The Pena Trophy

  • 95 156
  • 497

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Re: Re: Virtuoosimaista toimintaa!

Viestin lähetti Johannes
Täytyy myöntää, että Lassilan telominen oman pelaajan voimin vie teidät kärkeen TPT-kisassa.

Miten niin vie kärkeen? Piikissähän me olimme reippaasti jo ennen tätäkin. Itsehän kävitte kylvettämässä meidät jatkoajalla veskarimme suosiollisella avustuksella. Muutenkin sarakkeessanne on lähes pelkkiä voittoja ja Spanielikin teki maalin! Mitäs meidän Paukkusemme on muka saanut aikaan, häh? Kysyn vaan? Me olemme sentään aatteen mukaisesti penailleet Lahdessakin tasurin.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Virtuoosimaista toimintaa!

Viestin lähetti Oloneuvos
Mepä pystymme itse telomaan oman ykkösveskarimme ihan ilman toisten apua. Vaikka peli nyt kohtalaisesti jo kulkeekin, kunnostaudumme edelleen tarvittaessa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Koettakaahan päästä edes lähelle penailun jalossa taidossa, HIFK:n amatöörit!

Kyllä vaan, Matias Metsäranta kaappasi meille tukevan otteen penailukannusta. Metsäranta loisti Penttinä myös HIFK-matsissa. Aloitustappiot "vain" 0-11.

En väheksyisi myöskään kippari Elorannan suoritusta Ipaa vastaan. Kentän paras pelaaja, joka loppuhetkillä yritti väkisin saada kaverin mukaan peliin 3-2 tilanteessa ultraääliömäisellä jäähyllä. Kun vielä paljastuu että Kulin huikeasti parantuneet otteet johtuvat enemmän NHL:n scouteille kuin TPS:lle pelaamisesta, niin avot!
 

Jamina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HJK
Kärpät vahvasti mukana TPT:n tavoittelussa

Kärppien kauden tavoitteksi ilmoittama "killuttimien kultaistus" on viimeaikaisten suoritusten perusteella paljastumassa hämäykseksi. Todellinen tavoite on TPT:n saaminen Ouluun.

Tavoitteen saavuttamiseksi Kärpät pelaa otteluissa mustan minuutin, jonka aikana vastuja päsee joko tavoittamattomaan johtoon tai tasoittaa ottelun. Mustan minuutin aikana kärppäpelaajien ajatuksissa on vain The Pena Trophy.

TPT:n saamista ei ole jätetty yksin pelaajien vastuulle vaan mukana on vahvasti tj Juha Junno, joka kukkahattutätien painostuksesta hyllytti Kärppien uuden tunnusbiisin.

Kyllä Oulussa osataan.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: 3-0... vaiko jo peräti 4-0!

Viestin lähetti Oloneuvos
Turkuhallin toimitusjohtaja Reijo Paksal itkee Turun Sanomissa maailman kovuutta. Yhtiökokouskutsut ovat osakkailla ja paniikki oman heikosti hoidetun pestin tiimoilta kova. Tuossa kootut selitykset.

Paksal Trophyn voisi viihde- ja kulttuuripuolella laittaa jakoon Turkkusessa. Turkulaiset toimijat kun ryssivät säännöllisesti kaikki paikalliset instituutiot konkurssikuntoon. Ensin Ruisrock, sitten DBTL, nyt Turkuhalli. Uutta verta kaivataan vaikka sitten Helsingistä, nurkkapatriotismi ei enää auta!
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Bluesin peliä kun katsoo niin voi olla että kisa TPT:sta kiristyy. Viisi maalin tappiota jo tässä vaiheessa kautta lupaile hyvää...
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Niin eikös Ruisrockin pelastanut vantaalainen rockmies?
Onhan se aika penailua jos tarvitaan mies Vantaalta pelastamaan turkulainen rockfestari?
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kannu lipumassa käsistä ?

Onnittelut länsirannikolle. Näyttää siltä, että Turku on aloittanut tappavan, 3/4 kautta kestävän, kirinsä, joka tipauttaa muut kilpailijat kauas taakse. Täällä, missä metrokin kulkee, on eletty kummallisia aikoja. Spanieli on tehnyt repun, Divari-Tinde on kuin muuri, Saarinen takoo maaleja liukuhihnalta. Ei perkele, mihin tässä voi enään luottaa.
Toisaalta, meillä on vielä aikaa vaikka hankkia muutama ns. vahvistus, jonka sukunimi koostuu pelkästään konsonanteista. Herätys HIFK ! Tehkää jotain ! Adressin paikka !

Suomenmestaruus ei tunnu missään, me halutaan TPT.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten on kaverit, saataisiko Pena Trophy väliaikaisesti IFK:n toimistoon ikkunalle?

Tänään kaksi alivoimamaalia omiin. Vain HIFK pystyy siihen, kotifaniensa edessä.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Iker
Miten on kaverit, saataisiko Pena Trophy väliaikaisesti IFK:n toimistoon ikkunalle?

Tänään kaksi alivoimamaalia omiin. Vain HIFK pystyy siihen, kotifaniensa edessä.

Ei käy! Meillä on ja pysyy. Ajelkaa nyt itse ensin oma ykkösveskarinne ja puhutaan sitten, mikäli haluatte vielä jatkaa. Kaksi alivoimamaalia ei vielä vakuuta. Me olemme sentään tehneet saman kotijäällä EM-turnauksessa. Silloin penailimme finaalipaikan. Ei tavallisesta liigan runkosarjapenailusta saa kuin hyväksyvän nyökkäyksen.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Jäitä hattuun siellä Turussa.
Todistajalausunnon mukaan fanit ovat eilen buuanneet vierasjoukkueen pelaajalle.
Lisäksi joukkueen kohukaappaus osui entistä seuraansa vastaan, joka sentään on jo vuosia ollut median suosikki mestariksi asti.

Verrataakapa vaikka itänaapurin suoritukseen kotoisessa bunkkerissaan eilen. Sorry vaan, mutta ei kannata vaivata vielä matkahuoltoa tuomaan pronssi-faxia Ruissaloon.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti msg
Jäitä hattuun siellä Turussa.

Nyt kyllä vetää hiljaiseksi! The Pentti Sir (TPS) heitti hatusta sellaiset luvut, ettei hänen asemaansa voi kukaan kiistää. Luu meni kurkkuun kerralla.

YLE:n mukaan The Penan HIFK on tehnyt kaudella 02-03 huiman 648 608,35 euron tappion 5,05 miljoonan euron budjetilla. Mieshän on todellinen virtuoosi!!! Hattu päästä on otettava... kohta siellä Helsingissäkin ja alettava pyydellä siihen kolikoita, sillä 3.856.450 mummelinmarkan tappio kaudessa on mykistävä saavutus.

The Pena on Kurko!
 

nedomansky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
juu ja penailupokaali yhtiön hallitukselle

julkisuudessa velloi huhu, että kentällä pidetään ns.
toivottomia tapauksia ja muualla oleville pelaajille ja
valmentajille maksetaan sopimuspalkkoja, koska
tärkeintä on pitää firman talous kunnossa.

Nyt on siis todistettu: urheilullinen JA taloudellinen tulos
voivat olla yhtä aikaa ihan surkeita, kun on vain
The Pena Sir puikossa ja vuoden penailijat (HIFKin
hallitus) tätä valvomassa.

Joko lähtee faksi ja tj myyntiin?
 

JanJ

Jäsen
Jopa Ässät ja Ilves tekivät voittoa. Ässät jopa parisataa tuhatta euroa.
HIFK sen sijaan vetäisi todellisen penailukisan Ässän hihastaan. Noin roisit tappiot taitavat viedä sekä Penan että palkinnon.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
The Pena Sir veti kyllä semmoisen ässän hihasta, että tuota ennätystä ei ihan heti rikota (paitsi ehkä HIFK tällä kaudella). Jos Matikainen on tänään joukkueen mukana Oulussa, niin toivottavasti mies pitää turpansa visusti kiinni kun puhutaan bisneksistä. Junno voisi antaa The Sir Penalle pienen lapun jossa olisi ranskalaisilla viivoilla muutama talouselämän realiteetti jos vaihdossa tulisi lappunen jossa opastettaisiin Junnoa NHL paluumuuttajien pestaamisessa.

Tuosta TPS:n maalivahti penailusta: No eihän tuo ole suoritus eikä mikään kun vertaa siihen, että HIFK:in nimekkäin pelaaja sentään teloi itse oman kätensä. Tuosta on enää huono parantaa. Jere tekee sen itse!
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kisa on näillä näkymin ratkennut. Pena osoitti jälleen kerran olevansa pelimies ja näytti kaapin paikan. Nyt taitaa olla niin että tripla saavutetaan, joten Pena on selvästikin onnistunut panostuksillaan.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti V-man
Junno voisi antaa The Sir Penalle pienen lapun jossa olisi ranskalaisilla viivoilla muutama talouselämän realiteetti jos vaihdossa tulisi lappunen jossa opastettaisiin Junnoa NHL paluumuuttajien pestaamisessa.
Eli lyhyesti:
Junno sanoisi, että säästä rahaa.
Pentti sanoisi, että tuhlaa rahaa.
Isolla rahalla ne paluumuuttajat saadaan.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin Blues vie ja on vienyt tätä kisaa jo monta vuotta mennen tullen ja palatessa.
Jo muutaman vuoden sillä on ollut paljon kovempi materiaali - tosin TPS on tällä kaudella tosi kova paperilla, mutta niin on jäälläkin ja tulevat olemaan lopputuloksetkin - ja silti se ei ole koskaan pärjännyt + tietysti talouspuoli, jossa voittoa ei ole tullut tasan yhtään ainutta kertaa ja käsittääkseni nollatulokseenkin on ollut useimpina kausina matkaa n. valovuosi.

TPS ja HIFK eivät olleet kummoisia viime vuonna yksinkertaisesti sen takia, ettei ollut eväitäkään koska joukkueet olivat paskoja.
Blues alkaa puolestaan päivä päivältä näyttämään enemmän organisaatiolta joka ei onnistu koskaan yhdessäkään asiassa kovasta yrityksestä huolimatta.
Ei totta tosiaan hyvältä näytä tänäkään vuonna, mutta toivotaan nyt että menee finaaliin ja hoitaa homman tällä kaudella.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Mike
Ei totta tosiaan hyvältä näytä tänäkään vuonna, mutta toivotaan nyt että menee finaaliin ja hoitaa homman tällä kaudella.

Tonni vetoa, että ei mene. Ei millään. Huono homma, sillä piristäisi kummasti väljähtänyttä kiekkosceneä.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Viestin lähetti JHag
Tonni vetoa, että ei mene. Ei millään.

Voisin kyllä lyödä saman vaikka usemmastakin tonnista ja ei todellakaan tulisi silti menemään, mutta noin teoreettisella tasolla.. Jos tädillä olisi munat niin se olisi setä jne. ja jos Blues saisi yhden Jiri Vykoukalin, Tom Koiviston tjsp. löydön tuolta NHL:n ulkopuolelle jääneistä ja peli jostain kumman syystä ensimmäisen kerran sitten K-Espoo aikojen alkaisi edes jotensakin korreloimaan materiaalin kanssa, niin sitten ehkä jos jne.

(Edelliseen pätkään voi heittää maun mukaan n. +/- 100 jossia sinne tänne)

Minulle se kelpaisi oikein hyvin myös, siis olettaen tietysti ettei Jokerit ole samoissa geimeissä messissä. Jo pelkästään sen vuoksi se olisi hienoa, että se vituttaisi joka paikassa kaikkia Tunkkeja ja muita janareita niin helvetisti - mikä olisi oikein mukavaa.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Ei silä vielä pronssi-faxia saa, että todellisuudesta vieraantunut media hypettää Bluesin suosikiksi.
Meille viime kauden esitys oli vain omituinen poikkeus normaalitilasta.
Eikös kuitenkin penailuun kuulu ennallta arvaamattomuus?
Se, että Bluesin kausi on pelkkää scheissea koko talven, ei ole mitään uutta ja ihmeellistä.
Ovathan pääkisaajat, siis itänaapuri ja paikallisvastustaja joskus menestyneet. Me ei olla koskaan saavutettu yhtään mitään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti msg

Eikös kuitenkin penailuun kuulu ennallta arvaamattomuus?

Jyrkkä erimielisyys. On ollut viime vuosina melkoisen ennalta arvattavaa, että HIFK lähtee kauteen kalliilla miehistöllä ja rypee. Penailuun liittyy olennaisesti resurssien huono hyödyntäminen, oli se ennalta arvattavissa tai ei, ja siinä Blues pärjää kyllä hyvin.

On kuitenkin muistettava, että penailun jalo taito ei ole pelkästään rahasta kiinni. Jos ostat eurolla ateriaksesi kilon paskaa ja tarkoitus oli ostaa koko rahalla sisäfilettä, niin olet penaillut! Iso budjetti ei ole penailun ainoa perusedellytys. Vähäisenkin rahamäärän sössiminen riittää penailukisassa mainiosti. Onkin ikävää, että ns. pikkuseurat on ikäänkuin automaattisesti suljettu pois kisasta. Ties mitä penailuhelmiä paljastuisi esimerkiksi Saipan, Jypin, Jukurien, Kiekko-Vantaan ynnä muiden arkistoista, jos oikein kunnolla tutkisi!

edit; epätarkkuuksia
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti JHag
Onkin ikävää, että ns. pikkuseurat on ikäänkuin automaattisesti suljettu pois kisasta. Ties mitä penailuhelmiä paljastuisi esimerkiksi Saipan, Jypin, Jukurien, Kiekko-Vantaan ynnä muiden arkistoista, jos oikein kunnolla tutkisi!

Voi kele...onko suljettuun sarjaan saatu rakennettua vielä suljettu pena-liigakin? Kyllä tässä rupee kohta penat pettämään ja jalopenat olemaan nenässä, jos rahaseurojen ylivalta jyrää tässäkin asiassa. Ei pikkuseuroissakaan tehdä kaikkea oikein: tässäkin media on ollut suurseurojen takana ja julkistanut vain rikkaiden joukkueiden penailut pienten joukkueiden tempausten jäädessä varjoon...
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Vaikka Pena tällä uusimmalla täsmäiskullaan (Codename = €) toikin meidät taas eturivin paikoille, niin sarjataulukkoa katsomalla Trophy luisuu pois sekä meiltä että turusta.

Joten mielestäni The Pena Trophy on kaikkien tavoiteltavissa.

Päinvastoin kuin SM-liigapaikkaa tavoiteltaessa, hyvä taloudellinen tilanne ja urheilullinen menestys ovat tässä kisassa pahimmat mahdolliset ominaisuudet.

Niinpä New York Rangers on kuulemma ilmoittautunut mukaan taistoon, vai mitä JLand?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tilanteen päivitys

Jokerit on siirtynyt yllättävään johtoon Matti Virmasen toimesta.

Kaksi sanaa: Kevin Hodson!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös