The 69 Eyes

  • 14 095
  • 68

ace

Jäsen
Re: Re: suuri vitsi

Viestin lähetti The_Trooper
Minuakin ihmetytti rumpalin naurettava tyyli mätkiä rumpuja. Muutenkin todella surkea keikka, tollasilla live vedoilla ei kyllä pitkälle pötkitä. Kitaristit ja basisti seisoi paikallaan koko shown ajan ja välillä tekivät joitakin taustalailuja jotka kuulostivat todella karseilta.


Hassua, minua taas miellyttää suunnattomasti Jussin tyyli soittaa rumpuja. Samalla tavalla paukuttaa myös Mötley Crüen Tommy Lee. Tosin Jussi onkin sitten ainoa joka showmeininkiä bändin esiintymiseen tuo.

Kaksi keikkaa tänä syksynä livenä nähneenä olen sitä mieltä että bämdin uusi "rokimpi" tyyli ei toimi. Entinen, "koneellisempi" juttu toimi ja se on nähtävissä yhtyeen DVD:llä. Enkä puhu nyt 90-luvun ajoista, vaan Blessed be:n jälkeisestä aikakaudesta.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti ace
Hassua, minua taas miellyttää suunnattomasti Jussin tyyli soittaa rumpuja. Samalla tavalla paukuttaa myös Mötley Crüen Tommy Lee.

Tommy Leen soittotyyli miellyttää minuakin, samoin kuin entinen Alanis Morisseten rumpali, joka soittaa nykyään Foo fightersissa..Nimeä en muista, mutta se jätkä soittaa myöskin varsin tyylikkäästi/reteästi.

Ehkä Jussi69-mielipiteeseeni vaikuttaa koko jätkän inhottava olemus, mutta esim. se jatkuva vasemman käden nosto suoraksi ylöspäin näyttää naurettavalta.

Joku puhui HIM:in livevedoista ja täytyy olla ehdottomasti samaa mieltä. Pari-kolme vuotta sitten Ruisrockissa vedetty keikka oli luokaton perseennäyttö Suomalaiselle yleisölle. Loppukeikasta VV tyytyi vaan vittuilemaan seuraavana aloittavalle Don Johnson Big Bändille ja jättipä HIM myös encoren kokonaan soittamatta. Aneeminen ja paska keikka, jonka suomalainen media tietenkin kehui pilvin..Olihan kyseessä HIM, bändi jonka olisi täytynyt pitää toisen levyn jälkeen niin pitkä tauko, että homma olisi tuntunut jatkossa edes suht tuoreelta.


EDIT: taitaa muuten olla virveliä hakkaava vasen käsi tuo "nousukäsi", yhtä kaikki, kauhean näköistä touhua.
 
Viimeksi muokattu:

The_Trooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Näkkäri
Ehkä Jussi69-mielipiteeseeni vaikuttaa koko jätkän inhottava olemus, mutta esim. se jatkuva oikean käden nosto suoraksi ylöspäin näyttää naurettavalta.
Juuri tätä minäkin tarkoitin. Onhan Jussi selvästi se joka pitää 69 eyesin lavameininkiä yllä, mutta jotenkin en vain ole ikinä sen kummemmin jätkän soittamisesta tykännyt. Varsinkin siis juuri tuo oikeankäden JATKUVA nosto näyttää naurettavalta.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se oikean käden nostelu onkin lähinnä ainoa mikä Jussin touhuissa näyttää vähän enemmän koomiselta. Muu onkin puhdasta showta, eipä ole käynyt aikaisemmin mielessäkään että siellä kannujen takana voisi puuhailla noin paljon kaikennäköistä. Edes se aikaisemmin kehuttu Tommy Lee ei ole minun nähden pystynyt samaan, vaikka se kapuloiden pyöritys on kyllä jees.

Jyrkin käyttäytyminen ei sitten taas juurikaan sytytä, eihän hän edes tee mitään viihdyttääksen kansaa, mitä nyt käsi heiluu välillä tyhmän näköisesti. Saisi kyllä sätätä enemmän.
Muusta bändistä Archzie kyllä hyppii edestakaisin, Bazie ja Timo-Timo sitten eivät tunnu tekevän oikein mitään.
Taustalauluihin saisivat kyllä Bazie ja Archzie panostaa, kuulostaa kamalalta ne korkeat taustat Jyrkin äänen kanssa. Vieläpä kun levyllä esimerkiksi Devilsin taustat ovat uskomattoman hienoja.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Bändissä eniten ärsyttää laulajan harrastama Peter Steele- imitointi. Kuuntelin eilen pitkästä aikaa Type O Negativea ja se nyt on oikeaa synkistelyä, varsinkin jos sitä vertaa 69 Eyesin "pissisgootti-meininkiin"=)
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Juha Salminen
Taustalauluihin saisivat kyllä Bazie ja Archzie panostaa, kuulostaa kamalalta ne korkeat taustat Jyrkin äänen kanssa.

Juha, anna armoa vanhoille miehille. Jyrkie on öbaut 40-vee ja Archzie vielä pykälän vanhempi. Ei siis ihme jos ylä-äänet ei enää papoilta irtoa! :)
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Pressiboxi
Juha, anna armoa vanhoille miehille. Jyrkie on öbaut 40-vee ja Archzie vielä pykälän vanhempi. Ei siis ihme jos ylä-äänet ei enää papoilta irtoa! :)

No kun ne ylä-äänet nimenomaan irtoaa. Jyrki bassoaa Devilsiä niin Archzie ja Bazie kirkuvat "you gotta run on your rage with the devils" ;)

Yhtä kaikki, huomenna kyttäämään näitä setiä!
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Vähän asian vierestä mutta pienenä kieliopillisena vinkkinä muutamille tässäkin ketjussa kirjoittaneille, että joko digataan BÄNDIÄ tai tykätään BÄNDISTÄ, mutta ei digata bändistä. Get it?
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Bast
Vähän asian vierestä mutta pienenä kieliopillisena vinkkinä muutamille tässäkin ketjussa kirjoittaneille, että joko digataan BÄNDIÄ tai tykätään BÄNDISTÄ, mutta ei digata bändistä. Get it?

Iik. Itse otan kantaa tähän sanomalla paljon viestivän sanaparin "hui kauhia" ja ilmoitan samalla käyttäväni molempia.

Sorry off-topic.
 

katjuska

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hiihdän taas -tapani mukaisesti- myöhässä, mutta tähän topikkiin on pakko kommentoida.

Viestin lähetti Pressiboxi
Juha, anna armoa vanhoille miehille. Jyrkie on öbaut 40-vee ja Archzie vielä pykälän vanhempi.

Pilkun viilausta: Jyrki on syntynyt '68 joten täyttää tänä syksynä vasta 37. Archzien iästä en ole niin varma, mutta taitaa olla bändin ainoa neljänkympin ylittänyt.

Viestin lähetti The_Trooper
Juuri tätä minäkin tarkoitin. Onhan Jussi selvästi se joka pitää 69 eyesin lavameininkiä yllä, mutta jotenkin en vain ole ikinä sen kummemmin jätkän soittamisesta tykännyt. Varsinkin siis juuri tuo oikeankäden JATKUVA nosto näyttää naurettavalta.

Ensinnäkin; se on vasen käsi ;)
Toiseksi; sehän on jo Jussin TM. Olisin enemmän kun yllättynyt jos Jussi tuon joskus lopettaisi. Ei helkkari, ei sellasta voi tapahtua!
Muutenkin Jussi on takuulla (vähintäänkin) tämän valtakunnan parhaita - ja viihdyttävimpiä - rumpaleita. Ellei jopa ihan ykkönen. Itse en ainakaan toista Jussin veroista ole vielä nähnyt.

Mutta asiaan. Itse olen varsin myöhäisherännäinen kuusysien suhteen, tutustuin bändiin paremmin vasta Framed in Blood-kokoelman myötä syksyllä 2003. Sitten pitikin hankkia Blessed Be ja Paris Kills. Ja kuokussa oltiin.
Tähän päivään mennessä on tiensä levyhyllyyn löytänyt myös Savage Garden, Wrap Your Trobles in Dreams sekä tietysti Devils ja tammikuussa julkaistu Motor City Resurrection. Puuttuvat Wasting the Dawn ja Bumb'n'Grind pitää vielä hommata jossain välissä.

Vanhemmista levyistä suosikki on Savage Garden ja sieltä varsinkin biisit Tang, Velvet Touch (joskin levyversiona Bleesed Be:n Velvet on parempi, livenä tämä Savagen), Lady Luck ja Ghettoway Car. Eikä toki sovi unohtaa Mr. Pain'iä ;)
Uudemmista taas Paris Kills. Kerrassaan toimiva kokonaisuus, lähes täydellinen etten sanoisi. Stigmatasta en erityisemmin pidä (lähinnä sen lyyrioiden takia, vaikka en edes tiedä mikä niissä oikestaan tökkii), mutta tuolla Helsinki vampires - DVD:llä se todellakin toimii.
Paris on täynnä biisejä, jotka voisin samantien nimetä suosikeiksi. Dance d'Amour on kuitenkin yksi ylitse muiden jos pitää alkaa valikoimaan. Mainitaan vielä Forever More ja Still Waters Run Deep. Dawn's Highway on on ihan omaa luokkaansa livenä...
Blessed Be on myös ahkerasti soitossa ja sieltä suurimmiksi suosikeiksi voisin nimetä Sleeping with Lions'n ja Stolen Season'n. Brandon Lee on ihan legenda, kuusysi-keikka ei voi loppua mihinkään muuhun biisin. Never.
Devils on sitten taas askel - tai pari - eteenpäin. Ja tavallaan myös taaksepäin - Jyrkin äänessä kuuluu taas hitunen sitä "räkäistä glam-rockia". Biisit poikkeaa toisistaan melkoisesti, joten kaikenmaailman lokeroinnit voi viimeistään tämän levyn kohdalla heittää romukoppaan. Omia lemppareita Feel Berlin, Sister of Charity ja Christina Death, joskin viimeksi mainitusta en aluksi tykännyt ollenkaan. Jostain kumman syystä.

Yleisesti ottaen, tykkään hirmusesti Jyrkin lyriikoista. Suurin osa ei aukea ihan heti ja tulkinnan varaa löytyy. Kaikki ei aina ole sitä miltä se ehkä ensin kuulostaa.

Live-esiintymisestä sen verran, että paljonhan tuo on viimeikoina parantunut. Archzie pysyttelee pääasiassa paikallaan, mutta olisihan se nyt hölmön näköistä jos sen kokoinen äijä lähtisi vetämään rundia Jyrkin ja Timo-Timon tapaan. Bazien liikkuminen rajoittuu pääasiassa paikallaan heilumiseen ja välillä jopa lavan puolen vaihtoon (ohhoh!), mutta sitten on nämä sankarit Timo-Timo, Jyrki ja Jussi.
Vaikea sitä on selittää, mutta Timpan meininkiä on kyllä yleensä ilo katsella. Ja Jussihan on tunnetusti ihan omaa luokkaansa - the heart and soul of the 69 Eyes ;) Rumpukapulat sinkoilee, mutta uusi on kädessä jo ennen kun se vanha ehtii kolahtaa kenekään päähän.
Jyrkin venkoilut ja hyppimiset on jotain niin käsittämätöntä, ettei niitä voi kuvailla. Biisien sanat menee uusiksi vähintään muutamaan otteeseen - tahattomasti ja tahallisesti. Ja ne välispiikit... *hymiö*

"See you around - and don't forget your sunglasses!"
 
Viimeksi muokattu:

fedorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
The 69eyes on poikabändi pahimmasta päästä. Rakennettu teinitytöille, ja muillekin sellaisille jotka eivät oikeasti-raskaasta-musiikista tykkää.

Helsingin vampppyyrit (niin, kolmella p:llä) - ja uitut.
 

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Eihän se levy-yhtiö ole miehistä tämmöisiä tehnyt, vaan herrat itse hurahti tuohon pissisgootti-sydeemiin ja silloin mentiin syvälle.

Alkupään tuotanto on kyllä kovaa rokkia ja on kyllä totaalisen erilaista kuin tämä uusi 69 Eyes. Suosittelen levyä Savage Garden ja kappaletta Tang. Alkupään viestistäni on menty eteenpäin...
 

The_Trooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti katjuska

Toiseksi; sehän on jo Jussin TM
Sehän sen juuri tyhmän näköiseksi tekeekin ;)
 

katjuska

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Piti vielä kommentoida tuota tammikuista MTV3+ Stage -keikkaa. Minä en siitä nähnyt kun sen SubTV:n tynkäpätkän ja sen perusteella voinen sanoa, ettei se todellakaan ollut keikallisesti parhaasta päästä. Jyrki jopa veteli Devilsiä päin persettä mitä en ennen - enkä jälkeen ole kuullut. Joissaikin tietyissä biiseissä (Beneath the Blue ensimmäinen mieleen tuleva esimerkki) se kyllä ihan normalistikkin sekoilee. Tuohan olisi melkein vedonlyönnin paikka - veikata mitä sieltä milläkin kerralla tulee ;).
Noh, olihan se muutenkin aika erikoinen "keikka" kun parin biisin jälkeen "tullaan istuskeleen tänne sun A-studio kopppiin" kuten Jussi asian ilmaisi.
 
Viimeksi muokattu:

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Viestin lähetti dee_snyder
Eihän se levy-yhtiö ole miehistä tämmöisiä tehnyt, vaan herrat itse hurahti tuohon pissisgootti-sydeemiin ja silloin mentiin syvälle.

Alkupään tuotanto on kyllä kovaa rokkia ja on kyllä totaalisen erilaista kuin tämä uusi 69 Eyes. Suosittelen levyä Savage Garden ja kappaletta Tang. Alkupään viestistäni on menty eteenpäin...

Savage Garden loytyy hienosti kasettina kokoelmista:) Ghettowaycar!! On kylla aika lailla suunta muuttunut, mut ma tykkaan!
 

katjuska

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hinaan taas kiusaksenne tämän ketjun päivänvaloon.

Näin vihdoin reilu viikko sitten ensimmäistä kertaa tuon MTV3+ Stagen kokonaisuudessan (siis sen mikä näytettiin suorana plussalla). Täytyy kyllä taas ihmetellä kuka älypää sitä SubTV:n versiota oli leikomassa, parhaat palat haastattelupätkistä oli heivattu. Ja Heikelä meni sössimään useammankin mielenkiintoisen vastauksen poikasen omilla höpinöillään.
Ja voi itku kuinka olinkaan ehtinyt unohtaa miten kamalia ne "tanssitytöt" siellä taustalla oli. Eihän tuossa taas tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa, joten päädyin tuntemaan myötähäpeää. Onneksi niitä ei sen koomin ole näkynyt...

Viikko sitten sain myös vihdoin hommattua omasta kokoelmasta puuttuvan Wasting the Dawn -levyn. Ei ihan lemppareihini noussut, joskin nimikkobiisi on varsinainen helmi. Oikeastaan se biisi tuntuu jotenkin olevan edellä aikaansa, moneltakin osin se sopisi paremmin vaikka Blessed Be:lle. Myös Lazarus Heart ja Next Stop Paradise ansaitsee tulla mainituksi, mutta Savage Garden pitää edelleen paikkansa vanhempien levyjen suosikkinani. Kirkkaasti.
Savage Gardenista puheenollen. Velvet Touch on myös biisi, joka tuntuu olleen melkolailla edellä aikaansa, ainakin lyriikallisesti (Blessed Be:llähän se on uutena sovituksena). Ellette yhtään tajua mitä höpötän, lukaiskaa huviksenne läpi Savage Gardenin lyriikat, löytyy vaikka täältä, joskin tuon sivuston lyriikoissa on toisinaan korjaamisen varaa, mutta eiköhän nuo suht oikein ole. En tähän hätään ehdi alkaa tarkastaan eikä luottetavamapaa lähdettä tule heti mieleen.
 

Kaivanto

Jäsen
Viestin lähetti katjuska
Muutenkin Jussi on takuulla (vähintäänkin) tämän valtakunnan parhaita - ja viihdyttävimpiä - rumpaleita. Ellei jopa ihan ykkönen. Itse en ainakaan toista Jussin veroista ole vielä nähnyt.

Et sitten ole tainnut kovin monta rumpalia nähdä. Mene nyt ensialkuun vaikka Rotten Soundin keikalle kuikuilemaan.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Viestin lähetti Kaivanto
Et sitten ole tainnut kovin monta rumpalia nähdä. Mene nyt ensialkuun vaikka Rotten Soundin keikalle kuikuilemaan.

Tai jos haluaa kotisohvalta käsin bongailla niin YLE:n Anssi Nykänen on aika kova äijä. En tosin tiedä näkyykö sitä nykyään enää missään. Ennen oli ainakin suurinpiirtein jokaisessa ohjelmassa jostain mankelista lähtien. Yhdessä vaiheessa taisi soittaa Nylon Beatissa (which isn´t nice) ja perjantaina satuin vahingossa äijän keikalle. Siitäpä tulikin tässä koko ukko mieleen.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Näkkäri
Joku puhui HIM:in livevedoista ja täytyy olla ehdottomasti samaa mieltä.
<clip>
jättipä HIM myös encoren kokonaan soittamatta.
Festarivedoissa encore on yleensä kokonaan kielletty vaikka sitä silti harrastetaan. Siis jos ei ole illan viimeinen esiintyjä. Muistan olleeni Ruisrockin bäkkärillä muutamankin kerran kuulemassa kun bändille sanotaan että ei encorea, roudaus käyntiin ja seuraava pumppu lauteille. Katsos, muuten festari-illasta venyisi kohtuuttoman pitkä kaikille.

Sorry tämä Off-T.
 

katjuska

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Piti nyt alkaa kaivelemaan täältä näitä iän vanhoja kommentteja mihin en aikaisemmin ole tullut vastanneeksi.

Tunkki kirjoitti:
Mielestäni the 69 Eyesin keulakuva on ruma. Kivan lapsiin vetoavan kampauksen ja paksun pakkelikerroksen alta paljastuu auttamatta yhden Suomen rumimman miehen kasvonpiirteet.

Aijaa? No mielipiteensä kullakin, mutta jos minulta kysytään (tai vaikka ei kysyttäisikään) niin Jyrki on kaikkea muuta kun ruma. Olen nähnyt herran sekä ilman meikkiä että myöskin meikit täysin tuhriutuneena, mutta aina se (ja varsinkin ne silmät) on yhtä... mykistävä.

dee_snyder kirjoitti:
Lisäksi bändissä häiritsee aina se, että ukoilla on aina kauhea pohjustus mistä elokuvasta ja mihin tunnelmaan kappaleet on tehty. Ei jaksaisi aina kuunnella sitä samaa kuinka Lost Boys on tribuutti samannimiselle elokuvalle ja Brandon Lee kuolleelle näyttelijälle. Ylipäätään se, että verhoudutaan johonkin toiseen asiaan eikä tehdä sitä omaa juttua.

Ei kai ne niitä tarinoita selittäisi ellei toimittajat aina olisi kysymässä samoja kysymyksiä. Äijät on sanonu moneen kertaan, että bändissä pitää olla tiettyä sarjakuvamaisuutta (tai ainakin Eyesissä). Jyrkihän nuo tekstit kirjoittaa ja sehän tunnetusti on melkoinen leffa- ja sarjakuvafriikki. Onko se sitten mikään ihme, että vaikutteet tulee biiseihinkin? Nuohan on nimen omaan sitä "omaa juttua".

sivurauta kirjoitti:
Hauska piirre sinänsä tämä heidän goottiutumansa. Musiikkihan on ainakin kaukana goottimusasta ja eipä kavereilla muutenkaan goottien maailma ole tainnut täysin aueta.

Eihän Eyes mitään goottimusiikia varsinaisesti olekkaan, rokkia gootti vaikutteilla, ja herrat kyllä tietää sen itsekkin. Jyrki on monta kertaa sanonut, että Eyes edustaa enemmänkin ns. ”Hollywood-gootti” tai ”bile-gootti” –skeneä kun mitään vakavasti otettavaa aatteellista synkistelyä.

Laitetaan nyt tähän pätkä eräästä haastattelusta.

Mitä sitten tämä paljon puhuttu gotiikka "Suomen goottijumaliksi" tai "Helsingin vampyyreiksi" usein kutsutulle The 69 Eyesille itselleen merkitsee ?

"Meille se on enemmän hauska juttu, kuin vakavasti otettava aate", Jyrki toteaa.

Hän kuvaa yhtyeen suhdetta gotiikkaan "kaupalliseksi gootiikaksi", jonka mustanpuhuvuus on enemmänkin poseerausta.

"Meidän musiikissa on yhtä paljon glam rockia kuin gotiikkaakin. Kyllä me omasta mielestämme ollaan enemmän sitä Hanoi Rocks-osastoa. Me ollaan puuttuva linkki HIMn ja Hanoin välillä", Jyrki määrittelee ja jatkaa,
"Ollaan me saatu myös paheksuvaa palautetta goottiaatteen tosissaan ottavilta ihmisiltä. Että me kaupallistetaan koko aate. Mutta kyllä mun mielestä tarkemmin ajateltuna koko goottiaate on jo läpeensä populaarinen. Amerikassa koululaiset on jo vuosia jakaantuneet karkeasti kolmeen ryhmään ; löysien housujen hiphopparit, urheilijat ja mustissaan hiiviskelevät "gootit". Tuskin silläkään on enää aatteen kanssa sen kummempaa tekemistä."


http://www.ranskanuutiset.com/article.php3?id_article=336

Samasta aiheesta olisi paljon parempiakin haastattelupätkiä ja kommentteja, mutta en nyt sitten millään jaksa alkaa etsimään.

Ja niistä Pete Steele-kopio syytöksistä. Jyrkin omin sanoin:

” When I first heard the 'Bloody Kisses' album, a friend of mine who worked in the record store told me like: 'Listen to this, this sounds like Danzig'. And I listened to it, and was like 'Hey, this does sound like Danzig and Systers of Mercy rip-off'. And when I first heard Danzig, I thought that this is like Elvis rip-off. So it always goes like this, and I can't deny that the way Peter sings or uses his voice wouldn't have affected me.”

http://metalkings.com/reviews/the-69-eyes/the-69-eyes-eng.htm

katjuska kirjoitti:
Brandon Lee on ihan legenda, kuusysi-keikka ei voi loppua mihinkään muuhun biisin. Never.

Loppuun pitää vielä vähän niellä omia sanojaan *glung*. Tuli sitten viime kesänä nähtyä, tai kuultua, sekin ihme, että keikka EI päättynyt Brandon Leehen, muutamalla keikalla päätös biisi oli Lost Boys. Kaisaniemi Popissa tuo sattui ensimmäisen kerran ja oltiin kyllä kavareiden kanssa ihan äimänä. Jo nyt on maailmankirjat sekaisin; ensin sade senkun yltyy Eyes-keikan aikana (kun se normaalisti loppuu kuin seinään juuri ennen keikkaa) ja sitten vielä Brandon ei olekkaan viimeinen biisi =O. Jo on aikoihin eletty...

Pari viikoa sitten Oulun Qstockissa tuli nähtyä kesän viimeinen keikka ja seuraavista Suomen keikoista ei ole tietoakaan. Voi surkeuden surkeus...
 
Viimeksi muokattu:

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
katjuska kirjoitti:
Loppuun pitää vielä vähän niellä omia sanojaan *glung*. Tuli sitten viime kesänä nähtyä, tai kuultua, sekin ihme, että keikka EI päättynyt Brandon Leehen, muutamalla keikalla päätös biisi oli Lost Boys.

Järkytti kovasti täälläkin.

fedorov kirjoitti:
The 69eyes on poikabändi pahimmasta päästä. Rakennettu teinitytöille, ja muillekin sellaisille jotka eivät oikeasti-raskaasta-musiikista tykkää.

Paskanmarjat. Kuuntele vaikka mitä tahansa kolmesta ekasta levystä ja muutama tietty biisi Wasting the dawnilta ja tule sitten sanomaan. Bändin vaikutteina ovat muuten toimineet mm. Ramones ja Motörhead, jotka eivät turhan suosiossa 90-luvulla olleet. Eipä tainnut siis teinitytöistä olla hajuakaan. Ja bändi on ihan rokkibaarimeiningillä perustettu eikä yhtään mitään varten rakennettu.

Yleisesti ottaen kuusysit menevät jatkuvasti parempaan suuntaan. 90-luvun ajat tuntuvat kutsuvan entistä enemmän, Devils-lätyllä on jo paljon aikaisempaa rokimpaa kamaa (Nothing on you, Lost boys) ja näiden lisäksi vielä duuriakin alkaa löytyä enemmän.

Bändin livekuntoa ajatellessa ei kannata kyllä MTV3+ Stage -keikkaa pitää minään mittarina. Se oli todella heikko keikka, jätkät pystyvät kyllä vaikka mihin. Archzie kyllä seisoskelee paikallaan mutta tietty meininki sieltäkin löytyy. Tämä rundi vaikuttaa kovasti aikasempia energisemmältä.

Katjuska, siitä ainakin ollaan eri mieltä että Blessed ben Velvet Touch olisi alkuperäistä parempi ;) alkuperäinen on omasta mielestäni selvästi parempi, siinä yhdistyy se tietty synkkyys mutta samalla myös rokki.
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Diggailen kovasti silloin kun livenä olen nähnyt. Energinen show ja muutenkin poikkeaa massasta :)

Edit: turhat pois
 
Viimeksi muokattu:

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kuusysien musiikki iskee lujaa henk. koht., niinkuin kaikki Heavy-rokin sekoitukset. Hyviä albumeita alusta asti, helmenä viimeisin "Devils", josta tykkään älyttömästi. Ihmetyttää vain Jussi69:n (vittu mikä taiteilijanimi) pyörivä mediasirkus, joka vastaa sitten bändinkin näkyvyydestä. Miten hän pääseekin tyrkkäämään oman pärstänsä joka aikakauslehteen?
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Routainen Sydän kirjoitti:
Kuusysien musiikki iskee lujaa henk. koht., niinkuin kaikki Heavy-rokin sekoitukset. Hyviä albumeita alusta asti, helmenä viimeisin "Devils", josta tykkään älyttömästi. Ihmetyttää vain Jussi69:n (vittu mikä taiteilijanimi) pyörivä mediasirkus, joka vastaa sitten bändinkin näkyvyydestä. Miten hän pääseekin tyrkkäämään oman pärstänsä joka aikakauslehteen?

Katsos kun Jussi näyttää rokilta ja siinä sivussa vielä hyvältäkin ja omistaa hyvän kropan johtuen siitä nahkojen takomisesta. Siispä tytöt tykkää. Kuusysien mediaroolitushan menee aika pitkälti niin, että Jussi hoitaa nämä aikakauslehtijutut ja lörpöttää juuri vastaukset näihin "mitä kajalia käytät"-kysymyksiin, kun Jyrki taas hoitaa biiseistä puhumisen. Loput ovatkin melko taka-alalla, ehkä osittain omastakin päätöksestään. Levy-yhtiöhän saattaa kysyä että kuka purkittaa haastatteluita, voi olla että joskus ennen Devilsiä on päätetty jatkaa näin. Bazien mielipiteitä olisi kiva kuulla, kyseessä kun on sävellystyöstä eniten vastaava.

Archzie kyllä käy usein esim. soitinnäyttelyissä ja bassoistaan juttelee toisinaan mukavia lehdissäkin.
 

katjuska

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Routainen Sydän kirjoitti:
Ihmetyttää vain Jussi69:n (vittu mikä taiteilijanimi) pyörivä mediasirkus, joka vastaa sitten bändinkin näkyvyydestä. Miten hän pääseekin tyrkkäämään oman pärstänsä joka aikakauslehteen?

Pakko minunkin kajota tähän, alkoi niin naurattaa. Ei kommentti sinänsä, mutta pulpahteli vain päähän Jussi kaikenmaailman Gimmel-videoilla yms.
Kuten J. Salminen tuossa jo sanoikin, näyttää jako menevän aika tasan niin, että Jussi hoitaa kaikenmaailan hömpötykset ja Jyrki levyn promotoinnin ynnä muun "vakavan" osan mediasta kuten nyt tämä Unicef-systeemi. Jussi nyt vain on niin räiskyvä persoona, että se lähtee mukaan melkeinpä mihin vain. Seiskat ja Katsot taas juoksee sen perässä muuten vain kun Jussihan tunnetusti on Hybäreiden Jassen jälkeen Suomen kovin bilettäjä ;) Jussi on joskus sanonut, että ei häntä haittaa vaikka joku toimittaja kannoilla roikkuisikin, samalla voi aina mainita bändin ja saada sille ilmaista mainosta.

Niin ja Juha, eihän kaikesta tarvikkaan olla samaa mieltä ;) Ja kuten sanoin, minusta Savagen Velvet Touch toimii paremmin keikoilla. Harmi vain, ettei sitä tullut kertaakaan kesällä. Sen sijaan Sleeping with Lions ja Don't Turn Your Back on Fear oli varsin mukavia lisiä, kuin myös Juhannuksesta lähtien heitetty Wrap Your Troubles in Dreams. Mukavaa, että ottavat välillä vanhempiakin biisejä settiin. Babysitteriä ja Ghettoway Caria odotellessa... ;)

Edit: Piti vielä sanoa tuosta, että Pasia kuuntelisi toki haastatteluissa mielellään enemmänkin. Noista sävellyksistä kun ei pahemmin puhuta missään.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös