Ti 11.1.2011 JYP - KalPa

  • 19 695
  • 77

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Täältä katsottuna peli näytti suht tylsältä, ei oikein tunnetta ja huippusuoritukset olivat harvassa. Toki lopussa syke hieman nousi :) Pari sekalaista huomiota:

- 1. maali näytti menevän helposti Myllykoskelle, muutenkin hyvin levotonta peliä koko 1. erän aikana.

Niin no aika vaikea se on torjuakin noita vetoja jos Kalpa saa koko ekan erän aikan 3 vetoa maalia päin ja niistä eka menee maaliin, toki hieman ehkä epävarma peli, mutta hyvin vaikea peli kun torjuntoja vain 16 koko pelissä. Kuvaa oikeastaan aika hyvin tuo maalivahtien torjuntojen määrä miksi Kalpa hävisi. Jos hallitsee peliä lähestulkoon koko pelin ja saa noin vähän vetoja aikaiseksi joista suurin osa maalisektorin ulkopuolelta.

Toisessä erässä Kalpa painoi pääle kun vimmattu ja JYP oli pulassa, mutta ei sieltä kulmista maaleja tehdä. JYP tukki aika hyvin maalinedustan ja myös viivalla kalpan pelaajat ei kovin vapaasti päässyt laukomaan. Toisen erän torjunnat kalpan hyväksi 12-10 vaikka Kalpa vei peliä mennen tullen tuossa erässä..

JYP:stä pitää nostaa hattua Olli Sipiläiselle joka oli tehdä tänään alivoimalla useammankin maalin sekä hääri hyvin läpi ottelun muutenkin kentällä. Malmivaarakin myös parantaa peli peliltä. Lisäksi Jaatinen pelaa Koskisen rinnalla erittäin hyvin, Kalle taitaa olla jopa aliarvostettu heppu sillä kaikkien peli hänen vierellään näyttää kulkevan.

Muita yksittäisiä pelaajia ei varsinaisesti erottunut mitä nyt alivoimapelaajat ja lopussa taistelleet pelaajat kuten Jääskeläinen.

Asplund ja Poukkula oli kyllä läpi ottelun aivan pulassa. Eivät saaneet pidettyä omia ukkoja kiini ja vyöryivät pitkin kenttää koittaen pysyä Kalpan pelaajien tahdissa. Virtaselta sentään pari hyvää suoritusta, esimerkiksi namusyöttö Tuppuraiselle maalin eteen, mutta tuppurainen ei saa sisään ja omakin laukaus virtasella oli mennä maaliin.

Noh kaiken kaikkiaan aika tasainen ottelu, mutta JYP paremmalla viimeistelyllä voitti. Maalipaikoille Kalpa ei meinannut päästä ja puolustajien vedot meni päin pakkeja tai seinää.
 

Jarzki

Jäsen
Pekka Virta oli ilmeisesti niellyt ylpeytensä ja antanut luvan muuhunkin kuin kiekon jatkuvaan alaspäin syöttelyyn. KalPa pelasi selvästi eri tavalla kuin aiemmin ja oli tuo nyt paremman näköistä kuin ennen, kiekon menetyksiä ei tullut läheskään niin paljoa omassa päässä. Hyökkäys olikin sitten pääosin tuttua KalPaa, kulmassa pörräämistä. Sitä on aina mukava katsoa näin vastustajan kannalta katsottuna. Toki on myönnettävä, että tänään sinne keskustaankin päästiin ainakin pari kertaa useammin kuin ennen.

Mutta. Jumalauta että korpeaa tämä nykyinen tuomarilinja. Pääsin pitkästä aikaa paikalle katsomaan ottelua ja ero oli järkyttävä jopa alkukauteen nähden. Kaksikko Levonen-Boman antoi roikkua, repiä, raastaa ja kahvata aivan mielin määrin. Aivan järkyttävää katsottavaa. Miestä kaatuu vähän väliä jonkun ihan muun kuin kompuroinnin takia ja tämä kaksikko katsoo vierestä reagoimatta mihinkään. Hyi helvetti. Ja tätä estopeliä harrasti molemmat joukkueet monta kertaa, myös KalPa.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Asplund ja Poukkula oli kyllä läpi ottelun aivan pulassa. Eivät saaneet pidettyä omia ukkoja kiini ja vyöryivät pitkin kenttää koittaen pysyä Kalpan pelaajien tahdissa.

En käsitä, mikä pakkomielle RD:lla on näitä kahta mainittua peluuttaa JYPissä, kun oikea paikka molemmille olisi D Team. Aivan hukassa olivat jälleen kerran.

Sopanen oli tänään flunssassa, mutta Jonne oli terveenä katsomossa. Molemmat menevät heittämällä edellä mainittujen ohi. Vaan ilmeisesti eivät kuulu sisäpiiriin?

Ihmeen hankala peli oli JYPille. Tosin eipä niitä osumia (KalPa) kulmista tehdä.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kalle taitaa olla jopa aliarvostettu heppu sillä kaikkien peli hänen vierellään näyttää kulkevan.
Tai sitten Kalle pelaa sen verran huonosti että hänen rinnalla muut näyttävät paremmalta kuin oikeasti ovatkaan? No, ihan vakavasti ottaen molemmat Kallet pelasivat tänään suhteellisen huonon ottelun. Koskinen ainakin lahjoitti KalPalle yhden maalin ja taisi siinä ensimmäisessäkin olla mailoineen välissä maskimiehenä.

Nihkeä ottelu, mutta kolme pistettä kelpaa aina. Jo mainitut Sipiläinen, Jääskeläinen ja Malmivaara olivat tänään hyviä. Asplundin peluutusta en sen sijaan edelleenkään ymmärrä. Eräässäkin tilanteessa Virtanen antoi hyvän syötön pisteitten väliin jossa Asplundin piti olla. Turo poika ei ihan kerennyt tilanteeseen, sillä hän oli keskipisteen kohdalla rusettiluistelemassa ja kun tilanne kuivui kokoon, Asplund kurvasi vaihtoon. Niin järkyttävän hidas Asplund on. Hänen ansiostaan myös Virtasen ja Poukkulan pelaaminen kuivuu kokoon. Kiitti vaan. Lisääkin nillitystä löytyy, mutta ne on sen verran yleisempiä etten niitä tähän ketjuun laita. Ne toistuu pelistä toiseen eikä ole kyse edes pelaajista tällä kertaa.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Koskinen ainakin lahjoitti KalPalle yhden maalin ja taisi siinä ensimmäisessäkin olla mailoineen välissä maskimiehenä.
Jos tarkoitat lahjoituksena sitä KalPan 3-2 kavennushäkkiä niin sen virheen teki kyllä Jaatinen.. 0-1 johtomaali kyllä taisi Koskisen mailasta sisään kimmota...
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En käsitä, mikä pakkomielle RD:lla on näitä kahta mainittua peluuttaa JYPissä, kun oikea paikka molemmille olisi D Team. Aivan hukassa olivat jälleen kerran.

Sopanen oli tänään flunssassa, mutta Jonne oli terveenä katsomossa. Molemmat menevät heittämällä edellä mainittujen ohi. Vaan ilmeisesti eivät kuulu sisäpiiriin?

Ihmeen hankala peli oli JYPille. Tosin eipä niitä osumia (KalPa) kulmista tehdä.

Vaikea on kyllä keksiä perusteita, miksi Turre ja Poukkula vielä jatkaisivat ylhäällä. Ei riitä, niin ei riitä. Harmittaa, että Virtasen Antin peli menee myös vituiksi ja hukkaan noiden kanssa samassa ketjussa suhatessa.

Ensi pelin kolmonen kaiken järjen mukaan Vili-Jonne-Ana tai sitten Jääskeläinen vaihtaa Vilin kanssa paikkoja päittäin ketjuissa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, LahenRami
Hyh miten huono peli nähtiin tänään Hippoksella. Kotijoukkue vaikutti jotenkin löysältä ja jopa haluttomalta, mutta silti rutiinilla ja yksilötaidolla pystyttiin vaikea peli kääntämään voitoksi. Pisteet lämmittävät, juuri mikään muu ei. Perrinin ketju pimennettiin aika tehokkaasti mistä johtuen oikeastaan kaikki JYPin hyökkäysvitjat olivat aika tasavahvoja. En nähnyt mitenkään selkeää tason tippumista kun Asplundit tulivat jäälle. KalPa olisi ansainnut voiton jos vain olisivat tajunneet laukoa vähän enemmän. Ihmettelin toisen erän jälkeen että miten näin huonolla pelillä voidaan johtaa ottelua toisella tauolla. Kolmas erähän olikin sitten JYPiltä ihan kohtalainen ja paikkoja oli ratkaista peli ennen kuin Jaatinen päätti tehdä lopusta jännän.

Tuomarilinjasta haluan sanoa vielä sen verran, että sehän oli totuttua Levonen-Boman työskentelyä. Oikeita rikkeitä ei vihelletä koskaan ja sitten joka erässä arvotaan muutama jäähy että ei tarvi sitä 5v5 peliä katsella. Tätä samaahan se on ollut joka kerta. Oikein vihellettyjä jäähyjä itse näin pelissä tasan kaksi: Jalasvaaran poikittainen maila miehen taklattua Riskaa törkeästi laitaan selästä ja Perrinin koukkaaminen kun Salmista (?) ei saatu millään kuriin. Kaikki loput jäähyt olivat enemmän tai vähemmän arvottuja ja viheltämättömiä rikkeitä sitten olikin vähintään tuplasti noiden rikkeettömien jäähyjen verran. Linja oli koko ottelun ajan siis sama, mutta ei kovinkaan selkeä.

Onhan se mukava että tänä vuonna tuossa tutussa tammikuun lamassa saadaan käännettyä pelejä voitoksi, mutta kyllähän pelin pitää parantua huimasti kevääseen jos mielitään edes puolivälieristä jatkoon.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Kavu kirjottikin tuossa edellä melkoisen hyvin!
En ymmärrä sitä miten kolmosketjua haukutaan haukkumisen ilosta. Mitään hyvää sanottavaa ei tunnu olevan. Turre otti muutaman oikein hyvän blokkauksen nimiinsä, jakoi pari taklausta ja availi ihan kelvollisesti. (Toisin kuin mm. Hytönen jolla oli suuriakin ongelmia avaussyötöissä.) Poukkula laukoi muutaman kerran mukavasti ja yritti kovasti.

On totta että jätkien taso ei välttämättä riitä vielä liigaan, mutta pitääkö nyt vittu koko ajan dissata? Teki ne ihan hyviäkin juttuja siis...

Paska peli tosiaan mutta onneksi 3 pojoa tuli.

Ottelu alkoi erittäin naurettavalla tavalla. Tarkoitan tätä "jäälletulo shown" uudistusta. Joku nauhoite(!) missä mukahehkutetaan kotijoukkueen jäälletuloa. Tuo nauhoite (yhdistettynä muutenkin erittäin korniin ja väsyneesen jäälletuloon) saa jopa Marttii Syrjän näyttämään seksikkäiltä..... just joo.

E: Typoja korjasin
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näkikö joku kuka oli JYP-pakki, joka syötti Louhivaaran läpi siinä rankkaria edeltäneessä tilanteessa? Katsoin että oli varsin hienoa pelaamista, ensin kaksinkamppailuvoitto puolustuspäädyssä ja sen jälkeen normaalin purkukiekon sijaan roikku keskelle kenttää, josta Louhivaara polki läpi. Tuota ei kuitenkaan näytetty uudelleen, joten jäi näkemättä kenen suoritus se oli.
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Näkikö joku kuka oli JYP-pakki, joka syötti Louhivaaran läpi siinä rankkaria edeltäneessä tilanteessa? Katsoin että oli varsin hienoa pelaamista, ensin kaksinkamppailuvoitto puolustuspäädyssä ja sen jälkeen normaalin purkukiekon sijaan roikku keskelle kenttää, josta Louhivaara polki läpi. Tuota ei kuitenkaan näytetty uudelleen, joten jäi näkemättä kenen suoritus se oli.

Filip Riskahan se oli, joka voitti ensin omassa päässä kulmaväännön ja heitti sen jälkeen tyylipuhtaan jalkapallokentiltä tutun alakierteisen keskityksen Louhivaaran eteen. Hieno suoritus ja todellakin normaalista aika paljon poikkeava.

+Sipiläinen
+KalPan muuttunut pelityyli
-JYPin asenne
--SM-liigan tuomarilinja (Ja tällä nyt tarkoitan sitä yleistä roikkumisen, kahvaamisen ja kiekottoman estämisen määrää, jota molemmat joukkueet saivat eilen taas varsin vapaasti harjoittaa)

Seuraavan kerran voisi hallilla piipahtaa Play Offien alkaessa, kun peleissä on edes jotain panosta jos silloin ei häiritsisi tuo täysin säälittävän tuomarilinjan luoma luokaton pelintaso enää.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Seuraavan kerran voisi hallilla piipahtaa Play Offien alkaessa, kun peleissä on edes jotain panosta...

JYPin paradoksi taitaa olla joidenkin kannattajien kohdalla liiallinen ylivoimaisuus? Jos joukkue taistelisi kynsin hampain pääsystä pleijareihin, pelit kiinnostaisivat kriittisimpiä huomattavasti enemmän? Koskaan ei ole kohdallaan.

Noh, tiistaina lähes 4 000 silmäparia ei ole surkea saavutus.

Pelihän toki oli vaikea, sitä ei käy kiistäminen. Tuomarikaksikko Levonen-Boman piti myös huolen siitä, että ei kukaan pääse syyttämään "kotituomaroinnista". Jokainen JYPin jäähy oli aiheellinen, ehkä sitä Perrinin ekaa lukuun ottamatta, mutta KalPan kohdalla pilliin viheltämisen kynnys olikin sitten huomattavasti korkeammalla. Eikä kyse ole siitä, etteikö olisi ollut aihetta. Näin minä sen näin.

EDIT: tuosta JYPin kolmosketjusta vielä. Enhän minä sitä arvostelisi, jos ei olisi arvosteluun aihetta. Mutta tämä on tulosurheilua. Sosiaalikiekko jäi Alatalon Matin aikoihin. Silloinkin sitä taidettiin harrastaa olosuhteiden pakosta. Eli tulos tai ulos, hyvin yksinkertaista. Poukkula ja Asplund ovat varmaan ihan mukavia ihmisiä ja urheilullisia kiekkoilijoita, mutta tällä hetkellä paikka ei ole mielestäni liigatasolla - ainakaan JYPin rosterissa. Eiköhän pojat sen osaa käsitellä ihan oikein eli heidän täytyy vain koittaa parantaa itseään kiekkoilijoina. Niin se teki Pesos-Harrikin.
 
Viimeksi muokattu:

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Laukaisukartan perusteella JYP:llä ihan helvetisti vetoja (maalipaikkoja?) parhaalta sektorilta maalin edestä mutta yhtään maalia ei ihan siitä maalin edestä tehty. KalPalla puolestaan järkyttävä määrä laukauksia mennyt ohi.

Hyvä homma että heikommallakin pelillä näitä voittoja napsitaan ja taas tärkeät kolme pistettä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kyllä minä huonompiakin pelejä olen tällä kaudella nähnyt ja monta, että en oikein sinällään ymmärrä tätä narinaa pelin huonotasoisuudesta.
JYPillä oli ongelmia, mutta omalta osaltaan se johtui paljoltikin siitä, että KalPa vastasi JYPin peleihin sen omilla aseilla, kovalla karvauksella, joka kyllä tepsii JYPin hitaahkoon pakistoon ja KalPa pääsi pörräämään hyvin kulmissa.

Mutta, kuten tässäkin ketjussa on aiemmin sanottu, siihen kulmapelaamiseen se taas jäi, aika vähän tuli KalPalle paikkoja todellisilta maalintekopaikoilta.

Jos se ensimmäinen tosiaan muutti suuntaa Koskisen mailasta, annettakoon se maali Myllykoskelle anteeksi, muuten ei tuommoinen veto SAA mennä SM-liigatason maalivahdille, tuosta paikasta ja ilman maskia. Toinen olikin sitten Jaatisen aivopieru, josta Pakarinen pääsi kuittamaan.

Kolmosketju..Poukkulan peluuttaminen liigassa on kyllä tällä hetkellä jotain mitä en ymmärrä ollenkaan. Jos joku väittää että on muka Sopasta parempi tuossa, niin hohhoijaa.
Louhivaara - ei mitään annettavaa tällä hetkellä hyökkäyssuuntaan. Rankkari aivan surkea yritys, silti riittää ylivoima-aikaa. Hyvin on selkä pesty. Tuppurainen hukataan tällä hetkellä aika paljon tuossa ketjussa, varsinkin kun Hytönenkään ei ole ihan viime aikojen lennossa.
 
Viimeksi muokattu:

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Eniten mua jäi kaivelee toi tilanne mistä kuitenkin tuli JYPin eka maali.

Kattokaapa mitä tekee Adam Masuhr, jälleen kerran. Aivan jäätävän ruma polvitaklaus, levittää oikean jalkansa suht huolella suoraan Pesosen jalkaan. Eikä ole ensimmäinen kerta kun tämä pusi taklaa polvella, joten vahingosta ei voi enää puhua. Jotenkin käsittämätöntä että tämä meni molemmilta tuomareilta ohi!

Vaikka tästä näkee ottelukoosteen: http://www.ksml.fi/kiekko/videot/jyp-kalpa-olli-sipiläinen/635747
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Kattokaapa mitä tekee Adam Masuhr, jälleen kerran. Aivan jäätävän ruma polvitaklaus, levittää oikean jalkansa suht huolella suoraan Pesosen jalkaan. Eikä ole ensimmäinen kerta kun tämä pusi taklaa polvella, joten vahingosta ei voi enää puhua. Jotenkin käsittämätöntä että tämä meni molemmilta tuomareilta ohi!

Suosittelen pikaista optikkokäyntiä. Adam ajeli Pesosen tyypilliseen tapaansa pers/lonkkataklauksella ja jos tuosta saat aikaan polvitaklauksen, niin ei voi kuin onnitella.

Jos tuossa ensimmäistä maalia edeltäneessä tilanteessa jokin rike tapahtui niin korkeintaan siinä, kun Timo Salolta potkittiin maila käsistä.
 

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Suosittelen pikaista optikkokäyntiä. Adam ajeli Pesosen tyypilliseen tapaansa pers/lonkkataklauksella ja jos tuosta saat aikaan polvitaklauksen, niin ei voi kuin onnitella.

Lonkkataklauksia tässä: http://www.youtube.com/watch?v=w2WHmijaPRw

Huomaatko kuinka monessa ojennetaan jalkaa samalla lailla kuin Masuhr? Aivan, ei yhdessäkään. Jos suoritetaan lonkkataklaus, siinä yleensä käännytään poikittain vastustajan eteen ja perse/lonkka osuu vastustajan reiteen.

Ihan samanlainen tilanne kuin tässä: http://www.youtube.com/watch?v=CvizxKZ6HRs
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kattokaapa mitä tekee Adam Masuhr, jälleen kerran. Aivan jäätävän ruma polvitaklaus, levittää oikean jalkansa suht huolella suoraan Pesosen jalkaan. Eikä ole ensimmäinen kerta kun tämä pusi taklaa polvella, joten vahingosta ei voi enää puhua. Jotenkin käsittämätöntä että tämä meni molemmilta tuomareilta ohi!

Vaikka tästä näkee ottelukoosteen: http://www.ksml.fi/kiekko/videot/jyp-kalpa-olli-sipiläinen/635747
Kattokaapa mitä tekee dee_snyder, jälleen kerran. Aivan jäätävää puusilmäisyyttä. Nähnyt tilanteen videolta hidastusten kera ja silti näkee väärin, joten vahingosta ei voi enää puhua.


Masuhr on muuten jaellut tällä kaudella todella upeita keskialueen pommeja. Kärppiä vastaankin komea vanhan ajan perstaklaus, jota Peltomaa kehui kauden hienoimmaksi ja muitakin hienoa tööttejä on jaellut pitkin kautta. Se yksi polvitaklaus Keräseen menee kategoriaan tekevälle sattuu. Ja se taklaus on kaukana tuosta eilisestä taklauksesta.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pakkohan sitä peliä oli kuitenkin katsoa. Ekassa erässä näytti että pessimismi purisi ja toisi toivotun tuloksen, mutta mikään sellainen kikka ei toimi silloin kun pitäisi. Poimitaan nyt ne positiiviset asiat.

Pakarisen maali oli hieno. Pelasi muutenkin hyvin. Myös Hyvärinen täytti saappaansa ja nelosketju oli oikeastaan KalPan paras. Maalin olisin heille suonut.

Masuhr oli hyvässä iskussa ja jopa yllättävän fyysinen omassa päässä.

Siinäpä se. Vitutus oli eilen melkoinen, ehkä siksi että ehdin toivoa että maalinteko helpottuisi ensimmäisen maalin myötä. Niin ei käynyt ja JYP tuli ja teki sen minkä niin useasti aiemminkin. Maalitkin oli tyypillisiä näihin peleihin.

KalPa kyllä yritti mutta tällä hetkellä peli ei toimi niin kuin sen pitäisi, koska kyllä sieltä kulmista noustaan ja vetoja saadaan kunnolla maalille silloin kun peli on kuosissaan. Kun se ei ole, se näyttää juuri tuolta kuin eilen.

JYP oli minun silmiini huono, karua että se riitti voittoon eikä tasoitus ollut edes kovin lähellä. Tuppurainen oli pirteä, Pihlström kävi totutun kovilla kierroksilla -Kukkonen muuten taklasi Pihlströmin, piti oikein hieraista silmiäni- ja jatkaa kyllä niiden pelaajien listalla, josta en erityisemmin pidä. Kukaan muu ei oikein noussut esiin, sellaista tasaisen harmaata oli eilen.

Tästä vaan jatketaan eteenpäin, toivoa sopii että vielä tämän runkosarjan aikana JYP voitettaisiin.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tarkoitatko tässä nyt Kukkosta vai Pihlströmiä? Siis se, josta et pidä.

Jos tuo oli olevinaan jonkinlainen hauska piruilu lauserakenteesta, niin huti meni. Jos se oli silkkaa ymmärtämättömyyttä, niin en voi kuin ihmetellä kuka sinut on opettanut lukemaan.

Yllä lainaamani viestin anti jäi epäselväksi, mutta katson silti voivani vastata chubsterin mieltä askarruttaneeseen kysymykseen. Eikös sitä sanota, ettei kysyvä tieltä eksy? Allekirjoittanut siis ei pidä Pihlströmistä. Kukkosen taklaus sen sijaan oli painava ja tiesi paikkansa.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Jos tuo oli olevinaan jonkinlainen hauska piruilu lauserakenteesta, niin huti meni. Jos se oli silkkaa ymmärtämättömyyttä, niin en voi kuin ihmetellä kuka sinut on opettanut lukemaan.

Totta puhuen ja ilman piruilua, itsellänikin jäi hieman epäselväksi tuo kummasta nyt et pitänyt, mutta jotenkin kai sen olisi voinut aavistella. Mutta painoa taas Kukkosen inhoamiselle olisi voinut tosin antaa se, että Pihlström on yleensä suht suosittu pörriäinen. Ja mielestäni ihan syystäkin, pidän kyllä pelaajan tyylistä.

Ja sanottakoon vielä tuosta Masuhrin taklauksesta, että mielestäni ihan ok pers/lonkkataklaus. Joskin joskus huonolla tuurilla nuo jää vaillinaisiksi ja osuu polviin ilman varsinaista polvitaklausyritystä (jos nyt tosin kukaan varsinaisesti yrittää osua polviin, no, ehkä joku idiootti), mutta tuossa oli sellainen tilanne jossa niin ei käynyt. Hyvä niin.
 

chubster

Jäsen
Jos tuo oli olevinaan jonkinlainen hauska piruilu lauserakenteesta, niin huti meni. Jos se oli silkkaa ymmärtämättömyyttä, niin en voi kuin ihmetellä kuka sinut on opettanut lukemaan.

Yllä lainaamani viestin anti jäi epäselväksi, mutta katson silti voivani vastata chubsterin mieltä askarruttaneeseen kysymykseen. Eikös sitä sanota, ettei kysyvä tieltä eksy? Allekirjoittanut siis ei pidä Pihlströmistä. Kukkosen taklaus sen sijaan oli painava ja tiesi paikkansa.

Anteeksi. Ihmetellä sopii. Nythän meitä on siis kaksi ihmettelijää.

Itse ymmärrän inhosi Pihlströmiä kohtaan, hänhän taklaa vastustajiaan jatkuvasti ja kulmissa pörräämisen sijaan nousee sieltä maalille ja jopa yrittää tehdä maaleja. Siinä välillä onnistuenkin. Ilmeisesti Kukkosen taklauksen kohdalla teit tällä kertaa poikkeuksen, joka vahvistaa säännön. Kyse siis taklaamisesta tässä, ettei sinun tarvitse enää kysellä. Olisi kamalaa joutua sinun kanssa kyselykierteeseen.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ööh, minunkin mielestäni tuo Kilvenkantajan lauserakenne on epätarkka, eikä siitä suoraan ilmene, kummasta hän ei pidä. Joskin sen toki voi päätellä asiayhteydestä. Jotta ihan suotta Kilvenkantaja tuosta tarkennuskysymyksestä kyllä herneen nenään veti. No joo, se siitä.

Saisiko vielä kommentteja niiltä, jotka ovat vesittämässä parivaljakko Asplund-Poukkula -arvostelun? Ei ole selvinnyt vielä ainakaan minulle, millä tavoin heidän paikkansa KalPa-ottelussa olisi ollut ansaittu, jos verrataan esimerkiksi J. Virtaseen tai muutamaan muuhun liigajoukkueeseen tyrkyllä olevaan pelaajaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös