Ti 14.2.2012 KalPa-Kärpät

  • 9 997
  • 27

marston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ihmetellä täytyy miten Kärpät on vasta sijalla 6 vai onnistuuko joukkue aina vain KalPaa vastaan? Erittäin hyvin Kärpät piti KalPan kurissa ja nuhteessa 2 ja puoli erää. Tosin ei Kärpätkään hyökkäyssuuntaan mitenkään huippu ollut mutta ei tosin tarvinnutkaan. Ilman toisen erän uunoiluja peli olisi ollut varmasti tasainen ja pistejako olisi voinut olla aika lähellä.

Nyt alkaa ihan tosissaan huolestuttamaan tuo KalPan maalivahtitilanne. Pitkään olen uskotellut että torjuntavastuun jakautuessa Koskinen saisi hieman levätä, harjoitella hyvin ja ennen kaikkea hoitaa päänsä kuntoon. Mutta mitään merkkejä tästä ei kyllä ole näkyvissä, päin vastoin. Kaverin henkinen tila on tällä hetkellä täysin päin vastainen verrattuna Ahoseen. Pää on suunnilleen 6-vuotiaan tasolla. Vati menee nurin todella helposti, jos se edes pystyssä on enää ollutkaan. Tuokkolahan ei vaihtanut Koskista heti imaisun jälkeen vaan vasta muutaman minuutin päästä. Varmaan halusi katsoa pystyykö tällä kertaa kasaamaan itsensä selkeän virheen jälkeen. Kilometrin päähän näki kaikista eleistä ettei tosiaankaan pystynyt, ja onneksi Tuokkola sitten teki sen vaihdon. Toivonen näytti tsemppaamisen mallia ja taistelutahtoa eikä sitä tuhonnut edes se Koistisen tarjoilu. Koskisen turhautuminen ryyditettynä sillä Koistisen perseilyllä tarttui hetkeksi koko joukkueeseen, joka sitten näkyi hölmöinä jäähyinä. Toivosen gamesaver alivoimalla, ja sen tappaminen piti KalPan vielä pelissä ja sen jälkeenhän päästiin vielä jollain lailla takaisin peliin mukaan.

Eli oma mielipiteeni on että Toivosta vaan nyt säännöllisesti aloittamaan ns. ykkösvahtina kaikkine puutteineenkin, koska tuo Koskisen "depressio" tai mikä onkaan saastuttaa pian lopullisesti muunkin joukkueen.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihmetellä täytyy miten Kärpät on vasta sijalla 6 vai onnistuuko joukkue aina vain KalPaa vastaan?

Vähän se niinku noin menee. Pisteet KalPalta 11-1, pisteet Kerholle 1-11. TPS on toinen joukkue, joka on tällä kaudella passannut Kärpille. Aika paljon on pisteitä menetetty häntäpään jengeille. Jollain tapaa joukkue ei pysty säilyttämään tasoaan pelistä toiseen, ei edes pelien sisällä. Tuossa lienee se suurin ero kärkijoukkueisiin. Tietynlainen agressiivinen karvauspeli ja paineen laittaminen Kärppien pakeille on ollut tällä kaudella myrkkyä joukkueelle. Toisaalta taas KalPa. joka pyrkii aina pelaamaan sitä omaa peliään, on sopinut vastustajana meille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös