Ti 11.2.2014 Otteluseurantaketju Liiga

  • 106 489
  • 503
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikä helvetti SaiPalla on näissä otteluiden ensimmäisissä erissä? Tuntuu, että ne on nykyään ihan laidastaan kauheata tahmaista paskaa. Teki oikein kamalaa taas katsella tuota meininkiä.

Syytä olisi taas herätä pelaamaan.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tuo Karalahden pyssy on vieläkin melkoinen ase, varsinkin ylivoimalla. Jere olikin kotijoukkueen osalta lähes ainoa joka vaivautui työpaikalleen ensimmäisessä erässä.
 

Mietsuslav

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jergus antaa Sotshi-näyttöjä. Jokereiden ylivoimaisesti paras tänään ja nyt vielä tasoitusmaalintekijänä.

Jere pelaa old school -lätkää, isoja lämäreitä ja avojään pommeja. Enpä olisi ennen kautta ajatellut, että hän on näin hyvässä kondiksessa. Liian hidas kuitenkin Sotshiin.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Ja ennen kautta moni Jokerifani piti tätä "aina ifkta" huonona hankintana....

En usko, että kukaan kyseenalaisti Jeren pelillisiä ansioita. Ainoastaan jotkut kiukuttelivat siitä, että on oli sanonut jotain sopimatonta 10v sitten. Minun Jokereihin hänellä oli heti oma paikka. Olen ilmeisesti ihan paska fani.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Kärpät - Tappara

Tapparalla oli kyllä kova asenne ja älytön sähinä päällä. Paremmin pääsi liikkeelle, kuin Kärpät. Silti Kärpille paremmat maalipaikat. Emingerille ja Karhuselle plussat. Karhuselle ihan siitä jo, ettei se tabacekin grogilasin pomppuinen mennyt puikoista sisään.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tapparalla ei tainnut olla yhtään maalintekopaikkaa.

Tehnee siis ensimmäisestä paikastaan maalin. Vai tarvinneeko edes kunnon maalintekopaikkaa maalatakseen? Noh johtoonhan Tapparan poijat menevät tuon erän jälkeen aivan taatusti. Näin siinä vaan tuntuu aina käyvän.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän tätä kirjoittaa pitäisi, mutta laitetaan silti. Jokeri veljet ja siskot varautukaa katastrofiin. Näitä on nähty vuosikymmenten saatossa.

Ässät ei ollut alkuunkaan valmiita pelaamaan tänään, valmiiksi hävinneet. Kun sitten riittävästi koheltaa niin tilanne muuttuu, edes pieni vittuilun halu Ässillä. Nyt ollaan sitten kusessa, eikä eka kerta.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllä tuo Jere on vaan huikea puolustaja, täytyy antaa iso kiitos Hjallikselle, joka kaverin tänne hankki. Paskaa sai niskaansa ja jotkut kiukuttelevat vieläkin, mutta tulokset kentällä puhuu puolestaan.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hajosko Löfman taas? Sai Salcidon laukauksen kinttuunsa enkä tuon jälkeen miestä ainakaan selostuksessa kuullut, toivottavasti olen vain sokea/kuuro.

Kuten asia aiemmin jo taallakin todettiin, sai sen kiekon eika pelannut loppueraa. obelixon mukaan kavi kokeilemassa jalkaa mainoskatkolla, joten ehka valtyttiin kuitenkin suuremmalta loukkaantumiselta.

Ikava homma, just kun peli kulki. Ketjulottoilu jatkuu...

Jupa
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Helpot pisteet luvassa Ilvekselle. Tarvitsee näköjään vain laukoa päin Bernardia niin tämä onnistuu jotenkin räpeltämään kiekon maaliin.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Oulussa tasainen ensimmäinen erä. Tappara tuli peliin hyvin, mutta maalipaikat taisivat mennä 2-0 Kärpille. Kuitenkin todella tarkkaa peliä molemmilta, jossa ei kiekollisia hienouksia liiemmin nähty. Junttila(?) taisi olla siinä parhaassa maalipaikassa, kun Larsson(?) pyöri kuin puolukka pil.... Kuitenkin yllättävän hyvä erä Tapparalta.
 

Raymo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Nimo, Lecter
Karri Kivi saa kyllä Tikkasen näyttämään vielä pöljemmältä mitä yleensä, jos mahdollista.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jokerit -Ässät

Sanalla sanoen surkeaa toimintaa tuomareilta. Linja puuttuu kokonaan. Enkä mä sillä, että Jokereille olisi merkittävästi haittaa ollut noista, ehkä jopa päinvastoin.

No vähiin käy ennen kuin loppuu ja KHL:ssä ei rantalat ja metsälät vihellä.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Tää peli on melkein hävitty. Kuudensakista taistellaan enää, ei kotiedusta. On tää ihan hirveetä sontaa, mitä Jokerit pelin jälkeen on nähty. Loukkaantumiset päälle, niin vaikeeta tulee olemaan.
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kyllähän Lappeenrannassa Ilves oli pikkaisen niskan päällä, vaikka meinasi kyllä vierailla pikkaisen peli hajota Kantolan, hmmh, persoonallisen jäähyn jälkimainingeissa.

Maalihan oli toki melkoisen persoonallinen kun Korhonen ensin lääpäisi kiekolla SaiPa -pakkia naamaan ja siitä tippuneen kiekon paukutti sisään. SaiPan Maalahdelta hieno taklaus!

Numerologian ystävänä huvittaa tuo Ilveksen kakkosketju: 91 (Jekimovs) + 75 (Kangasniemi) + 92 (Veistola) = paitojen summa 258. Liigahistorian isoimpia varmasti! :)
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Kärpät on kiekossa, Tappara tukkii linjat. Siinäpä ensimmäisen erän juoni. Pitkiä hyökkäysalueen pelejä tarvitaan Kärpiltä nyt. Junttila hukkasi kyllä pahasti paikan, mutta olipahan huikeaa maalinedustan puolustamista Tapparalta!
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Uusikartano siirtää Tukosen loistavasta passista Lukon 2-0-johtoon. Hyvältä näyttää tuloksellisesti, vaikka itse peli onkin aika hidastempoista ja sekavaa.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Käsittämätöntä paskaahan tuo SaiPan suorittaminen on nyt hetken ollut. Loukkaantumisia on toki ollut, mutta ennen joulua esitettiin parempaa kiekkoa vielä heikommalla porukalla. Jotain tuosta nyt puuttuu enkä tarkoita sillä sitä yhtä sentteriä joka on puuttunut käytännössä koko kauden. Nyt ei ole sydän mukana tuossa hommassa vaan jokainen vähän suorittaa minimitasolla. Toki satunnaisia pisteitä tuollaisella räpellykselläkin saadaan, mutta kotietu jää haaveeksi ja kohta haetaan vauhtia jo säälien kautta. Olen huolestunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös