Tarja Halonen

  • 329 333
  • 2 274

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näkökulmakysymys. Itse en osaa arvostaa Che Guevaraa juuri lainkaan, esimerkiksi siitä syystä, että lähes kuka hyvänsä osaa rymytä viidakossa kiväärin kanssa, mutta yhteiskunnan rakentaminen vaatii jo ns. munaa. Tähän ei Che Guevara kyennyt.
....

Niin, en ottanut kantaa lainkaan siihen, että millainen tapaus tämä oli noin yhteensä. Jos asian esittää niin, että miehellä oli mahdollisuus helppoon elämään ja rikkauteen, mutta luopui niistä ideologisista syistä jopa oman henkensä uhalla, niin samahan sopii vaikka johonkin ruotsalaiseen natsisaksassa ja varmaankaan ei kovin moneen jatkoajassa. Sinänsä kunnioitettavaa. Todetaan nyt vielä varmemmanksi vakuudeksi, että mielestäni Che oli terroristi, murhaaja, kommunisti ja varas ja vaikka mitä muuta vastaavaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tietäen Halosen kostonhaluisuuden niin valtion virkamiehenä voisi tietysti olla hieman hankalaa kertoa negatiivistä mielipidettään hänelle.
Muistaakseni Halonen ei ollut erityisen kostonhaluinen kun nyt jo edesmennyt Tony Halme jossain radiolähetyksessä (?) vuosia sitten haukkui hänet juuri lesboksi ja kommariksi. Muistelisin Halosen viitanneen kintaalla ja antaneen ihan yksintein Tonylle anteeksi nuo möläytykset, kun olivat tavanneet ja Halme taisi vetää sanojaan takaisin.
 
Suosikkijoukkue
- Raipe - All Mighty CCCP
Suomalainen sotilas on suoraselkäinen ja puhuu totta. Niin tässäkin tapauksessa.

Luulis että tolla suoraselkäisellä sekä isänmaallisella suomalaisella sotilaalla olevan kysyntää vaikkapa persujen riveihin.

Vittuun vaan kaikki erilaiset : Homot, kommarit ym. kaiken maailman viherpiiperöt
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Upseeri nyt menee ja pyytää anteeksi aivopieruaan Haloselta ja myrsky vesilasissa on tyynnytetty.
Kaikki jatkavat elämäänsä normaalisti ja upseerikin ehkä oppi jotain.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Eikös tuollaisesta ylipäällikön aseman kyseenalaistamisesta pitäisi saatana marssittaa jo teloituskomppanian eteen, UPSEERISMIES sentään, joku roti. Ei tällaista puhetta olisii kaikkien höyrypäiden ihkupihkuidolsi mannerheimin aikana suvaittu!
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Ehkä homma olisi parasta hoitaa siten, että Halonen käy kyseisessä joukko-osastossa ja laittaa koko yksikön päällikköineen juoksemaan 25 kertaa komppanian ympäri ja sen jälkeen poistuttaa porukkaa taakse, kunnes nämä ovat muonituskeskuksen pihassa.

Varusveijaritkin näkisivät, että intissä esimiehille ei jumalauta avauduta.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Meillä oli aikoinaan vihko, johon sai avautua alokasajan varusmiesesimiehistä. Ilmeisesti olisi tarvetta vastaavalla vihkolle myös siellä kantahenkilökunnan kahvihuoneessa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Mistä päättelet että tykkään tuosta kommunistipaskiaisesta?

Olet itse tosin yhtä vastenmielinen omilla vittuiluillasi, että mielelläni kuulisin sinunkin olevan viidakossa.

Mitä taas hörhöilet, etkö muka kirjoittanut, että ihailemisen arvoinen tapaus tms.? Oliko se jokin sivupersoona? Anyway, minusta Che ei ole ihailemisen arvoinen henkilö, vastenmielinen terroristi lähinnä. Tässä suhteessa siis olemme eri mieltä, sorry nyt vaan että itketin sinua sen toteamisella. Ihme herkkähipiöitä te oikeistolaiset.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ilmeisesti olisi tarvetta vastaavalla vihkolle myös siellä kantahenkilökunnan kahvihuoneessa.

Kuten myös jokaisella duunipaikalla ja vaikkapa eduskunnassa. Ihminen ei ole erilainen vaikka työpaikat vaihtelevat. Tavallisia persoonia olemme...vain roolimme vaihtelevat.

Valtion uskottavuus on rapistunut näinä päivinä niin paljon meikäläisen silmissä ettei jonkin upseerin aivopierut paljon hetkauta. Vai miten arvon pressa on ottanut julkisesti kantaa vaikkapa entisen pääministerimme toilailuihin...tai lähi-idän ongelmiin? Ei oo paljon näkyny.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Niin...alikessut tosin ovat kusipäitä alokasaikana mutta ylipäällikkö on Jumala. Aina!

Olihan tuossa aika, jolloin puolustusvoimien ylipäällikön ja Jumalan välissä oli yksi raportointiporras: Neuvostoliiton kommunistisen puolueen pääsihteeri.

Nykyisestä tilanteesta ei ole täyttä varmuutta.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Oikeistossa osataan lukea.

Tarvitset enää vain jonkun ystävällisen kaverin kirjoittamaan! Siitä se lähtee. Ettei jää one-lineriksi niin voinemme todeta, että jälleen kerran tämä Halosen "kommunismi" lienee täällä käsitelty. Jäädään odottamaan seuraavaa amnesian puuskaa.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Kävin armeijan Santahaminassa ja minulle on sen lisäksi muissakin yhteyksissä muodostunut Santahaminan upseerikunnasta - varsinkin kadettikoulun käyneistä - hyvin myönteinen kuva. Sivistyneitä, motivoituneita, hyväkäytöksisiä ammattilaisia. Tuon uutisessa kuvatun upseerin kielenkäyttö muistuttaa minusta ennemmin joitakin susirajalla eläviä amisnuoria kuin tyypillisiä kadettikoulun käyneitä upseereita.
Niin, tässä tapauksessa kyseessä onkin opistoupseeri, ei kadettiupseeri..
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
Käsittääkseni Tarja Halonen Tasavallan Presidenttinä on ylempiarvoinen henkilö Suomen armeijassa kuin joku yliluutnantti.

Tarza ei ole Tasavallan Presidentti, koska se on orkesteri. Sinänsä ikävä tapaus, mutta eiköhän vanha totuus paskan valumisesta alaspäin pidä edelleen paikkansa ja Demarille avautunut varusmies saa riittävästi runtua ja samalla varusmiestovereidensa kiitollisuuden. Eihän tällaista rangaistusta sovi yksilöidä vaan joukkueen mukana ryynäävät myös varusmiesjohtajat, jotka puolestaan muistavat nuorta kotkaa, kun pisuaarin kiillotusvuoroja jaetaan. Ja valtakunnassa on taas kaikki hyvin.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Sen verran typerä kaveri on kaikesta päätellen kyseessä että lienee parempi ottaa häneltä rynkky pois. Sakkolappu käteen ja armeijaan arkistoon hommiin.
Duunin jälkeen jossain kuntosalilla saa ylilutikin luonnostella ajatuksiaan vähän vapaammin, toki silloinkin harkiten. Virka-aikana ja tornin kamppeet yllä yksityisajattelun rajat tulevat aika pian vastaan. Sotilashenkilökunnan poliittisiksi luonnehdittavat kannanotot ovat sisällöstä riippumatta aina arka juttu muutenkin.

Kun aikanaan itse käväisin intissä, niin muutama kantahenkilökunnan edustaja oli juuri tätä sorttia, jolta poliittisesti epäkorrektien heittojen viskeleminen sujui aika suvereenisti. Aina ei tarvittu ympärille muutamaa sataa hehtaaria harjoitusmaastoakaan kun tiukat statementit jo irtosivat.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Sen verran typerä kaveri on kaikesta päätellen kyseessä että lienee parempi ottaa häneltä rynkky pois. Sakkolappu käteen ja armeijaan arkistoon hommiin.

Noh noh, ainoa virhehän oli omien ajatusten tuominen julki varusmiesten kuullen. Suuri osa skappareistahan jakaa ko. yliluutnantin mielipiteet aika suoraan.

Ja Halosen sopivuudesta armeijan ylipäälliköksi voi todella olla montaa mieltä.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ja Halosen sopivuudesta armeijan ylipäälliköksi voi todella olla montaa mieltä.
Jos ollaan tarkkoja, niin kovin montaa mieltä asiasta ei voi olla.

Seta-heitto oli ylilutilta turha, mutta olisi sitten kommentoinut varusmiehille jotakin Halosen mieltymyksestä hävittää kokonaisia aselajeja, kun kerran aloitti paasaamisen. Miinaepisodi oli PV:n ylipäälliköltä niin järkyttävä liike, että voi vain kuvitella mitä upseerikerhoilla puhuttiin noihin aikoihin. Toivottavasti miinat on jemmattu johonkin hyvään paikkaan odottamaan Haloskan eläköitymistä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tämä Loihuranta on tuttu mies kun itse Vekaralla palvelin 2005-2006. Olin hänen joukkueensa kuljettajana useasti ja kerran häntä kuljettaessa hän näki varusmiehen hiihtämässä ja totesi minulle: "Katso ***nen, ihmispaskaa!". Itse yliluutnantti oli jotain 160 senttiä pitkä ja elopainoa varmaan n. 100 kiloa. Olisin halunnut nähdä hänen hiihtävän paremmin.

Muutenkin kyseinen skappari oli totaalimulkun ja luuserin maineessa, eikä häntä oikeastaan yhtään arvostettu varusmiesten eikä varusmiesjohtajien keskuudessa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Ja Halosen sopivuudesta armeijan ylipäälliköksi voi todella olla montaa mieltä.

Winters: Captain Sobel... we salute the rank, not the man.
-Band of Brothers


Aika selvä keissi. Mielipiteellä esimiehestä ei ole armejassa väliä. "the rank" on määrävä tekiä, ei "the man"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös