Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 512 824
  • 21 783
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Ihan sama. Kuuden vuoden päästä voi siis tulla TV-sopimus .

No voit olla myös varma, että kuvanjakelu siirtyy enevässä määrin verkkoon, eikä perinteisiä TV lähetyksiä välttämättä urheilusta enää ole lainkaan 6 vuoden päästä.

...kattosit varmaan viä mustavalkoTV.tä, jos sinäaikana olisit näitä asioita valinnu. "minä en värejä tarvitse, kun se karapalo kuitenkin kertoo miten joukkueet mustavalkoruudussa toisitaan erottaa"
 

Telia

Jäsen
Jos tilaan bundlen (Digiboksi, laajakaista ja Liiga-passi), saanko samalla telian tunnukset käyttöön mm. selainkäyttöä varten?

@Telia

Kyllä saat, eli Telia TV -sovellus samoilla kanavilla sisältyy maksutta tuohon pakettiin.

Yhdistelmäpaketit on seuraavanlaiset:
Telia laajakaista + digiboksi + Joukkuepassi 39,90 e/kk
Telia laajakaista + digiboksi + Liigapassi 44,90 e/kk
Telia laajakaista + digiboksi + All Stars -passi 49,90 e/kk

Näissä on syytä huomioida, että sopimukset on 24kk määräaikaisia ja passeissa ei ole kesätaukoa olemassa näissä tapauksissa. Hinnat on kuitenkin laitettu niin edulliseksi, että nämä on asiakkaille aina kannattavia yhdistelmiä. Mikäli taloyhtiössä on Telian kiinteistösopimushinnoittelu, eli kaistat normaalia edullisempia, niin silloin näitä bundleja voi olla tarjolla vieläkin edullisemmin.

Oman osoitteen saatavuudet voi tarkistaa täältä.

Niko / Telia
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
...kattosit varmaan viä mustavalkoTV.tä, jos sinäaikana olisit näitä asioita valinnu. "minä en värejä tarvitse, kun se karapalo kuitenkin kertoo miten joukkueet mustavalkoruudussa toisitaan erottaa"
En katsoisi. Katsoisitko sinä?

Kyse on nyt vaan siitä että en yhden Telian takia aio hankkia Chromecastia, koska kaiken mitä sitä kautta katsoisin näen paremmalla laadulla TV:n omilla sovelluksilla. Ja katson käytännössä kaiken jotain muuta kautta kuin perinteisiltä TV-kanavilta, joten ota se pää pois perseestä.
 

Telia

Jäsen
Mistä tämän finaalimatsin saa pyörimään? Sovelluksesta en näin nopeasti löydä.

Pitsiturnauksen toimivat ja toimimattomat tallenteet löytyy Kirjasto -valikon kautta. Liigaan liittyvä kirjasto on tällä hetkellä ilman logoa, eli se on tuo kuvassa näkyvä ensimmäinen tyhjän näköinen ruutu. Sieltä löytyy finaalipeli tallenteena F1 - F2

Niko / Telia
 

Liitteet

  • liigatallenteet.PNG
    liigatallenteet.PNG
    63,6 KB · kertaa luettu: 383

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
En jaksa lukea koko ketjua.

Onko tilanne nyt niin, että LG:n uusiin televisioihin ei ole suoraa appsia jolla Liiga näkyy?
Jos näin, niin saa olla.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
En jaksa lukea koko ketjua.

Onko tilanne nyt niin, että LG:n uusiin televisioihin ei ole suoraa appsia jolla Liiga näkyy?
Jos näin, niin saa olla.
Näin on ja sama tulee vaan yleistymään jatkossa, toki jos Android pohjainen smart tv niin niille voi vielä vuosia sovelluksia riittää muut smartTVt vähenee kokoajan, liian iso homma päivittää jokaiselle alustalle erikseen sovellus, puhdasta resurssien haaskausta.

Osta Chromecast sillä pääset todennäköisesti vielä 10v päästäkin erilaisin lähetyksiin ellei tekniikassa tapahdu jotain aivan mullistavaa. On helppo käyttää ja kuvanlaatu on priimaa.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Osta Chromecast sillä pääset todennäköisesti vielä 10v päästäkin erilaisin lähetyksiin ellei tekniikassa tapahdu jotain aivan mullistavaa. On helppo käyttää ja kuvanlaatu on priimaa.
Ei ainakaan ihan hirveästi häviä Smart TV -sovelluksille, toki riippuen ohjelmalähteestä. Chromecastilta 720p ei oikein pärjää Smart TV -sovelluksen 4K HDR -kuvalle, mutta aika vähän näitä on mitä CC ei tue. Netflixin suhteenkin taitaa pärjätä muuten paitsi äänissä, kun edes Chromecast Ultra ei tue Dolby Atmosta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Telian ylläpidolle terveisiä että linkin takana oleva kusetus kannattaa ottaa pois. Tarjoaa nimittäin joka tapauksessa mihin tahansa osoitteeseen 100 Mbit/s tai 50 Mbit/s, kovinkaan moni ei välttämättä ymmärrä tai huomaa sitä "mobiili"-sanaa siellä.
Ja siinä mielessähän tuo netin kautta tarkistettava saatavuus ei kerro koko totuutta että esimerkiksi omakotitalo, johon on vedetty aikoinaan kaapeli, mutta sitä ei vaan ole kytketty ei saatavuuskyselyssä näyttäydy osoitteena, johon voisi kaapeli-TV:n hankkia vaikka puhelimitse Teliaan yhteyksissä olemalla tuo onnistuisikin.
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Mitenkä tuo Liigan rahanjako seuroille tv-tuloista menee? Jos se on katsojaluvuista kiinni, niin kusessa on koko liiga.

Ei tästä sopasta perus-Erkki saa selvää joten tuo jonkun mainitsema 80% tosiaan katoaa tv-tilaajista.

Voisiko telia tehdä jonkun diilin muiden palveluntarjoajien kanssa, esim Elisa. Vaikka sillä periaattella, että tuplahinta kun kirpasee nuo kilpailijat varmasti. Olisin valmis maksamaan tuplahinnan, jos tuotteen tilaaminen olisi mahdollista hoitaa alle minuutissa, kuten esimerkiksi Elisa-Viihteessä oli mahdollista tehdä. Toista äly-digiboksia en taas halua, jossa kiinteä kuukausimaksu jo ilmankin jääkiekkopakettia. Ja se langaton verkkokin puuttuu...

Onko tästä ollut täällä puhetta, että kuinka tämä Telia-sähläys saattaa vahingoittaa meidän kotoista liigaamme, joka on tarpeeksi veitsen terällä jo muutenkin.

Voi olla, että tällä ei mitään vaikutusta ole. Tahtoisin silti joltain asiasta jotain tietävältä kuulla, että miten nuo tv-rahat määräytyvät jne... ja siis ei ”kenelläkään” ole jotain saatanan Telia-viihdeboksia. Kyllä kaikki 15-50v sen tietävät, että se on täysi vitsi. Siinä menee aika paljon taas ihmisiltä liigan mielenkiinto kun suljettu sen kolmen oven taakse, että pääsee edes yhden pelin telkkarista katsomaan.

Ja jos tuokin on tosiaan totta, että huonoilla luottotiedoilla liikkellä olevat eivät saa palvelua tilattu, niin menee siinä jo pelkästään se 10-15% potentiaalisista asiakkaista samantien.

Ei vittu oikeasti. Luulin jo, että näitä urheilun maksupalveluita ei enempää enää solmuun ole mahdollista saada. Väärässä olin.

Toivottavasti jotkin saa tuon striimattua nettiin, niin ei tarvitse kuin mennä tietylle sivulle ja peli näkyy. Puuroisena kuitenkin. Mielellään maksaisin 50e/kk tuosta, mutta toi striimaus on vaan niin saatanan helppoa.

Asiasta paskaruukkuun. Näyttääkö Telia seuraavat kolme TPS:n harjoitusottelua. Tämä on oikein kiva asia jos näin tekevät. Ei tainnut Ruutu näyttää?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voisiko telia tehdä jonkun diilin muiden palveluntarjoajien kanssa, esim Elisa.
No kyllähän tuo varmaan olisi mahdollista, sillä solmihan Telia Canal Digitalinkin kanssa jakelusopimuksen: Canal Digital ja Telia ovat solmineet jakelusopimuksen – jääkiekon Liiga Canal Digitalille – Canal Digital (Linkki Canal Digitalin tiedotteeseen)

Se vaan on eri asia, että ovatko kilpailevat operaattorit eli esim. DNA ja Elisa halukkaita tarjoamaan Telian tuotteelle näkyvyyttä kun liiketoiminnat näiden yritysten välillä ovat kuitenkin hyvin pitkälti päällekkäisiä monilta osin.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Suomessa on mm. eläkeläisiä todella iso osa hallien katsomoissa. He, joilla ei ole älypuhelimia vaan 30€ Symbian Nokia tai Doro. Heille jotka eivät käytä tabletteja ja joille on aivan turha puhuakaan appseista ja chromecasteista, ei tule ikinä osaamaan ja haluamaan käyttää. Heillä joilla ei ole mitään netti yhteyttä. Nämä samat kuitenkin haluavat katsoa liigaa kotona, käyttäen kaukosäädintä. Ja ei, vastaus ei ole tuo Telian digiboksi. Kaapeli ja antenniverkko lähetykset kun puuttuu, kun ei asu Soneran kaapelitv:n monopolialueella, niin mitä on vaihtoehtoja? Kyllä on ihme kun kaikki pitää tunkea näkisin nettiin, kaikille se ei ole koskaan vaihtoehto. Tämä Telian asenne saa itseni voimaan pahoin, ja vaikka katsonkin itse Chromecastin kautta, pidän kyllä huolen että kukaan sukulaiseni tai perheen jäsenen ei tämän puljun muita palveluita käytä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
...kattosit varmaan viä mustavalkoTV.tä, jos sinäaikana olisit näitä asioita valinnu. "minä en värejä tarvitse, kun se karapalo kuitenkin kertoo miten joukkueet mustavalkoruudussa toisitaan erottaa"

Ei sitä kukaan haluaisi, mutta iso osa asiakkaista haluaisi, että lopetettaisiin tämä jatkuva kehittäminen mistä ei mitään tule.

Jos nyt vaikka seuraavat 10 vuotta ei koko ajan joku muuttuisi ja pelit vain näkyisi kuten viime kaudella.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tässä vähän koittanut tutkailla tuota Telian tarjontaa. Noin 55€ Viasat urheilusta, CMoren urheilusta ja Liigasta ei ole paha hinta mielestäni, mutta tuo Telian boksin hinta on siis aivan posketon! 10€/kk on ihan sairas hinta tuosta plus vielä se käyttöönotto siinä mitä sekin nyt maksoikaan. Ja onko vielä niin ettei tuolla Telian boksilla pysty edes tallentamaan ellei maksa jotain lisää tuon kympin päälle? Muutenhan en edes harkitsisi Telian boksia (enkä kyllä 99% varmuudella tuolla hinnalla sitä nytkään tule ottamaan), mutta koska NHL-matseja on vaikea katsoa arkena yöllä kun tulevat niin olisi tarpeellista pystyä katsomaan pelejä tallenteelta seuraavana päivänä. Voi tosin olla, että tyydyn vain ottamaan Viaplayn erikseen ja otan sitten Liigan sekä CMoren Telialta ja katselen chromecastin kautta matseja...
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
On kyllä ”pikkasen” lähtenyt laukalle tämä keskustelu! Ei ehkä kannata repiä pelihousuja vielä tässä vaiheessa, kun muistelee esim. millaista paskaa homma oli Ruudun kanssa ensimmäisellä kaudella.

Nämä smart tv-valitukset toistuu vähän väliä. Tiedoksi taas kerran @Mikke73 ja muut, että ne SmartTV-sovellukset tarjoaa vain 25fps-kuvaa, mikä on aivan luokatonta jääkiekon katsomiseen. Chromecastilla/Apple tvllä saa huomattavasti parempaa kuvaa ja liiketoistoa! Suosittelen kokeilemaan.

Se, että Pitsiturneen tallenteet eivät toimi ja pelikellografiikka oli liian isoa, ei ehkä kuitenkaan ole syy dumata koko paskaa. Vähän malttia nyt.

Maksutavat ja palvelun tilaaminen pitäisi saada ehdottomasti kuntoon. Siinä suurin ongelma tällä hetkellä.
 

rolston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ihme narinaa tuon TeliaTV:n käyttöönotosta. Menihän siinä kokonaiset kolme minuuttia että loi sen yhden tarvittavan tunnuksen ja asensi sovelluksen läppäriin. Kuvanlaatukin vaikutti ihan hyvältä. Eihän tuo paletti valmis ole, mutta jos ei tuota vaivaa jaksa nähdä niin ihmettelen että jaksetaan kuitenkin täällä valittaa.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Ihme narinaa tuon TeliaTV:n käyttöönotosta. Menihän siinä kokonaiset kolme minuuttia että loi sen yhden tarvittavan tunnuksen ja asensi sovelluksen läppäriin. Kuvanlaatukin vaikutti ihan hyvältä. Eihän tuo paletti valmis ole, mutta jos ei tuota vaivaa jaksa nähdä niin ihmettelen että jaksetaan kuitenkin täällä valittaa.

Turhahan tästä on vängätä, mutta resoluutio on edelleen samaa mikä on tarkoitettu ikivanhoille HD Ready -telkuille. Minun mielestä kuvanlaatu ei ole viime vuosista parantunut ollenkaan. En ole nähnyt boksin kautta, että en tiedä minkälaista kuvaa sieltä tulee ulos.

Tasan 5 vuotta sitten seuraavasti Ruudun puolella:

Kuten toisessa ketjussa on paljon jauhettu, Ruudun suurimmat ongelmat tällä hetkellä ovat:

1) Ei HD:tä, lupauksista huolimatta: kuva siis selkeästi on 720p-tasoista, sen näkee grafiikoista yms.
...
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
On kyllä ”pikkasen” lähtenyt laukalle tämä keskustelu! Ei ehkä kannata repiä pelihousuja vielä tässä vaiheessa, kun muistelee esim. millaista paskaa homma oli Ruudun kanssa ensimmäisellä kaudella.

Paras selitys tähän asti. Kilpailija teki paskaa, niin tehdään mekin.

Mainokset vain valitettavasti kertoi muuta. Sitä en muista ollenkaan mitä Ruutu mainosti.
 

petete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
On kyllä ”pikkasen” lähtenyt laukalle tämä keskustelu! Ei ehkä kannata repiä pelihousuja vielä tässä vaiheessa, kun muistelee esim. millaista paskaa homma oli Ruudun kanssa ensimmäisellä kaudella.

Nämä smart tv-valitukset toistuu vähän väliä. Tiedoksi taas kerran @Mikke73 ja muut, että ne SmartTV-sovellukset tarjoaa vain 25fps-kuvaa, mikä on aivan luokatonta jääkiekon katsomiseen. Chromecastilla/Apple tvllä saa huomattavasti parempaa kuvaa ja liiketoistoa! Suosittelen kokeilemaan.

.
Esim Cmoren Smart-TV-sovelluksella voi katsoa 50fps-kuvaa, joten väitteesi ei oikein toimi.
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Tässä vähän koittanut tutkailla tuota Telian tarjontaa. Noin 55€ Viasat urheilusta, CMoren urheilusta ja Liigasta ei ole paha hinta mielestäni, mutta tuo Telian boksin hinta on siis aivan posketon! 10€/kk on ihan sairas hinta tuosta plus vielä se käyttöönotto siinä mitä sekin nyt maksoikaan. Ja onko vielä niin ettei tuolla Telian boksilla pysty edes tallentamaan ellei maksa jotain lisää tuon kympin päälle? Muutenhan en edes harkitsisi Telian boksia (enkä kyllä 99% varmuudella tuolla hinnalla sitä nytkään tule ottamaan), mutta koska NHL-matseja on vaikea katsoa arkena yöllä kun tulevat niin olisi tarpeellista pystyä katsomaan pelejä tallenteelta seuraavana päivänä. Voi tosin olla, että tyydyn vain ottamaan Viaplayn erikseen ja otan sitten Liigan sekä CMoren Telialta ja katselen chromecastin kautta matseja...

Hanki Elisa-viihde niin kaikki toimii. Paitsi liiga.
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Paras selitys tähän asti. Kilpailija teki paskaa, niin tehdään mekin.

Mainokset vain valitettavasti kertoi muuta. Sitä en muista ollenkaan mitä Ruutu mainosti.

Tämä tässä vituttaa erittäin paljon. Sen vuoksi heräsin vasta nyt keskusteluun. Viime keväänä mainokset olivat sen tyylisiä, että mikään muu kuin palveluntarjoaja ei muutu.

Mitä kävi? Kaikki päin persettä.

Ymmärrän, että tuon paskaboksin omistajat ovat ihan fine asian kanssa. Varmaan olisin itsekin, jos sen omistaisin. Sieltä on ihan turha laukoa viisauksia.

Omasta mielestäni tulevana syksynä tehdään liigalle suurinta vahinkoa mitä on koskaan tehty. Kaikki tämä vain TV-sopimuksen vuoksi.

Siis täällähän alkaa seuroja tippumaan kohta enemmän kuin blues kerran 10-vuodessa.

Sanokaa mun sanoneen, että nyt iski liiga kyllä lapion syvälle monttuun tätä sopimusta tehtäessä.

Pohjoismaiden liigaa tai khl:ää ja jopa chl:ää tässä sitten on kai odoteltava ja seurailtava.

Jos tuo pohjoismaiden liiga toteutuu, niin jää kyllä aikamoinen monttu kotimaiseen skeneen. Mitä tekee Kalpa, Saipa, liigan mestisvahvistukset, ässät, ilves, hpk, lukko?
 

Paakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä saat, eli Telia TV -sovellus samoilla kanavilla sisältyy maksutta tuohon pakettiin.

Yhdistelmäpaketit on seuraavanlaiset:
Telia laajakaista + digiboksi + Joukkuepassi 39,90 e/kk
Telia laajakaista + digiboksi + Liigapassi 44,90 e/kk
Telia laajakaista + digiboksi + All Stars -passi 49,90 e/kk

Näissä on syytä huomioida, että sopimukset on 24kk määräaikaisia ja passeissa ei ole kesätaukoa olemassa näissä tapauksissa. Hinnat on kuitenkin laitettu niin edulliseksi, että nämä on asiakkaille aina kannattavia yhdistelmiä. Mikäli taloyhtiössä on Telian kiinteistösopimushinnoittelu, eli kaistat normaalia edullisempia, niin silloin näitä bundleja voi olla tarjolla vieläkin edullisemmin.

Oman osoitteen saatavuudet voi tarkistaa täältä.

Niko / Telia

Ylläolevaa pidin ihan hyvänä tarjouksena ja olin valmis vaihtamaan kauppoihin.

Seurasi kuitenkin kova pettymys Telian suuntaan: mainitsemanne hinnat koskevat kiinteää laajakaistaa (adsl/kuitu), ei mobiililaajakaistaa. Käsittämätöntä tästä tekee sen, että ette pysty toimittamaan kiinteää laajakaistaa kotiini (vaikka muut ovat tähän aiemmin pystyneet, adsl) - eli homma ei mielestäni ole minusta kiinni, kun en voi tuotevalikoimaanne vaikuttaa.

Ratkaisuehdotus oli mobiililaajakaista + digiboksi + joukkue-/liigapassi. Hyvä ehdotus muuten mutta tarjoamanne hinta on n. +15€/kk lisää yllämainittuihin.
Myyjä oli kyllä ihan asiallinen ja tuntui ymmärtävän että en halua maksaa ylimääräistä siitä että Te ette pysty toimittamaan itse rajaamaanne tarjouspakettia minulle, mutta itse asia jäi nyt hoitamatta eli kaupat tekemättä. En tiedä, onko muilla samaa, mutta tuon kampanjan voisi kyllä laajentaa myös mobiililaajakaistan osalta, ainakin niissä tapauksissa missä ette voi kiinteää jostain syystä toimittaa.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Tässä alkaa vaan miettimään kuinka vähään sitä itse loppupeleissä tyytyy. Riittää kunhan sen kiekon ja ne pelaajat sieltä telkkarista erottaa. Chromecast on muutaman kympin ja sillä homma luistaa. Tsemppiä kaikille urheille sotureille, ei kateeks käy.
Niin, kuvanlaatu on itsellekin ihan toissijaista. Ei tarvitsisi muuta kuin toimia kuten esim. cmore, ruutu ja netflix. Kortin tiedot sinne (toki joku helposti muistettavat tunnarit ensin) ja näkyy. No ei toimi näin. Katsotaan vuoden päästä uudestaan kun bonnier kauppa on saatu päätökseen.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Laitetaan selkeät tilausohjeet vielä uudelleen.

Minulla on jo Telian TV-palvelu käytössä
  1. Kirjaudu telia.fi sivujen kautta nettipankkitunnistautumisella tai mobiilivarmenteella sisään
  2. Valitse Liittymäni ja palveluni -> Telia TV
  3. Valitse Kanavapaketit ja laita täppä kohtaan Saatavilla
  4. Klikkaa Urheilu-kategoriaa ja valitse haluamasi passi
  5. Avautuvalla sivulla hyväksy ehdot ja lähetä tilaus. Saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Tarvitsen myös TV-palvelun

Telia TV –sovellus + Liiga
  1. Tilaa Liiga ja Telia TV -tunnus verkkokaupastamme
  2. Valitse haluamasi passi ja lisää se ostoskoriin
  3. Tarkista ostoskori, tunnistaudu ja seuraa verkkokaupan ohjeita
  4. Saat tilauksen jälkeen kaksi sähköpostia. Toisessa on tilausvahvistus ja toisessa linkki, jonka kautta saat luotua tunnukset Telia TV -sovellukseen.
  5. Asenna sovellus App Storesta tai Google Play –sovelluskaupasta ja kirjaudu tunnuksilla palveluun.

Niko / Telia
Kuulostaa varmasti oudolta, mutta

Niko / Telia

Vie nyt pomollesi tämä ketju luettavaksi, ja miettikää pitääkö joka asia selittää vai pitäisikö ne korjata :D
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässä vähän koittanut tutkailla tuota Telian tarjontaa. Noin 55€ Viasat urheilusta, CMoren urheilusta ja Liigasta ei ole paha hinta mielestäni, mutta tuo Telian boksin hinta on siis aivan posketon! 10€/kk on ihan sairas hinta tuosta plus vielä se käyttöönotto siinä mitä sekin nyt maksoikaan. Ja onko vielä niin ettei tuolla Telian boksilla pysty edes tallentamaan ellei maksa jotain lisää tuon kympin päälle? Muutenhan en edes harkitsisi Telian boksia (enkä kyllä 99% varmuudella tuolla hinnalla sitä nytkään tule ottamaan), mutta koska NHL-matseja on vaikea katsoa arkena yöllä kun tulevat niin olisi tarpeellista pystyä katsomaan pelejä tallenteelta seuraavana päivänä. Voi tosin olla, että tyydyn vain ottamaan Viaplayn erikseen ja otan sitten Liigan sekä CMoren Telialta ja katselen chromecastin kautta matseja...

1) maksukanavia ei voi digiboxilla tallentaa ellei sitten ota jotain lisäpalvelua, joka mahdollistaa kovalevytallennuksen - ilmeisesti matsit kuitenkin tulee ohjelmakirjastoon, josta ne voi katsoa myöhemmin
2) jos haluat maksaa ainoastaan sisällöstä etkä alustasta niin silloin varmaan paras vaihtoehto on ottaa kanavapaketit suoraan tarjoajilta. C More suoraan C morelta ja Viasat suoraan Viasatilta. Tällöin maksat heille ainoastaan sisällöstä, he jättävät sinun harkitasi varaan sen, millä laitteella aiot pelejä katsoa.
3) jos haluat käyttää Telian paketteja niin sitten sinun täytyy maksaa alustasta ihan niin kuin kaikkien muiden. Telia tosin antaa mahdollisuuden juurikin siihen Chromecast (oma laite) + 0 € sovellus, jolloin alustoista ei tule muuta kuin kertaluontoiset kustannukset.
4) Mietin pitkän kommenttisi jälkeen, että menetkö autokauppaankin valittamaan, kun sinua ei auton ostamisen yhteydessä opeteta ajamaan erikseen?

Tää ei siis henkilökohtaista, mutta ärsyttää tämä tekninen vastustus ja sitten se, että muutamasta kympistä huudetaan ympäri maailmaa. En edes tiedä, mihin tämän rinnastaisin. Ehkä paras esimerkki olisi ruokakauppa, jossa menisit valittamaan siitä, että haluat maksaa kananmunista ainoastaan sen kananmunan osuuden. Todellisuudessahan maksat myös kuljetuksesta, kaupan sähköstä ja kassahenkilön palkasta. Silti maksat vain yhdestä paketista kananmunia.

Jos nämä asiat tuotta kohtuuttomia haasteita ja miellyttävää pakettia ei löydy niin vaihtoehto on mennä halliin sitten. Siellä maksat peleistä vielä enemmän - ja sielläkin on vain yksi hinta pääsylipulle eikä siihen kuulu vielä ruokatarjoilua. Ikävää (?)

Olisihan Telia voinut tehdä niinkin, että heidän kaikki kiinteät kustannukset olisi laitettu suoraan tuohon Liigapaketin hintaan esim. 50 € kuukaudessa niin saisit maksaa vain sisällöstä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös