Ti 14.1.03 Jokerit - HIFK

  • 81 639
  • 563

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Viestin lähetti Senior

TRuudulle kävi todennäköisesti todella pahasti. Sen täytyi sattua! En haluaisi syyttää niskalaukaukseen asti Sihvosta, tosin ei mies taklauksesta saa myöskään puhtaita papereita. Täytyy katsoa vielä illan urheiluvälähdykset, ennenkuin saunan taakse viedään. Sihvonen saattoi aiheuttaa paljon isomman vahingon, kun arvaakaan. Saatanan Sihvonen, TVnkin mukaan polvi koukussa ja ojennettuna TRuutua kohti. Ruudun kohdalla nyt näyttää siltä, että kausi ja kotikisat goobye.

SportFM:llä sanottiin juuri, että kipua polvilumpiossa ja reidessä. Reidessä on kuulemma turvotusta, ja oli Ruutu menettämässä tajuntaansa, joten on kyllä sattunut aivan HELVETISTI. Eiköhän tämä kausi ole tässä Rudin osalta, toivottavasti ei mene ensikausikin.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti jst
Mitä nyt itse peliä katsoin, mielestäni tuossa ei tuomarivirhettä tapahtunut, vaikkakin kuuluttaja kuulutti syyn hieman pieleen. Pelaaja kuitenkin lähti vaihtoaitiosta suhteellisen aikaisin.

Säännön 411b) mukaan:
"Kun maalivahti poistuu maalialueeltaan ja etenee pelaajapenkkiään kohti toiseen pelaajaan vaihtamista varten ja vaihto suoritetaan liian aikaisin, erotuomari katkaisee pelin, kun rikkonut joukkue saa kiekon hallintaansa. Maalivahdin liian aikaisesta vaihdosta ei tuomita aikarangaistusta, mutta pelikatkoa seuraava aloitus suoritetaan kentän keskipisteestä. Erotuomarin on pyydettävä kuuluttajaa tekemään seuraava kuulutus: 'Pelikatkon syynä on pelaajan liian aikainen lähteminen pelaajapenkiltä'"

No okei vaadin väärää kuulutusta, mutta se hauskuus kuitenkin oli, että maalivahti lähti liian aikaisin. Maalivahtihan voi lähteä milloin häntä huvittaa vaihtoon. Tosin jos Stathos olisi lähtenyt myöhemmin ja kenttäpelaaja olisi kirmannut jo narripäädyssä olisi ehkä ollut jo liikaa pelaajia kentällä.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Harvinaisen törkeä polvitaklaus Sihvoselta. Toivottavasti Ruutu pystyy pelaamaan vielä keväällä, sen verran loistava pelaaja on kyseessä. JOS loppukausi jää väliin, voi se haitata ensi syksyn suunnitelmia.

Teko olisi ehdottomasti pitänyt kuitata, ja pirun kovaa. Ikävä että IFK:n nykytyyliin se ei ilmeisesti kuulu...
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Valitteluni!!

Harmi juttu että Ruutu ja muutama muu loukkaantu. Mutta eipä taida järki paljon pakottaa sillon kun vitutus on suurimmillaan.
Mikä on sinänsä ihan ymmärrettävää.
Mutta jos te (lue hifk-fanit) haluatte erottua joukosta eduksenne niin ei pitäs noita "tappo" tuomioita paljon jaella. Ja ei siitä oo pitkä aika kun hifk:n riveissä rusettiluisteli eräs vanhempi Ruutu jonka hyppytaklaukset oli legendoja mutta TÄYSIN sääntöjen vastaisia. Eipä tainnu sillon olla teillä näin paljon purnaamista.

Ite veikkaan että Sihvonen käy pyytämässä Tuomolta anteeksi temppuaan ja toivottaa pikaista paranemista. Ei siellä kovin moni tahallaan toisia vahingoita. Tai jos vahingoittaa niin silloin jätkä vaan käräjille.

Mutta kuka vielä väittää että sm-liiga on tylsää?
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Käsittämättömän törkeä taklaus. Sihvonen voi miettiä kaksi kertaa mitä meni tekemään ja kenelle.

Vanha kunnon Ifk olisi pistänyt turpaan Jokereita (Sihvosta etunenässä) oikein kunnolla, mutta ilmeisesti teatterijohtajan ryhmästä ei siihen ole. Hankkikaa vaikka Nielikäinen mukaan, niin oikeus voittaa.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Pikkusen ohi aiheen

Otin videoleikkeen TV-kortilla Tuomon taklauksesta ja sitä avi tiedostaa pitäs leikata lyhyemmäksi. Kaiketi joku osaa neuvoa? Sais sen laitettua nettiin. Kiitos!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Erittäin ikävä asia tapahtui eli Tuomo Ruudun ilmeisen vakava loukkaantuminen väärän taklauksen seurauksena. Sihvosen tekoa ei voi puolustella millään. Silti en henkilökohtaisesti usko siihen, että teko olisi ollut tahallinen. Silloin Sihvosen olisi pitänyt jahdata Ruutua. Sellaista Sihvonen ei tehnyt. Mutta jokainen pelaaja on vastuussa taklauksistaan. Aion katsoa taklauksen uudelleen.

Muut taklaukset olivat mielestäni ihan ok. Pärssisen valitettava aivotärähdys ja Vopatin valitettava loukkaantuminen olivat nähdäkseni pelitilanteita.

Toivon todella, että Tuomo Ruutu saadaa boxiin mahdollisimman pian.

Olisi myös hyvä kysyä, miksi Favorin sekoitti koko pelin väärin tuomituilla jäähyillään. Yhdessä vaiheessa näytti siltä, että tuomioita suunnilleen arvotaan hatusta.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ai ai.... Lopputulos kuulosti ikävältä. Ruudulle tuli pitkä paussi. Hyvä mies meni HIFKiltä mutta tuskin Sihvonen mitään valitsi sopivaa uhria. Eipäs hei ruveta kuitenkaan mitään Summasta haukkumaan; tuskin Summanen tämän takana on ja selostuksessa Summanen on todella pahoillaan. HIFK:in valmentaja aloittaa heti valittamaan; "Kyllä väärä mies valittiin maajoukkuevalmentajaksi". Hmm.... Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavaa kohtaamista. Noutaja iskee Helsingin jäähallilla tai sit ei....Tai toivottavasti HIFK on viisas ja ei alota tästä suurempaa juttua mitä se on jo. Kunnon rangaistus Sihvoselle vaan, vaikkei sillä sitä HIFK menetystä korvata mutta mitäs sille nyt sitte voi. Mun puolesta pihalle koko jätkä liigasta :/.
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Erittäin lupaavan nuoren pelaajan ura saattoi loppua tänään Toni Sihvosen äärimmäisen typeryyden takia. Vastavetona täällä halutaan tekijä ja pari muutakin vastustajan pelaajaa teloa ulos kaukalosta. Ymmärrettävää, mutta ei yhtään älykkäämpää kuin mitä Sihvonen teki. Haluammeko olla yhtä juntteja kuin Summanen ja Sihvonen?
Telominen on typerää, kouluttaminen kuuluu peliin. Nyrkki otsaan, nimi lehteen. Valitettavasti tuota peliä ei Suomessa pelata.

Ämmäkiekkoa. Urpokiekkoa.

Raato on ennenkin käskyttänyt pelaajia vastustajan kimppuun ja sama meno näköjään jatkuu. On se hienoa, että kyseinen pelle on seuraava Leijona-koutsi.
rami
 

Zeke

Jäsen
HUH HUH

Olipas ilkeen näkönen tapaus, toivottavasti nyt vaan Ruutu paranee kunnolla.

Joissakin maissa ja palloilusarjoissa, joissa pelataan peliä nimeltä JÄÄKIEKKO, usein tällaisissa tapauksissa seurauksena on meille suomalaisen kaukalokahvauksen/huitomisen ystäville täysin tuntematon tapahtuma eli JOUKKOTAPPELU. Ja siitäkös ne onnelliset kunnon JÄÄKIEKKO-matsia katsomaan päässeet ja lipustaan MAKSANEET katsoja tykkäävät ja tulevat jopa ensi viikolla uudestaan, kun "viimeksikin oli viihdyttävää meininkiä" (enkä siis tarkoita viihdyttävällä meiningillä polvitaklauksia)...

Näin meillä Suomessa "maailman toiseksi parhaassa liigassa". Pelaajat vaan seisoskelivat tumput suorina tuskaisen Ruudun ympärillä Sihvonen muiden mukana, ja varmaan ihmettelivät että "Saattuuks ??"...

V*ttu mihin tää homma on menny, kun ei edes HIFK-Jokerit -matsissa tollasen tapauksen jälkeen tapahdu YHTÄÄN MITÄÄN !!!!

Ei jumalauta...........
 
Viimeksi muokattu:

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Viestin lähetti cobol

Olisi myös hyvä kysyä, miksi Favorin sekoitti koko pelin väärin tuomituilla jäähyillään. Yhdessä vaiheessa näytti siltä, että tuomioita suunnilleen arvotaan hatusta.

No olipa yllätys että "mopo karkas käsistä" kun Favorin oli tuomarina. Minä oon muutaman jokereitten pelin käyny kattomassa ja aina se saatanan pelle on ollu tuomarina ja aina se on ollu ihan perseestä.
Favorinista ei voi kukaan jääkiekon ystävä tykätä. No näitä "sokeitahiiriä" on kyllä liigassa jäällä yksi liian vähän.
 

mox

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
IFK

Todella surkea IFK, ykkönen oli hyvä muuten surkeaa.

En usko, että jokerit enää tällä kaudella häviää paikallisvastustajalleen.

Sihvosen taklaus oli ruma ja siitä sanktiot se on ok,
ei kuulu lätkään mutta ei varmasti ollut tahallinen.
Toivottavasti Ruutu toipuu pelikuntoon nopeasti.

Muut pelin tapahtumat olivatkin sitten sitä itseään
Jokerit vei ja kissat vikisi.
Vastaavia taklauksia on IFK esittänyt
Esim: Pikkaraisen ja Vihkon toimesta useasti aiemmin,
en siis ymmärrä miksi niistä nyt valitetaan kun
niille aikaisemmin on suu vaahdossa huudettu ja
kehuttu sen olevan juuri sitä perus IFK:ta.

Juuri tuommoinen valittaminen ja kosto menttaliteetin luominen
tekee teistä epäuskottavia.
Kun kumminkaan mitään ei tapahdu,
te taistelette pääsystä pudotuspeleihin ja se siitä.

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

Hyvää illan jatkoa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
En nähnyt peliä joten en voi kommentoida muita pelitapahtumia. Taklauksen kuitenkin näin ja se oli todella törkeä polvitaklaus. Jäi harmittamaan ettei Z käynyt kuittaamassa saman tien Sihvoselle kun kerran siinä vieressä oli heti tilanteen jälkeen.Toivon mukaan Ruutu selviää reisi- ja polvivammastaan pelkällä säikähdyksellä. En kuitenkaan toivo että joku seuraavassa Jokeri-matsissa käy telomassa Peltosta tai Lehtosta. Eihän heillä ollut osaa eikä arpaa tapahtuneeseen. Sihvoselle olisi pitänyt saada annettua saman tien kuitti. Seuraavassa ottelussa sitä tuskin tulee.

Hifk on tällä hetkellä hyvin sairas joukkue. Parantamisen voisi aloittaa ihan ylimmästä johdosta(Tuohimaa ja kump.helvettiin). Joukkue on koottu päin vittua ulkomaalaisten osalta. Viimeisin hankinta Mrazek täysi vitsi.Mitä ihmettä mies edes tekee jengissä?????
Ifkin perusilme on ollut koko kauden ajan ihan sama,muutamia valonpilkahduksia lukuunottamatta(Ärrä-Cup ja muutamat liigapelit), välillä kun peli kulkee se pistää vähän jopa toivomaan jotain suurta kevättä silmällä pitäen. Mutta täyttä paskaa se on!
On tietysti mukava välillä leijua, mutta paluu arkeen on aina edessä!
Jos Hifkin budjetilla ei pystytä rakentamaan parempaa jengiä, niin kenenköhän olisi syytä katsoa peiliin. Vai mitä mieltä olet Animal?
Nää on näitä samoja asioita joista itketään, mutta kertookohan se kenties jostain??
Joku jo aiemmin sanoi että hameet korville HIFK!!!!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Pikkusen ohi aiheen

Viestin lähetti seisnauraa
Otin videoleikkeen TV-kortilla Tuomon taklauksesta ja sitä avi tiedostaa pitäs leikata lyhyemmäksi. Kaiketi joku osaa neuvoa? Sais sen laitettua nettiin. Kiitos!

VirtualDub-niminen ohjelma hoitaa homman.

http://www.virtualdub.org/
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti cobol
Erittäin ikävä asia tapahtui eli Tuomo Ruudun ilmeisen vakava loukkaantuminen väärän taklauksen seurauksena. Sihvosen tekoa ei voi puolustella millään. Silti en henkilökohtaisesti usko siihen, että teko olisi ollut tahallinen. Silloin Sihvosen olisi pitänyt jahdata Ruutua. Sellaista Sihvonen ei tehnyt. Mutta jokainen pelaaja on vastuussa taklauksistaan. Aion katsoa taklauksen uudelleen.

Muut taklaukset olivat mielestäni ihan ok. Pärssisen valitettava aivotärähdys ja Vopatin valitettava loukkaantuminen olivat nähdäkseni pelitilanteita.

Toivon todella, että Tuomo Ruutu saadaa boxiin mahdollisimman pian.

Olisi myös hyvä kysyä, miksi Favorin sekoitti koko pelin väärin tuomituilla jäähyillään. Yhdessä vaiheessa näytti siltä, että tuomioita suunnilleen arvotaan hatusta.

Cobol, samaa mieltä kaikista muistakin tilanteista. Mutta jokainen joka on pelannut jääkiekkoa tietää, että laittamalla se jalka siihen toisen pelaajan eteen, voi sattua ja pahasti. Ei varmasti halunnut oikeasti, että T.Ruudulta voi olla kausi ohi. Tai mistä sitä tietää vaikka koko ura. Miksi ei yrittänyt vartalolla kun aikaa oli vaikka muille jakaa. Sen näki jo pitkältä, että soosi yrittää ottaa Rudia.


Edit: Korjaan hieman, Pärää poikittainen päähän.
 

apostoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JALKAPALLO, NJ Devils
Oooh, hokinaitissa Alphonse puhui, että jos siellä kaukalossa jotain tuollaista tapahtuu, niin sitten siellä TAPPELLAAN! Onko tämä fantasiaa, vai oliko Alpo vain niin kiihdyksissä? Hyi Helvetti, että raadon selitykset oli vastenmielisiä. Mieshän melkein virnuili ja hykerteli siellä, siis ainakin kuvissa ennen haastattelua..
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja Summanen vaatii perusteita (teksti-tv 223)!?

Pärä, Vopat, Hedberg, Ruutu. Ja jos tähän lisätään vielä Ruutu - hannus viime H-Areena ottelussa niin eikö se jo riitä?
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Matsissa olin ja kyllä harmitti, että tuli mentyä katsomaan. IFK oli tänään ihan hukassa. Jokerit hallitsi koko matsin ajan. Ensimmäisessä erässä IFK- maali oli ainoa kunnon maalipaikka punaisille, eikä olisi ollut ihme, vaikka tilanne olisi ollut 3-0 erän jälkeen kotijoukkueelle.

Toisesta erästä ei minulla ole mitään sanottavaa, Jokerit pyörittivät ja IFK päätti katsella sivusta. Kyllä hävetti, monella tapaa..

Kolmannesta erästä ei muuta jäänyt mieleen kuin Soosi Sihvosen saatanan paskamainen taklaus Tuomo Ruutua kohtaan. Jumalauta kun on munatonta touhua, kausi mahdollisesti ohi..

Ei kyllä pariin viikkoon ole välitöntä tarvetta nähdä HIFKiä livenä. Ei ole enää se sama IFK, mihin kauan sitten ihastuin. Tämän lisäksi kolme avainpelaajaa ja yksi pakki myös sivussa näillä näkymin, Rudi luultavasti koko loppukauden. Pena joutuu kyllä nyt investoimaan aika perkeleesti uusiin vahvistuksiin loppukaudeksi, mikäli aiotaan tästä kuivin jaloin selvitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös