Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Teemu Nurmi

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Ratikka, 09.01.2013 klo 09.29.

 1. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Vauhkonen teki viime kaudella paljon maaleja, vaikkei ollutkaan varsinaisissa maalipaikoissa. Veto lähti pienestäkin kulmasta terävästi ja tarkasti, samaten Vauhkonen reagoi nopeasti maalin edustalla irtokiekkoihin, joita lapioi häkkiin.
   
 2. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Kyllä Teemu parantaa koko ajan. Tuntuvat löytäneen Gagnonin kanssa toisensa ja keväällä tämä jätkä on vielä arvossaan.
   
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Nyt on Nurmen Teemukin ekaa kertaa urallaan finaaleissa. PIti oikein tarkistella mitä mitaleja on voittanut.

  Pronssia 2008 Tappara
  Pronssia 2009 Blues
  Pronssia 2011 Lukko
  Pronssia 2014 Lukko

  Kannatti palata kotiin.
   
 4. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Lainaus:
  No jopas, vai on Teemu tuollaista saavuttanut urallaan. Ja nyt ilmeisesti pelaa sitten finaaleissa? Hyödyllistä tietoa joka tapauksessa.
   
 5. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kai tämä on nyt sitten sitä voittamisen kulttuuria. Tyylikästä.
   
 6. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Teemu oli 3-vuotias kun Lukko pelasi viimeksi finaaleissa ja silloinkin hävittiin Tapparalle. Jossain sitä menestymisen kulttuuria vaan on ja jossain ei.
   
 7. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kas enpä muistanut Teemun pelanneen Bluesissakin. 9v pronssista Tapparassa ja nyt kultaa (uskon ma) ja sitten sama 9v periodi ja 2020 Lukossa kultaa, eikö ;) Bluesia kun ei enää 2018 ole :)