Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Tapparan markkinointi ja Tappara mediassa

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Oijennus, 10.09.2013 klo 11.34.

 1. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb
  Lainaus:
  Samaa olen hiljaa itsekseni ihmetellyt. En jaksa katsoa, mutta onko tuossakin viimeinen kysymys "Sano edes "hei" faneille"? Mitään kunnon pressejähän Tappara ei käsittääkseni järkkää, vaan se on sellaista käytävillä poukkoilua.
   
 2. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ovat haastattelut sentään menneet teknisesti eteenpäin, kun on vihdoin käytössä mikrofoni ja haastateltavan puheestakin saa jotain selvää.
   
 3. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Ei siinä rallienglannissa mummielestä mitään noloa ole, miettikää ny toisinpäin. Jos joku Auvitu puhuu haastattelussa suomea, kaikki tykkää ja harvassa on ne joita häiritsee siinä kielioppivirheet tai vastaavat. Tottakai olisi parempi jos haastattelija puhuisi hyvää englantia, mutta suomalaisuutta on sekin, että häpeillään sitä. Ei mitään merkitystä moisella, kun kysytte vaikka Plastinolta, joka muuten on loistava heppu niin kentällä kuin ulkopuolellakin. Ehkä pienen pieni merkitys voi seuran ammattimaisuudelle olla, mutta hyvin pieni sekin. Parempi että näitä tehdään näin, kuin että ei tehdä jostakin syystä, vaikkapa vajavaisen kielen vuoksi.
  Ylen niissä haastattelupätkissä oli kans joku helmi englanninkieliselle pelaajalle esitetty kysymys, missä joku ymmärsi haastattelijan sanan ihan väärin ja vastaili sitten siihen.
   
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 5. Kiakonsyöjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
 6. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Peli päättyy voittoon 8-2. Santun isoin pointti pelissä on se, että voittajajoukkueen ulkomaalaissentteri on huono.
   
 7. Oijennus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Niin ja se paska ulkomaalainen sentterikin sai pari syöttöpistettä, mutta Santtu näki vain turhan huitomisjäähyn.
   
 8. TuleeEnnenaikaisesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Vittu! Kyber-parasiitti Jounin Kauppa aloitta yhteistyön Tapparan kanssa. Eikö mikään ole enää pyhää? "Jos 50 000 tykkää, arvon hodarin erätauolla".

  Taidan siirtyä tsiigaan Ilveksen pelejä, saatana.