Tappelut kaudella 2001-2002

  • 62 661
  • 507

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Hyvä ilme kakaralla pleksin takana :)
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Skidin ilme kertoo: "Tämä on elämäni onnellisin päivä!" :D

Kaikkihan tietävät väkivallan haitallisen vaikutuksen nuorisoon... ;)
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
........

no en tiedä, minuun tappelut ovat vaikuttaneet vain positiivisesti :D
 

Gren

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja New Jersey Devils. Ja Liverpool. Mets!
Re: hug hug...

Viestin lähetti Cairns

Jotain hyvääkin on sentän tapahtunut, eli Richard Scott on kutsuttu ylös NHL:ään Rangersin riveihin...Scott on pelaaja jolla ei taitoja ole nimeksikään, mutta nyrkit puhuvat kovaa kuten
Ty Jones sen tässä huomaa Richard Scottia vastaan

Eipä montaa luisteluliikettä ehtinyt Scott ottaa, kun oli jo aika polskata meidän Samin kanssa. Lapaset putosivat molemmilta tou-DEL-la nopeasti. Sami oli kyllä aika hurjan näköinen kun Scott kiersi miestä ympäri. Sami iski ensiksi pari kivaa suoraa, mutta sitten Scott pääsi tinttaamaan muutaman pahan oloisen. Sami hieman laski päätään alas siinä vaiheessa. Lisää olisi varmaan ollut tarjolla, mutta isompana miehenä Sami kaappasi rangerin isälliseen syleilyynsä ja heitti alleen.
Sanotaanko sellainen moraalinen tasuri. Scott heitti ilmeisen kovia iskuja, mutta Sami vaikutti huomattavasti vahvemmalta ja pääsi kaatamaan Scottin aika helposti. Jäässä olisi voinut Scottia sattua pahemminkin, mutta näytti siltä ettei Samilla ollut liiemmälti halua hakata vastustajaa makuuasennossa, sen verta rauhalliselta mies näytti linjamiesten siinä mukaan rynnätessä.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
2 * Simon - Mccallister

viimeyön pelissä phi-was, joka päättyi 3 - 0.

Em. herrasmiehet tappelivat kahdesti. Ekan Simon hävisi FCn mukaan selvästi. Toinen matsi taas oli tasasempi, mutta Simon silti otti nokkiinsa.
Simon ei ilmeisesti tykkää tapella koska hänellä muljahtelee toinen olkapää.
 

md17

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
missing link

Kah, tuollainen viesti tuli vastaan ihan sattumalta.

"Link Gaetz, infamous Ex-Shark lost his first bout ever in the QSPHL against Andre Farlardeau, another huge thug.
Ever since Link had this horrible accident, he has lost alot of his skills and put on alot of weight, he is now 6'3" and 270 lbs.
I talked to a guy who fought him when Link played 15 games in the Saskatchewan Snr league last year and he said Gaetz was so strong and hit like a truck you felt everyone of them.
Too bad he had that accident, would i love to see him in the NHL."
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Link....

...hänestä kirjoitan taas lisää tänä iltana, on paljon kerrottavaa lisää :)
 

Gren

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja New Jersey Devils. Ja Liverpool. Mets!
Re: 2 * Simon - Mccallister

Viestin lähetti mikkoz
viimeyön pelissä phi-was, joka päättyi 3 - 0.

Em. herrasmiehet tappelivat kahdesti. Ekan Simon hävisi FCn mukaan selvästi. Toinen matsi taas oli tasasempi, mutta Simon silti otti nokkiinsa.
Simon ei ilmeisesti tykkää tapella koska hänellä muljahtelee toinen olkapää.

Simon otti tou-DEL-lakin turpaansa McAllisterilta. Toinenkin taisto oli aivan selvää kauraa, vaikka selvästi kevyempi kokonaisuus kuin eka. Simonille ja koko Capitols-porukalle selvä tappio; joukkueelle 3-0 ja Crisille 6-0.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Ei hyvää päivää...

...Link Gaetz story osa 2 tulee...jos/kun tulee...

Turhautuneena omaan saamattomuuteeni päivitin nyt vain Eric Cairns sivuni multimedia osaston, katsokoon ken tahtoo...
 
K

kangaroo

Jahas, ottelutilaston mukaan Jakke Ruutu & Scott Hannan ottivat yhteen kahdesti viime yön pelissä. Kertokoon hän joka tietää kuinka noissa kävi.

Ja Teemulla vaan syöttöpinnat karttuu...:p
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Ja...

Eric Cairns & Todd Fedoruk. Miten kävi?
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Hulabaloo...

Jarkko Ruutu ja Scott Hannan 1-0-1,
eli Hannan voitti ekan tappelun, Rudi vain painoi päänsä alas eikä lyönyt kertaakaan.

Toinen tappelu alkoi kulmatilanteesta ja Rudin tökkiessä poikkarilla, ja tästä lainaankin:

" Hannan gets a few shots off, then Ruutu comes back with a few decent rights. Then some hugging, and Hannan seems to lose steam and interest while Ruutu rips his helmet off. Then while Hannan is bent over, Ruutu snaps his head back with an upper-cut. Hannan responds with a few swings. Ruutu gets another shot
or two in, just missing with a wild one that would IMO have TKO'D Hannan. Hannan looks completely out of it and the linesmen step in to save him. I don't know much about Hannan, but Ruutu definitely surprised me."

Eric Cairns ja Todd Fedoruk alkoi ja loppui nopeasti, meni Brasheariksi eli halaamiseksi, eli pettymys. Se olikin Cairnsin ensimmäinen fighting-major tällä kaudella...
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kangaroo
Jahas, ottelutilaston mukaan Jakke Ruutu & Scott Hannan ottivat yhteen kahdesti viime yön pelissä. Kertokoon hän joka tietää kuinka noissa kävi.

Lähde on CKNW:n radiolähetys. Linkit lopussa.

Ensimmäinen oli toisessa erässä. Ruutu haki reboundia Hannanin mielestä liian myöhään. Hanskat tiputettiin SJ:n maalin kulmalla ja Hannan otti välittömästi Ruudulta kypärän. Painimatsissa Hannan tiesi mitä teki ja sai käden vapaaksi ja sitten Ruutu oli pulassa... Ruutu protestoi linjamiehille jotka tulivat väliin, mutta oikeasti voitto meni selvästi Hannanille ja Ruutu saa olla tyytyväinen, ettei saanut pahemmin turpaansa. Selostajat olivat kyllä pihalla, kun luulivat tuon olleen Ruudun toinen tappelu NHL:ssä kautta aikojen. Vielä muistivat väärin senkin, että Ruutu olisi muka pärjännyt hyvin viime vuonna "ainoassa" tappelussaan Rick Berryn kanssa.

Toinen tappelu oli melkein lopussa. Marchment teki jotain Jovanovskille, joka jäi jäähän. Pillin soidessa kaikkien huomio kiinnittyi Jovanovskiin ja Ruutu haastoi pelin takana Hannanin. Hannan otti jälleen Ruudun kypärän saman tien. Ruutu oli kuitenkin tällä kertaa paremmin valmistautunut ja painikin kätensä vapaaksi ja sai läpi useita hyviä osumia oikealla.

Lisää painimista - ja Hannan tuli takaisin ja sai oikean ja vasemman perille. Sitten tappelu ratkesi kun Ruutu paini paremmin ja sai ison oikean koukun suoraan Hannanin naamaan ja Hannan ei enää ollut kunnolla mukana. Ruutu sai pian oikeansa kokonaan vapaaksi ja pieksi Hannania kunnes linjamiehet pelastivat vuorostaan Hannanin.

Ensimmäinen tappelu tässä streamissa, 37:n minuutin jälkeen:
http://209.115.161.208/cgi/vaultfile.cgi?6-20

Toinen tappelu, 53:n minuutin kohdalla:
http://209.115.161.208/cgi/vaultfile.cgi?6-21

Edittinä: San Josen radion mukaan Ruutu toisessa tappelussa meni nimenomaan Marchmentin päälle, kun Jovanovski kaatui, mutta Hannan tuli väliin. He olivat tosin kiinnostuneempia Jovanovskin tilasta ja tappelu meni paljolti ohi. Tämä on kuitenkin todennäköisesti oikein, koska CKNW:n miehet tuntuivat missaavan tappelun alun - vaikka sitten selostivatkin varsinaiset juhlallisuudet kunnolla.
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
On se Hannan kova mies :)
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
moro


Se Cairns vs Fedoruk matsi oli kyllä lievästi sanottuna paha pettymys. Ja muutenkin Eric Cairns on ollut tällä kaudella vain varjo 2 viimekauden esityksistä. Mikä johtuu täysin siitä et valmentaja on antanut ohjeeksi välttää tappeluita. Ehkä valmentaja ajattelee et Cairns on liian "arvokas" tapellakseen mut kun on tullut seurattua islanderssin pelejä niin kyl mä suosittelisin et Cairns alkais taas hanskata enemmän :-) Vaikkakin on hän kehittynyt siitä kun tuli islanderssiin.

No sitten tämän kauden pettymys joka on ehdottomasti:

REED LOW joka haluu olla Wayne Gretzky mut kun taidot ei ole yhtä hyvät niin mä luulen et jos pian ei ala tapahtua jotain niin farmi kutsuu. Muutamassa eka matsissa Reed oli varsin halukas ja kun ei saanut ketää kumppanikseen niin päätti ilmeisesti kieskittyä pelaamiseen. Mutta tähänkin asiaan vaikuttaa se että valmentajalta on tullut käsky olla tappelematta. Huomaahan sen siitäkin et St. Louisilla on VAIN 2 tappelua tällä kaudella. Vaikka potentiaalia olis olla liigan eniten tappeluita kerännyt tiimi.

Ja sit tähän asiaan mikä minua ainakin henk.kohtaisesti potuttaa ja pahasti eli haastetaan kaveri matsiin ja kun hän puottaa hanskat niin sit käännytään ja lähtään pois ja tällä saadaan vastustajalle jäähy. Viimeksi Steve "minä en koskaan tule voittamaan yhtään tappelua" Webb haastois Philadelphian Luke Richardsonin ja kun Luke puotti hanskat niin yllätys, yllätys Webb luisteli pois. Tällaisia samanlaisia tapauksia harrastavat mm. Craig Berube joka sais jo pistää hokkarit naulaan ja antaa tietä uusille innoikkaimmille tappelijoille ja sit tietenkin Tie Domi.


Ja kaks pelaajaa jotka minusta kuuluisivat vakio NHL kalustoon ovat ehdottomasti Rocky Thompson ja Joey Tetarenko. Tässä on kaksi miestä jotka eivät pelkää hanskata. Thompson on kiistatta yks farmisarjojen kaikkien aikojen parhaita tappelijoita mut Florida ei ole minusta antanut hänelle kunnon näyttöpaikkaa. Ja sit Tetarenko jonka tappelut ovat aina kunnon Toe To Toe matseja ansaitsisi vakipaikan floridan kokoonpanossa. Tetarenko ei voita matseja niin hyvällä prosentilla kuin Thompson mut en tiedä ketään kuka sanois et kun Tetarenko tappelee niin hän haluis lähtä jääkaapille. Nämä äijät eivät pelkää mitään.

Seuraan paljon NHL mm. televisiosta ja netistä joten jos jollakin on kysymyksiä joistain pelaajista tai muuta vastaavaa mielenpäällä niin kysykää. Ja Torstaina saatte sit kommentit Florida vs Pittsburgh matsista. Ja muutenkin aattelin laitella kommentteja matseista. Tää on eka postini tänne mut ei varmaankaan viimeinen.

Ja Cairns terve mieheen :) Vaikutat asiantuntevalta hemmolta joten pidetään palsta mielenkiintoisena.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
!!

Tervetuloa sitten toinen todellinen sekopää mukaan ;)

Nythän kävi niin että Richard Scott lähetettiin alas ja Steve McKenna kutsuttiin ylös Rangersiin, lähinnä sen takia että McKenna osaa jotenkuten pelatakin.

Edellämainitsemallesi listalle laittaisin myös mielelläni Sandy McCarthyn...

Ei voita Steve Webb tappeluita, mutta sanotaan mitä sanotaan, hän on todella sytyttävä pelaaja, ja vaatii hullunrohkeutta häneltä aina haastaa riitaa ja aina saada turpaan, edes Matthew Barnaby ei saa niin pahasti heavy-weighteiltä näköönsä kuin Webb, Barnaby pystyy sitomaan / repimään paitaa jos tilanne on hankala ja hänellä on aika nopeat kädet, joskaan ei paljon voimaa.

Ja voitte sitten ihmiset laittaa kysymyksiä Georges Laraquelle, tämän kuun aikana voisin saada vastauksia.

Mitäs tässä vielä????

psst... Rocky Thompson ei ole vieläkään täysin kunnossa ja hän kaipaa peliaikaa (+ tappeluita) farmissa, Panthersin valmennusjohto on luvannut (sana jota ei pidä koskaan uskoa) hänelle näyttöpaikan kauden aikana...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Eikös se ollut Myhresin Brantt kun aikoinaan tako Rockyn niin pahaan jamaan, ettei oo kaveri sen jälkeen kunnolla päässyt pelin päälle? Ja se oli sillon haipaita tuo Brantt, joten siitä on aikaa. Oi niitä aikoja.

Vaikka ei sen puoleen, kyllä tuo näyttää tuolla yleiskovalla jengilläkin hoituvan Särkien tappeleminen. Thornton, Marchment, Hannan ja Smith lähinnä taitavat tällä hetkellä olla hanakimpia tiputtelemaan vaikkei mitään Laraqueta vastaan lähdekään.

Cairns vois kysyä Georgesilta millon mies on tulossa haipaitaan :)
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Rocky...

...kyllä, se oli Brantt joka toimitti Rockyn sairaslomalle, Rocky oli kahdessa edellisessä pelissä tapellut sekä Stu Grimsonin että Reid Simpsonin kanssa ja jommassa kummassa niissäkin jo saanut kaiketi lievät aivotärähdyksen, joten Myhresin iskut tekivät tuhoa aika pahasti.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Eikös Rocky ottanut kolmena iltana peräkkäin matsin kaikkia länsirannikon joukkueiden kovanaamoja vastaan, eli Grimson ja Myhres, mutta luulen muistavani että kolmans oli Matt Johnson? Välimerkin lähentelyä:)

Georgekselta voisi kysyä seuraavia juttuja:

Kuka lensi laidan/pleksin yli farmissa muutama kausi sitten, mikä tilanne?

Mielipide Andrei Nazarovista.

Mielipide Brashuggerin kieltäytymisistä matsata.

Ja pakollinen, paljon nousee penkistä?:)



Missä Brantt muuten nykyään luuraa?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Eli hommahan meni sillälailla että Flamesillä on Kalifornian kierros päällä ja pelas 4:ssä päivässä 3 ottelua Kingsejä, Duckseja ja Sharkseja vastaan.

Ekana iltana tappelu Matt Johnsonia vastaan, päivä väliä ja sitten turpaan urakalla Stu Grimsonilta ja sitten vielä heti seuraavana päivänä kunnon toe-to-toe Myhresin kanssa.

Siihen loppu pelit yli puoleksi vuodeksi ja sitten tuli kahnaus Flamesin johdon kanssa -> Rocky treidattiin.
 
Suosikkijoukkue
Hifk,Toronto Maple Leafs!
RocKy Thompson

Löytyykö Thompsonista jotain tappelu clippejä netissä?:confused:
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Ray #32...

...laita sähköpostia, minulla on lähes jokaisesta tappelijasta kuvia/clippejä mistä tahansa sarjasta, en voi niitä suoraan netin kautta kuitenkaan jaella (c)opyright-syistä.

Onko sinulla Sabres fighting-collectioneja? Jos ei ole, niin suosittelen, Barnaby & Ray terrorisoivat mukavalla tavalla :P
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
moro

Steve Webistä viel et kyllä hänen tappeluitaan on ilo katsella vaikka hän ei niitä voitakaan. Hän antaa palaa ja ottaa vastaan tosi kovia iskuja. Mieluummin katon Webin tappeluita kuin jotain Andrei Nazarovin sylipaineja. Ja muutenkin Andrein sais heittää farmiin ja nostaa sieltä aina innokas Dennis Bonvie.

Ja yhdyn täysin siihen mitä Cairns totesi et tämän kauden floppeja on ehdottomasti ollut Sandy McCarthy. Sit Sean O'Donnell, Brad Brown sekä Reid Simpson. Simpson esitti harjoitusleirillä ja harjoituspeleissä hyviä otteita mut kun kausi lähti liikkeelle niin miestä ei näytä pahemmin hanskaamiset kiinnostavan. Vaikka rahkeita miehellä olis. Mut kausi on alussa ja toivottavasti kyseiset miehet alkavat taas hanskata. Olin vähän pettynyt kun kuulin et Odjick oli lähetetty farmiin mut hänkin on menettänyt parhaan iskukykynsä ja ottaa nykyään vaan turhia jäähyjä ja siinä syy siihen et mies heitettiin farmiin. Olisin toivonut et montreal kutsuisi Francis Belangerin mut ei ainakaan toistaiseksi. Ja toinen joka olisi kiva nähdä NHL kaukaloissa olisi St.Louisin Stve McLaren.


Ja Rockysta viel et miehellä on kyl ollut huonoa tuuri loukkaantumisten suhteen. Joten ne ovat paljolti olleet esteensä sille et hän ei "vielä" ole löynyt itseään läpi NHL tasolla. Mut uskon vahvasti siihen et hän saa viel näyttöpaikan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös