The Walking Dead (pääosin sinivalkoiseen tahtiin)

  • 646 233
  • 3 822

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Sarjan parhaita hetkiä on yleensä kun mässäillään walkereitten ulkomuodolla ja miten ne hajoaa. Aiemmin tällä kaudella siellä vedessä laahustavat walkerit oli myös varsin näyttäviä. Toisinaan kyllä maskeerattu ihan päin peetä ja muutenkin liian ilmeikästä meininkiä.

Tuli tästä mieleen Conanin taannoisen TWD-teemajakson avaus, joka oli kyllä helvetin hyvin (ja hauskasti tehty). Ne jotka eivät ole nähneet, niin kannattaa tsekata ;)

https://www.youtube.com/watch?v=7L2d4VcXDqI
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse toivoisin että nämä zombit kehittyisivät/muuttuisivat jotenkin. En nyt tarkoita, että ne alkaisivat juosta erittäin nopeasti tai että niistä tulisi huippuälykkäitä, mutta jotain edes, ehkä hieman nopeutta tai oveluutta tms. hyvissä rajoin mikä tekisi niistä taas vaarallisia? Tai vaikka etteivät kuolisikaan enää pelkästä päähän puukotuksesta vaan koko pää pitää lyödä irti, voisi tulla aika yllätyksenä kun joku lahtaa perustyyliin zombia lyömällä puukon päähän, mutta tälle ei kävisikään mitään. No joo, jotain pientä...
Vähän ongelmallinen ratkaisu ehkä ja etenkin jo pitkään kävelevinä kuolleina olevat kun menee jatkuvasti mätänevään suuntaan ja siten jatkuvasti heikkenee. Heikkenemisestä puheenollen: Muistaakseni jossain aiemman kauden jaksossa puhuttiin, että walkeritkin kuolee ennen pitkää ilman ravintoa, mutta kestävät yllättävän kauan ilman ruokaa kuitenkin.

Tietysti jos virus tai mikä lie tuon aiheuttaakaan mutantoituu elävissä siten, että tuoreet kalmot sitten ovat vahvempia ja saalistuskykyisempiä. Tiedä sitten olisiko tuo vähän turhan tyypillinen ratkaisu tavallaan. Mielestäni walkereiden ei tarvitse juuri muuntua, mutta tarinaan muuten voisi tuoda jotain isompia twistejä. Mitä ne sitten olisi, en nyt osaa juuri sanoa. Tavallaan tuossa Eugenen (katteettomassa) lupauksessa, että katastrofiin on ratkaisu lähestyi sitä. Joku isompi keissi. Tässä alkaa olla aika monenlaiset jutut jo käytetty. On ollut tieteellinen tutkimuslaitos (ensimmäisen kauden lopussa), farmi, vankila, (näennäisesti) turvallinen kaupunkiyhteisö ja turvapaikka joka osoittautui kannibaalien pesäpaikaksi. Nyt sitten fiini sairaala.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Mielestäni walkereiden ei tarvitse juuri muuntua, mutta tarinaan muuten voisi tuoda jotain isompia twistejä. Mitä ne sitten olisi, en nyt osaa juuri sanoa. Tavallaan tuossa Eugenen (katteettomassa) lupauksessa, että katastrofiin on ratkaisu lähestyi sitä. Joku isompi keissi. Tässä alkaa olla aika monenlaiset jutut jo käytetty. On ollut tieteellinen tutkimuslaitos (ensimmäisen kauden lopussa), farmi, vankila, (näennäisesti) turvallinen kaupunkiyhteisö ja turvapaikka joka osoittautui kannibaalien pesäpaikaksi. Nyt sitten fiini sairaala.

Samoja ajatuksia täälläkin... jos oikeasti asiaa miettii, niin sama kuviohan on toistunut käytännössä joka kaudella, eli luullaan löydetyn turvapaikan, mutta sitten osoittautuu, ettei näin olekaan. Mielestäni varsin monissa isoissa sarjoissa on kuitenkin taustalla se isompi juonikuvio, tällä hetkellä sellainen TWD:stä puuttuu, mitään isoa tavoitetta ei ole.

Tällaisella rahantekokoneella on vaarana se, että kun aina vaan uusi siisoni kannattaa tehdä kassakoneiden laulaessa, niin käsikirjoituksen laatu alkaa rapistua siinä samalla.

Tämä nyt ei minään isona negana, sarjahan on tosi jännittävä, mutta ehkä toivoisin jotain isompaa kuviota taustalle.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sama juttu, ei se iso nega ole, kun joka kaudella on kuitenkin hyytäviä yksityiskohtia ja jokunen isompi käänne. Muutenkin sinänsä tarina jatkuu hyvin jaksosta toiseen, mikä on tärkeää, mutta sarjassa kuin sarjassa kaipaan sellaista ns. "isompaa pyörää" joka pyörii siellä taustalla ja sen osasia paljastetaan vähitellen.

Kuten jossain aiemmassa viestissä sanoin, niin tuskin tämän sarjan katsomista tulee koskaan lopetettua, kun on päässyt tänne saakka, mutta riskinä on se, että siitä tulee sellaista tapakatselua. Niin käy sarjojen kohdalla jotka pyörii kauan ja joissa ei tapahdu riittävästi uudistumista.
 
Noita rahantekokoneiden eri versioita kun tarpeeksi montaa erehtyy seuraamaan, niin jossain vaiheessa oppii haistamaan kohdan kun kannattaa jättäytyä pois. Lostin katsoin vielä loppuun lähinnä käsikirjoittajien ensimmäisen tai toisen tuotantokauden aikaisen katteettoman lupauksen (koko homman ei-yliluonnollisesta selityksestä) voimin, mutta esim. Prison Breakista ja Walking Deadista näki jo hyvissä ajoin kolmannen kauden aikana ettei enää kannata vaivautua. Maailmassa on ihan riittävästi hyviäkin sarjoja, ei aikaansa huonoihin kannata tuhlata.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Prison Breakista...

No se on ainakin ihan faktaa, että Prison Break tosiaan oli tällainen sarja. Olikohan alunperin niin, että tarkoitus oli tehdä joku 8-10-osainen minisarja? Ainakin eka kausi on ihan helvetin hyvä, siis niin hyvää tämän genren sarjaa en ole nähnyt koskaan.

Mutta sitten - kuten sanoit - niin taso alkaa hipihiljaa tippumaan, sarjasta tuli niin suosittu, että jatkoa oli pakko saada aikaiseksi.

Kyseisessä sarjassa minulla kyllä toimii myös tuo kolmas kausi (takaisin vankilassa), joka on eräänlainen köyhän miehen versio tuosta ykköskaudesta. Vankilan ulkopuoliset tapahtumat kakkos- ja etenkin neloskausilla, hohhoijaa...
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Tämä nyt ei minään isona negana, sarjahan on tosi jännittävä, mutta ehkä toivoisin jotain isompaa kuviota taustalle.

Kannattaa lukea niitä sarjakuvia. Sitä kautta selviää paljon asioita tämän tarinan taustalla. Todettakoon, että helvetin paljon parempaan suuntaan tämä sarja menee kausi kaudelta. Jänniä kuvioita on tulossa tämän ja parin seuraavan kauden aikana. Ymmärrän kyllä negaamisen, jos ei sarjiksia ole lukenut. Mutta näissä tapauksissa suosittelen tutustumaan niihin!
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Miksi spoilaisi jatkon, jos on kiinnostunut sarjan tahdista?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sarjakuva ja tv-sarja toki myös poikkeaa toisistaan varsin paljon, tai näin olen käsittänyt. Joitain hahmoja ei sarjakuvassa ole ensinkään, esim. Daryl.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Sarjakuva ja tv-sarja toki myös poikkeaa toisistaan varsin paljon, tai näin olen käsittänyt. Joitain hahmoja ei sarjakuvassa ole ensinkään, esim. Daryl.

Näinpä. Ja eivät noi sarjakuvat spoilaa kuitenkaan tv-sarjaa liikaa. Pääjuoni on sama, sarjikset syventävät tätä katselukokemusta, siksi suosittelisin jokaiselle tutustumaan näihin. Walking Deadin tekijä, Robert Kirkman on myös todennut, että "korjaa joitain virheitä" mitä on sarjiksessa tehnyt. Hän on myös mukana tv-sarjan yhtenä tuottajana. Eli pelko siitä, että sarjis spoilaisi liikaa tv-sarjaa, on ihan paska puhetta, vaikka pääjuoni on sama,
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Eli pelko siitä, että sarjis spoilaisi liikaa tv-sarjaa, on ihan paska puhetta, vaikka pääjuoni on sama,

Jos paajuoni on sama, niin eiko se silloin nimenomaan spoilaa sita katselukokemusta?

Bad lip syncilta on muuten tullut jokunen hassutteluvideo Walking Deadista. Ihan hauskoja patkia:

"MORE WALKING (AND TALKING) DEAD: PART 1" - A Bad Lip Reading of The Walking Dead Season 4
"MORE WALKING (AND TALKING) DEAD: PART 2" - A Bad Lip Reading of The Walking Dead Season 4
"The Walking (And Talking) Dead" — A Bad Lip Reading of The Walking Dead
 

Nick Neim

Jäsen
Eli tämän tumman pojan kanssa Daryl tulee sieltä pusikosta, lähdettiinkin hakemaan apuvoimia. Porukalla sairaalan kimppuun.

Pidän kyllä Carolista, mutta jakso oli omaan makuun aika tylsähkö.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Minusta jakso oli oikein hyvä. Jännittävä tunnelma, tykkäsin niistä Carol- flashbackeista ja oli muutama kohtuu groteski walkerikin. Asetelmat taitaa sitten olla pedatut mid season finaalia varten. Vähän tylsähköä, että se on aina Rivkin jengi vs toinen ihmisporukka mutta minkäs teet, walkerit kun ei varsinaisesti panttivankeja ota tai tee muita katalia suunnitelmia.

Ihan hyvä kausi tähän mennessä.
 
Eli tämän tumman pojan kanssa Daryl tulee sieltä pusikosta, lähdettiinkin hakemaan apuvoimia. Porukalla sairaalan kimppuun.
Ainoa oikea päätös. Harmi ettei Noah ehtinyt tarkemmin avata Carolille sitä minkälainen paikka sairaala todellisuudessa on. Nyt soturinainen joutuu sinne huonosti valmistautuneena.

Pidän kyllä Carolista, mutta jakso oli omaan makuun aika tylsähkö.
Jakso tuntui vähän lyhyeltä, mutta yleensä se tarkoittaa sitä, että se on ollut ihan hyvä, joten itse tykkäsin. Ihan mukavastihan tuossa avattiin Carolin ajatusmaailmaa. Kovan kuoren alla kytevät vahvana muistot menneistä ja ne painavat sekä sumentavat mieltä. Parasta terapiaa leidille on selvästi Darylin seura. Darylilla sen sijaan on varsin karmea tilanne, kun tuon molemmat lähimmät ihmiset ovat nyt vankeina sairaalassa.

Ympäristön muutos oli varsin mieluisa. Kaupungissa tuli toimi hyvin zombeja hämäävänä elementtinä ja rakennuksen sisällä käytävällä telttailleissa zombeissakin oli omanlaista tyyliä.

Asetelmat taitaa sitten olla pedatut mid season finaalia varten. Vähän tylsähköä, että se on aina Rivkin jengi vs toinen ihmisporukka mutta minkäs teet, walkerit kun ei varsinaisesti panttivankeja ota tai tee muita katalia suunnitelmia.
Avainkysymys taitaa tällä hetkellä olla se, ehtivätkö Abrahamin porukat mukaan karkeloihin.

Ihan hyvä kausi tähän mennessä.
Aivan huikea kausi tähän asti!!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mielestäni hyvä jakso. Darylin jäyhä ja lässyttämisvapaa luonne ja Carolin tietynlainen kyynisyys toimii hyvin yhteen ja tällä hetkellä paras ja jotenkin uskottavin kaksikko.

Jaksossa oli kauttaaltaan mukavan postapokalyptinen tunnelma ja kaupunkimaisemat on todellakin vaihtelua noissa puskissa ja maanteillä vaelteluun. Ei haittaisi vaikka välillä oltaisiin enemmänkin kaupunkiympäristöissä. Tuo ihan omaa fiilistään.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Hyvä jakso jälleen kerran. Olen aina pitänyt Carolista ja tässä jaksossa näytetyt välähdykset hänen vaiheistaan vain vahvistivat tätä mielipidettäni.

Muistelen vieläkin edellistä jaksoa ja sitä valtavaa ranchia. Onkohan sen ranchin takana pelastus, vaiko kenties Kuvernööriäkin hullumpi vihulainen?
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Taisipa jaksossa vilahtaa tankki jossa Rick piilotteli walkerlaumaa sarjan alussa. Pieni yksityiskohta joita tässä sarjassa tuntuu vilahtelevan tämän tästä, suurin osa menee meikäläisen silmistä ohi.
 
Muistelen vieläkin edellistä jaksoa ja sitä valtavaa ranchia. Onkohan sen ranchin takana pelastus, vaiko kenties Kuvernööriäkin hullumpi vihulainen?
Siis tämä zombieita pullollaan ollut ranchi? Sen taakse pääseminenhän ei olisi mikään ongelma, sillä sarjassa on tullut esille jo kaksi tapaa miten liikkua zombien joukossa. Statistiksi valahtanut Michonne tarvitsi siihen kaksi kahletta, kaksi kädetöntä ja suutonta zombia sekä hupparin. Toinen huomattavasti helpompi keinohan oli Carolilla, joka valeli itsensä zombien verelle sun muulla ja liikkui sitten niiden liikkumista imitoiden zombien keskuudessa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Siis tämä zombieita pullollaan ollut ranchi? Sen taakse pääseminenhän ei olisi mikään ongelma, sillä sarjassa on tullut esille jo kaksi tapaa miten liikkua zombien joukossa. Statistiksi valahtanut Michonne tarvitsi siihen kaksi kahletta, kaksi kädetöntä ja suutonta zombia sekä hupparin. Toinen huomattavasti helpompi keinohan oli Carolilla, joka valeli itsensä zombien verelle sun muulla ja liikkui sitten niiden liikkumista imitoiden zombien keskuudessa.

Maaseudulla kun ovat niin jokainen voisi ajaa viljapuimurilla tieta pitkin farmin lapi.

Mutta joo, en tieda miksi tuon farmin taakse katkeytyisi mitaan ihmisten kommuuneja.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Darylilla sen sijaan on varsin karmea tilanne, kun tuon molemmat lähimmät ihmiset ovat nyt vankeina sairaalassa.

Aivan karmaiseva tilanne kun oletettavasti toinen hänelle todella tärkeä henkilö ei sieltä hengissä selviä. Tämä jakso sen sijaan vahvisti sitä mielenkiintoista seikkaa ettei voi arpoa kummalle käy nihkeästi. Toiselle on tarjottu ruutuaikaa, roolia sekä asenemuorin viittaa. Toista ei ole näytetty juuri pätkääkään. Kumpikin huonoja enteitä.

Jakso oli fläsäreineen mainio ja kulki juuri sopivalla vauhdilla eteenpäin. Vaikka toisaalla on vähän muunlaista viestiä kaikunut, mutta minusta oli kovin alleviivatun selvää että Carol jättäytyi tarkoituksella kiinni. Kohtuullista hajoilua ollut jo pidempään ja muutenkin muori on aika kovilla riskeillä operoinut.

Avainkysymys taitaa tällä hetkellä olla se, ehtivätkö Abrahamin porukat mukaan karkeloihin.

Kyllä vain ja toisaalta myös se että miten tuonne sairaalaan murtaudutaan/isketään sisään. Muutoinhan tuon battlen pitäisi olla Rickin porukan heiniä. Kuten nyt useimmiten jos kaikkea karmeata paskaa nähneet ja niistä selvinneet pedot kohtaavat sisäsiittoiset sekä heikompiaan alistavat pikkusadistit.
 
Viimeksi muokattu:
Aivan karmaiseva tilanne kun oletettavasti toinen hänelle todella tärkeä henkilö ei sieltä hengissä selviä. Tämä jakso sen sijaan vahvisti sitä mielenkiintoista seikkaa ettei voi arpoa kummalle käy nihkeästi. Toiselle on tarjottu ruutuaikaa, roolia sekä asenemuorin viittaa. Toista ei ole näytetty juuri pätkääkään. Kumpikin huonoja enteitä.
Vähän jännä oletus, toki kuulostaa ihan järkeensäkin käypälle, mutta en nyt tiedä mikseivät molemmat voisi päästä pakoon? Kyllähän Bethiä on ihan yhtälailla näytetty, mimmihän sai kokonaisen jakson juuri osakseen, kun pureuduttiin tuon aikaan sairaalassa.

Noista enteistä tuli sellainen mieleen, että Noah saattoi kaikesta päätellen tulla sarjaan jopa jäädäkseen, eikä ole välttämättä sellainen hahmo joka ohimennen kuolee lähiaikoina. Hyvin nopeastihan tuosta on profiloitunut umpihyvis.

Jakso oli fläsäreineen mainio ja kulki juuri sopivalla vauhdilla eteenpäin. Vaikka toisaalla on vähän muunlaista viestiä kaikunut, mutta minusta oli kovin alleviivatun selvää että Carol jättäytyi tarkoituksella kiinni. Kohtuullista hajoilua ollut jo pidempään ja muutenkin muori on aika kovilla riskeillä operoinut.
Siis Carol kyllä omasta mielestäni jäi täysin vahingossa auton alle, eikä todellakaan jättäytynyt sen alle. Kyllähän Darylin reaktio paljoasti sen, ettei tuota ainakaan porukassa suunniteltu oltu.

Siitä täytyy kyllä antaa Carolille ja Darylille pyyhkeitä, että ihan täysin omaa tyhmyyttään nuo jäivät siellä sillalla kiikkuneeseen pakuun loukkuun. Kaverit näkivät koko ajan miten zombiet lähestyvät molemmista suunnista, mutta tulivat silti yllätetyksi. Onnetonta puuhastelua tuo kohtaus kaksikolta.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Vähän jännä oletus, toki kuulostaa ihan järkeensäkin käypälle, mutta en nyt tiedä mikseivät molemmat voisi päästä pakoon? Kyllähän Bethiä on ihan yhtälailla näytetty, mimmihän sai kokonaisen jakson juuri osakseen, kun pureuduttiin tuon aikaan sairaalassa.

Ennen tämän kauden neljättä jaksoa Beth näkyi edellisen kerran kun katosi viime kaudella. Carol on jo pelkästään tämän kauden nimissä ollut avainroolissa kun avausjaksossa pelasti porukan Terminuksesta, oli mukana toisessa jaksossa ja sai nyt vielä ihan oman jaksonsa.

Sarjan on pakko harventaa tuota älytöntä pääporukan määrää ja mielestäni olisi outoa jos tätä korttia ei pelattaisi ennen taukoa nähtävässä finaalissa. Kun siihen nyt on ihan perusteltu asetelmakin. Beth ja Carol nyt vain ovat ikävästi tulilinjalla, mutta ainahan TWD voi yllättääkin.

Siis Carol kyllä omasta mielestäni jäi täysin vahingossa auton alle, eikä todellakaan jättäytynyt sen alle. Kyllähän Darylin reaktio paljoasti sen, ettei tuota ainakaan porukassa suunniteltu oltu.

Minusta vaikutti siltä että Carol teki nopean ja henkilökohtaisen ratkaisun eikä halunnut Darylin taakaksi kahta "rampaa". Yhden uhrautuminen auttoi kaksi muuta parempaan asemaan ja säilytti edelleen etulyöntiaseman.
 
Ennen tämän kauden neljättä jaksoa Beth näkyi edellisen kerran kun katosi viime kaudella. Carol on jo pelkästään tämän kauden nimissä ollut avainroolissa kun avausjaksossa pelasti porukan Terminuksesta, oli mukana toisessa jaksossa ja sai nyt vielä ihan oman jaksonsa.
Nojoo, Beth ja Carol ovat saaneet molemmat hyvin ruutuaikaa verrattuna muihin päähenkilöihin. Carol oli hyvin esillä avausjaksossa, mutta eipä tuo nyt ihan omaa jaksoaan saanut, vaan yhteistä taivalta Darylin kanssahan tässä seurattiin.

Sarjan on pakko harventaa tuota älytöntä pääporukan määrää ja mielestäni olisi outoa jos tätä korttia ei pelattaisi ennen taukoa nähtävässä finaalissa. Kun siihen nyt on ihan perusteltu asetelmakin. Beth ja Carol nyt vain ovat ikävästi tulilinjalla, mutta ainahan TWD voi yllättääkin.
Itse en näe tuota pääjoukon määrää mitenkään älyttömänä. Rick, Carl, Judith, Glenn, Maggie, Daryl, Carol, Beth ja Michonne. Tyreese ja Sasha laskettanee vielä noihin yhdeksään mukaan. Tara, Abraham, Eugene, Rosita, Gabriel ja Noah ovat vielä rookie-statuksella operoivia hahmoja.

Nuo yksitoista ensin mainittua muodostavat sen ydinrungon ja jos tusina tahdotaan täydentää, niin täydentyköön se jatkoa silmällä pitäen sitten Noahilla. Mikäli tuota porukkaa täytyy vielä karsia, niin pussy-Tyreese ja poikakaverinsa menettänyt Sasha ovat ensimmäisenä liipaisimella. Tara elää tällä hetkellä veitsenterällä sen suhteen onko naisesta mitään iloa vai ei. Abrahamin elämältä putosi pohja Eugenen kusetuksen paljastuttua ja jos tuo ehtii mukaan sairaalahulinoihin, niin siinä voisi olla miehelle se viimeinen missio. Rosita seuraa Abrahamia mihin vain ja jos mies saa taistelussa luodin sydämeensä, niin Rosita kaivaa sen sieltä ja survoo Romeon ja Julian hengessä saman luodin myös omaan rintaansa.
Eugenesta saattaa vielä kalu tulla, mutta tuo menee Gabrielin kanssa melko harmaaseen kastiin. Tässä tällainen pikainen analyysi porukasta ja vaikka merkittäviä päitä putoilee aina silloin tällöin, niin ei Bethin tai Carolin poistuminen mielestäni ensisijaista ole.

Minusta vaikutti siltä että Carol teki nopean ja henkilökohtaisen ratkaisun eikä halunnut Darylin taakaksi kahta "rampaa". Yhden uhrautuminen auttoi kaksi muuta parempaan asemaan ja säilytti edelleen etulyöntiaseman.
Omaan silmään täysin järjetöntä puhetta. Eipä se Carol siinä auton penkillä olisi Noahia suurempi taakka ollut, kun pojat karauttivat hakemaan lisävoimia. Oliko tuo Carol edes mitenkään sen kummemmin rampa ennen tuota kolaria, vähän tuli mustelmaa rintaan turvavyöstä, mutta ihan toimintakunnossahan tuo oli. "Uhrautuminen" ei auttanut yhtään ketään ja nythän tuossa meni kyseenalaiseksi koko etulyöntiasema, kun vihulaiset pääsevät kuulustelemaan kolarissa loukkaantunutta Carolia.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Mites muilla sytyttääkö walkerit enää lainkaan? Pari ekaa kautta oli aina jännäkakka, kun lauma tuli vastaan mutta nykyään nuo ei varsinaisesti aiheuta enää mitään tunteita.

Kausi ollut kokonaisuudessaan varsin mainiota viihdettä vaikka osa jaksoista ollut rauhallisempaa menoa. Mielenkiintoista nähdä millainen pelastusoperaatio luvassa.
 
Mites muilla sytyttääkö walkerit enää lainkaan? Pari ekaa kautta oli aina jännäkakka, kun lauma tuli vastaan mutta nykyään nuo ei varsinaisesti aiheuta enää mitään tunteita.
Omasta mielestäni on ollut mukava seurata sitä miten hahmot ovat kehittyneet noiden zombien suhteen. Alkuun niitä pelättiin ja niiden kanssa panikoitiin, mutta nyt on kehitytty, zombeista on opittu ja itse sopeuduttu maailmaan jossa zombit ovat jatkuvasti läsnä.

Tuon sarjan nimenhän The Walking Dead voi ymmärtää kahdella eri tapaa:
1. Se tarkoittaa noita zombeja.
2. Se tarkoittaa näitä ihmishahmoja, jotka ovat vähitellen menettäneet inhimillisyytensä sekä ihmisyytensä ja näin ollen kuolleet sisältäpäin, haahuillessaan ympäriinsä vailla selkeää päämäärää, aivan kuten zombietkin.

Edit: Vastauksena kysymykseen siis zombit sytyttävät "ympäristönä" paljonkin, mutta ei niiden tarvitse jatkuvasti pääosaa tässä sarjassa näytellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös