Ti 10.10.2006 JYP - Tappara

  • 6 781
  • 59

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Tämän illan kamppailusta ei oikein mitään osaa odottaa ja sanoa, mutta itse kiinnitin huomiota kokoonpanoihin sen verran, että Tuokkola aloittaa maalissa ja Sinkku tänään aukoo luukkua, onkohan sinkulla paikat taas alkaneet reistailla vai onkohan tämä jokin Matin uusi herätysliike, jotta löydetään se kadonnut ilme ja liike. Toivotaan jälkimmäistä.

Positiivista on myös Opan paluu kentille, tuo varmasti maalintekotaitoa hivenen lisää ja Ossin rakettimainen luistelu ja kiekonsuojaus hoitavat lopun. Toivotaan tämän illan pelistä jännittävää ja vauhdikasta kamppailua, eiköhän tänään kurssi käännetä taas ylöspäin kun osataan vain ne Nikkilän "heikkoudet" käyttää hyödyksi. Viihdyttävää kiekkoiltaa siis kaikille, minä tästä alan hivuttautua vedonlyöntipisteen ääreen.
 

jani73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings, FC Liverpool
Edes piste tästä ottelusta olisi pienoinen ihme. Tappara on sarjan heikon yv-joukkue vieraissa. Vain yksi maali tehtynä. Lisäksi JYP sarjan toiseksi paras av-joukkue kotona. En ole lukenut miten Tuokkola on pelannut. Mutta tuskin ihan huonosti. Ei tietenkään vedä vertoja Wallinheimolle.

Niin kauan kuin Nikkilä pelaa maalilla, niin Tapparalla on mahdollisuudet voittoon. Vieraissa ei tosiaan ole kulkenut. Maalisuhdenkin 5-13 vieraissa. Eli keskimäärin 1 maali per ottelu. Kyllä todennäköisyydet ja tilastot puoltavat JYP:n 3-1, 3-2 voittoa. Nämä myös tipahtavat tulosvetoon.

Ja eikun pelin alkamista odottelemaan ...
 

karvakäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, JYP (Vänä) & LrNMKY
Itse uskon Tuokkolan pelaavan aivan loistavan pelin ja voittaa tämän pelin Jypille ja näyttää entiselle seuralleen minkä tason kaveri on tolppien välissä kunhan mahdollisuus annetaan.

Toinen asia mitä odotan on Vänttisen herääminen, toivottavasti tänään.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakkovoiton paikka. Neljä tappiota alla, joten mikään muu ei kelpaa.
Se onkin sitten ihan eri asia tuleeko JYPille tänään yhtään pistettä.
Maalintekoon näyttäisi nyt kuitenkin löytyvän apua vastustajan puolelta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
karvakäsi kirjoitti:
Toinen asia mitä odotan on Vänttisen herääminen, toivottavasti tänään.

2+4 = 6 ja joukkueen sisäisessa pistepörssissä nelonen. "Herääminen" on kyllä varmaan sitten todellinen räjäytys eli kolme tehopistettä per ilta, jos Vänttisen pitäisi herätä.
 

sean

Jäsen
Pakkipari kirjoitti:
Alasen kohdalla ehkä tuo 'taklaava' ei pidä paikkaansa, vaikka Jonskikin silloin tällöin innostuu taklaamaankin. Alasen rooli tuossa kentässä lienee se puolustava hyökkääjä vaikka miinuksella on raskaasti tehotilastossa. Alanen ei kuitenkaan ole ollut ainoana miehenä kentällä kuin miinuksia on tullut, joten en Alasen piikkiin ihan jokaista miinusta laskisi.

Tenkanen kuuluisi ehdottomasti Alasen paikalle (Tenkanen/Männikkö tutkapari ollut mielestäni toimiva.) ja Lahti nelosen keskelle. Muuten olen ketjuihin luottavainen.

Jyp tietää Nikkilän heikkoudet 6-2 voittoa odotellessa. Tuota ei olisi pitänyt kirjoittaa Nikke pitää mun kiusaksi nollan.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Tärkeä voitto!!! Olkoonkin että tuli vasta rankuissa, mutta uskon että voitto oli erityisen tärkeä joukkueen kannalta. Hyvä taistelu poijjaat! KIITOS JYPPI!
 

jani73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings, FC Liverpool
Siis olihan JYP:n yrityksen luokkaa parempia kuin Papparan vanhojen pierujen. Ei tuollaisella asenteella mitä esim. Ojanen esitti että naureskellaan epäonnistuneen rankun jälkeen voiteta näitä tiukkoja pelejä. Tappara-Ässät pelin nähneenä niin eri joukkue jäällä kuin olla ja voi. JYP:lle hatunosto - parempi voitti. Laaksonen kyllä varsinkin ottelun alussa vihelsi aivan käsittämättömiä jäähyjä JYP:lle. Oikeus voitti ja vain yksi piste matkaa Tampereelle.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
2 pistettä ja paluu voittokantaan, ihan hyvä.
3.erän ilmeen muutos tuo kokonaisilmeen positiivisen puolelle, tällä kertaa se 2 maalia riitti viemään jatkoajalle ja RL:iin. Ja niissä onnistuminen tahkon pyörittämisen jälkeen toi pitkästä aikaa tulosta.
3.erän ratkaisun esti vain ja ainoastaan tehoton yv JYPillä, paikkoja oli.
Peki paransi sen 0-1 maalin jälkeen, vaikka kuinka Konnalla on hyvä veto mutta niin hyvä se ei ollut ettei olisi voinut ottaa kun suoraan sen näki.
Nikkilä sylki paljon kiekkoja, ei mitään uutta. Mielenkiintoiselle näytti lähikuvissa mv vs. pelaajien ilmeet ottelun aikana, puolin ja toisin.

Jälleen sai huomata mikä on kotiyleisön voima tuomariin, kyllä se huuto vaan tehostaa asioita, näin vain kerran taas yleisenä huomiona ja toimii joka paikkakunnalla yleensä.
Ja Tom Tom Laaksonen ei vakuuttanut, hyvä SM-liiga, hienoa tämä kireä sääntöjen noudattaminen mitä tulee tuohon väärä varuste asiaan, tosin sitä tuntuu kirjaimellisesti noudattavan vain Tom Tom. Näillä jäähymäärillä tuollaiset tappaa pelin henkeä huomattavan paljon. Ei hyvä.

1 ja 2 erässä JYPin peli huusi, sellaista kovuutta ja ilkeyttä, silloin kaipasin todella Rahikaista jäälle. Maalintekijät kun meillä TÄLLÄ HETKELLÄ on hakusassa niin kun meillä on kuitenkin pelaaja joka tuo fyysistä osaamista ja ärsyttää vastustajaa, ni on se perkele jos sitä ei aleta pikku hiljaa käyttämään kun kylkivamma hoidettu.

Opan paluu toi sykettä myös peliin, Arsi floppasi valitettavasti taas tänään ja Miika Lahti taisi tulla tilalle ja teki maalin joten vaikea on Miikaa laittaa penkille seuraavaan Saipa peliin. Tosin Miikamainen kaatuminen 3.erän lopulla avasi Tapparalle pahan vastahyökkäyksen mutta selvittiin, siinäpä nuoren miehen yksi osa-alue mitä parantaa, voima ja tasapaino. Mutta maali teki hyvää varmasti myös konneveden kurrille!

Lauantaina sitten Saipa, kaikki Hippokselle paikalle!
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
eagle kirjoitti:
Olisi kiva tietää Tapparan voittoprosentti rankkareissa, mutulla veikkaisin ~10% tai alle.

Alkoi kanssa kiinnostaa ja kiitos Tappara.fi:n tarkistaminen on nopeaa ja vaivatonta. Eli viime kaudella 3-6 takkiin, tällä kaudella tilanne on 0-2 joten voittoprosentti on suunnilleen 27 luokkaa. Jotain tällaista mutuilinkin, sen verran usein tuntuu että tämä tarjolla oleva lisäpiste tuhritaan vastustajalle.

Tappion rl-kisassa kestää pelkästään siksi että ei oikein varsinkaan tätä SM-liigan kerrasta poikki-formaattia pysty ollenkaan arvostamaan, mutta voisi siellä edes yrittää maalintekoa. Tuokkolalle on ammuttu rankkareita varmasti vaikka kuinka paljon harjoituksissa, joten hieman mielikuvituksellisempia ratkaisuja olisi voinut yrittää. Nyt yritettiin lähinnä vedoilla längistä, ainoastaan Öhman, Nurmi ja hienosti veivannut Enlund saavat yrityksistään hyväksytyn arvosanan. Kontiolalle ei nykyvireessä ole käyttöä rankkareissa.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Todella surkea peli katsojan kannalta, viimesessä erässä oli sentään jotain mistä voisi mainitakin. Esim. Laaksonen alkoi viheltämään myös tapparalle eikä ainoastaan JYPille.

No loppujen lopuksi hyvä että saatiin 2 pojoa, tästä on hyvä taas jatkaa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Nässe kirjoitti:
Todella surkea peli katsojan kannalta, viimesessä erässä oli sentään jotain mistä voisi mainitakin. Esim. Laaksonen alkoi viheltämään myös tapparalle eikä ainoastaan JYPille.

Mielestäni Laaksonen vihelsi ihan oikein. Ensimmäisessä erässä naureskelin tyhmille jypiläisille, kun menivät liian agressiivisesti päälle ronkkimaan. Eikö se tuomarilinja ole vielä tiedossa? Kolmannessa erässä sai sitten olla itkun partaalla, kun omat pakit aloittivat saman idiotismin.

Tapparan kköskentän pelistä en kyllä pidä alkuunkaan omassa päässä, Kontiola, Nurmi, Mäntylä ja Aalto ovat sellainen hazardi-nelikko, ettei paremmasta väliä. Ainoastaan Mika Viinanen sai tuosta viisikosta puhtaat paperit. Näkemyksiini tosin vaikuttaa jo pitemmän aikavälin esitykset.

Tulisi nyt jo perkele se Grönvall rauhoittamaan etenkin tuota "ykkös"pakkiparimme järkyttävää oman pään peliä.

Vielä ei ole Nikkilä suostunut häviämään varsinaisella peliajalla kertaakaan.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Rankkaritappio vähämaalisen pelin jälkeen Jypiä vastaan, ei mitään uutta Tappara-kiekossa. Ennustus korkeintaan kahdesta Tappara maalista ei vaatinut suuria lahjoja, tämä alkaa olla rutiinia. On vain niin vaikea käsittää, miten samat pelaajat mättävät kotona maaleja ja vyöryttävät kohti vastustajan maalia, mutta vieraissa syöttelevät jalkoihin tai metrin taakse. Kyse ei ole pelkästään normaalista vieraspassiivisuudesta. Vieraspelaamisen on parannuttava rutkasti, jotta suorasta playoff-paikasta voidaan taistella.

Täytyy toivoa, että Uramalla alkaa kärsivällisyys Nurmen kanssa alkaa loppua yhtä nopeasti kuin meikäläisellä. Nurmi vaikka nelosen laitaan keräämään itsensä. Enlund Kontiolan rinnalle ja tulos ei voi olla huonompi. Harmittaa Enlundin puolesta, että hieno rankkari ei ratkaissut peliä. Kenttäpelissä Enlund menee täysin hukkaan nelosessa. Enlund piti kiekkoa useasti pitkiä aikoja Jyp-päädyssä samalla kun laiturit peruuttavat selkä edellä kohti sinistä. Yritä nyt siinä saada tehoja aikaan.

Nikkilä oli alun jälkeen jälleen mies paikallaan. Rankkareissa joutui venymään selvästi Tuokkolaa enemmän. Kumman itsepäisiä olivat Tapparan rankkarivetäjät. Väkisin yritettiin survoa kiekkoa längistä. Onneksi Enlund teki oman ratkaisunsa.

Henryn ja Enlundin maalit, Nikkilä ja Hancockin ketjun herääminen. Siinä lyhyesti tämän ottelun positiiviset asiat.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Ei ollut Tapparan pelissä sitten paljon mitään jäljellä lauantaista. Melkoista puurtamista. Pitääkö taas ottaa pari kertaa käkeen, että seuraavassa kotipelissä pitää pelata paremmin? Rankkareitahan voitettiin viime kaudella pääasiassa Marko Mäkisen ansiosta, nyt ei ole enää sitäkään valttikorttia. Jyp taisteli ja halusi pisteitä enemmän, kuten Uramakin haastattelussa myönsi.

Eikö näita ultrapaskimpia tuomareita voitaisi edes joskus rankaista hyllytyksellä? Tom Laaksonen on joka pelissä yhtä paska, pelaajat ovat sekaisin linjasta ja välillä näköjään toimitsijatkin. Sen päivän toivoisi vielä perversioissaan näkevän, että palattaisiin kahden päätuomarin systeemiin: kaksikkona Reijo & Tom.....
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huono peli, mutta kerrankin onnetar hymyili myös JYPille. Pelitapahtumiin nähden voitto olisi kuulunut Tapparalle. Onneton vellilauma mustassa sotisovassa luisteli jäällä kaksi erää, "taistelun" ruumiillistumana kapteeni Tommi Kovanen, joka oikeasti voisi keskittyä puhtaasti taidelasin keräilyyn. Tulikin kehuttua miestä tässä ketjussa aiemmin päivällä... Kolmas erä muistutti JYPiltä jo jääkiekkoa. Rankuissa Tuokkola oli mies paikallaan.

Alanen ja Piispanen sivuun, Rähikäinen ja Koponen tilalle. Kovasen ja Niskavaaran asema on turvattu huonon pakkitilanteen vuoksi, eikä Matti lähde kultapoikiaan viltittämään. Eli saamme jatkossakin nauttia tätä huikeaa kiekollista osaamista ja Kovaselta upeita jäähyjä. Tosin tänään toinen kymppi taisi kyllä olla Laaksosen omia pätemisjuttuja.

Mutta jotain hyvääkin. Louhivaaran Ossilta väkevä paluu! Ei uskoisi, ettei ollut pelin peliä tälle kaudelle alla. Piristi selvästi hyökkäyspäätä nousuillaan. Jyssy on pakiston kunkku ja kulttipelaaja Salmultakin varsin topakoita otteita.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Harvoin näkee näin paskalla pelillä saadut kaksi pistettä, mutta parempi sekään kun ei mitään.
JYP oli aivan umpisurkea kaksi erää, mutta kolmannessa erässä oli viitteitä paremmasta, eikä tästä voi lauantaina ajatellen ainakaan huonommaksi mennä.
Yleensä voiton jälkeen löytyy jotain plussaa pelistä, mutta nyt niitä on hemmetin vaikea hakea, yllämainittu olkoot se illan plusmerkkinen tulos.

Jos lauantaita ajattelee, niin edelleen on jatkettava uusien kokoonpanojen hakemista, Piispanen ja jompikumpi kaksikosta Piiroinen/Sipiläinen syömään lihistä katsomoon ja Koponen & Rahikainen pelaaviin kentällisiin SaiPaa vastaan.

Suurimman shown tottakai Hippoksella varasti Tom Laaksonen. Sekoilu Kovasen kahden kympin kanssa ja muutenkin linjan heittely ei ollut kyllä yllätys, mutta silti miten SM-liiga voi tuollaista tuomaria pitää. Ja kun sieltä tuli jälleen ne pari bravuuria, eli kympit Kovaselle ja Kauppiselle kun kypärä oli takaraivolla, niin johan oli show pystyssä.
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Niin, vaikea sanoa...

Vaikea sanoa kun pelattiin minun mielestä aika kiva kiekkopeli, että pitäisi tehdä radikaaleja ratkaisuja, mutta ihan helvetin kiva olisi nähdä jossain ylivoimassa Kontiola - J.Ojanen - Öhman - Aalto - Clarke!

Minusta suorastaan murhaava ketu liiga tasolle (jos nielikäinen kentällä niin Henry Clarken tilalle :-))

NA
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Kaksi erää kamalaa huttua molemmin puolin. Ottelun tärkeys varmaan painoi meikäläisten mieltä, sillä niin sekavaa peli oli. Muutama välähdys nähtiin, josta kirkkaimpana JYPin avausmaali, joka tehtiin väkisin. Kiekko karvattiin tai pysäytettiin aktiivisella häirinnällä (ihanaa!) pois puolustukselta ja luultavasti 8 tai 9 veto löysi tiensä verkkoon. Myös ennen tuota tilannetta ammuttiin useampi sähäkkä lämäri viivalta...tuollainen meno kun jatkuisi, niin upeata olisi se!

JYPin pelissä ihmetyttää syöttämisen vaikeus - ei jäänyt vain pariin kertaan, kun kiekko tulee helpoissakin paikoissa jalkoihin, taakse, eteen - vaan ei lapaan. Hienoja yksilösuorituksia ei näkynyt ja maalipaikatkin jäivät melko vähiin. Taklauksiakin nähtiin vasta ottelun loppupuolella. Mahtoi olla hienoa televisioviihdettä...

Kuitenkin arpajaispiste lämmittää, kun viimeksi se tarjoiltiin kultalautasella Pelicanseille. Seuraavasta ottelusta pitää napata kaikki pisteet, että tappioputki saadaan nuijittua varmasti hengiltä. Paineet olivat varmasti tänään kovat, mikä selittää osaltaan JYPin huonoa peliesitystä.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Huerzo kirjoitti:
Hienoja yksilösuorituksia ei näkynyt ja maalipaikatkin jäivät melko vähiin. Taklauksiakin nähtiin vasta ottelun loppupuolella. Mahtoi olla hienoa televisioviihdettä...
Tästä olen kyllä erimieltä. Jyssyn upea taklaus ensimmäisessä erässä ja Capon hieno taistelu ja esityö Lahden maaliin. Kyllä näitä taklauksia ja hienoja yksilösuorituksiakin nähtiin.

Kuten monet ovat jo maininneet; ottelu ei ollut tasokas. Kuitenkin on mainittava eräs asia. Hallelujaa! Me voitettiin tv-matsi vaikkakin vasta rankkareilla. Koska viimeksi? Siitä nyt on aikaa. Olen huomannut myös Laaksosen erikoistuneen noihin 'Väärä varuste' -jäähyhin. Tom Tom antaa niitä todella helposti mielestäni. Eipä tästä mitään erikoisempaa. Kaksi pistettä kelpaa kyllä. Vänttinen oli ihan unessa koko matsin mielestäni ja kenttäpelaajista Grünn oli paras taistelemalla jokaisen tilanteen loppuun asti ja loi maalipaikan tasoitukseen.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Pakkipari kirjoitti:
Tästä olen kyllä erimieltä. Jyssyn upea taklaus ensimmäisessä erässä ja Capon hieno taistelu ja esityö Lahden maaliin. Kyllä näitä taklauksia ja hienoja yksilösuorituksiakin nähtiin.
Capon loistava karvaus ansaitsee ehdottomasti erityismaininnan. Mutta eipä vastaavien tilanteiden laskemisessa tarvitse varpaita sormien avuksi, vaan listauksen pituus on melko lyhyt. Harmaan syyspäivän harmaa lätkäottelu - näistä niitä pisteitä pitää napsia, ja sinänsä positiivista, että niitä kertyy myös tällaisilla suorituksilla.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakkipari kirjoitti:
Tästä olen kyllä erimieltä. Jyssyn upea taklaus ensimmäisessä erässä ja Capon hieno taistelu ja esityö Lahden maaliin. Kyllä näitä taklauksia ja hienoja yksilösuorituksiakin nähtiin

Olen erimieltä,
Tuo ko. Jyssyn taklaus näkyi myös hyvin tv-ruutuun, Jyssyhän pelasi tutun turvallisella tavalla eli mukavan fyysisesti koko ottelun mutta välillä alkaa tuntua että liian monta asiaa on Jyssyn varassa kentällä.
Capon esityö Lahden maaliin oli hyvää taistelua ja kulmapelaamista, Capo koitti syöttää maalin eteen Opalle mutta tuurilla se muutti suuntaa ja menikin Miikan lapaan ja Lahti kiitti. Mutta taklaaminen ja 2kamppailujen työstäminen on koko joukkueen työtä, jokaisen, omien rahkeiden mukaan kun paikka siihen on.
Ihan toisen erän lopulla JYPille aukesi muutama tilanne ja muutama kiekko saatiin niin että sitä edelsi hyvä fyysinen pelaaminen. Sitä oli vaan liian vähän ja toisen erän osalta liian myöhään.

Tätä varten Rahikaista juuri kentälle tarvitaan, tuomaan kovuutta peliimme sekä tunnetta peliin josta sitä myös näillä uusilla sääntötulkinnoilla tai sanotaan jokaisen tuomarin erillaisella linjalla raiskataan ja pahasti aina välillä.
 

Welton

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakkipari kirjoitti:
Kuitenkin on mainittava eräs asia. Hallelujaa! Me voitettiin tv-matsi vaikkakin vasta rankkareilla. Koska viimeksi? Siitä nyt on aikaa.
Ei siitä sentään kovin pitkä aika ole, kun viime syksynä ottelu JYP-Ilves päättyi jatkoajan jälkeen lukemiin 3-3 ja JYP sai lopulta Männikön "rangaistuslaukausonnistumisen" myötä kaksi pistettä JYPille (4-3 rl.)

Olen huomannut myös Laaksosen erikoistuneen noihin 'Väärä varuste' -jäähyhin. Tom Tom antaa niitä todella helposti mielestäni.
Vaarallisia varusteita nähtiin tänään kahteen otteeseen. Miksi SM-liigassa tulee pakottaa pelaajat pelaamaan niin sanottu visiiri kypärään liitettynä? Osa näistänkin rangaistuksista voitaisiin ehkäistä sallimalla pelaajien pelata ikäluokasta huolimatta ilman visiiriä. (Tasapuolisuuden nimissä ainoa ratkaisu olisi pakottaa kaikki pelaajat pelaamaan junioriotteluista tutuissa kokokasvomaskeissa, jolloin rangaistukset korkeista mailoista vähenisivät minimiin.)

Kokonaisuudessaan Laaksonen mielestäni epäonnistui tänään täysin antaen molemmille joukkueille rangaistuksia tilanteista, jotka todellakaan eivät olleet rangaistuksen arvoisia huolimatta nykyisestä tuomitsemislinjaohjeistuksesta. Sääntökirja pätee edelleen!

Eipä tästä mitään erikoisempaa. Kaksi pistettä kelpaa kyllä. Vänttinen oli ihan unessa koko matsin mielestäni ja kenttäpelaajista Grünn oli paras taistelemalla jokaisen tilanteen loppuun asti ja loi maalipaikan tasoitukseen.
Marttinen taisteli erinomaisesti niin ikään. Muutama kenttäpelaaja pelasi loistavasti tilanteen loppuun asti tänään eikä lopettanut luistelua heti, kun kiekollinen pelaaja oli potkun päähän karannut. Kokonaisuudessaan kuitenkin heikko esitys kotijoukkueelta. Täytynee väijyä kyseinen ottelu vielä jossain vaiheessa uudelleen ja katsoa, mikä siinä pelissä oikein mättää.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Tappara on tällä kaudella ollut kaksi kertaa rankkarikisassa ja yhdestätoista yrityksestä yksi (Enlund) on onnistunut. Voisi niistä nyt joskus koittaa tehdäkin, vaikkei se yksi piste paljon ole mutta saattaa vielä vaikka jotain ratkaistakin.
 

McCracken

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koiraporin Marsut
Jatkossa voi olla parempi, että jätetään rankkareiden vetämiset muille pelaajille kuin Ojaselle ja Hancockille, kun ei tunnu kerran kiinnostavan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös