Ti 11.5.2021 TPS - Lukko

  • 53 652
  • 871

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei tässä ole koko päivänä kyennyt oikein mitään hyödyllistä tekemään, ajatukset karkailivat koko ajan tähän iltaan. En tiedä onko Tampereella (Tapsun kannattajilla) tai Oulussa sitten ollut pitkän menestyksen ja monien mestaruuksien jälkeen seesteisempi olo, mutta näin Lukon kannattajana tuntuu melkoisen jännältä. Toivottavasti pojat uskaltavat luistella ja pelata.
Kyllä omien finaalit ja varsinkin katkopelit jännittää aina ihan perkeleesti. Aivan sama kuinka mones kerta on kyseessä. G7 jatkoerät ovat vielä täysin oma lukunsa.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Kauhian vähän on Lehtinen viäl joutunut töihin 2. erässä. Oliko tämä 1. kerta ? Hiukan jo vietetään aikaa oikeassa päässä, mutta lisää tarvitaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lehtinen näyttää ainakin olevan nyt hereillä.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Ivarsson oli vähän väärä mies yrittämään tuota viimeistelyä. Hyvä tilanne kuitenkin Tepsille.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pajuniemi tekee tänään vielä jotain todella typerää. Ei kestä pojalla kuuppa.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksei Tepsi tee mitään? Eikö nyt pitäisi esim Pospisilia kuumentaa ihan jatkuvalla syötöllä?
Tuskin se mitään auttaisi, nahkapäät siitä korkeintaan vihellettäisiin. Klok olisi minun mielestäni äsken ansainnut ihan yksin väkivaltaisuuskakkosen. En ymmärrä miksi pakki saa vetää poikittaisella ylävartaloon hyökkääjää, joka ei tee kuin liukuu maalille. Ja tämän jälkeen niskalenkki kiinni ja edelleenkään hyökkääjä ei tee mitään?
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Tulee tästä pelistä ihan surullisenkuuluisa 2011 viimeinen finaali Baronalla mieleen. Kun eväät on syöty niin ne on syöty.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Press on kyllä ollut tuota yhtä maalia lukuunottamatta ollut melkoinen tuhnu. KHL soppari jo mielessä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Pärssiseltä klassinen suomipelurin ratkaisu tuossa eli ei lauo ykkösellä vaan sen verran kesyttää kiekkoa, että Lehtinen ehtii mukaan.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Katselet sen 40 vuotta, sitä sinulle annettua tikkaria ja kun olet lipaisemassa otetaan se sulta pois ja kairataan kakkoseen. Kyllä jossain kohtaa alkaisi kiekkoa kohtaan näkyä jos jonkinlaista tunnetta? Helppohan se on huudella, kun joka toinen vuosi on suosikkijoukkue finaaleissa
Kyllä, jotakuinkin näin.

Risto Leino kuuluu olevan kyseinen selostaja. Pienoinen miinus, että ajoittain tuntuu, ettei ole katkaissut napanuoraa Antsa "Antero" Mertarantaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tulee mieleen ihan surullisenkuuluisa 2011 viimeinen finaali Baronalla mieleen. Kun eväät on syöty niin ne on syöty.

Käväs tuo sarja myös mielessä. Toinen on laadukas suursuosikki, toinen vastoin odotuksia läpi tullut haastaja. Sitten kun nitkahtaa niin nitkahtaa kunnolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös