The Walking Dead (pääosin sinivalkoiseen tahtiin)

  • 646 409
  • 3 822

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Tätä jaksoa minäkin olen odottanut oikeastaan eniten tämän kauden aikana, mutta eipä taida Neganista tulla minkään sortin flashbackeja. Olin kyllä lähes varma, että yksi jakso omistettaisiin Neganiin ja mahdollisesti aikaan, jolloin virus vasta oli levinnyt, ja jakson aikana näytettäisiin miten Neganista on tullut nykyinen Negan. Taitaapi tosiaan olla turha toivo ainakaan tällä kaudella.
Sarjakuvissa Neganin menneisyyttä ei avattu myöskään heti. Myöhemmin tehtiin spin-offina "Here's Negania", jossa avattiin kyseisen hahmon menneisyyttä. Uskoisin, että 8. kauden aikana tämä "Here's Negan" -tarina käsitellään.
 

pelaajainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kuvernöörin oma jakso taisi ilmestyä kun hän oli ollut kuvioissa liki 1,5 kautta. Uskoisin että Negan saa oman jakson ensi kaudella ja hänet mahdollisesti poistetaan jaksossa 8x8. Samalla aikakuviolla kuin kuvernööri.
Ei Negan ole samanlainen kuin Kuvernööri oli. Pesismailamies on huomattavasti mielenkiintoisempi ja parempi hahmo, joka ei ole sarjakuvissakaan vielä kuollut.

MUokattu toisten pyynnöstä
 
Viimeksi muokattu:

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
@pelaajainen

Tuota voisi jo kuvailla erittäin ansiokkaaksi spoilaamiseksi. Spoiler-tageja olisi suotava käyttää, jos ja kun aihetta on.
 

pelaajainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Noh, siis minun mielestäni tuossa ei ole paljoa spoilattavaa, oletin että kun katselee show'ta, niin varmaan lukee sarjiksiakin edes jonkin verran! Yleensä TWD sarjakuvat ja show menevät samoja linjoja myöten.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Sen viestin olisi voinut jättää ihan entiselleen, kun olisi vain käyttänyt spoiler-tageja. Onhan siinä edelleenkin aika radikaali spoileri suoraan näkösällä...
 

A Siente

Jäsen
Noh, siis minun mielestäni tuossa ei ole paljoa spoilattavaa, oletin että kun katselee show'ta, niin varmaan lukee sarjiksiakin edes jonkin verran! Yleensä TWD sarjakuvat ja show menevät samoja linjoja myöten.

Ehkä jotkut vain katsoo sen sarjan FOX:lta... En lukenu sun viestiä tarkasti, enkä tule jatkossa lukemaankaan. Ei kannata ollettaa. Itsekkin kuulin koko sarjasta ekaa kertaa vasta television kautta, niin ei ole tullut sarjakuvat mieleen.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Spoilereista kun on ollut puhetta, niin onko mainokset tulevasta jaksosta asia joka kuuluisi spoileritagien alle?
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulevan jakson mainoksissa on sen verran vähän sisältöä, että ei tarvii spoileritagia. Foorumirauhan säilyttämiseksi se olisi kuitenkin suotavaa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
En ole lukenut ketjua muutamaan viikkoon enkä katsonut jaksoja sitten kaatopaikkajengiin törmäämisen. Josko joku tägää minut ja lyhyesti vinkkaa, onko mitään katsomisen arvoista tapahtunut viimeiseen kuukauteen paljastamatta tietenkään mitään oleellista. En jaksaisi kallisarvoista vapaa-aikaani tuhlata alkukauden tapaiseen scheisseen, mutta toisaalta kun monta tuotantokautta on jo takana, olisi kiva tietää, minne ollaan päädytty. Eli kannattaako jatkaa katsomista. Kiitos jo etukäteen.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@sampio
Sota on tulossa ja mitään isoa ei ole tapahtunut. (Yksi jäänyt vangiksi.) Sanoisin, että kerronta on hivenen parantunut syksyn matelusta, mutta se imu puuttuu edelleen. Katso kauden päätös Ma ja olet taas täysillä mukana, mutta ei se järkevää ole. (Eikös se ole kevään finaali ny?)
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
@sampio ja minä olemme näköjään samiksia, lopetin katsomisen samaan jaksoon, tuli fiilis että tämä riitti. Voisihan kauden lopetuksen vilkaista, epäilen vaan ettei TWD:n ja minun välinen hiillos enää liekkeihin roihahda.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ehkä tämä nyt sitten oli kaudelle sopiva päätös. Näistä tulitaisteluista ei enää jaksa huomautella, koska ovat aika yleinen oire tv-sarjoissa. Kuten ihmeparantumisetkin.

Kaatopaikkajengi sitten yllättäen petti Rickin porukan. Kuka olisi arvannut kun toistelivat vain alusta lähtien helppoon elämään pyrkimistä. Unohtamatta sitä miten Rickin kädessä oli ensitapaamisen jälkeen reikä kuin Jeesuksella, sopimus käteltiin vasemmalla kädellä ja kaatopaikkajengin johtajan nimenä Juud.. siis Jadis. Tässä yhteydessä on annettava moukaria käsikirjoittajien suuntaan. Luulin ettei rimaa saa alemmaksi sairaalaväen ja susien jälkeen, mutta väärässä olin. En tajua miksei tämä kuvio olisi voinut vain mennä niin että jäteläjät olisivat kieltäytyneet sodasta kun Rick haki pastorin kotiin. Sitten olisivat käyneet tekemässä diilin Neganin kanssa ja saapuneet tulitukena mestoille. Sen sijaan päätettiin viedä epäloogisuus huippuunsa kun Rick aseisti ilmiselvät petturit.

Tuolla väsyneellä koomikolla ei myöskään ihan putkeen mennyt. Ei tullut mieleen ottaa mukaan vähän enemmän tulivoimaa ja varmistaa selusta. Tosin täydeksi tontuksihan tuo Neganin hahmo kauden mittaan muodostui, eli ei pitäisi yllättää.

En ole asiantuntija, mutta miten tuo tiikeri tiesi kenen kimppuun käydä? Voisin myös kuvitella että tuollainen stressaava ja uhkaava tilanne vaikuttaisi petoeläimeen siten ettei kukaan ole turvassa. Vielä kun ihmislihan makuun pääsi.

Eugenesta on kuoriutumassa melkoinen peluri. Ei paljon nöösiä huimaa.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Rickin ampumahaavan paraneminen oli varmasti yksi tv-historian nopeimmista.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli kyllä joo mieleen tämän illan huumori pläjäyksen jälkeen, että tämä saa riittää. Lastenohjelmiin en taivu. Ransu-koirakin osaisi kirjoittaa paremman sadun. Ja pikkukakkosen keskimääräinen osa maksaa varmasti suunnilleen saman verran tuottaa kuin tämän illan osa. Tai sitä edellinen. Tai sitä edellinen. Kiitos.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Yksi jenkkien suosituimmista sarjoista. Rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Silti päättivät antaa kauden finaalissa muutamalle kymmenille airsoft larppajille GoProt ja vain suuliekit ja efektit studiolla lisäten. Kököin ja sekavin ampumataistelu pätkä ever näillä budjeteilla. Yhtäkkiä Negan warppasi selustaan. Sitten warppasivat Kingdomin väki niiden selustaan, vaikka kymmeniä oli pitkin poikin. Tämän jälkeen Maggien poppoo warppasi yhtäkkiä mukaan pelipaikalle. Sashan matka sai enemmän ruutuaikaa, kuin tulitaistelu. Erittäin kyseenalainen päätös, kun Sashan kohtalo oli jo melkein tiedossa ja en tie välitääkö katsojat hänestä edes paljoa. Piiiiitkä veteinen oli Sashan muistelot, kun pakko oli tyhjästä draamaa nyhjästä. Kuvasti hyvin tätä kautta koko juttu. Sitten tulitaistelussa hirveetä hyppelemistä sinne tänne. Kukaan tuttu edes kuollut, vaikka panoksia viljeltiin muutaman metrin päähän ja kaikki ampui kaikkia. Väkeä oli hirveä määrä ja eri poppoita ja mikään ei muuttunut. Kaikki dialogikin ihan päin vittua. Yhteensä 16 jaksoa on mennyt, monta erikoispitkää sellaista ja tässä ajassa tapahtui, eh, ei mitään. Joo-o. Mutta tulipahan naurettua, kiitos siitä.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Voi hemmetti että oli tosiaan aikamoista limboilua tää finaali. Hukattua potentiaalia niin paljon että heikkoa teki. Juuri kun alkoi vähän päästä tapahtumat vauhtiin niin alkoi Abrahamin ja Sashan turhanpäiväiset lätinät jossain tuonpuoleisessa josta ei edes ottanut selvää eikä kyllä kiinnostanutkaan. Aika tyrmäävää puusilmäilyä Rickiltä kun luottivat noihin kaatisautisteihin joista nyt ei mahdollisessa sodassakaan ollut apuja luvassa. Plääh. Tosiaan oli kyllä nopea toipuminen ampumisesta Rickiltä ja paitakin taidettiin ehtiä pestä kaiken kiireen keskellä. Yllättävää oli sekin kuinka ahtaalla Michonne oli tuon nobodyblondin kanssa tapellessaan. Aiemmin on yksinään mätkinyt walkereita ja äijiäkin ketoon tuosta vaan mutta nyt oli sitten ihan kusessa tuon yhden kanssa. Kaiken kruunasi kyllä tuo vesitys että taas kerran juuri kun on jo maila noussut Neganilla Carlin niittaamiseksi niin sillä samalla sekunnilla loikkaa tiikeri hätiin. Tällä samalla tavallahan jo ajat sitten sählättiin piloille Terminuksessa vastaava lahtaustilanne kun viime sekunnilla jäi lyömättä ratkaiseva isku. Kun vielä oli juuri Carl kyseessä niin tiesi sen ettei käy kuinkaan. Tilanteet jätettiin vaiheeseen ja kaikki nimeltä tunnistettavat pl. Sasha jätettiin henkiin. Kauhea määrä jengiä jatkaa pyssyleikkejä täten ensi kaudellakin ja se ei ole optimaalinen tilanne jatkoa ajatellen. Kyllä pitäisi nyt saada vähän logiikkaa ja nopeutta käänteisiin niin tätä katsoisi ilolla. Nyt meni jo kyllä vaivautuneen puolelle tunnelmat katsoessa. Päälle vielä Talking Deadia jossa tyypit naureskelee hahmojensa edesottamuksia niin ikävä tuli sarjan alkuaikoja. Tämä oli kyllä huonointa TWD:ia koskaan tähän asti enkä varmaan ole parin muun tänne kirjoitelleen kanssa yksin tällä mielellä. Jotain tarttis tehdä että mielenkiinto säilyisi, tällä pelillä alkaa jenkkilässäkin kyllä suosio hiipua.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Tuli todistettua TWD-historian huonoin tuotos - nimittäin koko 7. tuotantokausi. Luulin minäkin, sokeana TWD-fanina, ettei sarja voisi vetää enää huonommin miten se suoritti vitoskaudella, mutta niin vain pystyivät tekemään järkyttävän paskat 16 jaksoa, joista listani mukaan n. 3 täyttää "ihan hyvän" jakson kriteerit.

Pakko kai se on seurata loppuun asti, ihan vaan koska sarjan ensimmäiset tuotantokaudet hyvine hahmoineen ja juonineen ovat yhä painavasti mielessä positiivisella tavalla. Ensi kaudeksi koko porukka puoliksi, mielellään vaikka ekassa jaksossa jollain sarjalle tutuksi tulleella, erittäin epäloogisella ja typerällä tavalla, ja katsotaan jos toimisi. Nyt jengiä on aivan helvetisti liikaa, piste.

Harri Aholaa lainatakseni, "olihan tää v***u täysfarssi!". Kattellaan syssymmällä uusiksi.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Olipahan varsin epälooginen finaalijakso. Tuo kaatisjengin petturuus oli jo yksi iso vitun klisee ja siitä kuin ihmeen kaupalla selviäminen ilman tappioita vielä isompi sellainen. Itse tulitaistelussa tiikereineen ei ollut mitään järkeä.

Sashan poistuminen sarjasta oli ainakin itselle tiedossa siinä vaiheessa, kun tämän osallisuus uudessa Star Trek -sarjassa vuodettiin julkisuuteen ja, kun Sashan muistelot olivat ensimmäinen asia mikä pläjähti ruutuun oli tämän kohtalo 150% varma ja, jos tekijät hakivat jotain yllätystä tuo oli jo pilattu kaavamaisuudella. Abrahamin ja Sashan keskustelut taas ei kiinnostanut lainkaan, jos tarkoitus oli hakea hyvää draamaa.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
On nämä tulitaistelut kyllä täyttä komediaa. Porukka juoksentelee ryhmissä ilman mitään suojaa aseet paukkuen ja hyviksistä joku saa korkeintaan naarmun. Pari pahaa poikaa kaatuilee silloin tällöin jossain taustalla ilman mitään näkyviä osumia. Aseissa ei nähtävästi ole rekyyliä lainkaan, joten heiveröiseltä naiseltakin onnistuu ongelmitta sarjatulen ampuminen rynnäkkökiväärillä. Peukku Rickin nopealle parantumiselle.

Kuinka moni muuten luuli vielä siinäkään vaiheessa, kun Negan heilautti mailan ylös, että Carl oikeasti kuolee? Ei takuulla kukaan. Näitä viime hetken pelastumisia on nähty sarjan historiassa niin paljon, että tämänkaltaiset tilanteet eivät aiheuta minkäänlaista kuumotusta enää.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika hyvin on tekijät säästäneet käsikirjoitusta koko kauden 7 ajan. Siihen päälle on kuvallinen kerronta hidastettu taiteen tasolle, niin olihan tää kausi tylsä. Ihmepelastumiset sai jatkoa ja sekin on jo surkuhupaisan puolla. Ja Neganista tehtiin pakkomielteinen ihmisten alistamisessa.

Talking deadissa sarjan tekijät vaikuttavat olevan ihan poreissaan, että tekevät hyvää työtä. Aika pihalla ovat.

Onko kukaan seurannut TWD amerikkalaisia keskustelusaitteja, että onko niillä tunnelmat yhtä pettyneitä tähän kauteen?

Ei muuten jäänyt cliffhangeriin tällä kertaa kesätauko, joten jotain uutta.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Loppu ammuskelu pelasti paljon. Siinä vaiheessa kun kaatopaikkalaiset kääntyivät, niin itselleni tuli kyllä ajatus että jos Rickin porukka joutuu taas aseettomana aloittamaan alusta, niin meikäläinen ei jaksa enää sarjaa seurata. Se oli selvää, että Carl ei saa mailasta ja kuole, mutta en odottanut että ne kaksi muuta porukkaa ehtii hätiin. Odotin että Michonne sieltä parvekkeelta ampuu. Sota tulee ja se on hyvä juttu.

Oliko se kaatopaikka jengi Neganin "pikkulintu" joka on laverrellut? Itse luulen niin.
Dwightko jätti sen shakkinappulan jossa luki että sori että en tiennyt? Vai oliko se Eugene? Eugene taitaa pelata omaa peliään Rickin ja Neganin välissä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eugene on negan ja vahvasti siinä leirissä, mutta ei tahdo ex-kamujensa kuolemaa. Heidän riistämisensä sopii kyllä. Toki odotan TWD jotain järjetöntä takinkääntöä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös