Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

The Day – 7.2.2017

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana wunderveba, 28.01.2017 klo 16.29.

 1. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Hienoa, että Ilves on saanut uuden alun. Ei muuta kuin mestaruuksia kohti!
   
 2. Aatos Jäsen

  Lainaus:
  Muutama vuosi sitten teillä oli lakana Hakametsässä jossa "Kom igen Ilves" viesti oli. Se lämmitti silloin, ja tekee edelleen niin. Arvostan!
   
 3. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Onhan HIFK:n fanit ylipäätänsä Suomen parhaimpia. Itse arvostan heitä todella korkealle. Fiksuja ja harvoin veemäisiä.
   
 4. Väärä vaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
  Onnea perinteinen Ilves! Nyt järkevästi ja kärsivällisesti rakentamaan uutta nousujohteista tulemista!
   
 5. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Kannattaa myös huomioida, että täältä naapurileiristäkin on tullut kutakuinkin sama määrä positiivista palautetta. Sitä on tietenkin aika paljon vaikeampi noteerata, vai kuinka?
   
 6. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Jatkoajassa on toki huomattavasti fiksumpaa Tapparalaista porukkaa kuin mitä .con puolella, joten siitä toki propsit. Vaikka löytyyhän teidänkin puolelta pari "Balounia" . Mutta lähinnä nostin HIFK fanit noin ylipäätänsäkin korkealle, eikä pelkästään eilisen takia vaan ylipäätänsä.
   
 7. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Fiksut Tappara kannattajat ovat fiksuja aivan kuin missä tahansa muussakin seurassa.
  Fikust tajuavat tämän olevan myös oman kuten muidenkin liigaseurojen etu. Ikuiset kahvikeskustelut ovat laimentuneet, kun ei olla oltu lähellekään kilpailukykyisiä. Toivottavasti kilpailu kaupungin herruudesta kiristyy ja vaihtaa leiriä.
   
 8. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  http://www.aamulehti.fi/urheilu/ilv...tama-olisi-pitanyt-tehda-ajat-sitten-24261630

  "Oikaisu 8.2. kello 15.38: Ilves-Hockeyn uusi hallitus käynnistää osakeannin torstaina. Toisin kuin keskiviikon printtilehdessä sivulla A20 ja verkkosivuillamme tiistaina luki alustavia merkintöjä on tehty jo 300 000 osaketta, ei 300 000 euroa. 300 000 osaketta tarkoittaa euroissa 1,5 miljoonaa. Uusia osakkeita annetaan merkittäväksi vähintään 1,5 miljoonan euron ja enintään kolmen miljoonan euron arvosta."
   
 9. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  No nyt alkaa kuulostaa hyvältä. Pikkaisen vasemmalla kädellä raportoitu mediassa tuosta eilisestä kokouksesta muutenkin, kun joidenkin artikkelien mukaan toimistusjohtajana aloittaa Risto Jalo 6.3.2017 ja joidenkin mukaan Jukka Hirsimäki 31.3.2017.
   
 10. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ripalla siis vain lyhyt pesti :)
   
 11. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Ilmeisesti. Olishan se komiaa kun olisi kolme eri toimitusjohtajaa yhden kuukauden sisällä. :-)
   
 12. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kyllä, perinteet kunniaan :D Myös Kivelle kenkää samantien.