. Myös Pyörälältä kelpo esitys.
Kärppien pakit suhteellisen kuutamolla avauksien kanssa, ei oikein lapaan napsunut.
Huml-Maxwell-Aaltonen ei oikein saanut mitään aikaan, vaikka nyt Humlikin 1+1 tilastoihin sai niin silti aika mitäänsanomatonta menoa.

Willsieltä kyllä typerääkin typerämpi veto, poikkaria päähän hyökkäysalueella ihan tahallisesti. Ja Suikkanen vielä perään, miksi tuosta tilanteesta piti mussuttaa edes? Vitutti kun omat pelasivat päin sitä itteään?

Willsie joutaisi saada yhden matsin pelikiellon tuosta tahallisesta törttöilystään.

HK-Areenan yleisö saanut oppia Ilmalasta, vai mistä idea sitä roipetta lopussa jäälle nakella?

Valkoiset Valaat!
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Perustylsää peliä. Tepsiä vastaan usein on. En oikein tiedä mistä johtuu. Lopussa Willsiellä napsahti päässä ja yritti vitutuksessaan saada Pokan päätä kyynärpäällä irti. Toivottavasti saa tuosta kunnolla penalttia. Aivan vitun mätäjätkä kyllä. Tuolla vikalla tempulla ei mitään tekemistä lätkän kanssa.

TPS:llä oli tämä Pare kyllä vaarallisen hyvän oloinen. Joku Suominen tai vastaava koomaili kiekon menetyksillä ja tappoi niitä Tepsin hyviä paineita hyökkäyspäässä. Kärpistä Tissi oli ihan helvetin hyvä. Kyllä siinä puolustuksen kelpaa. Minusta tuntui, että Mäenalasesta olisi ollut enemmän hyötyä kuin Junttilasta.

Homma meni kaiken kaikkiaan suunnitellusti ja mahatifo on jälleen nähty. Kuudes perättäinen voitto varsinaisella peliajalla.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sehän meni just niinku pitikin. Tällä kertaa nojattiin enemmän Rynnäkseen ja puolustuspeliin, kuin maalintekoon. Voittava joukkue kairaa pisteitä pelsitä toiseen. Tyyli voi toki vaihdella, mutta eihän tässä tyylipisteitä jaellakaan. On tässä kuitenkin näytetty, että tarvittaessa maalintekokin sujuu tehokkaasti. Ei ollut turhaan luottoa omiin. Onhan tästä hieno jatkaa mestarin kotiluolaan yrittämään heidän kotitaikansa murtamista. Rynnäkselle hiukan jännempi paikka varmasti siellä. Kiitos Kärpät!
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kliininen esitys Kärpiltä. Tylsää kuin mikä ja erittäin tehokasta. Onnittelut ansaituista pisteistä. Silti pakko todeta, ettei tuo mitään viihdyttävää ollut.

Kiitos onnitteluista. Kärpät on palannut mestaruusvuosien tyyliin. Kahden maaliin johtoa puolustetaan ja viisikko pysyy hyvin kasassa. Jos TPS olisi onnistunut maalinteossa, olisi peli saanut viihdyttävämmän sävyn. Kärpät oli tänään niinkuin sanoit kliininen ja teki juuri sen verran, kun täytyi. Erinomaista Kärpät!

Ikävän näköistä oli, kun Wilsien hermot pettivät ottelun lopussa. Suoraan veti Pokkaa päähän kasetin pettäessä. Ei voi ainakaan sanoa, että oli vahinko. Muutaman pelin pelikielto on paikallaan. Suikkanenkin jatkaa jo tutuksi tulleella lapsellisella itkulinjalla. Siinä on pelaajien kunniottaminen kaukana, kun kehtaa märistä noin voimakkaasti tuomareille oman pelaajan täydellisestä aivopierusta. Kyllä vuodet on vienyt hohdon tästä kultasormesta. Toivottavasti ei valmenna koskaan Oulussa, sillä sen verran ärsyttävä itkupilli on kyseessä.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ja Suikkanen vielä perään, miksi tuosta tilanteesta piti mussuttaa edes? Vitutti kun omat pelasivat päin sitä itteään?

Väärin. Johtuisiko kenties ihan siitä, että tappio vituttaa? Minuakin vitutti.

Saa sanoa säälittäväksi itkemiseksi, mutta meikäläinen ainakin katsoo mieluummin tätä kuin esimerkiksi jotain kiva-Harri Rindelliä tai Virran Pekkaa.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Monen vuoden sekoilukiekon jälkeen oppii nauttimaan sellaisistakin jääkiekon hienouksista kuin älykkäästä ohjauspelistä ja muutenkin tarkasta puolustuspelistä. Kärpät on älykäs jengi täynnä älykkäitä pelaajia, jotka reagoivat tilanteisiin nopeasti ja juuri oikealla tavalla.

Kauden ensimmäisiä pelejä vitutti katsoa, vaikka Kärpät voitti. Niissä Kärpät oli kusessa eikä olisi ansainnut voittojaan, mutta nyt kaikki menee flown mukaan. TPS:llä ei suoraan sanottuna ollut juuri mitään palaa ottelussa.

Jos vastustajan joukkueen kannattaja meinaa nukahtaa, minullakin silmä lepäsi, tosin ihan muista syistä.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
TPS:llä ei suoraan sanottuna ollut juuri mitään palaa ottelussa.

No aika lujasti sanottu, Kärpät nyt sai käytännössä ilmaisen maalin Seikolan purusta, vastaavasti TPS:llä tolppa ja ylärima.

En kiistä etteikö Kärpät olisi pelannut viisasta peliä ja pitänyt varsinkin keskustan kurissa, paikoilla TPS ei juhlinut. Mutta ei niitä hirveästi Kärpilläkään ollut.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Väärin. Johtuisiko kenties ihan siitä, että tappio vituttaa? Minuakin vitutti.

Saa sanoa säälittäväksi itkemiseksi, mutta meikäläinen ainakin katsoo mieluummin tätä kuin esimerkiksi jotain kiva-Harri Rindelliä tai Virran Pekkaa.

Koskeeko sama myös yleisöä, kun rojua lensi jäälle?
"Hyvä, että tunteet näytetään ja tappio ottaa päähän"
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Onnea Kärpille. Viihdyttävää kiekkoa tuo ei ollut, mutta vitunkaan väliä kun koitetaan turvata johtoa. Molemmat kärppien maalit vituttaa, etenkin tuo ensimmäinen. Laiskaa paskaa maalin edessä. Toisessa maalissa Willsien jäähy oli käsittämätön ja Seikola -ah - ei tarvitse muuta sanoa. Siinä alivoimalla kentällä pakkipari Friman-Palmroth. Käsi ylös kaikki joita yllätti että omissa soi.

Oli meillä pari tolppavetoa, jotka olisivat vaikuttaneet varmasti pelin suuntaan paljon. Etenkin se Sextonin ylärima, joka tuli 0-1 tilanteessa. Tolppa sisään, tolppa ulos. Tuomarit olivat tänään huonoja, ymmärrän että Kaitsu sekosi.

Tsempparipytty Willsielle.

Kukkonen näyttää siltä että on muutama kiekko blokattu joskus naamalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös